Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

aman tatlım ne utanacaksın Rabim sağlık versin kilo dediğin ne ki verisin geçer gider yeterli sağlığımıza bebişlerimize bişeycik olmasın :)

Hep mid bulantısına ümitlendim çoğu kişi onda birkaç kilo veriyormuş , doğal olarakta daha az kilo alıyorlarmış ama ben bu gidişle top gibi yuvarlıcaklar doğumhaneye

bende istiyorum bende. Geçen ay ilk denemelere başladık olmadı 24ekimde regl oldum inşallah bu ay olur.yanlız bir şey kafama takıldı çalıştığım iş yeri bizi grip aşısı yapıyordu yaptırdım sora netten baktım hamilelikten en az bir ay evvel yaptırmak gerek yazıyordu ama ben doktoruma sordum bu ay kalsan da sorun olmaz dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar? Yaşım 31 ertelemekte istemiyorum bir ay daha hem hemen olacak mı belli değil. Birde formda okudum diş dolgusu olan zor hamile kalır diye bundan emin mi yazan arkadaş daha önceden hiç duymadım.

Son düzenleme:
canım bu benim duyduğum değil birebir yakından tanıdığımın yaşadığı bir olay..kendisi 5-6 senedir çocuk istiyo tüp bebek merkezine gidiyo en son ve ordaki genetikçi bunu söyleyen..eski içi siyah olan dolgulardan bahsediyorum..o da eski dolguları çıkartıp yenilerden yaptırtıcak..

Hep mid bulantısına ümitlendim çoğu kişi onda birkaç kilo veriyormuş , doğal olarakta daha az kilo alıyorlarmış ama ben bu gidişle top gibi yuvarlıcaklar doğumhaneye

deme öyle bi kere sana en çok yakışan kilo hamileliğinde aldığın kilolar olacak zaten doğumda vereceksin çoğunu sona emzirdin peşinde koştun derken ohooo hop gider..boşver ne kadar şanslısın miden bulanmıyor ne güzel bendede yok maşallah inşallah hepimiz böyle güzel gerçiririz hamileliklerimizi

DOKTORDAN YENİ GELDİM DEĞER 1632 AMA KESE YOK HENÜZ:ss
üç yıldır çocuk bekliyoruz ve tüp bebek yaptıracaktık bu ay..

pcos var bende ondan mı geç gözükecek bu kese şimdide bunu kafaya taktım(

Arkadaşım kafaya takma, ūzülme.Benim de 1274 iken görünmedi.Dr. 6000 olmasi lazim abdominal ultrasonda dedi.Bir hafta sonra gittik deger 13661 olmuş bir haftada ve kese göründü cok şükür.
Bu arada bende pkosluyum.Klomen tedavisi ile hamile kaldım.Sen herhangi bir ilaç kullandın mı?

ya benim dolgularım var 2-3 tane girp aşısıda olmadım ama ilk seferde kaldım canım hamile.stres yapma hiç bence acaba kalacakmıyım diye kafanda sorular olmasın hep hayırlısını dile inşallah en kısa zamanda bebişiniz olur canım.ama dolgu olayını ilk kez duydum ben.

aa ciddenmi canım ne kadar ilginç..geçen bende şey izlemiştim alakasız ama bi adam dişine dolgu yaptırmış 30 yaşında falan gözleri kör olmuş birden sonra 60 yaşında falan adamın dolgusu düşüo gözleri açılıo inanabiliomusun sinire denk gelmiş tabi belki etkiliodur bi ton sinirler var vücudumuzda adam doktorum programına ıkmıştı ya şaka gibi düşünsene 30 yıl görmeden boşa geçmiş yıllar var ortada ve anlamamışlar ne olduğunu..aman Allahım korusun hepimizi

benimde siyah dolgularım sanırım 15yıl oldu yaptıralı. Etkisi geçmiştir inşallah onca yıl sonra. Gözü kör olan adama ise şöyle bir mantık getirdim acaba dolgu sırasında göze giden bir sinire mi denk geldiler gözü kör etti dolgu çıkınca sinir üzerindeki baskı kalktı o yüzden sinir çalıştı ama onca zaman çalışmayan sinir ölmez mi? Pek kafam almadı :S

Dolgu konusu hikaye cnm benim ağzım dolgu dolu amalgamı da beyazıda hepsinden var
2. gebeliğim 83 doğumluyum bence alakası yok olmazsa bende olmazdı herhalde çünkü nerdeyse dolgusuz dişim yok

valla ben bilgimi paylaştım kızlar ben de duyalı daha 1 ay olmadı ve bana da çok saçma gelmişti..ama doğru ama yanlış bilemem..

selam kızlar bugün dr kontrolüm vardı. kesemizi ve küçümencik minnakımızı gördük pek sevimliydi.. bu arada annemlere ve yakın akrabalara haber verdik hızlı bir hafta sonu ve hafta başıydı.. sizler naptınız bakalım? herkes iyi mi??

Aranızdaki en kilolu anne benim söylerken bile utanıyorum ama 1.72 boy 90 kilo canım
bennnnn 102 kıloyum obez hamıle kaldım olsun ben razıyım cocugum olsunda dr bana hıc olmaz gozuyle bakıorduu
bende klomenle kaldım

cnmmm gozun aydıııınnnnn sadece kesemı gordu bebekde goruldumu nasıl muane ettı ben karartı ıcınde nokta gıbı gorunuo benm ulturoson resımlerı haber vermene cok sevındım ne tepkı verıdlerrr

inşallah dediğin gibi böyle daha iyidir canım :)

bennnnn 102 kıloyum obez hamıle kaldım olsun ben razıyım cocugum olsunda dr bana hıc olmaz gozuyle bakıorduu

Ya zaten bende diyorum doğumla alınan kilolar emzirdikçe falan hemen gidiyormuş , hadi sonrasındada bebek arkasından koştur falan hepsi gider ama etrafımdkiler çok tuhaf bakıyorlar napayım yani anne mi olmayayım yok yatma , yok yeme , yok oturma ne yapacağımı şaşırdım kendimi yiyip duruyorum.

şükürler olsun bugün bebişimizin kesesini gördük hersey normal iki hafta sonrasındada kalp atışlarını duycaz allah izin verirse tam 5 haftalık olmus cok güzel gecti bügün. kızlar ben iki oldu vajinal ultrasona giriyorum duyduklarınıza inanmayın sadece iyi bir doktor bulun ve ona gidin işinde anlayan bi dr sadece yaptıgı şu içine asla girmiyor vajnanın kenarlarına gezdiriyor kaygan bişeyle korkmayın dk ihmal etmeyin saglık ocagı cokta onemli degil sonucta BEBEŞLERİMİZ OLSUN DİYE OKADAR DUALAR EDİYORUZ Bİ DK COK GÖRMEYİN VE GİDİN SAGLIK OCAGI asılar için ama dr herseyinle bakıyo... hersey yavrularımızın saglıgı için

Merhaba kızlar...
Bebegim nasıl , kalbi atıyo mu öyle merak ediyorum ki...gogus agrılarından bahsetmissiniz burda benim gögüslerim agrımıyor cok kücüklerdi büyüdüler bi ayda hepsi bu.korkmaya başladım cok uykum geliyo okuldan gelince atiyorum kendimi yataga en az bi saat uyuyorum aksam da 10 30 da yataktayim..
Maalesef mantar oldum dünden beri koyu yogurt kesigi kıvaminda akıntım var hem de cok hic bu kadar yogun akintim gelmemisti.calisiyorum bugun gidemedim doktora ancak yarin ogleden sonra gidebilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…