Bende gitmezdim yernde olsam. Bugun ilk kez gittim bende. Bi kaybim oldugunu anlattim ultrasonla bakti kese var bebek gorunmuyo henuz dedi. Korkarak baktim endiselenme bu haftada bebegi gormeyi beklemiyoruz zaten dedi.
Bizim psikolojimiz bebeklrmz icin cok onemli canim. Psikolojimiz icin de doktor coook onemli)
Umarim gonlune gore bi doktor bulursun. Haftaya da gidp minigin kesesini gorursun insallah
Canim degerini yeni mi olcturdun sen???
geç gebelik falan olmadıysa görünür canım beklemene gerek yok..hayırlı uğurlu olsun inş Allah kısmetini bol versin :)merhaba arkadaşlar bende 5 hafta 5 günlük hamileyim yarın doktora gitsem karından kese görünürmü yoksa bi hafta daha bekleyeyim mi?
geç gebelik falan olmadıysa görünür canım beklemene gerek yok..hayırlı uğurlu olsun inş Allah kısmetini bol versin :)
Yeni gelen herkezin bebeği hayırlı olsun.
Allah isteyen herkese nasip etsin...
merhaba arkadaşlar bende 5 hafta 5 günlük hamileyim yarın doktora gitsem karından kese görünürmü yoksa bi hafta daha bekleyeyim mi?
canım değerin çok güzel yükselmiş, inşallah bi sorun çıkmaz sağlıcakla alırsın kucağına kendini yorma ve bacaklarının altına yastık koy uzan..maydonoz, nar, sarımsak, nane-limon, kuru hurmadan uzak durulması tavsiye ediliyo ne kdr doğru bilmiyrm ama bilgin olsun..bende bu ay hamile olduğumu öğrendim. ama çok korkuyorum çünkü bundan önce 2 bebeğimi kaybettim ilkinin kalbi durdu ikincisinde düşük yaptım kanamalarım vardı ama dr. bir rapor yazıp yatıp dinlen demedi sonrada kaybettim bebeğimiadetimin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra yani pazar günü kan testi yaptırdım 345 çıktı başka bir dr. gidiyorum şimdi cuma günü gel dedi hcg 1000 olunca görülebiliyormuş keseyi. cuma günü gittim dr. sadece keseyi gördü normalde 6 haftalık ama kese küçük dedi ya gelişmicek ya da geç döllenme dedi moralimiz sıfır 10 günlük iğne ve corasprin verdi o zaman belli olacak herşey bizde o korkuyla tekrar kan testi yaptırdık 2150 ye çıkmış bakalım Allah inşallah bu sefer nasip eder.
kayınvaldenle ilişkin nasıl bilmiyrm cnm ama söyle istersen destek olur..bizimkiler bayaa sevinmişti saolsunlar motive ettiler süreklisaolasın cnm. şu 10 gün nasıl geçicek bilmiorum. bu ara o kadar çok üzerime geliyorlar ki kayınvalidem olsun arkadaşlar olsun herkes hamilemisin diorlar kimseye de bişey diyemiyorum. tek yapabildiğim dua etmek Allah inşallah can verir de bebeğime sağlıcakla kavuşmayı nasip eder. Bebek isteyenlerin inşallah gönlüne göre evlatlar nasip eder ALlah.
hayırlı olsun canım , seninle bebeklerimizin doğum tarihleri aynı :) Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben perşembe günü gittim doktora ve karından gördük keseyi, darısı başına :))
aaaa evet canım inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza :) irtibatta olalım seninle :) bende yarın hemen gideyim o zaman doktora inşallah görünür kesem :)
teşekkürler canım seninde hayırlı olsun bebişin
Senınde hayırlı olsun ınsallah :) ya benım aklıma takılan 5 haftalık ve b-hcg degerı 650. cok dusuk değılmı bu deger? senınkı ne kadar cıkmıstı?
Merhaba canim biz bugun gorduk keseyi. Sen 6haftaliksan bebegi de gorursun buyuk ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?