Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

söle söle söle söle söle

ben test yaptım, kocam meraklı hemen noldu noldu sordu bende ona yokmuş dedim başta sonra dayanamadım söyledim. sonra ben dr ye gidelim diye ısrar ettim dr sağolsun ilk hcg yi verdikten snr tel ettim duyunca erken gebelik dedi nolduğunu anlamadık bizde eşimle. snr bi daha hcg istedi bu seferde gebelik var dedi. yani şöyle bi hamilesin lafını duyamadımmmm çok sinir oldum hatta eşim bile dedi nası yani hamile misin diye sorasım geldi dedi. dr ye o yüzden yarın gidicektim aslında ama kadının donukluğu yüzünden başka drye gidicem.. oyüzden ben şimdi hala hamilelik fikrine alışmaya çalışıyorum kızlar, işin özü bu..

Aman Allah ım hayatımda gördüğüm en güzel kedi..ben nefret ederim kedilerden ama bu nası güzel bişemiş böyle maşallahh..
ben de ara ara açsam baksam fotodan çeker mi acaba benim bebişin de gözleri :)

ay çok güzel olmuş bende eşime bebek patiğiyle haber vermek istiyodum ama kısmet olmadı, eşim sağolsun sürekli içinde herşeyin

hanımlar merhaba bişey sormak istiyorum ben salı günü akşam 5 te kan tahlili yaptırdım 140,1 çıkmıştı perşembe sabahı 9 da yaptırdım 229.67 çıkmış sizce artış normal mi ?

canım sabah o hormon daha yüksek oluyor bide şekillendikçe mınnak dahada yükseliodur sanırım :)

hehehe çeker belki yaa sorma çok güzel dimi nasılda gariban bi görsen bide şu güzelliğin onca çektiği şey var Allahtan artık bizimle zavallım..

hanımlar merhaba bişey sormak istiyorum ben salı günü akşam 5 te kan tahlili yaptırdım 140,1 çıkmıştı perşembe sabahı 9 da yaptırdım 229.67 çıkmış sizce artış normal mi ?
normal canım aaaa sıkma canını rahat ol lütfen :)
kötü düşünce yok !

olsun tatlım hamilesin ya nasıl söylediğinin ne önemi var en güzel müjde sürpriz bu bence içinde ikinize ait bi can taşıyorsun :)

öyle tabi istiyoduk 3-4 aydır deniyoduk beklemedeydik yani tabi onunda etkisi büyük. bizim sonuçta, Allah bizlerden yavrularımızı ayırmasın..

canım sabah o hormon daha yüksek oluyor bide şekillendikçe mınnak dahada yükseliodur sanırım :)

ya hep deniyor ya 2 günde bir 2 katına çıkması lazım diye o yüzden biraz tedirgin oldum ama ilk testi akşam 5 te 2. yi sabah 9 verdim aslında tam 2 gün değil 1,5 gün oluyor değerde 1,5 kat artmış gibi zaten o yüzden normaldir heralde çok teşekkürler hepinize çok saolun

öyle tabi istiyoduk 3-4 aydır deniyoduk beklemedeydik yani tabi onunda etkisi büyük. bizim sonuçta, Allah bizlerden yavrularımızı ayırmasın..

amiiin canım..çok sevdim ben seni dilerim herşey gönlünce olur yani burada konuştuğum herkesi çok sevdim sıcak samimi Allah hepinizide kendiniz gibi insanlarla karşılaştırsın..

amiiin canım..çok sevdim ben seni dilerim herşey gönlünce olur yani burada konuştuğum herkesi çok sevdim sıcak samimi Allah hepinizide kendiniz gibi insanlarla karşılaştırsın..

amin canım bende öyle, bende seni çok sevdim..ekim hamilelerini çok tatlı, herkes içten ve samimi.. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah..

canım bence de 1.5 gün olarak düşününce bence gayet normal hatta çok güzel,hiç moral bozma. sıkma sakın canını.. :13:

canım bence de 1.5 gün olarak düşününce bence gayet normal hatta çok güzel,hiç moral bozma. sıkma sakın canını.. :13:

canım benim ya çok saol gerçekten içime su serpiyosunuz Allah hepinizden razı olsun Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, bende 9 haftalık hamileyim.. şuan için herşey yolunda ve gayet güzel bir hamilelik geçiriyorum. (maaşallah!) sadece iştahım tamamen kesildi hiçbişey yiyemiyorum, onun dışında mide bulantım falan yok umarım böyle devam eder.. sizlerin nasıl gidiyor bayanlar?

DOKTORDAN YENİ GELDİM DEĞER 1632 AMA KESE YOK HENÜZ:ss
üç yıldır çocuk bekliyoruz ve tüp bebek yaptıracaktık bu ay..

pcos var bende ondan mı geç gözükecek bu kese şimdide bunu kafaya taktım(

saol tatlım biz de seni tebrik ederiz
benim de dün hiç iştahım yoktu ama zorladım kendimi yedim şimdi de acayip şişim yaa :)

DOKTORDAN YENİ GELDİM DEĞER 1632 AMA KESE YOK HENÜZ:ss
üç yıldır çocuk bekliyoruz ve tüp bebek yaptıracaktık bu ay..

pcos var bende ondan mı geç gözükecek bu kese şimdide bunu kafaya taktım(

canım takılacak bişe yok benim değerim de 1566 iken kese görünmüyodu, 4 gün sora göründü 7 mm falan olmuştu..ne zmn gitceksin bi dahaki kontrole?

canım takılacak bişe yok benim değerim de 1566 iken kese görünmüyodu, 4 gün sora göründü 7 mm falan olmuştu..ne zmn gitceksin bi dahaki kontrole?

cumaya gel dedi bir hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :SS

hoş yıllardır bu pozitifi görmeyi bekliyordum bu ay tüp bebeğe başlayacaktık ama işte ne bileyim şimdi zaman hiç geçmiyor(...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…