Günaydın güzel ve özel annelerr
Saat 9:30 da randevum var doktora gideceğim kalp atışları için. Geceden beri resmen saat dakika sayıyorum heyecanımdan
Lütfen benim için dua edin hiçbir sorun çıkmasın..
şimdilik görüşmek üzere...
Selam kızlarrrr:) B'nde 30 Ekim'de 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim ve dün kesemi gördüm çok güZel bi duygu:) allahım herkese yaşatsın inş:) kızlar bu süreçte neler yemeliyim fln beni bilgilendirirmisiniz
Selam kızlarrrr:) B'nde 30 Ekim'de 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim ve dün kesemi gördüm çok güZel bi duygu:) allahım herkese yaşatsın inş:) kızlar bu süreçte neler yemeliyim fln beni bilgilendirirmisiniz
bende 1,70 boy 66 kilo ile hamile kaldım ama çok korkuyorum ilk hamileliğim çok kilo alır mıyım
ne kadar sorumluluk istiyormuş bebek yemene içmene çok dikkat etmek gerekiyormuş...bide şimdiden başlamam gerekli mi çatlaklar için daha 4 haftalık bebeğim ne kullanmam gerekli argan yağı ile kakao yağı karışımı dediler ama bilemiyorum
canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına..yağlı ve çok tuzlu şeyler yememelisin bitki çaylarının çoğu bizde ters etki gösteriyor çay kahve tüketmemelisin içiyorsan bile az ve çok açık.mantar hamileleri zehirliyormuş o yüzden konserve mantar ve normal mantarı fazla tüketme bence.hatta konserve olan herşeyden uzak dur :)) ton balığında civa varmış onuda çok tüketmemek gerekiyor.ceviz ye günlük süt tüket mutlaka ve iyice haşlanmış 1 yumurta ye sabahları birde miden bulandıkça leblebi ye yada çubuk kraker bence ii bir yardımcı bulantıya :)) başın çok ağrırsa korkma bana burdan bi arkadaş tavsiye etmişti suya limon sıkıp içince gerçekten iyi geliyor..benim bildilerim bu kadar en azından kendi yaptıklarım :) folik asitlerini aksatma vede bol bol su iç :))
sağlıklı ve Hayırlı evlat olsun inşallah, zeka için haftada 2 defa balık ( balıkta civa olduğu için 2 defadan fazla yemek sakıncalı olabilirmiş ) günde birkaç adet ceviz ve badem , vitamin için bol meyve , Kalsiyum için Süt peynir yoğurt vs.vs. Gerçi yediğim gibi kusuyorum ama 3dk kalsa bile miğdede bebişimiz vitamini kapıyormuş :)
Canım cokk teşekkür ederimmm midem bulanmıo ama sanırım erken zaten:) nar ve maydanoz tüketmeyin diyorlar peki bu dogrumu ve nedeni ne?
maydonozun düşüğe sebep olduğunu biliyorum çok tüketildiği zaman hatta eski koca karı ilaçları böyleymiş düşük yapmak isteyenler maydonoz suyu falan içermiş rahim kaslarını yumuşatıyor bildiğim kadarıyla 2-3 dal yemekten elbette bişi olmaz ama ben yinede tedirginim hiç yemiyorum :) ama narın zararı varmı bilmiyorum onu duymadım canım..
Günaydın güzel ve özel annelerr
Saat 9:30 da randevum var doktora gideceğim kalp atışları için. Geceden beri resmen saat dakika sayıyorum heyecanımdan
Lütfen benim için dua edin hiçbir sorun çıkmasın..
şimdilik görüşmek üzere...
Cok buyuk huzurla yaziyorum...mantar icin gittim baska bi dokora bebegimin kalp atisini duydum.guluk guluk diye heycanla atiyodu mucizemin kalbi:) daha 0.53 mm 6hafta 3 gunlukmus...dr.u begendim yarim saat sohbet ettik.hersey saglikli gorunuyo kesenin etrafinda kan falan yok tehliken yok iyi haber dedi...
