Arkadaşım kafaya takma, ūzülme.Benim de 1274 iken görünmedi.Dr. 6000 olmasi lazim abdominal ultrasonda dedi.Bir hafta sonra gittik deger 13661 olmuş bir haftada ve kese göründü cok şükür.
Bu arada bende pkosluyum.Klomen tedavisi ile hamile kaldım.Sen herhangi bir ilaç kullandın mı?
Kaç kilo ile başladınız kızlar hamileliğe?
Merhaba kızlar...
Bebegim nasıl , kalbi atıyo mu öyle merak ediyorum ki...gogus agrılarından bahsetmissiniz burda benim gögüslerim agrımıyor cok kücüklerdi büyüdüler bi ayda hepsi bu.korkmaya başladımcok uykum geliyo okuldan gelince atiyorum kendimi yataga en az bi saat uyuyorum aksam da 10 30 da yataktayim..
Maalesef mantar oldum dünden beri koyu yogurt kesigi kıvaminda akıntım var hem de cok hic bu kadar yogun akintim gelmemisti.calisiyorum bugun gidemedim doktora ancak yarin ogleden sonra gidebilcem
canım benmde göğüs ağrım azalıyor gitgide bende endişelendim ama sen bana bakma ben herşeyden endişelenir durumdayım
bende öğretmenim öğlenciyim sabah yatıyom gece yatıyom Allah sonumu hayır etsin ama ben hamlelik önceside böyleydim
Aslinda ben de cok uyurdum eskiden de demir eksikligi var bende cabuk yorulurum cok uyurum..su iki hafta gecsin de kalp atisini duyayim ya ilk gebeligim tecrübesizlik merak doruk noktada valla
Kaç kilo ile başladınız kızlar hamileliğe?
Selam kızlar, bende bayramın ikinci günü öğrendim hamileliğimi.26 Haziran' da ilk bebeğimin kalbi durdu 6 haftalıktı(sata göre 8 hafta) kaybettik.İnşallah bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı Rabbim nasip eder.Çok heyecanlıyım 28 Ekim'de keseyi gördük.Önümüzdeki hafta cuma günü kalp atışını duymak için gideceğim.Çok heyecanlı,tedirgin,korkulu ama umutlu bir haldeyim.Annelerin duaları kabul olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin...Hepinize hayırlı,sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum.
canım ben 3 senedir çocuk istiyorum ama geçen sene tedaviye başladım ağrıda..3 ay klomen 2 ay seropen içtim doktor sonra dedi işte iğneye geçelim aşılama yapalım..malum ağrı küçük yer imkanlar sınırlı malesef birde klomene de sonradan tepki vermedi vucudum yumurtalarım büyümüyordu yani..bende geçen sene mart gibi bıraktım tedaviyi tayin olacaktık dedim tayin olduğum yerde aşılamayla vakit geçirmeyelim çünkü zaten büyümüyor yumurtalar aşılama yapsan ne yapmasan ne şans zaten yüzde 20..
gedik antepe eylülde ben 12 sinde regl oldum yerleşme esnasına denk geldi..yaklaşık 45 günde bir adet olduğum için bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık
yani ümidim sıfırken nede olsa olmuyor diye hiç dikkat etmeden bildiğin amee gibi çalıştığım ay testim pozitif çıktı...
umarım devamı gelirde tüp bebekten tamamen kurtulmuş olurum..sen ne kadar kullandın klomeni
Canım baya zorlu bir süreç olmuş.Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşaallah.
Ben klomen ile 3. Ayda hamile kaldım.Keseyi biraz geç gördük.Dr muhtemelen geç döllenme o yüzden geç göründü herkesin vücuduna göre degisir dedi.İnşaallah senin haberlerini de en kısa zamanda alırız..
Günaydınnnnn...
inşallah dediğin gibi böyle daha iyidir canım :)
ya zaten bende diyorum doğumla alınan kilolar emzirdikçe falan hemen gidiyormuş , hadi sonrasındada bebek arkasından koştur falan hepsi gider ama etrafımdkiler çok tuhaf bakıyorlar napayım yani anne mi olmayayımyok yatma , yok yeme , yok oturma ne yapacağımı şaşırdım kendimi yiyip duruyorum.
bennnnn 102 kıloyum obez hamıle kaldım olsun ben razıyım cocugum olsunda dr bana hıc olmaz gozuyle bakıorduu
bende klomenle kaldım
cnmmm gozun aydıııınnnnn sadece kesemı gordu bebekde goruldumu nasıl muane ettı ben karartı ıcınde nokta gıbı gorunuo benm ulturoson resımlerı haber vermene cok sevındım ne tepkı verıdlerrr
kızlar sizlere genetik test yaptılarmı hiç bendende istenmedi ama bazıları 4-5 tüp kan veriomuş bıseylere bakılıomus bana neden yapmıolar
keseyi gördük canım bebişimizi de gördük.. Bi damar var o damarda kan akışı olan minik akışkan şey bizim bebişimizmiş :) ay herkes çok şaşırdı. çok değişik tepki veren de vardı.. Annem ağladı kuzum benim.. Mutluluk gözyaşı.. Iyiydi herkes çok şükür..
amannn bosver sen onlarıu banada ekmek yeme sunu yeme dıoalr esımde saolsun boll bol ye ye dıorrr o bana bole asık benı bole sevıor gerısı bos bırde mınık meyvemız gelırse hersey tamam olacak ınsallah
benim eşimde sağolsun dün işte kan veririm belki diye aç gitmiştim saat 11 oldu çıktığımda acıktım doğal olarak acıktığımı düşünmesi lazım hadi düşünmedi diye ben söyledim napıyım diyo..ay dün o kadar sinirlendim ki ona! O kadar kızdım ki.. Neymiş yüzümün şekli değişiyormuş çünkü acıktım diyorum yaaaa
genetik test değil de dün tam kan sayımı için 3 tüp kan aldılar benden elisa testi vardı hormon istemiş bişey daha vardı ama onu bilmiyorum.. Bi de idrar testi verdim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?