Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım bence sende hiç aldırış etme dediğin gibi psikolojik baskı yapıyolar sanırım onlar seni takmıyosa sende onları takma hem stres bebeğe de zararlı biliyosun

vicdansızlar gerçekten ya buraya yazdıktan sonra gittim sordum şuan yok bişi diyolar ama bildiğin yoğunuz ve iş yetiştirilio benim şuan yapamayacağım bişeyin olması imkansız ve çok komik :) vallahi yapmayım diorum evet bebeğim için ama kaç gündür böyle çok canım sıkılıo

Kizlar hamilelik takvimine nerden kayit oluyoruz benimde kac haftalik hamile oldugum yazmasini istiyorum sat 19. Eylul
bizim takvimin altında hamilelik takvimi ekle yazısına tıklıyosun orda yazan bilgiler arasında bebeğin tahmini doğum tarihini de soruyo oraya da tarihi gg-aa-yyyy şeklinde girdikten sora kaydete basıyosun çıkyo cnm..

Canım o ilk heyecanla tedirginlikle unutmazsam mutlaka sorup söyleyeceğim sizlere..

merhaba ben sordum dr uma nar maydanoz ve ada çayını, duyduğunuz herşeyden panik yapmayın dedi hepsini tüketebilirsin ancak herşey dounda dedi günde 1 fincan çaydan yemekte yediğin 3-5 dal maydanoz yada yarım nardan bişey olmaz dedi herşeyin aşırısı zararlı dedi

teşekkür ederiz canım..

biz çok küçüğüz teyzesi 5+6 günlükken 2mm dedi bana

ay sıkma canını tatlımm boşver bak seni şimdiden hamileliğe hazırlıyorlar, pamukhelva ilerde çok yorulacak zaten diye.. boşver sende keyfine bak..

kuzu buraya yazdıktan sonra gittim sordum tekrar hani sonra biz sormadık ama sende sormadın olmasın die sevdiğim esas ptrona o dediki yok şuan için takıl sevmediğim bi pislik var geldi yanımdaki elemana şey dedi sen şuan napıosan bırak onu okul çizimleri araştır boş boş oturma aldığın parayı haket dedi..güya çocuğa espiri yaptı oda anlamadı bi boşmu oturmayım ne alaka falan dedi..o adam zaten aç gözlü bencil saygısızın teki zaten ayrılacaktım hamile olduğumu duyunca elim kolum bağlandı.

sakın ayrılma canııım doğum izni senin için çok önemli, sorasında süt iznin de olucak çalışmak istersen hem..ama senin de suskun kalmadığın iyi olmuş esas patrona söylemen falan doldurmasınlar diğerleri patronu sana karşı..kara vicdanlılar..sanki sana şu yapılacak dendi de sen yapmadın hayret bişe..çokk sinirlendim..pis fırsatçılar..:117:

Hiç canını sıkmaya değmez zaten mayısın ilk haftası izni hakedicen öncesinede yıllık izni bağlarsın bakmışsın gelmiş geçmiş
doğana kadar ayrı masraf doğarken ayrı masraf doğduktan sonra ayrı masraf

Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin de biz biraz katlanalım

Naapalım herşey kuzular için

haklısın canım vicdan kalmamışki insanlarda Allaha havale ediyorum gerçekten..ben içimde can taşıyorum insan buna saygı duyar ama özel sektör acımasız sabrettiğim yere kadar sabrederim en kötü mobbing davası açarım bunlara nasılsa benden çok ihtiyaçları yok paraya sigortamıda eksik yatırıolar maaşım üzerinden değil onlar düşünsün..

kızlar slmm

yarın akşam dr a gidecem

Malum insan telaştan unutabiliyor kendi randevunuzda sormayı unutup sormamı istediğiniz bişeyler varsa sorabilirim.

amin canım..insan takıyor ister istemez kafasına hamile olduğumu öğrenene kadar yoktu bişi ne gerek varki değişime böyle.mayısada 6 ay var daha bu insanlar düzelmezse 6 ayda yaşayacağım sıkıntı stres sanırım beni mahveder.

kızlar sorması ayıp ama muayene ücretleri arttırılacakmış diye bişeyler duydum ama özel hastaneye gidenler ne kadar ücret ödüyorsunuz

doğum fiyatları da on keza artacakmış nasıl canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…