söle söle söle söle söle
Aman Allah ım hayatımda gördüğüm en güzel kedi..ben nefret ederim kedilerden ama bu nası güzel bişemiş böyle maşallahh..ah kuzu bizim kediyi barınaktan aldık biz eski sahibinin çocuğu camdan aşağı atmış beli kırılmış sonrada sokağa atmışlar barınağa götürmüş birisi ordada diğer kedilerden dayak yemiş aç kalmış bana geldiğinde 900 gr falandı şimdi 4 kg 300 gr o kadar güzelki iyileştide yürüyor koşuyor yere ekmek düşse yer geçen brokoli yedi düşün o kadar aç kalmış ki garibim resmini yükleyimde bakın teyzesi güzelliğine hep gözlerine bakıyorum bebişinkide benzer belkiEki Görüntüle 845599
hehehe süpermiş bizde bi kez denemiştik hani acaba olurmu diye sonra işte benim reglim geçtik eşim hergün soryo geldimi geldmi yok diyorum haliyle nasıl sevinio yaşasın hamilesin diye ama testlerdede negatif çıkıo dedim galiba stresten oldu böyle.sonra işte ofiste otururken resmen şeytan dürttü bi daha bakayım dedim bide akşam pilatese gidecektim dedim maazallah hamileyimdir çocuğu ezmeyim içimde koşturdum aldım eczacı iki iki sabah yapın çıkmaz belki desede dayanamadım bi baktım çiftledim çizgileri eşime hemen msj attım aşkım regli oldum demek ki stresten gecikmişim die..adam çöktü sonrada beni teselli edio üzülme aşkım zaten bi kere denedik napalım falan diye :)) çıkışta 2 tane bebek ayakkabısı aldım içinede testi koydum paketlettim akşam beni durağa almaya gelince tutuşturdum eline sana hediye aldım die açtı paketi aa diyo ne kadar güzellermiş öyle bi bana bakıo falan bi 15-20 sn bakıştık hamilemisin dedi evet dedim dondu kaldı nasıl ağlamaya başladı bende şok oldum sonra sakinleşti yazık hala ağzı kulaklarında :)) bizim maceramızda böyle oldu valla
hanımlar merhaba bişey sormak istiyorum ben salı günü akşam 5 te kan tahlili yaptırdım 140,1 çıkmıştı perşembe sabahı 9 da yaptırdım 229.67 çıkmış sizce artış normal mi ?
ay çok güzel olmuş bende eşime bebek patiğiyle haber vermek istiyodum ama kısmet olmadı, eşim sağolsun sürekli içinde herşeyin
Aman Allah ım hayatımda gördüğüm en güzel kedi..ben nefret ederim kedilerden ama bu nası güzel bişemiş böyle maşallahh..
ben de ara ara açsam baksam fotodan çeker mi acaba benim bebişin de gözleri :)
normal canım aaaa sıkma canını rahat ol lütfen :)hanımlar merhaba bişey sormak istiyorum ben salı günü akşam 5 te kan tahlili yaptırdım 140,1 çıkmıştı perşembe sabahı 9 da yaptırdım 229.67 çıkmış sizce artış normal mi ?
olsun tatlım hamilesin ya nasıl söylediğinin ne önemi var en güzel müjde sürpriz bu bence içinde ikinize ait bi can taşıyorsun :)
normal canım aaaa sıkma canını rahat ol lütfen :)
kötü düşünce yok !
canım sabah o hormon daha yüksek oluyor bide şekillendikçe mınnak dahada yükseliodur sanırım :)
öyle tabi istiyoduk 3-4 aydır deniyoduk beklemedeydik yani tabi onunda etkisi büyük. bizim sonuçta, Allah bizlerden yavrularımızı ayırmasın..
amiiin canım..çok sevdim ben seni dilerim herşey gönlünce olur yani burada konuştuğum herkesi çok sevdim sıcak samimi Allah hepinizide kendiniz gibi insanlarla karşılaştırsın..
ya hep deniyor ya 2 günde bir 2 katına çıkması lazım diye o yüzden biraz tedirgin oldum ama ilk testi akşam 5 te 2. yi sabah 9 verdim aslında tam 2 gün değil 1,5 gün oluyor değerde 1,5 kat artmış gibi zaten o yüzden normaldir heralde çok teşekkürler hepinize çok saolun
canım bence de 1.5 gün olarak düşününce bence gayet normal hatta çok güzel,hiç moral bozma. sıkma sakın canını.. :13:
Tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, bende 9 haftalık hamileyim.. şuan için herşey yolunda ve gayet güzel bir hamilelik geçiriyorum. (maaşallah!) sadece iştahım tamamen kesildi hiçbişey yiyemiyorum, onun dışında mide bulantım falan yok umarım böyle devam eder.. sizlerin nasıl gidiyor bayanlar?
DOKTORDAN YENİ GELDİM DEĞER 1632 AMA KESE YOK HENÜZ:ss
üç yıldır çocuk bekliyoruz ve tüp bebek yaptıracaktık bu ay..
pcos var bende ondan mı geç gözükecek bu kese şimdide bunu kafaya taktım(
canım takılacak bişe yok benim değerim de 1566 iken kese görünmüyodu, 4 gün sora göründü 7 mm falan olmuştu..ne zmn gitceksin bi dahaki kontrole?
DOKTORDAN YENİ GELDİM DEĞER 1632 AMA KESE YOK HENÜZ:ss
üç yıldır çocuk bekliyoruz ve tüp bebek yaptıracaktık bu ay..
pcos var bende ondan mı geç gözükecek bu kese şimdide bunu kafaya taktım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?