Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

ay maşallah yaaa keseni ve bebeğini görebildin mi aramızda 4 gün var bnde hafta sonu gideceğim ve çok merak ediyorum

ben daha yağdır bilmem nedir başlamadım... Dişlerim de benim sorunluydu zaten inşallah bir sıkıntım çıkmaz.. Kızlar birşey sormak istiyorum bana yardımcı olur musunuz? Hamilelikte güneşten olumsuz etkileniyormuşuz.. Bunun için içinde zararlı kimyasallar içermeyen güneş koruyucu lazım kullananınız var mı? Ne tavsiye edersiniz.. Güneş yüzünden yüzümde lekeler çıkmasını istemiyorum..

ay maşallah yaaa keseni ve bebeğini görebildin mi aramızda 4 gün var bnde hafta sonu gideceğim ve çok merak ediyorum

cnm ben 5+2 günlükken kesemizi gördüm nokta gıbı bısı bebek gorukmedı anlıcagın bu c.teside kalp atışını duymaaya cagırdı tam 7 haftalık oluor ıns. duyarım :26:

elevit kullanan yok mu benden başka yani ? herkes folik plus mı kullanıyor?

merhaba cnm ben de ilk elevit kullanıyordum ama internette okuduğum bazı olumsuz haberler nedeniyle bıraktım..yerine decavit kullanmayı düşünüyorum ancak 3 aydan sora kullanıcam

bana dr önümüzdeki ay dedi 4 aralık yani ama bende o zamana kadar beklemek istemiyorum.. bu hafta sonu değilde, sonraki hafta sonu bi özel hastaneye gidip kalp atışını duymak istiyorum..

Canım ilk 3 ay 15 günde bir kontrole çağırması gerek doktorun. Bence de kendine başka doktor bul

Canım ilk 3 ay 15 günde bir kontrole çağırması gerek doktorun. Bence de kendine başka doktor bul
gerçekten mii.. ay benim doktor da bana 1 ay sora gel demişti zaten ona gitmemeye karar vermiştim doğru karar vermişim..saol :)

merhaba hanımlar nasılsınız ? bugün doktora gittim kesemi gördüm çok şükür 6.3 mm çok küçük daha 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor çok şükür bi sorunumuz yok

elevit kullanan yok mu benden başka yani ? herkes folik plus mı kullanıyor?

ben folbiol kullanıyorum, günde 1 tane , hamile kalmadan önce de 1 tane içiyordum. Elevit kullanan çok kişi var ama etrafımda, haftaya kontrole gittiğimde ben de sorayım elevit kullansam mı diye çünkü onda vitamin de var

canım gözünnn aydın bende c.tesi kalp atışını duymaya gideceğim heyecan doruktaaa

maşallah maşallah darısı kalp atışlarıyla bebişin kendisini görmenize olsun..foto aldın mı?

senin kese boyutun ne kadardı canım ? inşallah sende kalp atışlarını duyarsın canım bende bu cumartesi değil haftaya cumartesi gidicem

5+2 günlükken 5,77 mm di cnm günü gününe tutuodu adet tarihimle uyusuyodu sana ne dedi dr neler tavsiye etti kesenin içinde bebek gördünmü ben gormedım yada dr gostermedı bazıalrı bebek gormus ona sasırıorum bu c.tesi dr dıycem bebegı gostersın bana :13:

resmen bana psikoljik baskı yapıo bunlar kendim ayrılayım diye bence.yaklaşık kaç gündür konuşuyoruz ta geçen hafta sana söylemiştim hatırlarmısın bilmem yokmuşum gibi davranıolar diye bildiğin 10.gün sanırım bugün oturuyorum öyle benle ne bişi paylaşan al şunu çiz yada sen napıosun ne ediosun diyen yok suratlar beş karış kerhen cvblar vermeler bi görmelisin.yeni bi kız başladı 15 gün önce ona anlatıolar her işi o çizio yeni mezun haliyle yetiştiremio boş oturmayım die alıp yardım ediyorum geçen hafta oda sordu nie sana kimse bişi söylemio sıkılıosun oturmaktan die..ne anlatmaya çalışıolar bana acaba anlamadım

canım banada adet tarihine göre normal dedi içinde bebek var falan demedi benimde sormak aklıma gelmedi ama muhtemelen göremezdi çok küçük çünkü bana folik asit birde bebe aspirini verdi kahve çay yasak onun dışında da bişey söylemedi canım sende cumartesi günü görürsün bebişini inşallah

canım bence sende hiç aldırış etme dediğin gibi psikolojik baskı yapıyolar sanırım onlar seni takmıyosa sende onları takma hem stres bebeğe de zararlı biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…