Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

merhaba hayırlı olsun bebişiniz bende 6 haftalık hamıleyım kesenız gorundumu

5+3günlükken gittim ve doktor hemen göremedi aradı taradı bi 3dk kadar sonra bulabildi..bide benım idrara sıkışık değildim.idrara sıkışık olsaydım belki hemen bulabilirdi..

6 haftalık isen evet görünür kesen

kızlar ne güzel kaç haftalık olduğunu biliyorsunuz bebişlerin ben bilemiyorum ya nasıl bilebilirimki acaba

canım son adettaRİHİNİ ALAMIYORUM BEN PCOSLUYUM canım 46-47 günde bir regl olurdum yumurtlamam geç oluyordu:S

değerim 1632 canım son adet tarihimde 12 eylül:S

Bu kan degerine gore 4-5haftaliksin. Uc dort gun sonra ultrasona gir net tarihini alirsn canim. Bende kurtajdan dolayi bilmiyodum tarihimi. Bugun doktor soyledi bes haftalik diye

Bu kan degerine gore 4-5haftaliksin. Uc dort gun sonra ultrasona gir net tarihini alirsn canim. Bende kurtajdan dolayi bilmiyodum tarihimi. Bugun doktor soyledi bes haftalik diye

canımmm dün girdim ultrasona bişe demedi gelecek cuma gideceğim tekrardan keseyi de göremediik henüz aten geçmiyor zaman ya kafayı sıyıracağım

canımmm dün girdim ultrasona bişe demedi gelecek cuma gideceğim tekrardan keseyi de göremediik henüz aten geçmiyor zaman ya kafayı sıyıracağım

Endiselenme arkadasim 1000 dunku degerinse gorunmemesi normal zaten. o deger haftaya kadar 5000 i gececek insallah. O zaman gorursun keseyi

Yaa bozma moralini oyle seylerle. Biz ne kadar incelersek inceleyelim hersey olacagina variyo,tadini cikarmaya bak

Doktorun demedi mi ki bu degerle gormememiz normal diye

sağolsun hiçbir açıklama yapmadı ki dedim tedaviyi bıraktım tüp bebeğe başlayacaktım bu ay pcosluyum vs anlayabilmeliydi şaşkınlığımı yada heyecanımı hiçbir açıklama yapmadı yok keseyi göremiyorum haftaya cuma gel görelim sonra konuşuruz dedi

gitmeyeceğim ona

Bende gitmezdim yernde olsam. Bugun ilk kez gittim bende. Bi kaybim oldugunu anlattim ultrasonla bakti kese var bebek gorunmuyo henuz dedi. Korkarak baktim endiselenme bu haftada bebegi gormeyi beklemiyoruz zaten dedi.

Bizim psikolojimiz bebeklrmz icin cok onemli canim. Psikolojimiz icin de doktor coook onemli )

Umarim gonlune gore bi doktor bulursun. Haftaya da gidp minigin kesesini gorursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…