Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Ben ilk kez gideceğim daha doktora bakalım neler söyleyecek... Bir de ilk 3 ay kullanılması gereken ilaç varmış ben daha yeni öğrendim gebe olduğumu sanırım bir sorun olmaz..

Ben ilk kez gideceğim daha doktora bakalım neler söyleyecek... Bir de ilk 3 ay kullanılması gereken ilaç varmış ben daha yeni öğrendim gebe olduğumu sanırım bir sorun olmaz..

folik asit evet cnm bu cok önemliiiii bence hemen bir eczaneye git ve folık asit al ben gunde 3 adet ıcıorum beyının gelısırken onemlı faktor bırde down sendromunu onluomus allah korusunnn bence hemen al zaten ehrkez aynı ılac kullanıo farkı v.s yok vıtamın hapı

ya sen kaç haftalıkken başladın bu ilaca canım ya.. Ben geç mi kaldım daha perşembe günü gidicem doktora..

Valla seni okudukça aynı kendimi görüyorum. Bendede mide bulantısı hiç olmadı aşermede yok. Nasıl hamileysem artık
İlaçlar bile aynı sanırım folik plus m kullanıyorsun?

ya sen kaç haftalıkken başladın bu ilaca canım ya.. Ben geç mi kaldım daha perşembe günü gidicem doktora..
ben 4 haftalıkken baslaıdm cnm aslında daha hamıle kalmadan 3 ay once baslanıormus ama ben bıle gec kaldım dr ara sor bence
Valla seni okudukça aynı kendimi görüyorum. Bendede mide bulantısı hiç olmadı aşermede yok. Nasıl hamileysem artık
İlaçlar bile aynı sanırım folik plus m kullanıyorsun?

bende folık plus kullanıorum bende bulantı yok bugün cnm balk istedi beniim eşime soleidm alcak aksama pişircezzz :125::84:

aa canım sen 3 tanemi alıyorsun ben daha doktora yarın gideceğim aile hekimi bana 1 tane demişti bende 3 kez alıyım bari çok üzüldüm şimdi

Canım günde kaç tane kullanacağımı bilmiyorum nasıl olacağını bilmiyorum.. Bekledikçede geç oluyor sanırım ne yapacam bilmiyorum tedirgin oldum şimdi baya :2:

Kendime hamiş tişörtleri istiorum diyordum ya hafta s0nu lcw dan aldım 15 tl ye hemde 2 tane ve işe onlarla geldimmm ben cok fenayım herkez ogrensın ıstıorum

biraz erken olmuş ama neyseeee artık, güle güle giy, ben de çok hevesleniyorum ama 3 aydan önce giymem heralde

biraz erken olmuş ama neyseeee artık, güle güle giy, ben de çok hevesleniyorum ama 3 aydan önce giymem heralde

biliorum erken oldugunu ama neapımmm heves ettım zaten 2. aya yaklasıoruz sunun surasın da 3. ay ne kalmış 1 ay 1,5 hafta var

Son düzenleme:
hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım çok uzun zamandır takip ediyordum birbirinize destek olmanız yardımcı olmanız çok güzel bende yaklaşık 4 aydır hamile olmayı istiyordum ama sonu hüsran oldu hep.fakat bu ay hiç ümidim olmamasına rağmen test aldım ve yaptım iki çizgide belirdi ve çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim sanırım hamileyimmmm:)

hayırlı olsun Allah inşallah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi

Sende hoşgeldin hadi hayırlısı olsun canımm :)

gözünüz aydın olsun inşallah bebişinizi kucağınıza alırsınız..ilk kez hamile kalıyosunuz anladığım kadarıyla..ilk hamilelik önemli kendinize dikkat edin, ağır kaldırmayın..doktor kontrolüne ne zmn gideceksiniz?

çok teşekkür ederim evet ilk hamileliğim bugun testle öğrendim akşam eşime bu mutlu haberi verdikten sonra sanırım yarın ilk işim doktora gitmek olacak:)

biliorum erken oldugunu ama neapımmm heves ettım zaten 2. aya yaklasıoruz sunun surasın da 3. ay ne kalmış 1 ay 1,5 hafta var

ay yerim seni ya çok iyi yapmışsın canım güle güle giy..insan hevesleniyo bende dün girdim lcw ya ama bana çok büyük oldular benim yeriemde giy :))

ay yerim seni ya çok iyi yapmışsın canım güle güle giy..insan hevesleniyo bende dün girdim lcw ya ama bana çok büyük oldular benim yerimede giy :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…