ben ilk gebeliğimde kalp atışları durduğu için kürtaj olmuştum 8 haftalıkken.Şuan o kadar korkuyorum okadar korkularım varki anlatmaya gücüm yetmez(((((((((içimde hep bi sıkıntı ve korku...korkunun vermiş olduğu bir sıkıntı var.
slm canım kadın doguma gitmelisin kan tahlili bir saat içinde cıkıyor ama saglık ocaklarında gec cıkıyormus bana saglık ocagında calısan hemsire söylemişti inş vardır hayırlısınla
günaydın kızzlarrr....
c.tesi dr gidicem demiştim ve gitiimmm ama kalp atışını duyamadık dr daha erken demıstı zaten 6 haftalıktı gittimizde eşimde geldi oda gordu ekranda bebegımızı mıcık kesesini kesemiz büyümüş :)) ve bu c.tesiye tekrar randevu verdi ,nş. herşey yolunda gider duyarım kalp atışınısizler neyaptınızz he birde dr dediki uykun gelıomu ben cvp vermeden esım aksam 8 olmadan uyualım dıo dr bey dıor dr da dedıkı o bebegın yasadıgını gosterıor goguslerde acı varmı fenaaa acıoo dedım dr iyi yiy dio
canım günaydın ay ne güzel şeyler söylemiş doktorun ya inşallah kalp atışını da duyarsın canım bende çarşamba kese görmek için gidicem ama çok endişeliyim düne kadar rahimde kasılma gibi ağrılar çok sık oluyodu ama dün sabahtan beri dün akşam bi kere oldu sadece bende bişey mi oldu diye endişeleniyorum sende oluyomu rahimde ağrı bu arada benim göğüs uçlarımda çok acıyo
cnm hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun yok bende kasılma olmadı hiçç bazen kasıkalrımda agrı oluor ama hemen gecıor ole bişiy mi dr gidince sor bakalım ne dicek :26: kalp atışını duymak için sabırsızlanıorum bugün 6+2 günlük oldukkk
ahh ahh bende yıllar sonra kavuşunca ödüm kopuyor çok iyi anlıyorum seni canım şu kese leri görssek kalp atışlarını duysak riskli durumları atlatsak keşke artık:)ben ilk gebeliğimde kalp atışları durduğu için kürtaj olmuştum 8 haftalıkken.Şuan o kadar korkuyorum okadar korkularım varki anlatmaya gücüm yetmez(((((((((içimde hep bi sıkıntı ve korku...korkunun vermiş olduğu bir sıkıntı var.
günaydın kızzlarrr....
c.tesi dr gidicem demiştim ve gitiimmm ama kalp atışını duyamadık dr daha erken demıstı zaten 6 haftalıktı gittimizde eşimde geldi oda gordu ekranda bebegımızı mıcık kesesini kesemiz büyümüş :)) ve bu c.tesiye tekrar randevu verdi ,nş. herşey yolunda gider duyarım kalp atışınısizler neyaptınızz he birde dr dediki uykun gelıomu ben cvp vermeden esım aksam 8 olmadan uyualım dıo dr bey dıor dr da dedıkı o bebegın yasadıgını gosterıor goguslerde acı varmı fenaaa acıoo dedım dr iyi yiy dio
canım günaydın ay ne güzel şeyler söylemiş doktorun ya inşallah kalp atışını da duyarsın canım bende çarşamba kese görmek için gidicem ama çok endişeliyim düne kadar rahimde kasılma gibi ağrılar çok sık oluyodu ama dün sabahtan beri dün akşam bi kere oldu sadece bende bişey mi oldu diye endişeleniyorum sende oluyomu rahimde ağrı bu arada benim göğüs uçlarımda çok acıyo
benimde arada bir kasığımdan bacağıma doğru oluyor normal mi acaba ya her şeyden endişelenir oldum ev işi vs de yapmıyorum bişe olacak diye perşemne kayınvaldemler geliyor il dışından ne yapacam ben bilmiyorum
canım o normalmiş rahim büyüdüğü için oluyormuş bence de iş falan yapma bende yapmıyorum saolsun eşimde yaptırmıyor kayınvalidenlere de söyle bence canım hiç bişey bebeklerimizden daha önemli değil bence özellikle de bizim gibi zor elde edenler için
sağolsun benm eşimde yaptırmıyor yat yorma kendini deyip duruyorda kendi de hiçbişe yapmıyor:)3 gündür ev süpürecek güya
valla okula gitmeye bile ürküyorum bu aralar sakınan göz olayı yaşamak da istemiyorum ama ne bilim ciddi korkuyorum
günaydın tatlı annecikler haftanız güzel olsun :)) ya benim 20 lik dişim şişmiş acılar içindeyim :'(
günaydın tatlı annecikler haftanız güzel olsun :)) ya benim 20 lik dişim şişmiş acılar içindeyim :'(
geçmiş olsunnn ya ağrı kesicide alamayacaksın umarım çok acı çektirmezzzz
Kendime hamiş tişörtleri istiorum diyordum ya hafta s0nu lcw dan aldım 15 tl ye hemde2 tane ve işe onlarla geldimmm ben cok fenayım herkez ogrensın ıstıorum
hahaha kız güldürdün beni çok erken naptın sen:d
ahahhahahaha ama neyapayımmmmönceden avmlerde kadınların karnı burnunda tişörtleride giymişler cokk kıskanırdım dayanamadım aldım zaten benım normaldede gobegım oldugundan 7 haftalık gibi değil gören 14 haftalık sanar
:d bol bol giy ozaman kalan aylarda:d bende bahçıvan giymek istiyorum inşllh hamileliğim devam ederse:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?