- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
merhaba hayırlı olsun bebişiniz bende 6 haftalık hamıleyım kesenız gorundumu
Merhaba canim biz bugun gorduk keseyi. Sen 6haftaliksan bebegi de gorursun buyuk ihtimalle
ınsallah görürümm zaten cok bulantım var sizdede varmı :)
merhaba hayırlı olsun bebişiniz bende 6 haftalık hamıleyım kesenız gorundumu
hayırlıı olsun canım bebısın aynı gıdıyoruzz sanırım senınle bende 5 gaftalık hamıleyım :)
Merhaba canim biz bugun gorduk keseyi. Sen 6haftaliksan bebegi de gorursun buyuk ihtimalle
merhabalar, sızınle hemen hemen aynı gundeyız.bende 5 haftalık hamıleyım. ama b-hcg 650.bıraz kafam karıstı.sızın ne kadar cıkmıstı?
kızlar ne güzel kaç haftalık olduğunu biliyorsunuz bebişlerin ben bilemiyorum ya nasıl bilebilirimki acaba
Canim son adet tarhinden saycaksin. Kan testi yaptrdn mi hic
Bu arada 2.kez anne olacağim ben 2,5 yasinda bir oglum var benim gibi olan var mi?
canım son adettaRİHİNİ ALAMIYORUM BEN PCOSLUYUM canım 46-47 günde bir regl olurdum yumurtlamam geç oluyordu:S
değerim 1632 canım son adet tarihimde 12 eylül:S
Bu kan degerine gore 4-5haftaliksin. Uc dort gun sonra ultrasona gir net tarihini alirsn canim. Bende kurtajdan dolayi bilmiyodum tarihimi. Bugun doktor soyledi bes haftalik diye
canımmm dün girdim ultrasona bişe demedi gelecek cuma gideceğim tekrardan keseyi de göremediik henüz atengeçmiyor zaman ya kafayı sıyıracağım
Endiselenme arkadasim 1000 dunku degerinse gorunmemesi normal zaten. o deger haftaya kadar 5000 i gececek insallah. O zaman gorursun keseyi
inşallh canım dünden beri oturup dış gebelik inceledim psikolojimi bozdum:)
Yaa bozma moralini oyle seylerle. Biz ne kadar incelersek inceleyelim hersey olacagina variyo,tadini cikarmaya bak
Doktorun demedi mi ki bu degerle gormememiz normal diye
sağolsun hiçbir açıklama yapmadı ki dedim tedaviyi bıraktım tüp bebeğe başlayacaktım bu ay pcosluyum vs anlayabilmeliydi şaşkınlığımı yada heyecanımı hiçbir açıklama yapmadı yok keseyi göremiyorum haftaya cuma gel görelim sonra konuşuruz dedi
gitmeyeceğim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?