Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

inşallh bebeğim ...sende inşllh bebişini görürsün:)

merhaba arkadaşlar bende 5 hafta 5 günlük hamileyim yarın doktora gitsem karından kese görünürmü yoksa bi hafta daha bekleyeyim mi?

merhaba arkadaşlar bende 5 hafta 5 günlük hamileyim yarın doktora gitsem karından kese görünürmü yoksa bi hafta daha bekleyeyim mi?
geç gebelik falan olmadıysa görünür canım beklemene gerek yok..hayırlı uğurlu olsun inş Allah kısmetini bol versin :)

Yeni gelen herkezin bebeği hayırlı olsun.
Allah isteyen herkese nasip etsin...

bende bu ay hamile olduğumu öğrendim. ama çok korkuyorum çünkü bundan önce 2 bebeğimi kaybettim ilkinin kalbi durdu ikincisinde düşük yaptım kanamalarım vardı ama dr. bir rapor yazıp yatıp dinlen demedi sonrada kaybettim bebeğimi adetimin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra yani pazar günü kan testi yaptırdım 345 çıktı başka bir dr. gidiyorum şimdi cuma günü gel dedi hcg 1000 olunca görülebiliyormuş keseyi. cuma günü gittim dr. sadece keseyi gördü normalde 6 haftalık ama kese küçük dedi ya gelişmicek ya da geç döllenme dedi moralimiz sıfır 10 günlük iğne ve corasprin verdi o zaman belli olacak herşey bizde o korkuyla tekrar kan testi yaptırdık 2150 ye çıkmış bakalım Allah inşallah bu sefer nasip eder.

hayırlı olsun canım , seninle bebeklerimizin doğum tarihleri aynı :) Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben perşembe günü gittim doktora ve karından gördük keseyi, darısı başına :))

canım değerin çok güzel yükselmiş, inşallah bi sorun çıkmaz sağlıcakla alırsın kucağına kendini yorma ve bacaklarının altına yastık koy uzan..maydonoz, nar, sarımsak, nane-limon, kuru hurmadan uzak durulması tavsiye ediliyo ne kdr doğru bilmiyrm ama bilgin olsun..

saolasın cnm. şu 10 gün nasıl geçicek bilmiorum. bu ara o kadar çok üzerime geliyorlar ki kayınvalidem olsun arkadaşlar olsun herkes hamilemisin diorlar kimseye de bişey diyemiyorum. tek yapabildiğim dua etmek Allah inşallah can verir de bebeğime sağlıcakla kavuşmayı nasip eder. Bebek isteyenlerin inşallah gönlüne göre evlatlar nasip eder ALlah.

kayınvaldenle ilişkin nasıl bilmiyrm cnm ama söyle istersen destek olur..bizimkiler bayaa sevinmişti saolsunlar motive ettiler sürekli

iyilerdir saolsunlar da şimdi bide bebeğin gelişmeme ihtimali varya ondan dolayı kimseye söylemek istemiyorum sadece annem ve ablam biliyor oda bi sıkıntı olursa onlar yardımcı olur da o yüzden söyledim hayırlısı bakalım cumartesi gidicez byük ihtimalle ogün belli olur artık kalp atışını duyarsak bebeğin söylerim diyorum :) bu clexane iğnesi kullanıyorum bilginiz varmı bu bebeğin gelişmesinde yardımcı oluyormu ki ?

aaaa evet canım inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza :) irtibatta olalım seninle :) bende yarın hemen gideyim o zaman doktora inşallah görünür kesem :)

ben ilk gebeliğimde kalp atışları durduğu için kürtaj olmuştum 8 haftalıkken.Şuan o kadar korkuyorum okadar korkularım varki anlatmaya gücüm yetmez (((((((((içimde hep bi sıkıntı ve korku...korkunun vermiş olduğu bir sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…