inşşala en kısa sürede sizde duyarsınız canlarım. Valla bayağı bi ses geliyor böyle güm güm :)))
canım ben folik plus kullanıyorum günde 3 tane içiyorsun , içinde folik asit , kalsiyum ,vitamin d var. Kutunun içerisinde 90 tane var 1ay gidiyor. 18lira falndı herhalde. Reçeteye yazılmıyor devlet ödemiyormuş.
bende hemen değiştirdim dün ismini unuttum ama eczacı bu iyi içinde d vitaminide var dedi eleviti hamile arkadaşlarımda kullanmıştı benim tamam canım pazartesi başka bi doktora gideceğim ona söylerim neyseki şuan folbiol kullanmıyorumzaten şişiriyodu o beni sürekli.hatta seviniodum göbeğim çıktı galiba diye :) ama sanki biraz çıkık gibi kiloda almamışım kilo aldım sandım ama ya göbek yaptım yediklerimden yada zayıfım die belli oluo mınnakım :) sen ne durumdasın sende hissediomusun göbüşünde değişim?
yok canımbenim eşimde geçen gün karnımı seviyodu, dedim o bebek değil göbek, ben 165 boyundayım 74 kg ile hamile kaldım yani doğal bi göbek var onun dışında bebekle ilgili bi değişim hissetmiyorum şimdilik canım..
mutluluktan havalara uçmak üzereyim ya
Bebeğimin kalp atışlarını duymak çoooook güzel pıt pıt nasıl hızlı atıyor , 2 kere dinledim neredeyse ağlıycaktım mutluluktan
4tüp kan aldılar hemoglabin , hormon , hepatit b , sarılık vs.lere bakılacak bide idrar testi yapıldı öğleden sonrada sonuçlar çıkacak bakalım... Darısı hepinizin başına inşallah
Bakalım doktor bana ilaç verecek mi hangisini verecek.. Ben daha ilk gideceğim yarın
bende gobegımın dahada bellı oldunu dusunenlerdenımmmama herkez gaz ve su bırıkıo ondan dıor
yok canımbenim eşimde geçen gün karnımı seviyodu, dedim o bebek değil göbek, ben 165 boyundayım 74 kg ile hamile kaldım yani doğal bi göbek var onun dışında bebekle ilgili bi değişim hissetmiyorum şimdilik canım..
evet canım şimdiden başla ben duyduğum an başladım aslında badem ve kakao yağı almaya gitmiştim aktar bana bi karışım verdi içinde kakao badem yağı ve argan yağı var şimdilik memnunum bide avonun mom die kremi var onuda sürüyorum arada banyodan çıkıncada bebe yağı inşallah çatlamayız hiç birimiz :))
canım sende dr ne nar suyunu nar yemeği bi sor bakalım senin ki ne diyecek? ne kadar çok bilgi o kadar paylaşım
Gözün aydın canım, ne mutlu sana.. Darısı başımıza inşallah. Ben de haftaya perşembe gidicem bakalım inşallah ben de duyabilirim...
elevit kullanan yok mu benden başka yani ? herkes folik plus mı kullanıyor?
canım yaa yağlara başlama için erken değil mi daha.. ben hatırlıyorum da ilk hamileliğimde 5. aydan sonra lierac kullanmıştım sadece. tek bir çatlak olmadı. gerçi bu işler biraz da kalıtsal. ablam sadece badem yağı kullandı, onda da hiç çatlak yok...
Cnm çok tsk ederim:) peki bel ağrısı normal mi
hihihi muhtemelen ya göbektir ya gazır yada regli olamıyoruz belkide ondan ama işte insan görmek istio dimi :)) başka zaman olsa göbeğimiz çıkınca nasıl saklayacağımızı düşünürüz ben biran önce hamile kıyafetleri giyme hayalindeyim..görüyrum avmlerde hamile bayanlar kocaman göbüşleriyle ne güzeller :)
bana doktor folidose yazdı ama ben folikplus kullanıyorum..folidose b12 içeriyo, folikplus calsiyum ve d vit..benim için calsiyum daha önemli dişlerimi kaybetmek istemiyrm o yüzden folikplus ı tercih ettim..eti sütü zaten bol bol tükettiğimden b12 yi onlardan alırım diye düşünüyrm..buarada kızlar ben dün size bişey sormayı unuttum doktor bana folbiol kullanma dedi başka bi folik asit al kendine onu ille kullanmak istersende yarım yarım al içindeki folik çok ağır onun dedi.bizde hemen başka aldık eczaneden folbiol normalde 1,5 tl idi bu aldığımız 10 tl falandı.siz hangisini kullanıosunuz doktorunuz size folbiolle ilgili hiç bişi dedimi?
benim de sorum var badem yağı tüylenme yapıyor mu? bi de cidden daha şimdiden erken değil mi?
canım yaa yağlara başlama için erken değil mi daha.. ben hatırlıyorum da ilk hamileliğimde 5. aydan sonra lierac kullanmıştım sadece. tek bir çatlak olmadı. gerçi bu işler biraz da kalıtsal. ablam sadece badem yağı kullandı, onda da hiç çatlak yok...
aynennnnnn ole bende gerıle gerıle yurumeye basladım cok komık esım dıyokı tam hamıs oldunnn gecen avm ye gıtık ıste gobekler kocaman yuruolar bendeee hemen karnıma bakıorum kendı gobegımı cıkartıorum cok komık oluorrr benımkı kılo gobısı ama olsun ıcınde bebeısde varrr
bana doktor folidose yazdı ama ben folikplus kullanıyorum..folidose b12 içeriyo, folikplus calsiyum ve d vit..benim için calsiyum daha önemli dişlerimi kaybetmek istemiyrm o yüzden folikplus ı tercih ettim..eti sütü zaten bol bol tükettiğimden b12 yi onlardan alırım diye düşünüyrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?