Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

sana candan katılıyorum arkadaşım ilkinde bende çok rahatsız olmuştum ama dün bende vajinal muayeneye girdim ve dr gerçekten çok önemli. benimki dün gerçekten bildiğini hissettirdi ve çok rahat davrandı. benimki de 5+6 günlükmüş.. hatta şöyle söyleyim karından göremedi bebeğimi, derinde dedi.vajinal baktı ordan gördük. kan akışını gördük, kalbini gördük bebeğimin..

genetik test değil de dün tam kan sayımı için 3 tüp kan aldılar benden elisa testi vardı hormon istemiş bişey daha vardı ama onu bilmiyorum.. Bi de idrar testi verdim canım..

benden bunları yapmadıı alla allaa dr bir tuhaflıkmı varrr:26:

kalp atışını duydunuz mu ya en erken ne zaman duyulur ki:18:

cnm herkezde değişkenlik gösterior demekki benim 5+2 günlükken karından gorundu bu c.teside kalp atışına cagırdı karından duyamazsa bende vajınal muane olmak ıstıcem :26:

kalp atışını duydunuz mu ya en erken ne zaman duyulur ki:18:

kalp atışını duymadık maalesef, galiba 6. haftadan sonraymış.. herhalde 1 hafta sonra falan duyulur ama benim kontrol 1 ay sonra. ben şaşkınlıktan duyabilir miyim dememişim. çok sonra fark ettim

dogru cnm bazen bu adamlar anlasılmaz oluorlar cok haklısın Benımkıde gece bana bagırdı Bende cok uzuldum ama Sonra pişman oldu ama iş işten gecti

aynen ya gece tartışmamızı anlatmak bile istemiyorum böyle sevgisiz insan olur mu ya? ben ondan içimde can taşıyorum o benim ona kök söktüreceğimi düşünüyor..

genel başlangıç kontrolü olabilir canım istersen sende ver ama bildiğim özel hastanede pahalı oluyo.. Eşinle akrabalık var mı canım?
akrabalık yok cnm olması sgk randevu alıcam c.tesi dr sorayım bakayım gereklimi
kalp atışını duymadık maalesef, galiba 6. Haftadan sonraymış.. Herhalde 1 hafta sonra falan duyulur ama benim kontrol 1 ay sonra. Ben şaşkınlıktan duyabilir miyim dememişim. çok sonra fark ettim

bende suan cok heyecanlıyım c.tesi için bakalım herşey yolundadır inş.

Günaydın kızlar bende bugün ilk kontrolümü oldum 3 tüp kan ve idrar verdim kese görünmediği için banada vajinal yaptılar tabi benim için kötü oldu devlet hastanesine gitmiştik bide tecrübesizliğim korktum ağladım falan bebiş normalmiş 6+2 günlükmüş kan sonuçlarım 2 gün sonra çıkacakmış biraz hazırlıksız olduğum için şuan kendimi çok aptal hissediyorum ;(

aynen ya gece tartışmamızı anlatmak bile istemiyorum böyle sevgisiz insan olur mu ya? Ben ondan içimde can taşıyorum o benim ona kök söktüreceğimi düşünüyor..

bende dün balık istedi cnm gidip aldık beraber yemek yaptık filaan ben erken uyuyorum dıye yatak odasına tc kurdu Neyse erkek olursa ısmını kaynanamlar koycakmıs kız olursa bennn nasıl sınırlendım sen nasıl kabul edersın v.s dedim Bırbırımıze gırdık sonra suna karar verdık abbası ibrahim istiyormuş bende efe istiorum ibrahim efe olsun dedik kız olursada hira nur istiorum Sonra barıstık işte ama bazen cok kızıorum elımde degıl Heee biraz önce maaşıma 150 tl zam almış bulunmaktayımmm kızlarrrr Bebegimin rızkı

CNM HERKEZ ALTAN MUANE OLUOR BISEYCIK OLMUOMUS BOSVER O ANKI PSIKOLOJI OLE OLMUSSUNDUR BEBEGIN IYIMIS BAK GOZUN AYDIN

CNM HERKEZ ALTAN MUANE OLUOR BISEYCIK OLMUOMUS BOSVER O ANKI PSIKOLOJI OLE OLMUSSUNDUR BEBEGIN IYIMIS BAK GOZUN AYDIN

evet evet canım korkma bebiş de üzülür.. bişey de olmuyo olsa doktorlar bakmaz di mi bile bile canilik olur Allah korusun.. hayırlı uğurlu olsun canım kalp atışını duyabildiniz mi?

Sağol canım ya ne bilim gittiğimiz hastanede güzel değildi bide hiç daha önce başıma gelmedi ya korktum çekindim anlayışsızlardı neyseki dediğin gibi şükür bebek iyiymiş

iki isim de çok güzel canım tez zamanda kavuşun inşallah.. erkekler böyle işte ikna etmeyi bilmek lazım canım.. hayırlı olsun maaşında.. çok sevindim..

evet evet canım korkma bebiş de üzülür.. bişey de olmuyo olsa doktorlar bakmaz di mi bile bile canilik olur Allah korusun.. hayırlı uğurlu olsun canım kalp atışını duyabildiniz mi?

Evet canım haklısın yok alttan çekinmedim hiç sen öyle dedikten sonra ama biraz takozlara denk geldim üzdüler beni çokta kalabalıktı bende salak oldum tabi korktum bişi anlamadım ama en azından şükür iyi sizide burda görünce hemen paylaşmak istedim hatta sana msj attım

sağol canım ya ne bilim gittiğimiz hastanede güzel değildi bide hiç daha önce başıma gelmedi ya korktum çekindim anlayışsızlardı neyseki dediğin gibi şükür bebek iyiymiş
aynen bebek iyi olması herşeye değer boşver bende c.tesi karından kalp atışını duyamazsam altan muane olmayı ıstıcem bırde sna sunu dıyımö sgk evet kaba ama dr herzaman daha iyi
iki isim de çok güzel canım tez zamanda kavuşun inşallah.. Erkekler böyle işte ikna etmeyi bilmek lazım canım.. Hayırlı olsun maaşında.. çok sevindim..
teşekür ederim cnmmm

dogru ben tedavi sürecinde sürekli altan muane ouodum alıstım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…