- 9 Kasım 2012
- 60
- 3
- 98
günaydııınnn cümletennn nasılsınız kızlar
kalp atışını duyan arkadaşım cokk sevındım bugün bizde 6+4 günlük oldukk ama kalp atışını duymaya c.tesi gideceğim dr o güne çağırdı inşallah bende duyarımmm :18: duymak için dr gidenler haberlerinizi bekliorum hadi hayırlısıyla
elevit kullanan yok mu benden başka yani ? herkes folik plus mı kullanıyor?
ay maşallah yaaakeseni ve bebeğini görebildin mi aramızda 4 gün var bnde hafta sonu gideceğim ve çok merak ediyorum
bana dr önümüzdeki ay dedi 4 aralık yani ama bende o zamana kadar beklemek istemiyorum.. bu hafta sonu değilde, sonraki hafta sonu bi özel hastaneye gidip kalp atışını duymak istiyorum..
gerçekten mii.. ay benim doktor da bana 1 ay sora gel demişti zaten ona gitmemeye karar vermiştim doğru karar vermişim..saol :)Canım ilk 3 ay 15 günde bir kontrole çağırması gerek doktorun. Bence de kendine başka doktor bul
benim de sorum var badem yağı tüylenme yapıyor mu? bi de cidden daha şimdiden erken değil mi?
merhaba hanımlar nasılsınız ? bugün doktora gittim kesemi gördüm çok şükür 6.3 mm çok küçük daha 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor çok şükür bi sorunumuz yok
merhaba hanımlar nasılsınız ? bugün doktora gittim kesemi gördüm çok şükür 6.3 mm çok küçük daha 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor çok şükür bi sorunumuz yok
canım gözünnn aydın bende c.tesi kalp atışını duymaya gideceğim heyecan doruktaaa
senin kese boyutun ne kadardı canım ? inşallah sende kalp atışlarını duyarsın canım bende bu cumartesi değil haftaya cumartesi gidicem
hamile olmasam varya şu iş yerine basar istifayı çıkardım
hayırdır pamukhelva?hamile olmasam varya şu iş yerine basar istifayı çıkardım
neoldu cnm :44:
5+2 günlükken 5,77 mm di cnm günü gününe tutuodu adet tarihimle uyusuyodusana ne dedi dr neler tavsiye etti kesenin içinde bebek gördünmü ben gormedım yada dr gostermedı bazıalrı bebek gormus ona sasırıorum bu c.tesi dr dıycem bebegı gostersın bana :13:
resmen bana psikoljik baskı yapıo bunlar kendim ayrılayım diye bence.yaklaşık kaç gündür konuşuyoruz ta geçen hafta sana söylemiştim hatırlarmısın bilmem yokmuşum gibi davranıolar diye bildiğin 10.gün sanırım bugün oturuyorum öyle benle ne bişi paylaşan al şunu çiz yada sen napıosun ne ediosun diyen yok suratlar beş karış kerhen cvblar vermeler bi görmelisin.yeni bi kız başladı 15 gün önce ona anlatıolar her işi o çizio yeni mezun haliyle yetiştiremio boş oturmayım die alıp yardım ediyorum geçen hafta oda sordu nie sana kimse bişi söylemio sıkılıosun oturmaktan die..ne anlatmaya çalışıolar bana acaba anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?