mutluluktan havalara uçmak üzereyim ya
Bebeğimin kalp atışlarını duymak çoooook güzel pıt pıt nasıl hızlı atıyor , 2 kere dinledim neredeyse ağlıycaktım mutluluktan
4tüp kan aldılar hemoglabin , hormon , hepatit b , sarılık vs.lere bakılacak bide idrar testi yapıldı öğleden sonrada sonuçlar çıkacak bakalım... Darısı hepinizin başına inşallah
nar konusunu istersen sende bi dr ne sor canım ama maydonoz bitçi çayı,normal çay ve sütte aynen devam canımmm....
birde ben hamilelik olacağını hiç ihtimal vermediğimden günde 2 bardak adaçayı 2 barak zahter falan içiyordum :26::26:
adaçayı kadınlık hormonu dengeliyor tatlım menopozda falan içilmesi tavsiye edilio regli söktürücü düzenleyici sanırım bizede o yüzden yasak bence kanama falan yapabilir belki Allah korusun.
cnmm gozun aydın kac haftalık simdi senin bebiş gözü aydııııınnnnnn senın adına cok mutlu olduuuummmmm
ayy ne güzel maşallah canım çok sevindim gözünaydın tam kaç günlükmüş peki şuan?
kızlar çok teşekkür ederimayyy hayırlı uğurlu olsun canımm ya ne güzelsağlıcakla al inşallah kucağına..
hamile olduğunu bilmeden yaptığın şeylerin hiç zararı yokmuş canım.bebek kendini koruyormuş.doktor söylemişti bizim bi arkadaşa şimdi ve bundan sonrası önemli olan.ama stres sıkıntı üzüntü yapma kendine mideni ağrıtacak kadarsen üzülürsen bebeişin daha çok üzülür.
sorayım tabı unutmassam ben dr gıttımde mala baglıorum bebekten sonra lay lay lom cıkıp gelıom sonra aaa sunu sorcaktım dıorumdr beni hipnoz edior
Bebeğimin kalp atışlarını duymak çoooook güzel pıt pıt nasıl hızlı atıyor , 2 kere dinledim neredeyse ağlıycaktım mutluluktan
4tüp kan aldılar hemoglabin , hormon , hepatit b , sarılık vs.lere bakılacak bide idrar testi yapıldı öğleden sonrada sonuçlar çıkacak bakalım... Darısı hepinizin başına inşallah
kızlar çok teşekkür ederim
Tam 7 haftalık dedi şuanda adet tarihime göre 7+1 ultrasona görede 6+6 çıktı 1gün oynuyor işte ama tam 7 haftalık dedi.
Darısı başınıza inşallah
aynen valla ben de öyle şaşkın şaşkın aptal gibi çıktım dr nin odasından.. ben bundan sonra liste yapcam kuzenim öyle yapıyomuş snr hepsini soruyormuş..
buarada kızlar ben dün size bişey sormayı unuttum doktor bana folbiol kullanma dedi başka bi folik asit al kendine onu ille kullanmak istersende yarım yarım al içindeki folik çok ağır onun dedi.bizde hemen başka aldık eczaneden folbiol normalde 1,5 tl idi bu aldığımız 10 tl falandı.siz hangisini kullanıosunuz doktorunuz size folbiolle ilgili hiç bişi dedimi?
buarada kızlar ben dün size bişey sormayı unuttum doktor bana folbiol kullanma dedi başka bi folik asit al kendine onu ille kullanmak istersende yarım yarım al içindeki folik çok ağır onun dedi.bizde hemen başka aldık eczaneden folbiol normalde 1,5 tl idi bu aldığımız 10 tl falandı.siz hangisini kullanıosunuz doktorunuz size folbiolle ilgili hiç bişi dedimi?
evet canım aynen bana da folbioldaki folik asit çok ağır dedi, önermiyoruz dedi. ne önerirsiniz dediğimizde de elevit dedi hem içinde vitamin var hem de folik asit. ben de dünden beri elevit kullanıyorum canım.. reçeteyle verdi bize.. ablam da demişti folbiol kullanıyorum deyince vitamin destekli alsan elevit gibi demişti hatta o da kullanmış ve şu an emziriyor şimdi bile almam gerekiyor dedi.hatta bi kutusu varmış kullanmadığı onu bana vericek
Canım ya gözün aydın Rabbim o mutluluğu bize de yaşatsın inşallah.. Sağlıkla dünyaya gelsin..
oy oy oy tebrik ederim canımmm ama bende istiyoooooooooooooooom
ben c.tesi gittiğimde tam okadarlık oluor benimdee inş. bir sorun çıkmaz duyarım tekrar tekrar gözün aydınnnnn ses nasıl baya baya yuksek duyuluomuu
bende hemen değiştirdim dün ismini unuttum ama eczacı bu iyi içinde d vitaminide var dedi eleviti hamile arkadaşlarımda kullanmıştı benim tamam canım pazartesi başka bi doktora gideceğim ona söylerim neyseki şuan folbiol kullanmıyorumzaten şişiriyodu o beni sürekli.hatta seviniodum göbeğim çıktı galiba diye :) ama sanki biraz çıkık gibi kiloda almamışım kilo aldım sandım ama ya göbek yaptım yediklerimden yada zayıfım die belli oluo mınnakım :) sen ne durumdasın sende hissediomusun göbüşünde değişim?
süper yöntemmiş bak bu :) ben dünkü şoktan sonra senin tüm söylediklerini dinleyip haftaya gideceğim bakalım 7+1 haftalıkken inşallah bizde duyarız mınnakların kalp atışlarını kısa vakitte <3 sen diğer kontrole ne zaman gideceksin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?