canım takılacak bişe yok benim değerim de 1566 iken kese görünmüyodu, 4 gün sora göründü 7 mm falan olmuştu..ne zmn gitceksin bi dahaki kontrole?
canım karından mı baktı doktor ? yoksa vajinal mi baktı ?
karından baktı canım ama işte pcos herşeyi allak bullak ediyor bende zaten yumurtlama hiç olmuyordu bende hatta son tedavi sürecinde klomenle vs de büyümüyordu .
doktor adet tarihine göre 7 haftalık ama sanırım geç döllenme olmuş falan dedi çünkü normalde de 45 -46 günde bir regl olurum ben..bende anlamadım çok tedirginim hala
canım benim sen hiç tedirgin olma gayet normal çünkü bende aynı durumdayım klomenle falan bile yumurtam büyümüyodu söktürücü ilaç kullanmadan adet olamıyorum normalde ağustos ta tüp bebek denedim tutmadı en son 5 eylül de adet gördüm bi daha olmadım
28 ekim de evde öylesine idrar testi yaptım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu yani benim ki aşırı geç döllenme yeni adet olucağım günden 1-2 gün önce yumurtlamışım seninde geç döllenmedir ayrıca karından görememesi de normal sakın panik yapma sakin ol canım
kesemizi gördük kızlar miniminnacık dahaiçi can olsun insallah 15 gun sonra tekrar gidicez pıtpıtları duymaya ikizmiki dediydim malum batten 1gün sonraki değerim 946 olduğu için tek kese gördük geldik eşimle
canımm bende regl olunca tüp bebeğe başlayacaktık şoktayım hala dün idrar testine bakınca bile yok canım büyümez bnm yumurtam yanlışlık var falan dedim yani..inşllh cnm ya bi sorun olmaz rahatladım sağollllll:))))
hehehe süpermiş bizde bi kez denemiştik hani acaba olurmu diye sonra işte benim reglim geçtik eşim hergün soryo geldimi geldmi yok diyorum haliyle nasıl sevinio yaşasın hamilesin diye ama testlerdede negatif çıkıo dedim galiba stresten oldu böyle.sonra işte ofiste otururken resmen şeytan dürttü bi daha bakayım dedim bide akşam pilatese gidecektim dedim maazallah hamileyimdir çocuğu ezmeyim içimde koşturdum aldım eczacı iki iki sabah yapın çıkmaz belki desede dayanamadım bi baktım çiftledim çizgileri eşime hemen msj attım aşkım regli oldum demek ki stresten gecikmişim die..adam çöktü sonrada beni teselli edio üzülme aşkım zaten bi kere denedik napalım falan diye :)) çıkışta 2 tane bebek ayakkabısı aldım içinede testi koydum paketlettim akşam beni durağa almaya gelince tutuşturdum eline sana hediye aldım die açtı paketi aa diyo ne kadar güzellermiş öyle bi bana bakıo falan bi 15-20 sn bakıştık hamilemisin dedi evet dedim dondu kaldı nasıl ağlamaya başladı bende şok oldum sonra sakinleşti yazık hala ağzı kulaklarında :)) bizim maceramızda böyle oldu valla
canım ya evet çayı azalttım ve artık açık içiyorum hamiş kalmadan da neskafeyi bırakmıştım ama türk kahvesinden vazgeçemiyorum. nası yapıcam?? :26::26:su içiyorum baya, zaten bünyem su istiyor..
ay çok mutlu ettin beni kahve konusunda aydınlataraksalı günü misafirlikteydik, o yastık çok alçaktı ve çok boynum ağrıdı, zaten kolumdaki ağrıda çrşmba başladı. eveeeeeeeeeettttttttttt olabilir o günden boynumdaki sıkıntı koluma vurdu belki de.. ben bi hamama gideyim? ay hamama gitmem de sakınca var mı acaba?
