Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Kan değerlerim 683 çıktı doktor hayırlı olsun dedi ama hala inanamıyorum kesin hamilemiyim lütfen cevap yazın çok ihtiyacım var 31 ekimde öğrendim :)

Daha 53 günlük evliyim çok istiyorum bu bebeği erken diyo herkes ama ben eşimle çok istiyorum tecrübesizim ya aileme söyleme konusunda tereddüt ettim o zaman rahatlıkla diyebilirim adetim 10 gün gecikti

DOKTORDAN YENİ GELDİM DEĞER 1632 AMA KESE YOK HENÜZ:ss
üç yıldır çocuk bekliyoruz ve tüp bebek yaptıracaktık bu ay..

pcos var bende ondan mı geç gözükecek bu kese şimdide bunu kafaya taktım(

canım telaşlanma bence hemen.doktorum 2000den sonra keseyi görebiliriz demişti.senin haftaya görülür diye düşünüyorum.ben pazartesi kan verdim 3220 çıkmıştı değerim cuma günü gittim kese için değerim daha da yükselmiştir ama karından göremedi doktor.vajinadan bakınca gördü .

ve bu arada vajinal ultrason için burda korkutmuştu kızlar beni,doktor bakmak isteyince bebeğe bişi olur mu dedim...güldü,sanki bi aydır ilişki yaşamıyomusun eşinle dedi .hafiften dalga geçti sanki :)

ve bu arada vajinal ultrason için burda korkutmuştu kızlar beni,doktor bakmak isteyince bebeğe bişi olur mu dedim...güldü,sanki bi aydır ilişki yaşamıyomusun eşinle dedi .hafiften dalga geçti sanki :)

evet kesinlikle ama ben doktorlara güveniyorum zararlı olsa bebeğe neden zarar verecek bişey yapsın ki

canim darisi basina bu durumlarda arkilerden ogrendiim kendini kasmiycaksn oluruna birakcaksn keyfini kacirmiycaksn..bi de arkadaslar dislerde eski dolgularin fazlaligi cocuk olmama riskini artiriyomus biliyo muydunuz ? İcindeki kursun hormonlari etkiliyomus..

evet kesinlikle ama ben doktorlara güveniyorum zararlı olsa bebeğe neden zarar verecek bişey yapsın ki

Valla kızlar orası doktordan doktora göre değişiyor. Çünki ilk grbeliğimde doktor vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma bakarken o kadar bastırdıki doktordan çıktığımda pembe pembe kanama olmuştu. O yüzden tedirgin oluyor zaten insan bana bu zararı veriyorsa bebeğede zarar verir diye...

inşallh canm cuma günüe kadar bekleyeceğim artık vajinal ultrasonla mı bakar karından mı bakarbilmiyorum ama şu stresim bitsin başka bişe istemiyorum şu an

Lutfen yapmayin alttan bakmakla sakincasi olsaydi yurtdisinda yasiyorum ben ve 12.haftaya kadar alttan bakiyorlar sirf. Sebebide karindan bakinca kalp atisinida duyuyorsun ya o ses dalgalari cocuga zarari yokmus qma rahatsizlik veriyormus. Alttan bakmayla dusuk olsaydi annemi 3 Cocuguda dunyaya gelmezdi en az bi dusugu olurduki masaallah hic kayibi olmamis. Cevremdede cok ornek var. Allahin izniyle birsey olmaz cani alanda verende O. Oyle olsa doktorlar katil damgasi alir yurtdisindakiler ki burda bi anne evladina tokat attiginda polis devreye girip cocugu aliyor. Neyse nerden nereye grldim fazla uzatirsam bu konu baska yerlere gidecek ;;;)). Hayirli sagliki hamilelikler herkese

Daha 53 günlük evliyim çok istiyorum bu bebeği erken diyo herkes ama ben eşimle çok istiyorum tecrübesizim ya aileme söyleme konusunda tereddüt ettim o zaman rahatlıkla diyebilirim adetim 10 gün gecikti

sende bendensin bende senin kadar evliyim. ve hamileyim ben aileme söylemedim. söylemeyide düşünmüyorum şimdilik.

bu konuya bende katılıyorum kızlar 6 haftalık hamıleyım doktor vajınal muayene etti ve cok az pembe kanamam oldu ve bır daha gıtmedım doktora cok korkmustumm

Çocuk Düşmemesi için

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Rabbim meleklerimizi korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…