Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

amannniiiin kızzzz doktorum sen hamile misiiin ay tesadüfen gördüm yaaaa çok sevindim
allahım tamamına erdirsin tatlımm

Kizz nerdesin sen masallah bebisi buyutmussun valla :) yakinda viyak viyak aglicak seninki :) bende hamileyimde pek parlak gorunmuyor durum. Buda gidici gibi bakalim olmazsa genetik test yaptiricaz

bende ekım yaında ogrendım hamılelıgımı,gunum gecınce bı bakalım hayrdır dedık 5 haftalık hamılemısım ...yanlız ıkı gundur kanamam var hafıf hafıf lekelenmem oluyor ama hıc bıtmıyor ,dun doktoro gıttım kesede bır sorun yok dıyor ultrasonda 4 haftalık oldugu ıcın bebegıde kalp atısınıda duyamadık .doktor dıs gebelıkte olabılır dıyor o kadar rahat dedıkı dıs gebelıkse keseyı dususrrsun zaten haftaya bır daha gel dedı progestan hap verdı yolladı,ben sırnakta yasıyorum gorevden dolayı burda gıdebılecegım ıyı bır doktorda yok ..bu kanamalarnormal mı kı

ben de dün öğrendim ve şokunu atlatamadık henüz ..çook güzel bi duyguymuş rabbim isteyenlere yaşatsın

evde idrar testi yaptım çift çıkınca napcağımızı bilemedik eşimle ,gitti başka marka daha aldı o da çift ,akşamüstüydü özel bi hastaneye gidip kan verdim sonucumda 3220 yazıyodu.4 buçuk haftalık olmuş fasulyem :)

Kizz nerdesin sen masallah bebisi buyutmussun valla :) yakinda viyak viyak aglicak seninki :) bende hamileyimde pek parlak gorunmuyor durum. Buda gidici gibi bakalim olmazsa genetik test yaptiricaz

napim canım buralardayız işte iş güç uğraşıyoruz
neden öyle dedin sen şimdi yaa kanaman falan mı var canım daha 4 haftalık değil misin?

hamilellerin duası kabul olurmuş bizede dua edersen çok seviniriz 15 aydır bu müjdeli haberi bekliorum inşallah bzimde olur nolurrrr Allahımmmm

ben belirtilere hiç inanmıorum sanırım psikolojik her ay hüsran (( bence 26sını beklemeliisn canım benimde 31 ekim inşallah 2 mizde görmeyiz kırmızılarııı inşşşşşşşşşş

tebrik ederiz yumurtlama günlerinizi takip ediyormuydunuz peki biz 15 aydır beklioruz bebişimizin yolunu oda gelmior tavsiyeleriniz varmı inanın sizi tanımıorum ama hikayenizden çok etkilendim

Canım ben malesef bebeğimi yine düşürdüm

Arkadaşlar bende yeni öğrendim hafta sonu doktora gitmek istiyorum ama benim hep istediğim planladığım doktor doluymuş 2 hafta sonrasına randevu veriyor.
Bende hiç aklımda olmayan 2 farklı hastaneden yani 2 farklı doktordan randevu aldım hangisine gitsem karar veremiyorum!
Sizce ilk muayenede doktor önemli midir?

bence ilk muayenede önemli olan bir şeyleri görebilmek.. endişelenme git için rahat etsin 2 hafta sonra istediğin doktorada gidersin... değerler yükselir bir şeyler belirginleşir ...
hayırlısı olsun şimdiden

arkadaşlar merhaba benim sat 21 eylüldü, 19 ekimde idrar testi pozitif çıktı. 20 sinde kan testi verdim hcg 169 çıktı. perşembe tekrar gidip kan vericem. doktorum erken gebelik olduğunu söyledi. bu konuda fikriniz var mı?:44:

ben de gittim doktora bugün 1566 çıktı değerim diğer değerlerime de baktırdım çok şükür hiç bir sorunum yok :)
ctesi tekrar gitcem dış gebelik olma ihtimaline karşı tekrar muayene olcakmışım :)
daha işyerimde kimsenin haberi yok sizlerle paylaşıyorum, hadi bakalım hayırlısı..

ayyy o mıcırlaarrrr yok muuuu ben 1,5 sene bekledim klomen 3 kullanışımda bana geldi ....

ama beta hcg değerim düşük mü diye tereddütlerim varrr

adetime 4 gün kala 17
2 gün kala 42,3
adet günüm 166,16 cıktıı
banada bir el atın nasıl normal miii kafayı yiycemmm :44:

benimde sat 21 iydi ogün 166,16 cıktı inşallah kimyasal değildir... benim 4 gün kala17 cıktı 2 gün kala 42,3 2 günde 3-4 katlamış ama inşallah bebişimiz bizledir

Merhaba arkadaşım. Öncelikle hayırlı olsun.Değerlerin kesinlikle düşük değil. Gün aşırı 2 kat artması gerekiyor ki senin 17'den sonra 34 civarı olması gerekirken 42,3 olmuş. Sıkıntı yok yani... Ben de 2 ay önce düşük yaptım. Bu ay denedik yine haftaya adet günüm. İnşallah olmam :)) Hepimiz için hayırlısı olsun.

kesemiz en erken ne zaman görünür,doktorumuza ne zaman gitsek

Merhaba, b-hcg değerin 1500 den itibaren kese gözükür diyorlar ama kişiden kişiye göre de değişiyor. benim değer 3000 civarındayken vajinal muayenede görmüştüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…