Cnm benim cok saol Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin ..
Cok buyuk huzurla yaziyorum...mantar icin gittim baska bi dokora bebegimin kalp atisini duydum.guluk guluk diye heycanla atiyodu mucizemin kalbi:) daha 0.53 mm 6hafta 3 gunlukmus...dr.u begendim yarim saat sohbet ettik.hersey saglikli gorunuyo kesenin etrafinda kan falan yok tehliken yok iyi haber dedi...
Kusmam bulantim ne zaman baslar dedim.oyle bisey yok bunlar sadece nazli bayanlarin kocalarina eziyeti dedi gulereksen mutlu olursan gebeligin cok kolay gecer dedi.eger strese girip ha kustum ha bulantim var diye kendini dinlersen emin ol eziyetin baslar dedi. Rahat ol keyfini cikar rabbim bunu odul diye verdi iskence icin vermedi sana dedi.hamilelik keyifli bisey bunu eziyete donduren kadinlarin kendisi dedi..cok hak verdim adama gercekten de bulanti ve kusmalarin sebebi yillardir anlasilmiyomus netten ogrendigime gore.yani bunu biz yapiyoruz psikolojimiz yapiyor
Ve siz kizlara diyorum ki bu topikte he mutlu guzel seylerden konusalim birbirimize pozitif enerji verelim mutlu olalim ki mutlu gebelik yasayalim
Kötü şeyler düşünüp aklına sürekli ilkini getirip tedirgin olma bu sefer herşey çok güzel olacakk :) içindeki mercimek hep seninle kalacak
Kan vermedim canim zaten bi kez ilk ogrendigimde vermistim 21 ekimde 3220 cikmisti.artik vermeye gerek yok heralde zaten kansizim istemediler cok sukur
ahh ahh bende yıllar sonra kavuşunca ödüm kopuyor çok iyi anlıyorum seni canım şu kese leri görssek kalp atışlarını duysak riskli durumları atlatsak keşke artık:)
inşaallah ya hergün dr.a gidesim var:)
ahh ahh bende yıllar sonra kavuşunca ödüm kopuyor çok iyi anlıyorum seni canım şu kese leri görssek kalp atışlarını duysak riskli durumları atlatsak keşke artık:)
inşaallah ya hergün dr.a gidesim var:)
aynen eşim zor durduruyor
Cok buyuk huzurla yaziyorum...mantar icin gittim baska bi dokora bebegimin kalp atisini duydum.guluk guluk diye heycanla atiyodu mucizemin kalbi:) daha 0.53 mm 6hafta 3 gunlukmus...dr.u begendim yarim saat sohbet ettik.hersey saglikli gorunuyo kesenin etrafinda kan falan yok tehliken yok iyi haber dedi...
Kusmam bulantim ne zaman baslar dedim.oyle bisey yok bunlar sadece nazli bayanlarin kocalarina eziyeti dedi gulereksen mutlu olursan gebeligin cok kolay gecer dedi.eger strese girip ha kustum ha bulantim var diye kendini dinlersen emin ol eziyetin baslar dedi. Rahat ol keyfini cikar rabbim bunu odul diye verdi iskence icin vermedi sana dedi.hamilelik keyifli bisey bunu eziyete donduren kadinlarin kendisi dedi..cok hak verdim adama gercekten de bulanti ve kusmalarin sebebi yillardir anlasilmiyomus netten ogrendigime gore.yani bunu biz yapiyoruz psikolojimiz yapiyor
Ve siz kizlara diyorum ki bu topikte he mutlu guzel seylerden konusalim birbirimize pozitif enerji verelim mutlu olalim ki mutlu gebelik yasayalim
bende duysamda herkese söyleyebilsem hamileyim diye çok heyecanlıyımmmmmmmmmmm
Ya inan simdi huzura kavustum kalp atisini duymak o kadar iyi geldi ki sarhos gibi oldum.hepinize yasatsin yarabbim ...cok sevdigim komsum vardi eve girerken karsilastik soyledim nasil sevindi sarildi.baska bi komsum da her gordugunde hadi yap bi tane yap bn bakicam soz ,kiz allah ikiz dogurasin ins. derdi hep .ona soyleyince napcak cok merak ediyorum...annemle ve esimin annesigilden baska kimse bilmiyodu.bu cumartesi aile toplantimiz var bana gelicekler teyzeler kuzenler falan.o zaman kamuoyuna aciklicam insallah :)
Cok guzel duygular rabbim isteyen herkese versin ve bize de kucagimiza almamizi nasip etsin saglikla insallah
bizde durm farklıya eşimin çenesi durmadı kendi çevresine hep söyledi şimdi bi sorun çıkarsa allahım esirgesin ama tekrar açıklama yapma durumunda kalacağım
Canım ne tatlısın sen ya.. Ben de 1,62 boy kilomu yakın zamanda bakmadım ama herhalde bi 65-70 vardır.. Bende tonton gebelerden olacağım :)))
Günaydın güzel ve özel annelerr
Saat 9:30 da randevum var doktora gideceğim kalp atışları için. Geceden beri resmen saat dakika sayıyorum heyecanımdan
Lütfen benim için dua edin hiçbir sorun çıkmasın..
şimdilik görüşmek üzere...
Günaydın güzel ve özel annelerr
Saat 9:30 da randevum var doktora gideceğim kalp atışları için. Geceden beri resmen saat dakika sayıyorum heyecanımdan
Lütfen benim için dua edin hiçbir sorun çıkmasın..
şimdilik görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?