Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım ben 3 senedir çocuk istiyorum ama geçen sene tedaviye başladım ağrıda..3 ay klomen 2 ay seropen içtim doktor sonra dedi işte iğneye geçelim aşılama yapalım..malum ağrı küçük yer imkanlar sınırlı malesef birde klomene de sonradan tepki vermedi vucudum yumurtalarım büyümüyordu yani..bende geçen sene mart gibi bıraktım tedaviyi tayin olacaktık dedim tayin olduğum yerde aşılamayla vakit geçirmeyelim çünkü zaten büyümüyor yumurtalar aşılama yapsan ne yapmasan ne şans zaten yüzde 20..

gedik antepe eylülde ben 12 sinde regl oldum yerleşme esnasına denk geldi..yaklaşık 45 günde bir adet olduğum için bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık

yani ümidim sıfırken nede olsa olmuyor diye hiç dikkat etmeden bildiğin amee gibi çalıştığım ay testim pozitif çıktı...

umarım devamı gelirde tüp bebekten tamamen kurtulmuş olurum..sen ne kadar kullandın klomeni

Kaç kilo ile başladınız kızlar hamileliğe?

yaklaşık 50 kiloyum boyum 1.64

Son düzenleme:

canım benmde göğüs ağrım azalıyor gitgide bende endişelendim ama sen bana bakma ben herşeyden endişelenir durumdayım

bende öğretmenim öğlenciyim sabah yatıyom gece yatıyom Allah sonumu hayır etsin ama ben hamlelik önceside böyleydim

Aslinda ben de cok uyurdum eskiden de demir eksikligi var bende cabuk yorulurum cok uyurum..su iki hafta gecsin de kalp atisini duyayim ya ilk gebeligim tecrübesizlik merak doruk noktada valla

Aslinda ben de cok uyurdum eskiden de demir eksikligi var bende cabuk yorulurum cok uyurum..su iki hafta gecsin de kalp atisini duyayim ya ilk gebeligim tecrübesizlik merak doruk noktada valla

inşllh canm hepimizde öyle sanırım çok kasınç

Kaç kilo ile başladınız kızlar hamileliğe?

1.83 boyum var ve maalesef 76 kg ile hamile kaldım hamileliğin sonunda 100 küsür olurum kesin ben

daha 4 ay önce 68 kgdum

vee doymak bilmeyen bi midem var bulantılarım uçtuu gittiii... dur durak bilmeyen bi yeme isteğim var napıcam ben yaa

20dkklık hafif tempolu yüryüşlere başladım + çok çok acıktığım zamanda uyumaya çalışıyorum o zamanda eşim kızıyor.çocuğumuzun rızkını niye vermiyorsun,niye aç bırakıyorsun çocuğumuzu diyor

Selam kızlar, bende bayramın ikinci günü öğrendim hamileliğimi.26 Haziran' da ilk bebeğimin kalbi durdu 6 haftalıktı(sata göre 8 hafta) kaybettik.İnşallah bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı Rabbim nasip eder.Çok heyecanlıyım 28 Ekim'de keseyi gördük.Önümüzdeki hafta cuma günü kalp atışını duymak için gideceğim.Çok heyecanlı,tedirgin,korkulu ama umutlu bir haldeyim.Annelerin duaları kabul olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin...Hepinize hayırlı,sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum.

Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin , bende ilk bebeğimi kaybettim bunda çok korkuyorum umarım bbişler bizimle kalır canım. Bende çarşamba günü gidicem kalp atışı için bakalım inşallah bi sorun çıkmaz

amannn bosver sen onlarıu banada ekmek yeme sunu yeme dıoalr esımde saolsun boll bol ye ye dıorrr o bana bole asık benı bole sevıor gerısı bos bırde mınık meyvemız gelırse hersey tamam olacak ınsallah

kızlar sizlere genetik test yaptılarmı hiç bendende istenmedi ama bazıları 4-5 tüp kan veriomuş bıseylere bakılıomus bana neden yapmıolar

keseyi gördük canım bebişimizi de gördük.. bi damar var o damarda kan akışı olan minik akışkan şey bizim bebişimizmiş :) ay herkes çok şaşırdı. çok değişik tepki veren de vardı.. annem ağladı kuzum benim.. mutluluk gözyaşı.. iyiydi herkes çok şükür..

kızlar sizlere genetik test yaptılarmı hiç bendende istenmedi ama bazıları 4-5 tüp kan veriomuş bıseylere bakılıomus bana neden yapmıolar

genetik test değil de dün tam kan sayımı için 3 tüp kan aldılar benden elisa testi vardı hormon istemiş bişey daha vardı ama onu bilmiyorum.. bi de idrar testi verdim canım..

canım cokk sevindiimmm inankiii

amannn bosver sen onlarıu banada ekmek yeme sunu yeme dıoalr esımde saolsun boll bol ye ye dıorrr o bana bole asık benı bole sevıor gerısı bos bırde mınık meyvemız gelırse hersey tamam olacak ınsallah

benim eşimde sağolsun dün işte kan veririm belki diye aç gitmiştim saat 11 oldu çıktığımda acıktım doğal olarak acıktığımı düşünmesi lazım hadi düşünmedi diye ben söyledim napıyım diyo..ay dün o kadar sinirlendim ki ona! o kadar kızdım ki.. neymiş yüzümün şekli değişiyormuş çünkü acıktım diyorum yaaaa

dogru cnm bazen bu adamlar anlasılmaz oluorlar cok haklısın Benımkıde gece bana bagırdı Bende cok uzuldum ama Sonra pişman oldu ama iş işten gecti

genetik test değil de dün tam kan sayımı için 3 tüp kan aldılar benden elisa testi vardı hormon istemiş bişey daha vardı ama onu bilmiyorum.. Bi de idrar testi verdim canım..

benden bunları yapmadıı alla allaa dr bir tuhaflıkmı varrr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…