Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım bence sabredebildiğin kadar sabret. bebişin doğduktan snr o zaman istersen ayrılırsın. zaten asıl o zaman başlıyo görev.. o yüzden şimdi paranı biriktir bebeğinin üstü başı için paranı harca. ama bence şu ara bırakma.zaten ne olursa olsun çocuğuma kendim bakıcam dersen de yine de çıkma.. anlıyorum seni, özel sektör çok kötü,hiç değer vermiyor..

ben özelde muayene başına 12 tl veriyodum tabi tahlillere ayrı ücret. üniye başladım şimdi canım..üninin artık 65tl olduğunu duydum ama benimde detaylı bilgim yok.

haklısın canım idare edebildiğim kadar edeceğim eşimde diyorki takıl gitsin onlar çıkarsınlar tazminatıda öderler rahat ol falan dedi akşam epey rahatlattı bugün bugün sabah daha bi rahat geldim..sen nasılsın herşey yolundamı?

bencede tazminat olayı da var işin ucunda o yüzden atmak istemezler psikolojik baskı yapmaya çalışırlar senin çıkmanı isterler ama sen 2 canlısın sakın üzülme sıkma canını.. bırak onlar düşünsün. zaten sen esas patronla da konuşmuşsun.. gül geç tatlım boşver.. bende iyiyim canım nolsun aynı uykuya doyamıyorum akşamları. her akşam koltukta uyuyakalıyorum. artık bende düşünmeye başladım 9 ay böyle mi olcak diye? kendimi çok güçsüz ve yorgun hissediyorum..

aynen tatlım bende öyleyim yatağıma gidip uyumayı unuttum resmen koltukta direk küt diye gidiorum :) ama uyku uyumak bebeğimizin sağlıkla geliştiğini gösteriyormuş.ilerleyen zamanlarda daha çok yorulacağız sanırım.çünkü ablam nerdeyse 9 ay uyudu hatta hep geyik yapıodu uykumda doğuracağım bu çocuğu diye :))

canım bebeğin hayırlı olsun darısı tüm isteyenlere ne gibi yollar izledin anlatır mısın bu ay bende o müjedeli haberi vermek istiyorum yumurtalama günüemi denk geldi?

çocuğu uykuda doğurmak iyiymiş çok güldüm.. ay o derece mi yorulacağız yani?

tabi bebek büyüdükçe ayakkabımızı bile bağlayamayacağız yuvarlana yuvarlana gidip geleceğiz hareketlerimizde kısıtlanacak ama gerçi herkesin bünyesi farklı benim etrafımdaki çoğu hamile uykucu iştahlı ve yorgundu :))

ben özelde muayene başına 12 tl veriyodum tabi tahlillere ayrı ücret. üniye başladım şimdi canım..üninin artık 65tl olduğunu duydum ama benimde detaylı bilgim yok.

Kız nasıl özel o benim gittiğim dr 42tl bi arkadaş gitmiş geçen hafta başka hastaneye 78 vermiş hemen aradım benim gittiğim hastaneyi daha yükseltmemiş
düşünsenize her ay 78 muayene +tahliller +ilaçlar göçtük ya

merhaba canım ben özel muayenehaneye gidiyorum. aylık muayene ücreti 130 tl. 1 ay boyunca her şikayetinde arayıp gidebiliyorsun istediğin zaman. ama özel hastanelerdede sordum 60-80-190 a kadar çıkıyor

Benim yengem uykuda doğurdu desem inanır mısınız :) doğuma dair hiçbirşey hatırlamıyor, uyansın diye tokat atmışlarlar bol bol gözlerini açıp tekrar dalıyormuş. ıkınmadan nasıl çıkmış bebiş anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…