Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Kötü şeyler düşünüp aklına sürekli ilkini getirip tedirgin olma bu sefer herşey çok güzel olacakk :) içindeki mercimek hep seninle kalacak

slm canım kadın doguma gitmelisin kan tahlili bir saat içinde cıkıyor ama saglık ocaklarında gec cıkıyormus bana saglık ocagında calısan hemsire söylemişti inş vardır hayırlısınla

Canım perşembe günü gideceğim inşallah kadın doğum uzmanına.. İnşallah vardır da bundan sonra takip edeceğim doktora aldım randevumu..

günaydın kızzlarrr....

c.tesi dr gidicem demiştim ve gitiimmm ama kalp atışını duyamadık dr daha erken demıstı zaten 6 haftalıktı gittimizde eşimde geldi oda gordu ekranda bebegımızı mıcık kesesini kesemiz büyümüş :)) ve bu c.tesiye tekrar randevu verdi ,nş. herşey yolunda gider duyarım kalp atışınısizler neyaptınızz he birde dr dediki uykun gelıomu ben cvp vermeden esım aksam 8 olmadan uyualım dıo dr bey dıor dr da dedıkı o bebegın yasadıgını gosterıor goguslerde acı varmı fenaaa acıoo dedım dr iyi yiy dio

canım günaydın ay ne güzel şeyler söylemiş doktorun ya inşallah kalp atışını da duyarsın canım bende çarşamba kese görmek için gidicem ama çok endişeliyim düne kadar rahimde kasılma gibi ağrılar çok sık oluyodu ama dün sabahtan beri dün akşam bi kere oldu sadece bende bişey mi oldu diye endişeleniyorum sende oluyomu rahimde ağrı bu arada benim göğüs uçlarımda çok acıyo

cnm hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun yok bende kasılma olmadı hiçç bazen kasıkalrımda agrı oluor ama hemen gecıor ole bişiy mi dr gidince sor bakalım ne dicek :26: kalp atışını duymak için sabırsızlanıorum bugün 6+2 günlük oldukkk

kasılma derken evet kasıklarda böyle bıçak saplanması gibi ağrı bi çok kişide oluyomuş zaten rahim genişlediğinden dolayı maşallah canım bulantıların falan başladı mı ?

ahh ahh bende yıllar sonra kavuşunca ödüm kopuyor çok iyi anlıyorum seni canım şu kese leri görssek kalp atışlarını duysak riskli durumları atlatsak keşke artık:)

bende kkorkuyorum göğüs ağrım git gide azaldı ik başlarda çok yoğun bi ağrı ardı :S ben hep uykuya düşkünüm bi değişiklik olmadı bu konudada

benimde arada bir kasığımdan bacağıma doğru oluyor normal mi acaba ya her şeyden endişelenir oldum ev işi vs de yapmıyorum bişe olacak diye perşemne kayınvaldemler geliyor il dışından ne yapacam ben bilmiyorum

canım o normalmiş rahim büyüdüğü için oluyormuş bence de iş falan yapma bende yapmıyorum saolsun eşimde yaptırmıyor kayınvalidenlere de söyle bence canım hiç bişey bebeklerimizden daha önemli değil bence özellikle de bizim gibi zor elde edenler için

sağolsun benm eşimde yaptırmıyor yat yorma kendini deyip duruyorda kendi de hiçbişe yapmıyor:)3 gündür ev süpürecek güya

valla okula gitmeye bile ürküyorum bu aralar sakınan göz olayı yaşamak da istemiyorum ama ne bilim ciddi korkuyorum

boşver canım dursun yapar elbet sen dikkat et kendine Allah ın izniyle bişey olmaz sen aklına kötü şeyler getirme

geçmiş olsunnn ya ağrı kesicide alamayacaksın umarım çok acı çektirmezzzz

inşallah canım çok teşekkürler araştırdımda hamileliğin ilk 3 ayında ve son 3 ayında müdahale edemiyolarmış.3-6 ay arasında çekim yapılıyormuş bekleceğim mecburen inşallah geçer hemencecik

Kendime hamiş tişörtleri istiorum diyordum ya hafta s0nu lcw dan aldım 15 tl ye hemde 2 tane ve işe onlarla geldimmm ben cok fenayım herkez ogrensın ıstıorum

hahaha kız güldürdün beni çok erken naptın sen:d

ahahhahahaha ama neyapayımmmm önceden avmlerde kadınların karnı burnunda tişörtleride giymişler cokk kıskanırdım dayanamadım aldım zaten benım normaldede gobegım oldugundan 7 haftalık gibi değil gören 14 haftalık sanar

bol bol giy ozaman kalan aylarda bende bahçıvan giymek istiyorum inşllh hamileliğim devam ederse

:d bol bol giy ozaman kalan aylarda:d bende bahçıvan giymek istiyorum inşllh hamileliğim devam ederse:d

ayy cnm azından yer alsın niye devam etmiomuş eder ederrrr bende pkoyum bak maşallah suan herşey ytolunda c.tesi 6 haftalıktı ama kalp atışını duyamadım ama dr erken zaten dedı bu hafta c.tesi çağırdı inş. Duyarım sen gene 1600 küsürlerdeymiş be ılk ogrendim gün beta 17 cıkmıştı ben genede pozitiftim şükür kesemizi gördükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…