Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Canım benim ama dün beni rahatlattın cidden Allah razı olsun iyiki hepiniz varsınız..böyle böyle öğreneceğiz işte herşeyi buarada zama çok sevindim Allah dahada bereket huzur versin size inşallah..

pamukhelva da duymamış kalp atışlarını bende duymadım, ama ikimizden de istendi kan.. bu senin dediğin genetik test hangisi oluyor canım ? :44:
Canim doktorumun bana soyledigi bu. İlk hamileligmde de dger dr da ayni seklde istedi ama testleri yaptrmaya gttgmz gun kalbi durmustu.

Bunlar seker,hemoglobin,tsh,alerji vs testleri. Size hangleri yapildi bilmiyorum

Günaydın kızlar,
Benim hamileliğim iyi gidiyor tek sıkıntım kabızlığım, sizlerde de oluyor mu ? Çözümleriniz nedir ?

Canım telden yazıyorum die cvbları hem karıştırmışım hemde msjın içine yazmışım ) tebrik ediyorum zama çok sevindim Allah dahada bereket versin inşallah

canım benim ama dün beni rahatlattın cidden allah razı olsun iyiki hepiniz varsınız..böyle böyle öğreneceğiz işte herşeyi buarada zama çok sevindim allah dahada bereket huzur versin size inşallah..
hepimiz birbirimize dexstek olucaz cnm
canim doktorumun bana soyledigi bu. Ilk hamileligmde de dger dr da ayni seklde istedi ama testleri yaptrmaya gttgmz gun kalbi durmustu.

Bunlar seker,hemoglobin,tsh,alerji vs testleri. Size hangleri yapildi bilmiyorum
cnm kalp atışını duyduktan sonramı kalbı durdu yoksa hıc duymadın mı??
canım telden yazıyorum die cvbları hem karıştırmışım hemde msjın içine yazmışım ) tebrik ediyorum zama çok sevindim allah dahada bereket versin inşallah

cok soal cnmmm aynen iyi oldu ya masraflar artı cunku

Canim doktorumun bana soyledigi bu. İlk hamileligmde de dger dr da ayni seklde istedi ama testleri yaptrmaya gttgmz gun kalbi durmustu.

:26: canım çok üzüldüm, elisa ve hormonu biliyorum tsh a da bakıldı bide idrar istedi benden canım.

Bn de on gun sonra gtcem canim. Kalp atisini duyunca test isticek ac gel dedi bana
tatlım selam ya arkadaşımdan hala cevap gelmedi, valla çok mahçup oldum sana, kusura bakma ya:26: nasıl gidiyor hamilelik? bir de kalp atışlarını duyduktan sonra hangi tahliller için kan alacaklar ki?

canım benim ama dün beni rahatlattın cidden allah razı olsun iyiki hepiniz varsınız..böyle böyle öğreneceğiz işte herşeyi buarada zama çok sevindim allah dahada bereket huzur versin size inşallah..

canim doktorumun bana soyledigi bu. Ilk hamileligmde de dger dr da ayni seklde istedi ama testleri yaptrmaya gttgmz gun kalbi durmustu.

canım telden yazıyorum die cvbları hem karıştırmışım hemde msjın içine yazmışım ) tebrik ediyorum zama çok sevindim allah dahada bereket versin inşallah

6+3te gorduk kalp atslarini 8+2 de testler icin gittgmzde durmustu

rabbim birdaha göstermesin ben bu durumdan cok korkuorum ınsallah yasamam 1,5 yıldır cekıorum hasret hayhaller kuruorum sımdı sole olcak bole olcak dıe rabbım yarım bırakmasın

tatlım selam ya arkadaşımdan hala cevap gelmedi, valla çok mahçup oldum sana, kusura bakma ya:26: nasıl gidiyor hamilelik? bir de kalp atışlarını duyduktan sonra hangi tahliller için kan alacaklar ki?

Sorun deil canim sikma canini. Ben buldum galiba bi dr. İlk randevumuz iyi gecti. Hamilelik iyi gidiyo kesemizi gorduk iki hafta sonra tekrar gitcez. Kalp atislarndan sonra bi onceki dr da istemisti bu tahlilleri. Seker,hemoglobin,hormon,alerji oyle bi suru sey vardi.

Senin doktorun erken yapmis demekki canim genelde boyle yapiyolar. insallah bu kez saglikla alirz kucagmza
canım ilk gebeliğim benim ondan fazla bilgim yok, kusura bakma buranın en güzel tarafı bu işte..
bi de ben özele gidiyordum, hcg lerimi orda ölçtürmüştüm dün üni ye gittim dr sordu daha önce tam kan sayımı yapıldı mı diye bende yok diyince hemen kan istek formu yazdı. önümüzdeki ay kontrole gel dedi.. inşallah bu sefer yavrunu sağlıcakla, kucağına alırsın canım.. allahım tamamına erdirsin..

Aman sevindim dr bulmana, ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım bu testleri, zaten önce yaptırmak daha iyi, çünkü bi problem olduğunda onu düzeltip de hamile kalabilirsin. Ama tabi senin de geç sayılmaz. İnşallah herşey güzel gider hamileliğin boyunca canım benim

İnsallah hep brlikte aliriz kucagmza canim. Rabbim verdkten sonra almasinn

Bende yaptiracaktim kurtaj sonrasi ama ben kipirdayp da dr a gidene kadar hamile kaldim bile ) insallah guzel gider.

insallah yasamazsin canim. Aklina kotuyu getrp de cagirma.
ayy ne bilim pozitif düşünüorum ama bazen ole gelıolar işte

bende bu c.tesi dr soracagım kan sayımını neden yapmıyor bana yaa ben bu dr degıstırsem mıııı off sınır oldumm

ya arkadaşşlar doktora gittim bugün 6+0 haftalık olması gerekirken 4+4 haftalık çıktı neden acaba yaa o heycanla soramadmda doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…