Canim bu rutin testlet kalp atisi dyulduktan sonra isteniyor sen duydun mu kalp atislarini
aynen bebek iyi olması herşeye değer boşver bende c.tesi karından kalp atışını duyamazsam altan muane olmayı ıstıcem bırde sna sunu dıyımö sgk evet kaba ama dr herzaman daha iyi
teşekür ederim cnmmm
Haklısın canım bakalım inşallah cumartesi seninde hayırlı haberlerini alırız benim günlerdir geçmedi salıbuarada senin dediğin gibi bazen belli olmuo bak benim 6+2 günlük ama görünmedi kese doktorda korkulu rüya görmeyelim bakılsın çünkü kalbini duymamız gereken hafta dedi olurda karın ultrasonunda göremezsen cumartesi sakın kötü bişi getirme aklına naz yapıo bizimkiler bence )
dogru ben tedavi sürecinde sürekli altan muane ouodum alıstım artık
pamukhelva da duymamış kalp atışlarını bende duymadım, ama ikimizden de istendi kan.. bu senin dediğin genetik test hangisi oluyor canım ? :44:
Canim doktorumun bana soyledigi bu. İlk hamileligmde de dger dr da ayni seklde istedi ama testleri yaptrmaya gttgmz gun kalbi durmustu.pamukhelva da duymamış kalp atışlarını bende duymadım, ama ikimizden de istendi kan.. bu senin dediğin genetik test hangisi oluyor canım ? :44:
bende dün balık istedi cnm gidip aldık beraber yemek yaptık filaan ben erken uyuyorum dıye yatak odasına tc kurduNeyse erkek olursa ısmını kaynanamlar koycakmıs kız olursa bennn nasıl sınırlendım sen nasıl kabul edersın v.s dedim Bırbırımıze gırdık sonra suna karar verdık abbası ibrahim istiyormuş bende efe istiorum ibrahim efe olsun dedik kız olursada hira nur istiorum Sonra barıstık işte ama bazen cok kızıorum elımde degıl Heee biraz önce maaşıma 150 tl zam almış bulunmaktayımmm kızlarrrr Bebegimin rızkı
hepimiz birbirimize dexstek olucaz cnmcanım benim ama dün beni rahatlattın cidden allah razı olsun iyiki hepiniz varsınız..böyle böyle öğreneceğiz işte herşeyibuarada zama çok sevindim allah dahada bereket huzur versin size inşallah..
cnm kalp atışını duyduktan sonramı kalbı durdu yoksa hıc duymadın mı??canim doktorumun bana soyledigi bu. Ilk hamileligmde de dger dr da ayni seklde istedi ama testleri yaptrmaya gttgmz gun kalbi durmustu.
Bunlar seker,hemoglobin,tsh,alerji vs testleri. Size hangleri yapildi bilmiyorum
canım telden yazıyorum die cvbları hem karıştırmışım hemde msjın içine yazmışım) tebrik ediyorum zama çok sevindim allah dahada bereket versin inşallah
Canim doktorumun bana soyledigi bu. İlk hamileligmde de dger dr da ayni seklde istedi ama testleri yaptrmaya gttgmz gun kalbi durmustu.
Bunlar seker,hemoglobin,tsh,alerji vs testleri. Size hangleri yapildi bilmiyorum
hepimiz birbirimize dexstek olucaz cnm
cnm kalp atışını duyduktan sonramı kalbı durdu yoksa hıc duymadın mı??
cok soal cnmmm aynen iyi oldu ya masraflar artı cunku
:26: canım çok üzüldüm, elisa ve hormonu biliyorum tsh a da bakıldı bide idrar istedi benden canım.
tatlım selamBn de on gun sonra gtcem canim. Kalp atisini duyunca test isticek ac gel dedi bana
canım benim ama dün beni rahatlattın cidden allah razı olsun iyiki hepiniz varsınız..böyle böyle öğreneceğiz işte herşeyibuarada zama çok sevindim allah dahada bereket huzur versin size inşallah..
canim doktorumun bana soyledigi bu. Ilk hamileligmde de dger dr da ayni seklde istedi ama testleri yaptrmaya gttgmz gun kalbi durmustu.
canım telden yazıyorum die cvbları hem karıştırmışım hemde msjın içine yazmışım) tebrik ediyorum zama çok sevindim allah dahada bereket versin inşallah
6+3te gorduk kalp atslarini 8+2 de testler icin gittgmzde durmustu
tatlım selamya arkadaşımdan hala cevap gelmedi, valla çok mahçup oldum sana, kusura bakma ya :26: nasıl gidiyor hamilelik? bir de kalp atışlarını duyduktan sonra hangi tahliller için kan alacaklar ki?
rabbim birdaha göstermesin ben bu durumdan cok korkuorum ınsallah yasamam 1,5 yıldır cekıorum hasret hayhaller kuruorum sımdı sole olcak bole olcak dıe rabbım yarım bırakmasın
canım ilk gebeliğim benim ondan fazla bilgim yok, kusura bakma buranın en güzel tarafı bu işte..Senin doktorun erken yapmis demekki canim genelde boyle yapiyolar. insallah bu kez saglikla alirz kucagmza
Aman sevindim dr bulmana, ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım bu testleri, zaten önce yaptırmak daha iyi, çünkü bi problem olduğunda onu düzeltip de hamile kalabilirsin. Ama tabi senin de geç sayılmaz. İnşallah herşey güzel gider hamileliğin boyunca canım benimSorun deil canim sikma canini. Ben buldum galiba bi dr. İlk randevumuz iyi gecti. Hamilelik iyi gidiyo kesemizi gorduk iki hafta sonra tekrar gitcez. Kalp atislarndan sonra bi onceki dr da istemisti bu tahlilleri. Seker,hemoglobin,hormon,alerji oyle bi suru sey vardi.
canım ilk gebeliğim benim ondan fazla bilgim yok, kusura bakma buranın en güzel tarafı bu işte..
bi de ben özele gidiyordum, hcg lerimi orda ölçtürmüştüm dün üni ye gittim dr sordu daha önce tam kan sayımı yapıldı mı diye bende yok diyince hemen kan istek formu yazdı. önümüzdeki ay kontrole gel dedi.. inşallah bu sefer yavrunu sağlıcakla, kucağına alırsın canım.. allahım tamamına erdirsin..
Aman sevindim dr bulmana, ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım bu testleri, zaten önce yaptırmak daha iyi, çünkü bi problem olduğunda onu düzeltip de hamile kalabilirsin. Ama tabi senin de geç sayılmaz. İnşallah herşey güzel gider hamileliğin boyunca canım benim
ayy ne bilim pozitif düşünüorum ama bazen ole gelıolar işteinsallah yasamazsin canim. Aklina kotuyu getrp de cagirma.
canım ilk gebeliğim benim ondan fazla bilgim yok, kusura bakma buranın en güzel tarafı bu işte..
Bi de ben özele gidiyordum, hcg lerimi orda ölçtürmüştüm dün üni ye gittim dr sordu daha önce tam kan sayımı yapıldı mı diye bende yok diyince hemen kan istek formu yazdı. önümüzdeki ay kontrole gel dedi.. Inşallah bu sefer yavrunu sağlıcakla, kucağına alırsın canım.. Allahım tamamına erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?