Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

ayyy heyecan yaptımmmmm inşallah bende duyarım yaaaa ufff c.tesi olmaz artık banaaa :26: bende aynı ılacı kullanıorum

yok canım benim eşimde geçen gün karnımı seviyodu, dedim o bebek değil göbek, ben 165 boyundayım 74 kg ile hamile kaldım yani doğal bi göbek var onun dışında bebekle ilgili bi değişim hissetmiyorum şimdilik canım..

Bakalım doktor bana ilaç verecek mi hangisini verecek.. Ben daha ilk gideceğim yarın

Gözün aydın canım, ne mutlu sana.. Darısı başımıza inşallah. Ben de haftaya perşembe gidicem bakalım inşallah ben de duyabilirim...

bende gobegımın dahada bellı oldunu dusunenlerdenımmm ama herkez gaz ve su bırıkıo ondan dıor

hihihi muhtemelen ya göbektir ya gazır yada regli olamıyoruz belkide ondan ama işte insan görmek istio dimi :)) başka zaman olsa göbeğimiz çıkınca nasıl saklayacağımızı düşünürüz ben biran önce hamile kıyafetleri giyme hayalindeyim..görüyrum avmlerde hamile bayanlar kocaman göbüşleriyle ne güzeller :)

canım yaa yağlara başlama için erken değil mi daha.. ben hatırlıyorum da ilk hamileliğimde 5. aydan sonra lierac kullanmıştım sadece. tek bir çatlak olmadı. gerçi bu işler biraz da kalıtsal. ablam sadece badem yağı kullandı, onda da hiç çatlak yok...

Gözün aydın canım, ne mutlu sana.. Darısı başımıza inşallah. Ben de haftaya perşembe gidicem bakalım inşallah ben de duyabilirim...

Sağol canım darısı başına inşallah.. Bu arada seninle aynı günlerdeyiz nerdeyse şimdi gitsende duyarsın :)

benim de sorum var badem yağı tüylenme yapıyor mu? bi de cidden daha şimdiden erken değil mi?

aynennnnnn ole bende gerıle gerıle yurumeye basladım cok komık esım dıyokı tam hamıs oldunnn gecen avm ye gıtık ıste gobekler kocaman yuruolar bendeee hemen karnıma bakıorum kendı gobegımı cıkartıorum cok komık oluorrr benımkı kılo gobısı ama olsun ıcınde bebeısde varrr

bana doktor folidose yazdı ama ben folikplus kullanıyorum..folidose b12 içeriyo, folikplus calsiyum ve d vit..benim için calsiyum daha önemli dişlerimi kaybetmek istemiyrm o yüzden folikplus ı tercih ettim..eti sütü zaten bol bol tükettiğimden b12 yi onlardan alırım diye düşünüyrm..

benim de sorum var badem yağı tüylenme yapıyor mu? bi de cidden daha şimdiden erken değil mi?

canım haklı olabilirsin bilmiyorum ama öylesine forumda takılırken bu çatlak formüllerine bakıyordum herkes hemen başlamış hatta birisine daha bu hamilelik için doktora giderken ruhen ve bedenen kendini hazırlamalısın şimdiden cildine elastikiyet kazandır demiş.benim açıkçası popomda yırtıklarım vardı kilo alıp verdiğim için ben çatlamaya müsaitim diye düşündüm o yüzden yağlanıyorum ama dediğin gibi genetik kimisi dünyanın parası dökmüş çatlakları engelleyememiş kimisi uğraşmamış bile.annemin hiç çatlağı yok ablamlarında öyle ama ben babama çekmişim sanırım tenim ince hassas onlar hep badem yağı sürmüş sen geçen kıllanma diyince sordum hiç tüy falan yapmamış.lierac evet 4.5. ayda kullanılıomuş ve gerçekten başarılıymış herkes memnun.ben sadece cildimi bildiğim için önlem aldım şimdiden :)

hehehe çok tatlısın ya :)

bende ondan alıyım şu yeni aldığım bitince madem hepiniz kullanıyorsunuz :) haklısın dişlerimiz en çok arızayı çıkarıyormuş sanırım hamilelikte :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…