Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

cumaya değil perşembeye randevu aldım cumayı beklemeyeceğim

o günde il dışından kayınvaldemler gelecek ev temizleyemiyorum ne halt edeceğimi bilmiyorum zamanlama çok kötü oldu:S

Cok buyuk huzurla yaziyorum...mantar icin gittim baska bi dokora bebegimin kalp atisini duydum.guluk guluk diye heycanla atiyodu mucizemin kalbi:) daha 0.53 mm 6hafta 3 gunlukmus...dr.u begendim yarim saat sohbet ettik.hersey saglikli gorunuyo kesenin etrafinda kan falan yok tehliken yok iyi haber dedi...

Kusmam bulantim ne zaman baslar dedim.oyle bisey yok bunlar sadece nazli bayanlarin kocalarina eziyeti dedi gulerek sen mutlu olursan gebeligin cok kolay gecer dedi.eger strese girip ha kustum ha bulantim var diye kendini dinlersen emin ol eziyetin baslar dedi. Rahat ol keyfini cikar rabbim bunu odul diye verdi iskence icin vermedi sana dedi.hamilelik keyifli bisey bunu eziyete donduren kadinlarin kendisi dedi..cok hak verdim adama gercekten de bulanti ve kusmalarin sebebi yillardir anlasilmiyomus netten ogrendigime gore.yani bunu biz yapiyoruz psikolojimiz yapiyor

Ve siz kizlara diyorum ki bu topikte he mutlu guzel seylerden konusalim birbirimize pozitif enerji verelim mutlu olalim ki mutlu gebelik yasayalim

hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallh

değerin kaç bu arada

Kan vermedim canim zaten bi kez ilk ogrendigimde vermistim 21 ekimde 3220 cikmisti.artik vermeye gerek yok heralde zaten kansizim istemediler cok sukur

hayırlı olsun cnm Allah c.c kucagımıza saglıklı ve hayırlı bir şekilde almayı nasip etsin inş...

bende duysamda herkese söyleyebilsem hamileyim diye çok heyecanlıyımmmmmmmmmmm

Ya inan simdi huzura kavustum kalp atisini duymak o kadar iyi geldi ki sarhos gibi oldum.hepinize yasatsin yarabbim ...cok sevdigim komsum vardi eve girerken karsilastik soyledim nasil sevindi sarildi.baska bi komsum da her gordugunde hadi yap bi tane yap bn bakicam soz ,kiz allah ikiz dogurasin ins. derdi hep .ona soyleyince napcak cok merak ediyorum...annemle ve esimin annesigilden baska kimse bilmiyodu.bu cumartesi aile toplantimiz var bana gelicekler teyzeler kuzenler falan.o zaman kamuoyuna aciklicam insallah :)

Cok guzel duygular rabbim isteyen herkese versin ve bize de kucagimiza almamizi nasip etsin saglikla insallah

bizde durm farklıya eşimin çenesi durmadı kendi çevresine hep söyledi şimdi bi sorun çıkarsa allahım esirgesin ama tekrar açıklama yapma durumunda kalacağım

Canım ne tatlısın sen ya.. Ben de 1,62 boy kilomu yakın zamanda bakmadım ama herhalde bi 65-70 vardır.. Bende tonton gebelerden olacağım :)))

bendekide ne dertmiş bee demi

yaww bide benim boy varyaa kilolu halim aynen şöyle olacak dev anası gbi kapılardan filan yan geçmek zorunda kalıcam..belkide kapılardan sığamıycam..düşünemiyorummmm çok korkunç!! kilom olsada kapılardan sığabilcek kadar olsun en azından :18::18:

dünden beri et-tavuk-balık vs beslenıyorum ve daha gec acıkıyorum bi süre idare ediyor neyseki..
çiğ sebze ve pişmiş sebzeler beni tok tutmuyor maalesef

sen yine okadar olmazsın canım benım, ama benim akıbetim pek bi fena olacak gibi.. :18::18::18:

hayırlı olsun canımm

darısı bizlere insallah

Son düzenleme:

aynen canım sana katılıyorum, pozitif düşünce konusunda yani :) ben de 5 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum. Bu hamileliğim de ilk kontrole gittiğim de doktorumun söylediği şey kafana hiçbirşey takma kendini üzme sakın ve bol bol dinlen, senden başka birşey istemiyorum dedi . İnşallah bu sefer sağlıklı ve mutlu bir gebeliğimin ardından sağlıklı bebeğimi kucağıma alıcam Sizler de tabi aynı şekilde sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alıcaksınız

Günaydın güzel ve özel annelerr

Saat 9:30 da randevum var doktora gideceğim kalp atışları için. Geceden beri resmen saat dakika sayıyorum heyecanımdan
Lütfen benim için dua edin hiçbir sorun çıkmasın..
şimdilik görüşmek üzere...

Canımmm o dakikaları bu gece bende sayacağım.. Hadi güzel git güzel haberlerle dön inşallah..

Hayırlı haberlerle gel inşaallah canım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…