Kan değerlerim 683 çıktı doktor hayırlı olsun dedi ama hala inanamıyorum kesin hamilemiyim lütfen cevap yazın çok ihtiyacım var 31 ekimde öğrendim :)
Kan değerlerim 683 çıktı doktor hayırlı olsun dedi ama hala inanamıyorum kesin hamilemiyim lütfen cevap yazın çok ihtiyacım var 31 ekimde öğrendim :)
allah canın almaya.değer olmuş 683 hala inanmıyorum diyo ya.yolarım valla saçını başını
sana elimi sürüyorum bacımmmm inşallah darısı bu ay hemen senin başına :)
DOKTORDAN YENİ GELDİM DEĞER 1632 AMA KESE YOK HENÜZ:ss
üç yıldır çocuk bekliyoruz ve tüp bebek yaptıracaktık bu ay..
pcos var bende ondan mı geç gözükecek bu kese şimdide bunu kafaya taktım(
ve bu arada vajinal ultrason için burda korkutmuştu kızlar beni,doktor bakmak isteyince bebeğe bişi olur mu dedim...güldü,sanki bi aydır ilişki yaşamıyomusun eşinle dedi .hafiften dalga geçti sanki :)
canim darisi basina bu durumlarda arkilerden ogrendiim kendini kasmiycaksn oluruna birakcaksn keyfini kacirmiycaksn..bi de arkadaslar dislerde eski dolgularin fazlaligi cocuk olmama riskini artiriyomus biliyo muydunuz ? İcindeki kursun hormonlari etkiliyomus..henüz hamile değilim. 2-3 aydır bebek düşünüyorum ama forumun sıkı takipçisiyim. ha oldu ha olacak, bugün çalışma var, bugün yumurtlama günü falan derken durumun göreve dönüşmesi çok stres yarattı bende :18:
başlığınızı okuyorum ne zamandır bir heves. tatlı heyecanınızı kendi hamileliğimi ilan ediyormuşçasına hissettim ve mutlu oldum. sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallahtez zamanda Allah bizlere de tattırsın bu güzel duyguyu
Tabi ki bizdensin tebriklerr..alkiss :))kızlar günaydın hepinizeeeee. 30 ekimde idrar testinde çift çizğiyi görerek öğrendim hamileliğimi. dünde kan testinde beta hgc 1017 çıktı. bende sizdenim galiba :)
ve bu arada vajinal ultrason için burda korkutmuştu kızlar beni,doktor bakmak isteyince bebeğe bişi olur mu dedim...güldü,sanki bi aydır ilişki yaşamıyomusun eşinle dedi .hafiften dalga geçti sanki :)
evet kesinlikle ama ben doktorlara güveniyorum zararlı olsa bebeğe neden zarar verecek bişey yapsın ki
canım telaşlanma bence hemen.doktorum 2000den sonra keseyi görebiliriz demişti.senin haftaya görülür diye düşünüyorum.ben pazartesi kan verdim 3220 çıkmıştı değerim cuma günü gittim kese için değerim daha da yükselmiştir ama karından göremedi doktor.vajinadan bakınca gördü .
Daha 53 günlük evliyim çok istiyorum bu bebeği erken diyo herkes ama ben eşimle çok istiyorum tecrübesizim ya aileme söyleme konusunda tereddüt ettim o zaman rahatlıkla diyebilirim adetim 10 gün gecikti
Valla kızlar orası doktordan doktora göre değişiyor. Çünki ilk grbeliğimde doktor vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma bakarken o kadar bastırdıki doktordan çıktığımda pembe pembe kanama olmuştu. O yüzden tedirgin oluyor zaten insan bana bu zararı veriyorsa bebeğede zarar verir diye...
kızlar günaydın hepinizeeeee. 30 ekimde idrar testinde çift çizğiyi görerek öğrendim hamileliğimi. dünde kan testinde beta hgc 1017 çıktı. bende sizdenim galiba :)
cuma günü keseyi görmeye gidicem bende
Herkesin haberleri hayırlı olur inşallah, bende bugün öğrendim bebeişim 5 haftalıkmış.hala inanamıyorum çok değişik bi hismiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?