hayırlı olsun canm darısı bizlere inşllh...benm değer 1632 ama keseyi göremedik
slm canım kadın doguma gitmelisin kan tahlili bir saat içinde cıkıyor ama saglık ocaklarında gec cıkıyormus bana saglık ocagında calısan hemsire söylemişti inş vardır hayırlısınlaÇok acemi olduğum için bişiler daha soracağım sizlere.. Şimdi evdeki test pozitif çıktı.. Kan testi için ilk etapta illa bir kadın doğum uzmanına mı gitmek gerekiyor yoksa sağlık ocakları da bu testi yapıyor mu? Bir de ilk olarak kontroller için felan sabit bir doktora başlamak için hangi aya kadar beklemem gerekiyor.? Rutin kontroller felan için..
aynen canım bende korkuyorum bişey olur diye benımde ilk randevun pzrtsi ama 4 veya 5 haftalık olabilir diye tahmin ediyorum bide asagdan bakarsa bebişimi bişey olursa bide ben bilmiyodum yazılanları okuyunca korktum biraz cevremdeki arkadaslara sorcam bakalım tehlikesi varmı bi arkadasımın akrabası hemsire o bilir kesin:44:canım benim de doktor günlerini hesapladı keseyi bi görelim iyi olur dedi ben anlamadım bu işi..yarın da gidince alttan bakarsa? korkuyorum da bebişe bişey olcak die.. bi de özel hastane ona gel buna tahlil diyip duruyo.. bizler nası doğduk canım? annelerimiz böyle hasteneye taşınmamışlardır tahminim.. ya da artık bizler mi çok hüsnü kuruntuluyuz? ve ultrason falan bu kadar yaygın olması etken acaba?
canım kahveni çok çok az atarak azaltmaya çalış.. suyuda 2.5 - 3 litre kadar içmelisin
sakın sakın sakın hamama falan gideyim deme Allaha korusun kanaman falan olabilir.banyoda yıkanırkende ılık suyla yıkanmaya çalış çok sıcak olmasın suyun
sağol canım insallah sende görürsün moralini bozma bakemdeğerin karından gözükmesi için düşük zaten 5000lerde olmalıki karından gözüksün .keşke için rahat etmesi için alttan da baktırsaydın ozaman gözükürdü.
benim bile 3dk geçti doktor aradı taradı zor gördü kesemiminicik daha benim 5+3günlük .. kendni boş yere strese sokma bebişinde üzülür sonra
ahh ahh akşamdan beri dış gebelik okuyup durdum daha da bakmayacağım inşllh canım ya dediğim gibi çok zor bulduk biz bu pozitifi çok korkuyorum temizlik yapacaktım onu bile yapmıyorum aval aval oturuyorum
doktor 15 -20 sn baktı gebelik yeri var gibi anlamsız bi cümle kurup yok kese henüz yok dedi((
DOKTORDAN YENİ GELDİM DEĞER 1632 AMA KESE YOK HENÜZ:ss
üç yıldır çocuk bekliyoruz ve tüp bebek yaptıracaktık bu ay..
pcos var bende ondan mı geç gözükecek bu kese şimdide bunu kafaya taktım(
canım kahveni çok çok az atarak azaltmaya çalış.. suyuda 2.5 - 3 litre kadar içmelisin
sakın sakın sakın hamama falan gideyim deme Allaha korusun kanaman falan olabilir.banyoda yıkanırkende ılık suyla yıkanmaya çalış çok sıcak olmasın suyun
sağol canım insallah sende görürsün moralini bozma bakemdeğerin karından gözükmesi için düşük zaten 5000lerde olmalıki karından gözüksün .keşke için rahat etmesi için alttan da baktırsaydın ozaman gözükürdü.
benim bile 3dk geçti doktor aradı taradı zor gördü kesemiminicik daha benim 5+3günlük .. kendni boş yere strese sokma bebişinde üzülür sonra
bende dün gittim önceki günki betam 545 ti rahimde kalınlaşma var ama deger 1000 nin üstünde olması gerekirki keseyi görelim dedi .haftaya cumaya randevu verdi...
