Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

hala inanamıyorumki ne bilim her an bu mutluluğumuz bitecek diye çok kkorkuyorum psikolojim gerçekten çok iyi değil artık süreç beni çok ama çok gerdi sanırım ondan cumadan sonra herşey çok güel olacak inşallh..

haklısın zor bir süreç bende bu sıralar moralım bir iyi bir kötü herşeye kafama takar hale geldimmm Ama neapayım dokunsalar aglayabılırım yanii

kızlar şu hamilelik durumu aklımı o kadar meşgul ediyor ki sürekli aklımda

iş yerinde bile kendimi işe veremiyorum

sürekli takvimler çıkarıyorum ne zaman kontrollere giderim tetanoz ne zaman ayrıntılı ultrason ne zaman doğum iznine ne zaman çıkarım kafayı yemezsem iyi

Aklımı meşgul edecek başka şeyler bulmam gerekli

üstelik ilk hamileliğim de değil sürekli bi tedirginlik şu süreç hemen geçsin gitsin istiyorum :18:

ayyy beni ne kadar rahatlattın valla , geçen burda birinden okumuştum gögüslerinin acısı geçtiğinde bebeğin kalbi durmuş. O aara benimde ağrım azalmıştı ne kadar korkuyordum acaba kalbi atmıyomu diye ama kısa sürdü hala cok acıyor , ve cook uyuyorum. Bende çarşamba gidicem kalp atışı için inşallah duyarımmm..

günaydın tatlı annecikler haftanız güzel olsun :)) ya benim 20 lik dişim şişmiş acılar içindeyim :'(

Geçmiş olsun canım..
Kendime hamiş tişörtleri istiorum diyordum ya hafta s0nu lcw dan aldım 15 tl ye hemde 2 tane ve işe onlarla geldimmm ben cok fenayım herkez ogrensın ıstıorum

ay bende cok güldüm ya benim göbeklede 3 -4 aylık görünüyordur eminim alsam yeridir ama erken daha ya :)

ya bide bu kalp atışını duymak için vajinal ultrason mu yapıyolar?

vajinal ultrason değil canım ya normal ultrasonda hareket eden küçük bi nokta görünüyor ayrıca sesini de dr açarsa duyabiliyorsun

pıt pıt pıt......

Hayır canım karından olandan yapılmıştı benim duyduk çok şükür....:)

YAA BENDE COK HEVESLENIORUM NEAPIMM TUTAMADIM KENDIMI ALDIMMMM BANA KARINDAN BAKIO SUREKLI ALTAN BAKA BELKİ DUYARDI BENDE C.TESİ GİDİCEM DR TEKRAR BENIMDE SIMDI MIDEM FILAN BULANMIOR YA TEDIRGINIM O YUZDEN DR SUREKLI MIDEN BULANIOMU DIO BENDE HAYIR DIORUM SANKI BULANMASI GEREKIOMUS GIBIII

yok yaa benim görümcem sıfır bulantıyla hamileliğini bitirdi maşallah tosun gibi çocukları var ben şanslı görüyrm öylelerini, inş seninki de öyle olur..

yok yaa benim görümcem sıfır bulantıyla hamileliğini bitirdi maşallah tosun gibi çocukları var ben şanslı görüyrm öylelerini, inş seninki de öyle olur..

AYY İNŞ.. CNM ÇArşamba inş. duyarsın klp atışını yaz buraya tmm mıbende c.tesye korkuorum ya duyamazsam dıee

Ben de perşembe günü gideceğim doktoraaa... Daha erken belki ama inşallah kalp atışlarını duyabiliriz. Alttan muayene istemeyeceğim. Bir sıkıntı da olmaz inşallah..

Ben de perşembe günü gideceğim doktoraaa... Daha erken belki ama inşallah kalp atışlarını duyabiliriz. Alttan muayene istemeyeceğim. Bir sıkıntı da olmaz inşallah..

bende altan muane istemedim olmadımda zaten kesemizide 5+2 günlükken gördük karından 5,77 mm di c.tesi 6 haftalık olması gerekirden dr 5+6 günlük dedi 1 gün gerimi kalmış anlamadım ama dr önemsemedi bende takmıorum o yüzden bu c.teside kalp atışını duymayaa gidicem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…