Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

ya arkadaşşlar doktora gittim bugün 6+0 haftalık olması gerekirken 4+4 haftalık çıktı neden acaba yaa o heycanla soramadmda doktora

Geç döllenme olmuş olabilir.Bende de aynı durum var.Gecen hafta persembe günü keseyi gördük.Dr. 5 hafta civarinda demisti ama sata göre 6+3 olması lazımdı.Ayın 11inde kalp atışlarını görmeye gidicez o zaman bebegin gelisimine göre kaç haftalik oldugunu ve muhtemel dogum tarihini söylicem dedi Dr. Hayırlı haberlerle inş

ayy ne bilim pozitif düşünüorum ama bazen ole gelıolar işte

bende bu c.tesi dr soracagım kan sayımını neden yapmıyor bana yaa ben bu dr degıstırsem mıııı off sınır oldumm

canım telaşlanma, sen özele mi gidiyordun? istersen bi devlet hastanesinde muayene ol orda iste..

Senin doktorun erken yapmis demekki canim genelde boyle yapiyolar. insallah bu kez saglikla alirz kucagmza

merhaba evlimutlu
seninle doğum tarihlerimiz aynı sanırım benimde internete göre 05.07.2014 doğum görünüyor, geçen hafta kese göründü çok minik bi şekilde bu cumada kontrolüm var inşallah bebişi görür kalp atışlarını duyarız. sen gittinmi dr gördünüzmü bebeği ve kalp atışlarını merak ettimde
buarada benim son SAT 29.eylül senin ne zamandı

Canim benim sat net degil kurtaj oldgm icin. Ultrasonda gorunen bes hafta. Cumartesi gunu kesemiz 12.8 mm idi. İki hafta sonra cagrdi dr.

İnsallah duyarz kalp atislarini da

Canim benim sat net degil kurtaj oldgm icin. Ultrasonda gorunen bes hafta. Cumartesi gunu kesemiz 12.8 mm idi. İki hafta sonra cagrdi dr.

İnsallah duyarz kalp atislarini da

inşallah canım
bakalım bende cuma günü net bişeyler alırım inşallah
bende martta bir düşük yapmıştım ondan beri uğraşıyoruz bu ay müydeyi aldım darısı isteyen herkesin başına allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim 3 tane dolgum var... Evleneli çok kısa bir süre olmasına ve hatta hiç beklemememize rağmen gebe kaldım.. Ben hiç öyle bir şey duymadım..

Ben de perşembe gideceğim alttan bakmak isterse baktırmayacaktım senin yazdıklarını okudum bir daha düşündüm.. Alttan bakılırsa düşük olma tehlikesi doğarmış bilmem ne bişiler duydum o yüzden tedirgin olmuştum.. Eğer doktor bakmak isterse alttan baksın o zaman :44:

Canım ne tatlısın sen ya.. Ben de 1,62 boy kilomu yakın zamanda bakmadım ama herhalde bi 65-70 vardır.. Bende tonton gebelerden olacağım :)))

canım bende alttan baktırdım ve ısrarla dr um anlattı hiçbir sakıncası yokmuş bence tereddüt etme baktır, onlar mutlaka bu işi bizden daha iyi biliyorlar bir risk olsa zaten bakmazlar dr una güven çok önemli

Bulunduğum ilde özel hastane sayısı pek fazla değil.. En iyisi dedikleri yerden en iyi doktor dedikleri doktordan aldım randevumu canım.. Senin yazını okuyunca daha da rahatladım yoksa çok kasıyordum kendimi.. İlk gebelik ilk tecrübe olunca herşeyden korkuyorum elimde değil.. Ama dediğin gibi doktoruma güveneceğim ki içim rahat olsun..

Kesinlikle herşeyde olduğu gibi güven çok önemli, yoksa hersöylenende tereddüt yaşarsan hamilelik korku ve endişeden çekilmez hale gelir ordan oraya koşarsın, benimki bulunduğum şehrin en iyi özel hastanelerinden biri ve gerek düşük olayımda gerekse bu defa hamile kalana kadar okadar iyi aydınlattı ve rahatlattıki beni o ne derse sorgulamadan kabul ediyorum illaki tereddütler oluyor ama internet gibi bir nimet var elimizin altında araştırınca görüyosun zaten gerçekleri ve dahada mutlu oluyorsun..

Daha 5 gün oluyor gebe olduğumu öğreneli.. Nerden ne duysam tamam diyorum kesin bende de öyle bir problem var .. Yani kendi kendimi yiyorum.. Perşembe günü çabuk gelip geçse de içim rahatlasa..

Daha 5 gün oluyor gebe olduğumu öğreneli.. Nerden ne duysam tamam diyorum kesin bende de öyle bir problem var .. Yani kendi kendimi yiyorum.. Perşembe günü çabuk gelip geçse de içim rahatlasa..

öyle oluyor hele ben birde düşük yaptığım için herşeyden korkuyorum acaba tekrarmı olacak die ama rahatlatan birinin olması tabiki önemli, inşallah sen perşembe ben cuma hayırlı haberleri alırız ve allahın izniyle sağlıkla tamamıyla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi

buarada ikimizin doğum tarihide hemen hemen aynı, sen kaç yaşındasın kaç kilo ile hamile kaldın

buarada ikimizin doğum tarihide hemen hemen aynı, sen kaç yaşındasın kaç kilo ile hamile kaldın

Evet ben de farkettim canım gün farkı var gibi sadece :) Ben 88'liyim.. 1,62 boy kilomu henüz bilmiyorum ama bi 70 e yakındır. Tonton bir gebe olacağım :) Ya sen canım? Yaşın kaç?

Evet ben de farkettim canım gün farkı var gibi sadece :) Ben 88'liyim.. 1,62 boy kilomu henüz bilmiyorum ama bi 70 e yakındır. Tonton bir gebe olacağım :) Ya sen canım? Yaşın kaç?

sen çok gençsin, benim yaşımda daha bir önemli 38 yaşındayım boyum benimde 1,62 ve 65 kilo ile gebe kaldım bende akıbetimiz pek farklı olmicak yani ama olsun tek sağlıklı olsunda kilolar verilir

sen çok gençsin, benim yaşımda daha bir önemli 38 yaşındayım boyum benimde 1,62 ve 65 kilo ile gebe kaldım bende akıbetimiz pek farklı olmicak yani ama olsun tek sağlıklı olsunda kilolar verilir

Evet canları içinde olsun sağlıkları daim olsun biz sonrsında aç kalır kiloları veririz artıkın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…