Benim yengem uykuda doğurdu desem inanır mısınız :) doğuma dair hiçbirşey hatırlamıyor, uyansın diye tokat atmışlarlar bol bol gözlerini açıp tekrar dalıyormuş. ıkınmadan nasıl çıkmış bebiş anlamış değilim
Günaydıııınnn ben geldim nasılsınız bakalım kızlar bugün bizim işyeri pek stresli müdür gelene gidene bagırıo ::18: Hadi hayırlısı bakalım :26: Bana ole bagırsa parçalarım onuGücüm yetmezse eşimi çağırır dövdürüm o kim oluoo Adama nasıl bagırdı ıcım acıdı zavallı adamında bır sucu yokkk yanlıs yazmıs yazıyı olabılırrr bır daha yazar demıodaaaa :26:
ay ne güzel kaç tane çocuk doğurdu? yani ben onun yerinde olsam doğurmaktan korkmazdım şimdiki kadar..:18::18:
1 tane oğlu var 16 yaşında , cesareti olmadı hiç 2. bebiş için . . Canı çok tatlıdır emin ol GelinKen bile kaş aldırmamıştır o dereceAllah gönlüne göre doğum nasip etti
Günaydıııınnn ben geldim nasılsınız bakalım kızlar bugün bizim işyeri pek stresli müdür gelene gidene bagırıo ::18: Hadi hayırlısı bakalım :26: Bana ole bagırsa parçalarım onuGücüm yetmezse eşimi çağırır dövdürüm o kim oluoo Adama nasıl bagırdı ıcım acıdı zavallı adamında bır sucu yokkk yanlıs yazmıs yazıyı olabılırrr bır daha yazar demıodaaaa :26:
valla şanslıymış gerçekten aynen Allah gönlüne göre doğum nasip etmiş. Allah bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah.. valla bende doğum olayından korkuyorum nasıl olucak nası biticek diye..
Sedalm arkadaşlar bayadır giremiyordum siteye ama şimdi gördüm ve konuyu gördüm bende 21 ekimde hamiş olduğuğumu öğrendim çok güzel ve çok değişik bir duygu ama keşke bazı kişiler gibi bizim hamileliğimizde sancısız geçse nerdeeeBende seninle aynı dertdeyim canım dün berbat bir gündü patrondan herkes fırça yedi onun dışında benim yaptığım birşey olmamasına rağmen azar işitenler bana çatmaya çalıştı nekadar karşılık versende hırsını alsanda sinirleniyorsun doğal olarak stres yapıyorsun bende diyorum nasıl dayanıcan diye ama mecburuz beklemekten başka çaremiz yok arkadaşlar bebişlerimiz için allah onlara sağlık versin hayırlısıyla mis kokulularımızı kucağımıza alalımda bunların hepsi geçer allahın izniyle sıkmayın o tatlı canınızı üzmeyin bebişleri hepiniz sağlıkla kalın mucukkkk
takmayalım diyoruz ama elde değil işteee bende bir dogursaaammmmmm ısten tamamen ayrılıcam tabı ısyerıne demıycem bunu kı dogum paramı toplu alayımyoksa alamam mayısın baısnda dogum ıznıne cıkabılıormusuzzz ne deliyiz şimdiden ne hayalı kuruorum daha 6+5 günlük minnakım 7 ay sonrasının hayalı olsun göz acıp kapayıncaya kadar gecer ben 15 ay askerlık hasretı cektım buda bıseymıııı
Okudum rabbim kabul etsin
bende okudummmmmmmmmm
Okudum bende Allah kabul etsin...
kızlar size bir şey soracağım hamileliğin ilk 3 ayındamı saç boyanmıyor yoksa hiçmi boyanmıyor..benim saçlarım sarıdı kumrala dönmüştüm tabi sarı kolay kapanmıo yıkadıkçada bozardı ama 2 aydır ellemiodum zaten.organik boyalarla 3. aydan sonra boyanabilir denio ama cesaret edemez sanırım insan :)
hayirli olsunnnn. Kac mm idi kesen canimm
kızlar günaydın hepinizeeeee. 30 ekimde idrar testinde çift çizğiyi görerek öğrendim hamileliğimi. dünde kan testinde beta hgc 1017 çıktı. bende sizdenim galiba :)
Bence dr sor cnm boyatanlarda var ama bırak boyayı saç kestirmeyenler bile var
kızlar size bir şey soracağım hamileliğin ilk 3 ayındamı saç boyanmıyor yoksa hiçmi boyanmıyor..benim saçlarım sarıdı kumrala dönmüştüm tabi sarı kolay kapanmıo yıkadıkçada bozardı ama 2 aydır ellemiodum zaten.organik boyalarla 3. aydan sonra boyanabilir denio ama cesaret edemez sanırım insan :)
Aynen sana katılıyorum elde değil tabikide bende diyorum ama bebişimiz için dediğin doğru bbende 15 ay bekledim bu 5-6 ay göz açıp kapayınca geçer inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum bende söylemeyi düşünmüyorum aynı sorun bende de var
canım benim ben yeni gördüm hamileliğini,eski forumda beraberdik,sen o ay olmadı demiştin,çok üzülmüştüm,şimdi çoook sevindim,gözünüzaydın,mutluluklar,sağlıkla gelsin bebişin
hehehhe aman aynen bebeklerımız saglıklı sıhhatlı dunayaya gelsinlerde...
yaaa size bişey sorcam sir agda yaptırabılıyormuyuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?