ya arkadaşşlar doktora gittim bugün 6+0 haftalık olması gerekirken 4+4 haftalık çıktı neden acaba yaa o heycanla soramadmda doktora
ayy ne bilim pozitif düşünüorum ama bazen ole gelıolar işte
bende bu c.tesi dr soracagım kan sayımını neden yapmıyor bana yaa ben bu dr degıstırsem mıııı off sınır oldumm
ya arkadaşşlar doktora gittim bugün 6+0 haftalık olması gerekirken 4+4 haftalık çıktı neden acaba yaa o heycanla soramadmda doktora
Senin doktorun erken yapmis demekki canim genelde boyle yapiyolar. insallah bu kez saglikla alirz kucagmza
merhaba evlimutlu
seninle doğum tarihlerimiz aynı sanırım benimde internete göre 05.07.2014 doğum görünüyor, geçen hafta kese göründü çok minik bi şekilde bu cumada kontrolüm var inşallah bebişi görür kalp atışlarını duyarız. sen gittinmi dr gördünüzmü bebeği ve kalp atışlarını merak ettimde
buarada benim son SAT 29.eylül senin ne zamandı
Canim benim sat net degil kurtaj oldgm icin. Ultrasonda gorunen bes hafta. Cumartesi gunu kesemiz 12.8 mm idi. İki hafta sonra cagrdi dr.
İnsallah duyarz kalp atislarini da
bende istiyorum bende. Geçen ay ilk denemelere başladık olmadı 24ekimde regl oldum inşallah bu ay olur.yanlız bir şey kafama takıldı çalıştığım iş yeri bizi grip aşısı yapıyordu yaptırdım sora netten baktım hamilelikten en az bir ay evvel yaptırmak gerek yazıyordu ama ben doktoruma sordum bu ay kalsan da sorun olmaz dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar? Yaşım 31 ertelemekte istemiyorum bir ay daha hem hemen olacak mı belli değil. Birde formda okudum diş dolgusu olan zor hamile kalır diye bundan emin mi yazan arkadaş daha önceden hiç duymadım.
şükürler olsun bugün bebişimizin kesesini gördük hersey normal iki hafta sonrasındada kalp atışlarını duycaz allah izin verirse tam 5 haftalık olmus cok güzel gecti bügün. kızlar ben iki oldu vajinal ultrasona giriyorum duyduklarınıza inanmayın sadece iyi bir doktor bulun ve ona gidin işinde anlayan bi dr sadece yaptıgı şu içine asla girmiyor vajnanın kenarlarına gezdiriyor kaygan bişeyle korkmayın dk ihmal etmeyin saglık ocagı cokta onemli degil sonucta BEBEŞLERİMİZ OLSUN DİYE OKADAR DUALAR EDİYORUZ Bİ DK COK GÖRMEYİN VE GİDİN SAGLIK OCAGI asılar için ama dr herseyinle bakıyo... hersey yavrularımızın saglıgı için
1.83 boyum var ve maalesef 76 kg ile hamile kaldımhamileliğin sonunda 100 küsür olurum kesin ben
daha 4 ay önce 68 kgdum
vee doymak bilmeyen bi midem var bulantılarım uçtuu gittiii... dur durak bilmeyen bi yeme isteğim var napıcam ben yaa
20dkklık hafif tempolu yüryüşlere başladım + çok çok acıktığım zamanda uyumaya çalışıyorum o zamanda eşim kızıyor.çocuğumuzun rızkını niye vermiyorsun,niye aç bırakıyorsun çocuğumuzu diyor
Ben de perşembe gideceğim alttan bakmak isterse baktırmayacaktım senin yazdıklarını okudum bir daha düşündüm.. Alttan bakılırsa düşük olma tehlikesi doğarmış bilmem ne bişiler duydum o yüzden tedirgin olmuştum.. Eğer doktor bakmak isterse alttan baksın o zaman :44:
canım bende alttan baktırdım ve ısrarla dr um anlattı hiçbir sakıncası yokmuş bence tereddüt etme baktır, onlar mutlaka bu işi bizden daha iyi biliyorlar bir risk olsa zaten bakmazlar dr una güven çok önemli
Bulunduğum ilde özel hastane sayısı pek fazla değil.. En iyisi dedikleri yerden en iyi doktor dedikleri doktordan aldım randevumu canım.. Senin yazını okuyunca daha da rahatladım yoksa çok kasıyordum kendimi.. İlk gebelik ilk tecrübe olunca herşeyden korkuyorum elimde değil.. Ama dediğin gibi doktoruma güveneceğim ki içim rahat olsun..
Kesinlikle herşeyde olduğu gibi güven çok önemli, yoksa hersöylenende tereddüt yaşarsan hamilelik korku ve endişeden çekilmez hale gelir ordan oraya koşarsın, benimki bulunduğum şehrin en iyi özel hastanelerinden biri ve gerek düşük olayımda gerekse bu defa hamile kalana kadar okadar iyi aydınlattı ve rahatlattıki beni o ne derse sorgulamadan kabul ediyorum illaki tereddütler oluyor ama internet gibi bir nimet var elimizin altında araştırınca görüyosun zaten gerçekleri ve dahada mutlu oluyorsun..
Daha 5 gün oluyor gebe olduğumu öğreneli.. Nerden ne duysam tamam diyorum kesin bende de öyle bir problem var .. Yani kendi kendimi yiyorum.. Perşembe günü çabuk gelip geçse de içim rahatlasa..
öyle oluyor hele ben birde düşük yaptığım için herşeyden korkuyorum acaba tekrarmı olacak die ama rahatlatan birinin olması tabiki önemli, inşallah sen perşembe ben cuma hayırlı haberleri alırız ve allahın izniyle sağlıkla tamamıyla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
buarada ikimizin doğum tarihide hemen hemen aynı, sen kaç yaşındasın kaç kilo ile hamile kaldın
Evet ben de farkettim canım gün farkı var gibi sadece :) Ben 88'liyim.. 1,62 boy kilomu henüz bilmiyorum ama bi 70 e yakındır. Tonton bir gebe olacağım :) Ya sen canım? Yaşın kaç?
sen çok gençsin, benim yaşımda daha bir önemli 38 yaşındayım boyum benimde 1,62 ve 65 kilo ile gebe kaldım bende akıbetimiz pek farklı olmicak yaniama olsun tek sağlıklı olsunda kilolar verilir
allah bağışlasın ben 1. si için 3 seneyi geçkindir uğraşıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?