http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...r-misiniz.html (hamile bayanlar lütfen bakar mısınız)
Bir arkadaş 40 hamileye birer tane ayetel kürsi okutuyormuş ama hamile arkadaş fazla bulamamış hadi okuyacak olanlar bu topiğe yazsın arkadaşın duasını tamamlayalım.
kuzu buraya yazdıktan sonra gittim sordum tekrar hani sonra biz sormadık ama sende sormadın olmasın die sevdiğim esas ptrona o dediki yok şuan için takıl sevmediğim bi pislik var geldi yanımdaki elemana şey dedi sen şuan napıosan bırak onu okul çizimleri araştır boş boş oturma aldığın parayı haket dedi..güya çocuğa espiri yaptı oda anlamadı bi boşmu oturmayım ne alaka falan dedi..o adam zaten aç gözlü bencil saygısızın teki zaten ayrılacaktım hamile olduğumu duyunca elim kolum bağlandı.
kızlar sorması ayıp ama muayene ücretleri arttırılacakmış diye bişeyler duydum ama özel hastaneye gidenler ne kadar ücret ödüyorsunuz
doğum fiyatları da on keza artacakmış nasıl canım sıkıldı
canım bence sabredebildiğin kadar sabret. bebişin doğduktan snr o zaman istersen ayrılırsın. zaten asıl o zaman başlıyo görev..o yüzden şimdi paranı biriktir bebeğinin üstü başı için paranı harca. ama bence şu ara bırakma.zaten ne olursa olsun çocuğuma kendim bakıcam dersen de yine de çıkma.. anlıyorum seni, özel sektör çok kötü,hiç değer vermiyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...r-misiniz.html (hamile bayanlar lütfen bakar mısınız)
Bir arkadaş 40 hamileye birer tane ayetel kürsi okutuyormuş ama hamile arkadaş fazla bulamamış hadi okuyacak olanlar bu topiğe yazsın arkadaşın duasını tamamlayalım.
haklısın canım idare edebildiğim kadar edeceğim eşimde diyorki takıl gitsin onlar çıkarsınlar tazminatıda öderler rahat ol falan dedi akşam epey rahatlattı bugün bugün sabah daha bi rahat geldim..sen nasılsın herşey yolundamı?
bencede tazminat olayı da var işin ucunda o yüzden atmak istemezler psikolojik baskı yapmaya çalışırlar senin çıkmanı isterler ama sen 2 canlısın sakın üzülme sıkma canını.. bırak onlar düşünsün. zaten sen esas patronla da konuşmuşsun.. gül geç tatlım boşver.. bende iyiyim canım nolsun aynı uykuya doyamıyorum akşamları. her akşam koltukta uyuyakalıyorum. artık bende düşünmeye başladım 9 ay böyle mi olcak diye? kendimi çok güçsüz ve yorgun hissediyorum..
Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aynen tatlım bende öyleyim yatağıma gidip uyumayı unuttum resmen koltukta direk küt diye gidiorum :) ama uyku uyumak bebeğimizin sağlıkla geliştiğini gösteriyormuş.ilerleyen zamanlarda daha çok yorulacağız sanırım.çünkü ablam nerdeyse 9 ay uyudu hatta hep geyik yapıodu uykumda doğuracağım bu çocuğu diye :))
çocuğu uykuda doğurmak iyiymişçok güldüm.. ay o derece mi yorulacağız yani?
ben özelde muayene başına 12 tl veriyodum tabi tahlillere ayrı ücret. üniye başladım şimdi canım..üninin artık 65tl olduğunu duydum ama benimde detaylı bilgim yok.
kızlar sorması ayıp ama muayene ücretleri arttırılacakmış diye bişeyler duydum ama özel hastaneye gidenler ne kadar ücret ödüyorsunuz
doğum fiyatları da on keza artacakmış nasıl canım sıkıldı
merhaba canım ben özel muayenehaneye gidiyorum. aylık muayene ücreti 130 tl. 1 ay boyunca her şikayetinde arayıp gidebiliyorsun istediğin zaman. ama özel hastanelerdede sordum 60-80-190 a kadar çıkıyor
Bende hamileyim keseyi gördük sıra kalp atışında haftaya perşembe çağırdı doktor duyulur inşaalah
çocuğu uykuda doğurmak iyiymişçok güldüm.. ay o derece mi yorulacağız yani?
Seninki klinik mi canim. Dogumu nerde yaptiracak dr un
Benim yengem uykuda doğurdu desem inanır mısınız :) doğuma dair hiçbirşey hatırlamıyor, uyansın diye tokat atmışlarlar bol bol gözlerini açıp tekrar dalıyormuş. ıkınmadan nasıl çıkmış bebiş anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?