Çok acemi olduğum için bişiler daha soracağım sizlere.. Şimdi evdeki test pozitif çıktı.. Kan testi için ilk etapta illa bir kadın doğum uzmanına mı gitmek gerekiyor yoksa sağlık ocakları da bu testi yapıyor mu? Bir de ilk olarak kontroller için felan sabit bir doktora başlamak için hangi aya kadar beklemem gerekiyor.? Rutin kontroller felan için..
oyyyyyyy yerim ben bunu yaaaaa çok tatllıııııı bayılıorummm keske esım hayvansever olsa uyuz edıo benı buyüzdennnn
hmm biliorummm orayıııııbende evlenince taşındım ama yine örneğin sonunda örnek sitesindeyim şu anda ama annemin evi örnek merkezdeydi cadde den 2 sokak geride şu anda halk bankası var yanında zeytindalı diye bi yer var lokanta oranın 2 sokak gerisindeydik canım bende erdem hastanesine gidiyorum da funda hanım doktorum yinede araştırıyorum
nekadar kötü düşünürsek okadar kötüleşiyor, stres yaptıkça bebişe giden kan damarları daralıp kan akımını azaltıyor. istemeyerek ona zarar vermiş oluyorum diye hiiç sitres yapmamamız lazım ama elde değil işte.
valla benim eşim korkuyodu ama benim evlenmeden önced kedim vardı bize gele gide bide annemin en değerlisiydi korkusunu yendi sonra ben evlenince kedim annemde kaldı çok ağlıyodum bide bunun haline dayanamadık istanbuldan gönderdiler bize bunu ben biraz duygusunu sömürdüm yoksa kolay kolay eşimde almazdı buna bile alışması 1ay sürdü :))
tamam canım o zaman bir an önce ailelere söylemeliyiz. :26: erken oldu bu böyle düşünmemiştim ama olsun varsın canım, bebiş için bu da sonuçta.. ay nası söylemeli, nasıl tepki vericekler acaba?
amin canım benim rabbim mübarek günde tüm bebişlerimizi anneleri ve anne adaylarını korusun..
amin canım amin ama hiç çekinme yasal tonla hakkımız var ezilip büzülmede gayet rahat bi şekilde söyle.sizinle paylaşmam gereken bir şey var ben hamile olduğumu öğrendim henüz bir sağlık sorunum yok olacağınıda sanmıyorum o yüzden karşılıklı bir mağduriyetimizin olacağını düşünmüyorum de ben aynı böyle söyledim :) aa çok sevindik tebrikler dediler şimdi umurlarında değilim :) hatta 6 gündür çizim bile yapmıyorum öyle sizinle sohbet halindeyim :)
hayırlı olsun :) gercekten cok farklı bır his.. ben hamıle oldugumu bılmeden bırsuru anestezı antıbıyotık agrı kesıcı ıgne ne bulduysam kullandım ınsallah bısey olmamıstır.bugun doktora gıdıcem bakalım ne dıyecek.Cok kotude gripim suanda ama ılaçların cok kotu etkılerı cok cok zor durumda kalmadıkca parol dısında bır ılac onerılmıyor.Yeşil çaydan uzak durmak gerekıyomus oyle duydum,gunde 2 bucuk lıtre su ve bol bol elma
kızlaaaaarrr çok şükür dün bebişimin kap sesini duyduuummm lay layloomm
Çok acemi olduğum için bişiler daha soracağım sizlere.. Şimdi evdeki test pozitif çıktı.. Kan testi için ilk etapta illa bir kadın doğum uzmanına mı gitmek gerekiyor yoksa sağlık ocakları da bu testi yapıyor mu? Bir de ilk olarak kontroller için felan sabit bir doktora başlamak için hangi aya kadar beklemem gerekiyor.? Rutin kontroller felan için..
bende soledım suanda ofiss oş aslında işler çok ama kimse yokken degerlendırıyım gelince yaparım nasılsaaa ayy eşimle konuştum yarın dr gidelim dedik belki kalp atışını duyarız duymassak haftaya giderizz ucretsizde yararlanalım dimi ama
aynen canım ya artık bizim için her kuruş önemli bide zaten özeller her şeye para istiyor hazır bedavayken ne güzel şansını değerlendir..ben heyecanlandım senin adına haberlerini bekliyorum :))
bende soledım suanda ofiss oş aslında işler çok ama kimse yokken degerlendırıyım gelince yaparım nasılsaaa ayy eşimle konuştum yarın dr gidelim dedik belki kalp atışını duyarız duymassak haftaya giderizz ucretsizde yararlanalım dimi ama
Kan testini sağlık ocakları da yapabiliyor.Önce testini yaptırıp, sonra sabit bir dr.a gidersen daha iyi olur.Testin pozitif çıktıktan sonra hemen gidebilirsin.Beklemeni gerektirecek bir durum olmaz.Hayırlı haberlerle gel inş
ayy aılenler solemedn nasıl durdunn ben ogrendımde annem yanımdaydısonra ben kımı gorsem hamileyim dedim eşime daha haber vermeden 50 kişi duydu
ay söyleyemedim aslında öğrendiğimde bayramdı ve herkes yanımızdaydı. ama ilgi bi anda bana kaysın istemedim ablamında görümceminde bebişleri çok yeni daha yaşında değiller o yüzden ilgi onların üstündeyken söylemek istemedimbiraz da eşimle sindirmek istedim aslında.. şu anda sadecebiliyor..
bende bayramın 3. günü ogrendim cnm en iyisini sen bilirsin ama annenden nasıl skalıosunn onu merak ediorum
bende bayramın 3. günü ogrendim cnm en iyisini sen bilirsin ama annenden nasıl skalıosunn onu merak ediorum
o kadar çok dilimin ucuna geliyor ki anlatamam.. bi anda herkese söyliycem ben bunu anladım..bende hamişimmmmmmm
valla iyi sabretmişsin tatlım ben öğrendiğimde ofisteydim akşam eşime sürpriz yapıp söyledim sonra herkese duyurduk..söyleyince oo bütün ilgiler şımartılmalar bi isteğin varmılar çok eğlenceliii bence hemen söylee ne güzel içinde bir mınnak var :)
ayyy sasırıorum sana yaaaa bennn catlardım oratada ıkıyeeeo kadar çok dilimin ucuna geliyor ki anlatamam.. bi anda herkese söyliycem ben bunu anladım..bende hamişimmmmmmm
valla iyi sabretmişsin tatlım ben öğrendiğimde ofisteydim akşam eşime sürpriz yapıp söyledim sonra herkese duyurduk..söyleyince oo bütün ilgiler şımartılmalar bi isteğin varmılar çok eğlenceliii bence hemen söylee ne güzel içinde bir mınnak var :)
yesinler o minnaklarıııııııııtamam tamam kızlar hemen söyliycem hemen hemen.. belki bu akşam ?
ayyy sasırıorum sana yaaaa bennn catlardım oratada ıkıyeee
aynennnn cok hos oluor herkezın ılgısı ustundee ımm balkaymak valaa ben eşime cokkk süpriz yapmak istedim amaaaa olmadııııı ogrendımde annemleydım sonucu aradım laborutuarı sonra esım beni almaya geldi arabanıniçide eline küçük not kagıdı verdim bunu kim yazmış dioo manyakııım yaaa sonra hamişiiim diye bagırdım adamaynen bole oldukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?