ayy cnm azından yer alsın niye devam etmiomuş eder ederrrr bende pkoyum bak maşallah suan herşey ytolunda c.tesi 6 haftalıktı ama kalp atışını duyamadım ama dr erken zaten dedı bu hafta c.tesi çağırdı inş. Duyarım sen gene 1600 küsürlerdeymiş be ılk ogrendim gün beta 17 cıkmıştı ben genede pozitiftim şükür kesemizi gördükk
hala inanamıyorumki ne bilim her an bu mutluluğumuz bitecek diye çok kkorkuyorum psikolojim gerçekten çok iyi değil artık süreç beni çok ama çok gerdi sanırım ondan cumadan sonra herşey çok güel olacak inşallh..
haklısın zor bir süreç bende bu sıralar moralım bir iyi bir kötü herşeye kafama takar hale geldimmmAma neapayım dokunsalar aglayabılırım yanii
sigarada içemiyorum ya gerildikçe gerilliyorum
günaydın canım çok geçmiş olsun çok kötü olur o yaa
Ammannn çok geçmiş olsun..Benim de en çok korktuğum şey dişlerimin arıza çıkarması..Ayy inş hemencecik geçer..günaydın tatlı annecikler haftanız güzel olsun :)) ya benim 20 lik dişim şişmiş acılar içindeyim :'(
Ammannn çok geçmiş olsun..Benim de en çok korktuğum şey dişlerimin arıza çıkarması..Ayy inş hemencecik geçer..[/QUOTE
sağol canım inşallah geçer vallahi bende korkmuştum aklımada geldi geçen dişim böyle çıkar gibi olmuştu çünkü inşallah sıkıntı yaratmaz die sabah bi uyandım şişko yanak olmuşum :)) neyse 3. ayda kendisinde kurtulacağım inşallah şimdilik bekleyeceğim karbonatlı limonlu suyla gargara yapıyorum mecburen..buarada bişi soracağım çatlak kremi kullanmaya başladın dimi?
günaydın kızzlarrr....
c.tesi dr gidicem demiştim ve gitiimmm ama kalp atışını duyamadık dr daha erken demıstı zaten 6 haftalıktı gittimizde eşimde geldi oda gordu ekranda bebegımızı mıcık kesesini kesemiz büyümüş :)) ve bu c.tesiye tekrar randevu verdi ,nş. herşey yolunda gider duyarım kalp atışınısizler neyaptınızz he birde dr dediki uykun gelıomu ben cvp vermeden esım aksam 8 olmadan uyualım dıo dr bey dıor dr da dedıkı o bebegın yasadıgını gosterıor goguslerde acı varmı fenaaa acıoo dedım dr iyi yiy dio
günaydın tatlı annecikler haftanız güzel olsun :)) ya benim 20 lik dişim şişmiş acılar içindeyim :'(
Kendime hamiş tişörtleri istiorum diyordum ya hafta s0nu lcw dan aldım 15 tl ye hemde2 tane ve işe onlarla geldimmm ben cok fenayım herkez ogrensın ıstıorum
hayııır.. enee şimdiden başlamalı mıyız?:18:Ammannn çok geçmiş olsun..Benim de en çok korktuğum şey dişlerimin arıza çıkarması..Ayy inş hemencecik geçer..[/QUOTE
sağol canım inşallah geçer vallahi bende korkmuştum aklımada geldi geçen dişim böyle çıkar gibi olmuştu çünkü inşallah sıkıntı yaratmaz die sabah bi uyandım şişko yanak olmuşum :)) neyse 3. ayda kendisinde kurtulacağım inşallah şimdilik bekleyeceğim karbonatlı limonlu suyla gargara yapıyorum mecburen..buarada bişi soracağım çatlak kremi kullanmaya başladın dimi?
peki sen ne kullanıyosun bebe yağı fln iyi diyolar ama yeterli olur mu ki acaba :/
ayyy beni ne kadar rahatlattın valla , geçen burda birinden okumuştum gögüslerinin acısı geçtiğinde bebeğin kalbi durmuş. O aara benimde ağrım azalmıştı ne kadar korkuyordum acaba kalbi atmıyomu diye ama kısa sürdü hala cok acıyor , ve cook uyuyorum. Bende çarşamba gidicem kalp atışı için inşallah duyarımmm..
