amannniiiin kızzzz doktorum sen hamile misiiinay tesadüfen gördüm yaaaa çok sevindim
allahım tamamına erdirsin tatlımm
Kizz nerdesin sen masallah bebisi buyutmussun valla :) yakinda viyak viyak aglicak seninki :) bende hamileyimde pek parlak gorunmuyor durum. Buda gidici gibibakalim olmazsa genetik test yaptiricaz
hamilellerin duası kabul olurmuş bizede dua edersen çok seviniriz 15 aydır bu müjdeli haberi bekliorum inşallah bzimde olur nolurrrr Allahımmmmcanım benim hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş benimde adetime 3 gün kaldı bende inş pazar günü test yapacam
bugünde annem bana kipriklerin dolaşmış sen hamilesin dedi (eskiden anneannem öle anlarmış:) geçen hamileliğimde bilmişti inş bunda da bilir)
Canim merhaba bende yeni hamile oldugumu ogrendim, gerci daha kan testine gitmedim ama evdekiler pozitif, benim akintim yok denilecek kadar azdi fakat yumurtlamadan 4 gun sonra boyle beyazimsi seffafimsi bir akinti geldi ve durdu.. Herkesin vucudu degisik bazi kadinlarda akinti fazlasiyla oluyor. simdi ise boyle nemlilik varmis gibi ama neye niyettir bilemedim
Merhaba Arkadaşlar;ben de 17 ekim de(kurbn byrmı 3. günü) hamile olduğumu öğrendim...ve hala şoklardayız eşim ve ailemle...neden mi?12 yıl boyunca bir sürü tedavi,operasyon,3 aşılama ve 2 tüp bebek ve 3.sünü de yılbaşından sonra düşünürken Rabbim Sürpriiizz dedi Lütfunu gönderdi bizlere...Şükürler olsun Rabbim e...bu arada evde tadilat boya işleri ve arkasından bayram temizliği derken bu ay kafa bir çok şeyi düşünmekten aklıma bile gelmedi,bu işleride yapıyorum ki kendimi hazırlıyorum 3. de tutacak ve ben bi daha uğraşamam diye... O öyle bi geldi ve sıkıca tutundu ki bana inşallah hiç bırakmaz beni...bende burda çok okumuştum böyle sürprizleri ve
bana da olur mu derdim...kimse umudunu kaybetmesin Allah a güvensin inancını sağlam tutsun...gerisini de yine O' na bıraksın...O herşeyin vaktini biliyor ve etrafımda birçok insanın beni üzdüğü ve kırdığı bir anda bana böyle bi sevinç yaşattı...Dilerim ki tüm isteyenler ve emek verenlerde biran önce istediklerine kavuşur...Hepiniz Allah a emanet olun...
hayırlısı olsun dilekçim, inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın bebişini..kaderlerimiz benziyor aslında.. ben de 37 yaşındayım ve benim de 2 düşüğüm ve Allah'a emanet 5 yaşında bir oğlum var.. ben sadece idrar testinden öğrendim hamileliği. 4+5 günlük olduğu için doktora gitmedim daha. bayramdan sonra gidicem inşallah.. belirtilere gelince sadece kasık ağrısı ve göğüslerde şişlik var.. sen ne yaptın, doktora gittin mi?
Arkadaşlar bende yeni öğrendim hafta sonu doktora gitmek istiyorum ama benim hep istediğim planladığım doktor doluymuş 2 hafta sonrasına randevu veriyor.
Bende hiç aklımda olmayan 2 farklı hastaneden yani 2 farklı doktordan randevu aldım hangisine gitsem karar veremiyorum!
Sizce ilk muayenede doktor önemli midir?
Merhaba Arkadaşlar;ben de 17 ekim de(kurbn byrmı 3. günü) hamile olduğumu öğrendim...ve hala şoklardayız eşim ve ailemle...neden mi?12 yıl boyunca bir sürü tedavi,operasyon,3 aşılama ve 2 tüp bebek ve 3.sünü de yılbaşından sonra düşünürken Rabbim Sürpriiizz dedi Lütfunu gönderdi bizlere...Şükürler olsun Rabbim e...bu arada evde tadilat boya işleri ve arkasından bayram temizliği derken bu ay kafa bir çok şeyi düşünmekten aklıma bile gelmedi,bu işleride yapıyorum ki kendimi hazırlıyorum 3. de tutacak ve ben bi daha uğraşamam diye... O öyle bi geldi ve sıkıca tutundu ki bana inşallah hiç bırakmaz beni...bende burda çok okumuştum böyle sürprizleri ve
bana da olur mu derdim...kimse umudunu kaybetmesin Allah a güvensin inancını sağlam tutsun...gerisini de yine O' na bıraksın...O herşeyin vaktini biliyor ve etrafımda birçok insanın beni üzdüğü ve kırdığı bir anda bana böyle bi sevinç yaşattı...Dilerim ki tüm isteyenler ve emek verenlerde biran önce istediklerine kavuşur...Hepiniz Allah a emanet olun...
arkadaşlar merhaba benim sat 21 eylüldü, 19 ekimde idrar testi pozitif çıktı. 20 sinde kan testi verdim hcg 169 çıktı. perşembe tekrar gidip kan vericem. doktorum erken gebelik olduğunu söyledi. bu konuda fikriniz var mı?:44:
ayyy o mıcırlaarrrr yok muuuu ben 1,5 sene bekledim klomen 3 kullanışımda bana geldi ....
ama beta hcg değerim düşük mü diye tereddütlerim varrr
adetime 4 gün kala 17
2 gün kala 42,3
adet günüm 166,16 cıktıı
banada bir el atın nasıl normal miii kafayı yiycemmm :44:
kesemiz en erken ne zaman görünür,doktorumuza ne zaman gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?