Kusmam bulantim ne zaman baslar dedim.oyle bisey yok bunlar sadece nazli bayanlarin kocalarina eziyeti dedi gulereksen mutlu olursan gebeligin cok kolay gecer dedi.eger strese girip ha kustum ha bulantim var diye kendini dinlersen emin ol eziyetin baslar dedi. Rahat ol keyfini cikar rabbim bunu odul diye verdi iskence icin vermedi sana dedi.hamilelik keyifli bisey bunu eziyete donduren kadinlarin kendisi dedi..cok hak verdim adama gercekten de bulanti ve kusmalarin sebebi yillardir anlasilmiyomus netten ogrendigime gore.yani bunu biz yapiyoruz psikolojimiz yapiyor
Ve siz kizlara diyorum ki bu topikte he mutlu guzel seylerden konusalim birbirimize pozitif enerji verelim mutlu olalim ki mutlu gebelik yasayalim
günaydııınnn cümletennn nasılsınız kızlar
kalp atışını duyan arkadaşım cokk sevındım bugün bizde 6+4 günlük oldukk ama kalp atışını duymaya c.tesi gideceğim dr o güne çağırdı inşallah bende duyarımmm :18: duymak için dr gidenler haberlerinizi bekliorum hadi hayırlısıyla
bizde 6+3 günlüğüz muhtemelen Allah nasip ederse aynı zamanda doğuracağız seninle :)
maydonozun düşüğe sebep olduğunu biliyorum çok tüketildiği zaman hatta eski koca karı ilaçları böyleymiş düşük yapmak isteyenler maydonoz suyu falan içermiş rahim kaslarını yumuşatıyor bildiğim kadarıyla 2-3 dal yemekten elbette bişi olmaz ama ben yinede tedirginim hiç yemiyorum :) ama narın zararı varmı bilmiyorum onu duymadım canım..
Canımmm o dakikaları bu gece bende sayacağım.. Hadi güzel git güzel haberlerle dön inşallah..
Hayırlı haberlerle gel inşaallah canım bekliyoruz
canım hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah
günaydııınnn cümletennn nasılsınız kızlar
kalp atışını duyan arkadaşım cokk sevındım bugün bizde 6+4 günlük oldukk ama kalp atışını duymaya c.tesi gideceğim dr o güne çağırdı inşallah bende duyarımmm :18: duymak için dr gidenler haberlerinizi bekliorum hadi hayırlısıyla
mutluluktan havalara uçmak üzereyim ya
Bebeğimin kalp atışlarını duymak çoooook güzel pıt pıt nasıl hızlı atıyor , 2 kere dinledim neredeyse ağlıycaktım mutluluktan
4tüp kan aldılar hemoglabin , hormon , hepatit b , sarılık vs.lere bakılacak bide idrar testi yapıldı öğleden sonrada sonuçlar çıkacak bakalım... Darısı hepinizin başına inşallah
günaydın anniş adaylarııııııı bende maydonozu ve narı duydum canım. hatta annem söyledi nar suyu içme diye. dr ye sordum nar suyundan ziyade narı tüket dedi çekirdekleriyle beraber, asıl vitamin çekirdeğinde dedi. hatta dün akşam ayıptır sölemesi bende nar yedim ama tabi karar sizin. ama maydonoz ve ıhlamur söktürücü, gevşetici özellikleri olduğundan içilmemesi gerektiğini biliyorum. özellikle adaçayını da içmeyin. zaten adaçayı erkekte de kısırlığa neden oluyo diye biliyorum. adaçayı ne işe yarıyo ki bu durumda?
günaydın anniş adaylarııııııı bende maydonozu ve narı duydum canım. hatta annem söyledi nar suyu içme diye. dr ye sordum nar suyundan ziyade narı tüket dedi çekirdekleriyle beraber, asıl vitamin çekirdeğinde dedi. hatta dün akşam ayıptır sölemesi bende nar yedim ama tabi karar sizin. ama maydonoz ve ıhlamur söktürücü, gevşetici özellikleri olduğundan içilmemesi gerektiğini biliyorum. özellikle adaçayını da içmeyin. zaten adaçayı erkekte de kısırlığa neden oluyo diye biliyorum. adaçayı ne işe yarıyo ki bu durumda?
mutluluktan havalara uçmak üzereyim ya
Bebeğimin kalp atışlarını duymak çoooook güzel pıt pıt nasıl hızlı atıyor , 2 kere dinledim neredeyse ağlıycaktım mutluluktan
4tüp kan aldılar hemoglabin , hormon , hepatit b , sarılık vs.lere bakılacak bide idrar testi yapıldı öğleden sonrada sonuçlar çıkacak bakalım... Darısı hepinizin başına inşallah
nar bende yiyorum eşim her akşam yedirio bana :26: zararlımıymışkiimaydanozdan nefret ediorum zaten bitki çayıda içmiorum bol bol sütt çayıda gunde en fazla 1 bardak içiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?