Geçmiş olsun canım..
ay bende cok güldüm ya benim göbeklede 3 -4 aylık görünüyordur eminim alsam yeridir ama erken daha ya :)
ya bide bu kalp atışını duymak için vajinal ultrason mu yapıyolar?
Hayır canım karından olandan yapılmıştı benim duyduk çok şükür....:)ayyy beni ne kadar rahatlattın valla , geçen burda birinden okumuştum gögüslerinin acısı geçtiğinde bebeğin kalbi durmuş. O aara benimde ağrım azalmıştı ne kadar korkuyordum acaba kalbi atmıyomu diye ama kısa sürdü hala cok acıyor , ve cook uyuyorum. Bende çarşamba gidicem kalp atışı için inşallah duyarımmm..
Geçmiş olsun canım..
ay bende cok güldüm ya benim göbeklede 3 -4 aylık görünüyordur eminim alsam yeridir ama erken daha ya :)
vajinal ultrason değil canım ya normal ultrasonda hareket eden küçük bi nokta görünüyor ayrıca sesini de dr açarsa duyabiliyorsun
pıt pıt pıt......
ayyy beni ne kadar rahatlattın valla , geçen burda birinden okumuştum gögüslerinin acısı geçtiğinde bebeğin kalbi durmuş. O aara benimde ağrım azalmıştı ne kadar korkuyordum acaba kalbi atmıyomu diye ama kısa sürdü hala cok acıyor , ve cook uyuyorum. Bende çarşamba gidicem kalp atışı için inşallah duyarımmm..
Geçmiş olsun canım..
yok yaa benim görümcem sıfır bulantıyla hamileliğini bitirdi maşallah tosun gibi çocukları var ben şanslı görüyrm öylelerini, inş seninki de öyle olur..YAA BENDE COK HEVESLENIORUM NEAPIMM TUTAMADIM KENDIMI ALDIMMMMBANA KARINDAN BAKIO SUREKLI ALTAN BAKA BELKİ DUYARDI BENDE C.TESİ GİDİCEM DR TEKRAR BENIMDE SIMDI MIDEM FILAN BULANMIOR YA TEDIRGINIM O YUZDEN DR SUREKLI MIDEN BULANIOMU DIO BENDE HAYIR DIORUM SANKI BULANMASI GEREKIOMUS GIBIII
hayııır.. enee şimdiden başlamalı mıyız?:18:
peki sen ne kullanıyosun bebe yağı fln iyi diyolar ama yeterli olur mu ki acaba :/
evet canım duyduğum an itibariyle başladım ben çünkü burda hep öyle söylemişler çoğuna doktor hamile kalmadan başlayın falan demiş hem ruhen hemde bedenen hamileliğe hazırlanın diye ben bebe yağıyla başladım ama dün aktara kakao yağı almaya gitmiştim forumdaki tavsiye üzerine ama adam bi karışım verdi bana içinde kakao badem ve argan yağı var geri dönüşler muhteşem çok memnun kalacaksın dedi zaten kakao yağıyla bademi karıştıracaktım 2 yağın fiyatı 12 tl tutuyodu buda 20 tl idi aldım başladım cidden güzel pamuk gibi yaptı 1 günde sabah uyandığımda bile kuruluk yoktu beslemiş bence sende başla bide kuzenin avonun mom die bi kremini getirmişti oda fena değil zaten 4. 5. ayda lierac mı ne öyle bi krem varmış onu kullanıomuş herkes inşallah çatlamayız benim müsait çünkü zayıfım ve cildim kuru mecburen vıcık vıcık yağlanıyorum yatmadan önce :)
yok yaa benim görümcem sıfır bulantıyla hamileliğini bitirdi maşallah tosun gibi çocukları var ben şanslı görüyrm öylelerini, inş seninki de öyle olur..
Ben de perşembe günü gideceğim doktoraaa... Daha erken belki ama inşallah kalp atışlarını duyabiliriz. Alttan muayene istemeyeceğim. Bir sıkıntı da olmaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?