canım benm uzun uzun anlatmısın çok teekkr ederim inan en ufak iyi bircümleye ihtiyaç duyuyor insan...eşim çenesini tutamayıp herkesi aramışkeseyi görmeden hamileyim diyemiyorumki herkesde yıllardır tedavi gördüğümüzden arayıp duruyorlar kısmet haftaya öğreneceğiz deyip duruyorum:))merhaba, bende hamileyim 5+2 günlük. ilk hamileliğimde bebeğim yaşasaydı bu ay doğum yapacaktım ve hala onun acısını taşıyorum. Senin şu kese görünmedi korkunu anlıyorum çünkü aynı şeylerden bende geçtim. Bizde iki yıl hamilelik olmayınca tüp bebek deneyeceğimiz ay ölen bebeğim olmuştu çoook sevindik ama ertesi gün kan testine kadar sürmüştü huzurlu sevincim. KAn değerim 94 çıktı diye doktor "bu düşük değer!!!" diyip eve gönderdi beni ve serüven başladı.
Halbuki her kişinin farklıymış önemli olan 2 kat artmasıymış takip ettim artışı herşeyi güzeldi.
Ama malum bu doktorlar ninem zamanından kalma ultsasonlarla bakıyorlar ve sanki en iyi ve gerçek görüntüyü onlar alıyormuşçasına bir eda ile ya görünmedi yada göründü ama küçük bu .... gibi yorumlar yapıyorlar.Halbuki göremeyen onların ultrasonu ama kabul ederlerse eksikleri açığa çıkacak ya karşındakine at kusuru bu kolay!!!
(Senin değerine göre kese var canım henüz 2-3 ml büyüklüğündedir ve bunu görecek ultrason iyi doktorlarda vardır. Doktor Alper Mumcu nun sitesinde erken gebelik ultrasonografisi bölümünü oku anlarsın)
Benim bu gebeliğimde kese görmeye gittiğim de 4+5 tim hcg değerim 3911 çıktı buna rağmen 5.8 mm lik keseyi karından göremedi. Alttan baktı yine göremiyorum diyor du ki ben başımı uzattım vee "e işte kese bu değilmi" dedimde o yöne tuttu aleti de keseyi fark etti ölçtü tabi ölçümüne de güven olursa...
(Başka doktor ilk gebeliğimdeki 2100 hcg 5.3 ml kesemi karnımdan görmüştü düşün artık)
Uzattım ama kısası şu kusuru kendinde aramadan önce bi doktorundan ve kullandığı cihazdan emin ol. Eminim sorun sende değildir. Boşuna üzülme...
canım benm değerim 1632 o yüzden tedirgin oldum ama işte benm şu polikistik over oluşum herşeyi karıştırıyor:S hayırlı olsun sana da canım bebişin
canım benm uzun uzun anlatmısın çok teekkr ederim inan en ufak iyi bircümleye ihtiyaç duyuyor insan...eşim çenesini tutamayıp herkesi aramışkeseyi görmeden hamileyim diyemiyorumki herkesde yıllardır tedavi gördüğümüzden arayıp duruyorlar kısmet haftaya öğreneceğiz deyip duruyorum:))
birde karnımda kaç gündür ağrı var korkutuyor bu durumda beni normal mi bu ağrı şimdide ağrıyo regl oldum olacam gibi hissediyorum ödüm kopuyor
henüz hamile değilim. 2-3 aydır bebek düşünüyorum ama forumun sıkı takipçisiyim. ha oldu ha olacak, bugün çalışma var, bugün yumurtlama günü falan derken durumun göreve dönüşmesi çok stres yarattı bende :18:
başlığınızı okuyorum ne zamandır bir heves. tatlı heyecanınızı kendi hamileliğimi ilan ediyormuşçasına hissettim ve mutlu oldum. sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallahtez zamanda Allah bizlere de tattırsın bu güzel duyguyu
O ağrı gayet normal bende de var ilk gebeliğimde de vardı tanıdığım bütün hamileler de var 2 aylık olunca geçti diyor kimisi ama doğuma kadar sürdü diyen arkadaşımda oldu. Ama inan herkeste var ve normal bişey. Ben kağan kocatepe ye sordum o da normal bu ağrılar dedi. Yeter ki kendi kendine hafiflesin yada geçsin dedi. Eğer çok çok şiddetlenir birde kanama yada lekelenme başlarsa o zaman kötü dedi. Rahiminde bebek büyüyor ya onun kaslarında yaptığı gerilmeyi hissediyosun aslında olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?