- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
bende altan muane istemedim olmadımda zaten kesemizide 5+2 günlükken gördük karından 5,77 mm di c.tesi 6 haftalık olması gerekirden dr 5+6 günlük dedi 1 gün gerimi kalmış anlamadım ama dr önemsemedi bende takmıorum o yüzden bu c.teside kalp atışını duymayaa gidicem inş.
Ben ilk kez gideceğim daha doktora bakalım neler söyleyecek... Bir de ilk 3 ay kullanılması gereken ilaç varmış ben daha yeni öğrendim gebe olduğumu sanırım bir sorun olmaz..
folik asit evet cnm bu cok önemliiiii bence hemen bir eczaneye git ve folık asit al ben gunde 3 adet ıcıorum beyının gelısırken onemlı faktor bırde down sendromunu onluomus allah korusunnn bence hemen al zaten ehrkez aynı ılac kullanıo farkı v.s yok vıtamın hapı
YAA BENDE COK HEVESLENIORUM NEAPIMM TUTAMADIM KENDIMI ALDIMMMMBANA KARINDAN BAKIO SUREKLI ALTAN BAKA BELKİ DUYARDI BENDE C.TESİ GİDİCEM DR TEKRAR BENIMDE SIMDI MIDEM FILAN BULANMIOR YA TEDIRGINIM O YUZDEN DR SUREKLI MIDEN BULANIOMU DIO BENDE HAYIR DIORUM SANKI BULANMASI GEREKIOMUS GIBIII
folik asit evet cnm bu cok önemliiiii bence hemen bir eczaneye git ve folık asit al ben gunde 3 adet ıcıorum beyının gelısırken onemlı faktor bırde down sendromunu onluomus allah korusunnn bence hemen al zaten ehrkez aynı ılac kullanıo farkı v.s yok vıtamın hapı
ben 4 haftalıkken baslaıdm cnm aslında daha hamıle kalmadan 3 ay once baslanıormus ama ben bıle gec kaldım dr ara sor benceya sen kaç haftalıkken başladın bu ilaca canım ya.. Ben geç mi kaldım daha perşembe günü gidicem doktora..
Valla seni okudukça aynı kendimi görüyorum. Bendede mide bulantısı hiç olmadı aşermede yok. Nasıl hamileysem artık
İlaçlar bile aynı sanırım folik plus m kullanıyorsun?
ben 4 haftalıkken baslaıdm cnm aslında daha hamıle kalmadan 3 ay once baslanıormus ama ben bıle gec kaldım dr ara sor bence
bende folık plus kullanıorum bende bulantı yok bugün cnm balk istedi beniim eşime soleidm alcak aksama pişircezzz :125::84:
aa canım sen 3 tanemi alıyorsun ben daha doktora yarın gideceğim aile hekimi bana 1 tane demişti bende 3 kez alıyım bari çok üzüldüm şimdi
Kendime hamiş tişörtleri istiorum diyordum ya hafta s0nu lcw dan aldım 15 tl ye hemde2 tane ve işe onlarla geldimmm ben cok fenayım herkez ogrensın ıstıorum
biraz erken olmuş ama neyseeee artık, güle güle giy, ben de çok hevesleniyorum ama 3 aydan önce giymem heralde
yaa badem yağı için tüylenme yapıyo diyolar ama onu kullanmayım en o zmn kakaoyla argan karıştırtıyım..ben de çok müsaitim çatlamaya maalesef bi an önce başlamalı :128:evet canım duyduğum an itibariyle başladım ben çünkü burda hep öyle söylemişler çoğuna doktor hamile kalmadan başlayın falan demiş hem ruhen hemde bedenen hamileliğe hazırlanın diye ben bebe yağıyla başladım ama dün aktara kakao yağı almaya gitmiştim forumdaki tavsiye üzerine ama adam bi karışım verdi bana içinde kakao badem ve argan yağı var geri dönüşler muhteşem çok memnun kalacaksın dedi zaten kakao yağıyla bademi karıştıracaktım 2 yağın fiyatı 12 tl tutuyodu buda 20 tl idi aldım başladım cidden güzel pamuk gibi yaptı 1 günde sabah uyandığımda bile kuruluk yoktu beslemiş bence sende başla bide kuzenin avonun mom die bi kremini getirmişti oda fena değil zaten 4. 5. ayda lierac mı ne öyle bi krem varmış onu kullanıomuş herkes inşallah çatlamayız benim müsait çünkü zayıfım ve cildim kuru mecburen vıcık vıcık yağlanıyorum yatmadan önce :)
hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım çok uzun zamandır takip ediyordum birbirinize destek olmanız yardımcı olmanız çok güzel bende yaklaşık 4 aydır hamile olmayı istiyordum ama sonu hüsran oldu hep.fakat bu ay hiç ümidim olmamasına rağmen test aldım ve yaptım iki çizgide belirdi ve çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim sanırım hamileyimmmm:)
hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım çok uzun zamandır takip ediyordum birbirinize destek olmanız yardımcı olmanız çok güzel bende yaklaşık 4 aydır hamile olmayı istiyordum ama sonu hüsran oldu hep.fakat bu ay hiç ümidim olmamasına rağmen test aldım ve yaptım iki çizgide belirdi ve çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim sanırım hamileyimmmm:)
gözünüz aydın olsun inşallah bebişinizi kucağınıza alırsınız..ilk kez hamile kalıyosunuz anladığım kadarıyla..ilk hamilelik önemli kendinize dikkat edin, ağır kaldırmayın..doktor kontrolüne ne zmn gideceksiniz?hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım çok uzun zamandır takip ediyordum birbirinize destek olmanız yardımcı olmanız çok güzel bende yaklaşık 4 aydır hamile olmayı istiyordum ama sonu hüsran oldu hep.fakat bu ay hiç ümidim olmamasına rağmen test aldım ve yaptım iki çizgide belirdi ve çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim sanırım hamileyimmmm:)
biliorum erken oldugunu ama neapımmm heves ettım zaten 2. aya yaklasıoruz sunun surasın da 3. ay ne kalmış 1 ay 1,5 hafta var
biliorum erken oldugunu ama neapımmm heves ettım zaten 2. aya yaklasıoruz sunun surasın da 3. ay ne kalmış 1 ay 1,5 hafta var
yaa badem yağı için tüylenme yapıyo diyolar ama onu kullanmayım en o zmn kakaoyla argan karıştırtıyım..ben de çok müsaitim çatlamaya maalesef bi an önce başlamalı :128:
evet canım mutlaka başla sabah akşam sür kendine bol bol hadi popuş neyse yazın bikiniyle farkedilmio ama göbeklerimiz çatlarsa çok fena olur badem yağı aslında evet kirpiklere falan sürülüyo gürleşsin die ben onu düşünmedim hiç bitince bende kakao süreyim sadece bari çatlamaylım diye kıl küpüde olmayım yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?