Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Kan testini sağlık ocakları da yapabiliyor.Önce testini yaptırıp, sonra sabit bir dr.a gidersen daha iyi olur.Testin pozitif çıktıktan sonra hemen gidebilirsin.Beklemeni gerektirecek bir durum olmaz.Hayırlı haberlerle gel inş

oyyyyyyy yerim ben bunu yaaaaa çok tatllıııııı bayılıorummm keske esım hayvansever olsa uyuz edıo benı buyüzdennnn

valla benim eşim korkuyodu ama benim evlenmeden önced kedim vardı bize gele gide bide annemin en değerlisiydi korkusunu yendi sonra ben evlenince kedim annemde kaldı çok ağlıyodum bide bunun haline dayanamadık istanbuldan gönderdiler bize bunu ben biraz duygusunu sömürdüm yoksa kolay kolay eşimde almazdı buna bile alışması 1ay sürdü :))

hmm biliorummm orayııııı yakınmısız sans ısteee erdem benım eltım gıdıo oda hamılee 8 haftlaık

yaa stres yapmıcammm yapmıcaaammmmmm ben cok rahatım eşimle konuştukcaa aslında rahatlıorum o benı hamısım dedıkce ben mutlu oluorum okarnıma elını koyunca dunyalar benım oluor bırde klomenle oldu bu bebek yanı 1,5 yıldır normal olmadı ondan korkularım ama ben hamısım hamısım saglıklıı hamişiimmm

oyy kabul etmişş yaaaa boşver belki ilerde benim eşimde kabul ederr

amin canım amin ama hiç çekinme yasal tonla hakkımız var ezilip büzülmede gayet rahat bi şekilde söyle.sizinle paylaşmam gereken bir şey var ben hamile olduğumu öğrendim henüz bir sağlık sorunum yok olacağınıda sanmıyorum o yüzden karşılıklı bir mağduriyetimizin olacağını düşünmüyorum de ben aynı böyle söyledim :) aa çok sevindik tebrikler dediler şimdi umurlarında değilim :) hatta 6 gündür çizim bile yapmıyorum öyle sizinle sohbet halindeyim :)

bende soledım suanda ofiss oş aslında işler çok ama kimse yokken degerlendırıyım gelince yaparım nasılsaaa ayy eşimle konuştum yarın dr gidelim dedik belki kalp atışını duyarız duymassak haftaya giderizz ucretsizde yararlanalım dimi ama

bence kullandığın bütün ilaçları isimleriyle söyle canım özllikle antibiyotiği , bende öğrenmeden önce serum falan aldım isimlerine kadar istedi doktor..

kızlaaaaarrr çok şükür dün bebişimin kap sesini duyduuummm lay layloomm

bende duymak istiyorum ama 6 sında randevu günler geçmiyooooor..

kan tahlili için sağlık ocağına gidebilirsin canım ben öyle yaptım orada öğrendikten sonra 6.haftan dolunca kadın doğum uzmanına gidebilirsin. Daha öncesinde gitme vajinal ultrason yapıyor çoğu , bununda bebeğe zararı olacağı deniliyor canım..

aynen canım ya artık bizim için her kuruş önemli bide zaten özeller her şeye para istiyor hazır bedavayken ne güzel şansını değerlendir..ben heyecanlandım senin adına haberlerini bekliyorum :))

aynen canım ya artık bizim için her kuruş önemli bide zaten özeller her şeye para istiyor hazır bedavayken ne güzel şansını değerlendir..ben heyecanlandım senin adına haberlerini bekliyorum :))

ayy duyamasamda uzulmem bebısımı gormus olurum cunku dr bana hafta ıcı carsamba gel dedi bende dr cebınden aradım dedım yaırn geleyim mi tam 6 haftalık oluor oda gel duyamasak haftaya gene gelırsın dedı

bende haberlerini bekliyorum canım mutlaka haber ver :13:

Çok teşekkürler canım inşallah..

ayy aılenler solemedn nasıl durdunn ben ogrendımde annem yanımdaydı sonra ben kımı gorsem hamileyim dedim eşime daha haber vermeden 50 kişi duydu

ay söyleyemedim aslında öğrendiğimde bayramdı ve herkes yanımızdaydı. ama ilgi bi anda bana kaysın istemedim ablamında görümceminde bebişleri çok yeni daha yaşında değiller o yüzden ilgi onların üstündeyken söylemek istemedimbiraz da eşimle sindirmek istedim aslında.. şu anda sadece biliyor..

bende bayramın 3. günü ogrendim cnm en iyisini sen bilirsin ama annenden nasıl skalıosunn onu merak ediorum

bende bayramın 3. günü ogrendim cnm en iyisini sen bilirsin ama annenden nasıl skalıosunn onu merak ediorum

o kadar çok dilimin ucuna geliyor ki anlatamam.. bi anda herkese söyliycem ben bunu anladım.. bende hamişimmmmmmm

valla iyi sabretmişsin tatlım ben öğrendiğimde ofisteydim akşam eşime sürpriz yapıp söyledim sonra herkese duyurduk..söyleyince oo bütün ilgiler şımartılmalar bi isteğin varmılar çok eğlenceliii bence hemen söylee ne güzel içinde bir mınnak var :)

yesinler o minnaklarııııııııı tamam tamam kızlar hemen söyliycem hemen hemen.. belki bu akşam ?

o kadar çok dilimin ucuna geliyor ki anlatamam.. bi anda herkese söyliycem ben bunu anladım.. bende hamişimmmmmmm
ayyy sasırıorum sana yaaaa bennn catlardım oratada ıkıyeee

aynennnn cok hos oluor herkezın ılgısı ustundee ımm balkaymak valaa ben eşime cokkk süpriz yapmak istedim amaaaa olmadııııı ogrendımde annemleydım sonucu aradım laborutuarı sonra esım beni almaya geldi arabanıniçide eline küçük not kagıdı verdim bunu kim yazmış dioo manyakııım yaaa sonra hamişiiim diye bagırdım adam aynen bole oldukkkk

hehehe süpermiş bizde bi kez denemiştik hani acaba olurmu diye sonra işte benim reglim geçtik eşim hergün soryo geldimi geldmi yok diyorum haliyle nasıl sevinio yaşasın hamilesin diye ama testlerdede negatif çıkıo dedim galiba stresten oldu böyle.sonra işte ofiste otururken resmen şeytan dürttü bi daha bakayım dedim bide akşam pilatese gidecektim dedim maazallah hamileyimdir çocuğu ezmeyim içimde koşturdum aldım eczacı iki iki sabah yapın çıkmaz belki desede dayanamadım bi baktım çiftledim çizgileri eşime hemen msj attım aşkım regli oldum demek ki stresten gecikmişim die..adam çöktü sonrada beni teselli edio üzülme aşkım zaten bi kere denedik napalım falan diye :)) çıkışta 2 tane bebek ayakkabısı aldım içinede testi koydum paketlettim akşam beni durağa almaya gelince tutuşturdum eline sana hediye aldım die açtı paketi aa diyo ne kadar güzellermiş öyle bi bana bakıo falan bi 15-20 sn bakıştık hamilemisin dedi evet dedim dondu kaldı nasıl ağlamaya başladı bende şok oldum sonra sakinleşti yazık hala ağzı kulaklarında :)) bizim maceramızda böyle oldu valla

hanımlar merhaba bişey sormak istiyorum ben salı günü akşam 5 te kan tahlili yaptırdım 140,1 çıkmıştı perşembe sabahı 9 da yaptırdım 229.67 çıkmış sizce artış normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…