canım bence sende hiç aldırış etme dediğin gibi psikolojik baskı yapıyolar sanırım onlar seni takmıyosa sende onları takma hem stres bebeğe de zararlı biliyosun
bizim takvimin altında hamilelik takvimi ekle yazısına tıklıyosun orda yazan bilgiler arasında bebeğin tahmini doğum tarihini de soruyo oraya da tarihi gg-aa-yyyy şeklinde girdikten sora kaydete basıyosun çıkyo cnm..Kizlar hamilelik takvimine nerden kayit oluyoruz benimde kac haftalik hamile oldugum yazmasini istiyorum sat 19. Eylul
bizim takvimin altında hamilelik takvimi ekle yazısına tıklıyosun orda yazan bilgiler arasında bebeğin tahmini doğum tarihini de soruyo oraya da tarihi gg-aa-yyyy şeklinde girdikten sora kaydete basıyosun çıkyo cnm..
Canım o ilk heyecanla tedirginlikle unutmazsam mutlaka sorup söyleyeceğim sizlere..
merhaba ben sordum dr uma nar maydanoz ve ada çayını, duyduğunuz herşeyden panik yapmayın dedi hepsini tüketebilirsin ancak herşey dounda dedi günde 1 fincan çaydan yemekte yediğin 3-5 dal maydanoz yada yarım nardan bişey olmaz dedi herşeyin aşırısı zararlı dedi
5+2 günlükken 5,77 mm di cnm günü gününe tutuodu adet tarihimle uyusuyodusana ne dedi dr neler tavsiye etti kesenin içinde bebek gördünmü ben gormedım yada dr gostermedı bazıalrı bebek gormus ona sasırıorum bu c.tesi dr dıycem bebegı gostersın bana :13:
hamile olmasam varya şu iş yerine basar istifayı çıkardım
ay sıkma canını tatlımm boşver bak seni şimdiden hamileliğe hazırlıyorlar, pamukhelva ilerde çok yorulacak zaten diye..boşver sende keyfine bak..
sakın ayrılma canııım doğum izni senin için çok önemli, sorasında süt iznin de olucak çalışmak istersen hem..ama senin de suskun kalmadığın iyi olmuş esas patrona söylemen falan doldurmasınlar diğerleri patronu sana karşı..kara vicdanlılar..sanki sana şu yapılacak dendi de sen yapmadın hayret bişe..çokk sinirlendim..pis fırsatçılar..:117:kuzu buraya yazdıktan sonra gittim sordum tekrar hani sonra biz sormadık ama sende sormadın olmasın die sevdiğim esas ptrona o dediki yok şuan için takıl sevmediğim bi pislik var geldi yanımdaki elemana şey dedi sen şuan napıosan bırak onu okul çizimleri araştır boş boş oturma aldığın parayı haket dedi..güya çocuğa espiri yaptı oda anlamadı bi boşmu oturmayım ne alaka falan dedi..o adam zaten aç gözlü bencil saygısızın teki zaten ayrılacaktım hamile olduğumu duyunca elim kolum bağlandı.
Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah [/QUOyumurtlama gününü hesaplayarak mı yaptın nasıl oldu yani biraz bilgi verir miisn bende istiyorum :) özellikle eşim
resmen bana psikoljik baskı yapıo bunlar kendim ayrılayım diye bence.yaklaşık kaç gündür konuşuyoruz ta geçen hafta sana söylemiştim hatırlarmısın bilmem yokmuşum gibi davranıolar diye bildiğin 10.gün sanırım bugün oturuyorum öyle benle ne bişi paylaşan al şunu çiz yada sen napıosun ne ediosun diyen yok suratlar beş karış kerhen cvblar vermeler bi görmelisin.yeni bi kız başladı 15 gün önce ona anlatıolar her işi o çizio yeni mezun haliyle yetiştiremio boş oturmayım die alıp yardım ediyorum geçen hafta oda sordu nie sana kimse bişi söylemio sıkılıosun oturmaktan die..ne anlatmaya çalışıolar bana acaba anlamadım
sakın ayrılma canııım doğum izni senin için çok önemli, sorasında süt iznin de olucak çalışmak istersen hem..ama senin de suskun kalmadığın iyi olmuş esas patrona söylemen falan doldurmasınlar diğerleri patronu sana karşı..kara vicdanlılar..sanki sana şu yapılacak dendi de sen yapmadın hayret bişe..çokk sinirlendim..pis fırsatçılar..:117:
Hiç canını sıkmaya değmez zaten mayısın ilk haftası izni hakedicen öncesinede yıllık izni bağlarsın bakmışsın gelmiş geçmiş
doğana kadar ayrı masraf doğarken ayrı masraf doğduktan sonra ayrı masraf
Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin de biz biraz katlanalım
Naapalım herşey kuzular için
http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...r-misiniz.html (hamile bayanlar lütfen bakar mısınız)
Bir arkadaş 40 hamileye birer tane ayetel kürsi okutuyormuş ama hamile arkadaş fazla bulamamış hadi okuyacak olanlar bu topiğe yazsın arkadaşın duasını tamamlayalım.
okudum Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?