canım cokk uzuldum ınankıııı hıc bır kac kurus bırıkımınız v.s yokmu bu zamanlarda ıdare etsın sızı :18: rabbım sabır versın o ınsanlarada akıl ıhsan etsın avukat ne dıo ssk ısıneee sen eskı calısanlar fılan yokmu senden once cıkan fılan onlarla ırtıbata gecsenn
canım işkur a git..çalışma bölge müdürlüğü işkura bağlandı..beni işten çıkardılar ancak çıkışımı vermemişler büyük ihtimalle devamsızlık gerekçesiyle çıkış verecekler diye şikayette bulun..hemen yap bunu cnm sakın vakit kaybetme..
Canım yazılanlara göre herşey normal kız bebek rahmin biraz aşağısında oluşur o yüzden kasık ağrıları daha yoğun olur.Erkek bebek rahimde daha yüksekte tutunur.Kese boyutun,kese içinde yolk kesesinin oluşu vs. hepsi normal bir gebelik yaşadığının göstergesi.Bence fazla kafanı yorma bırak doktorlar kafa yorsun sen sadece anneliğin ile ilgilen.Stres yapma canım.
Öncelikle hepinizi çok çok seviyorum beni merak etmişsiniz Allah bin kere razı olsun hepinizin yazdıklarını okudum çok teşekkür ederim ne güzel yürekleriniz var..çok hastaydım üzüntüden tansiyonum düzelmedi bi türlü baş dönmesi bulantı dün doktora gittik aslında ilk girdiğim ultrasona göre bebek dün 7+1 günlüktü ama 7+4 gün çıktı bugün hatta 7+5 günlük bende anlamadım demekki ultrasona göre değişiyor..eşimde üzüntüden sanırım hastalandı çünkü şuan ev giderleriyle maaşımızın aradında 400 tl fark var adamcağız mahvoldu ;( ama gittim iş yerime sigorta çıkışımı vermemişler inanabiliomusunuz sözleşme fessi istifa dilekçeside olmadıya resmen kendi işe gelmedi bakın ssksı hala ödenio yalan söylüo diye benimle uğraşacaklar eşimi zor zaptettim iyice haklıyken haksız olcağız böyle bişi varmı canım arkadaşlarım nolmuş insanlara böyle ;( nasıl merhamet nasıl vicdansızlıksa çıkışımı vermiolar şikayet edemeyim die işin garibi kimse şahitlik etmio işten kovulacağız die dün onlarada dedim ama siz akıllı vicdan sahibi olsanız şunun bigün sizin başınıza geleceğinide bilir isyan ederdiniz dedim avukatta şahit bulamazsan aksine bide onlar snden şikayetçi olur dedi işe gelmio die şoklar içindeyim inanın..bende şimdi sskya dilekçe verdim sigortamo eksik yatırıolar die en azından ordan ilk saldırımı yaptım yrın eşim avukatla gidecek kızlar..şu hamileyken bana yaşattıkları stres için bile Allah onlara gereken cezayı versin inşallah ;(
avukat şikayetlerimizi aldı canım sskya hemen bildirdik dün çıkar çıkmaz 1-2 ay idare edecek kadar var kuzum paramız ama aralıktada eşimi çıkarıolar işten bakalım avukatla yarın eşim gidecek onlar bizi ciddiye almadılar ben çünkü sakin sessiz safımdır ama herkesin bi bam teli var inşallah allah yardım edecek bize nolmuş bu insanlara vallahi inanamıyorum;( sizler nasılsnız bebişler nasıl gittinizmi doktora
canım en güzelini yapmışsın hemen harekete geçmekle utanmazlar çıkışını vermeyip bide kendi işe gelmedi diye seni haksız duruma düşürüceklerdi demek ki insanlar gerçekten 3 kuruş para için ne durumlara düşüyorlar yazıklar olsun ama rabbim büyük elbet daha iyi bi kapı açar önüne sakın moralini bozma onlarda sana çatır çatır tazminat ödemek zorunda kalır inşallah
Canım noterden işyerine protesto çeksen.Beni işten çıkardıklarını söylüyorlar fakat çıkışımı vermeyip istifa etmeye zorluyorlar.Her türlü manevi rahatsızlık veriyorlar işyerimde diye.Eğer protestoyu alırsa seninle uzlaşmak için kendileri seni araycaklar.
Canım çok sağol hemen eşime kopyaladm gönderdim.iyiki varsınız ailem dostlarım bile bu kadar mrak edip ilgilenmedi Allah herşeyi gönlünüze göre versin
Öncelikle hepinizi çok çok seviyorum beni merak etmişsiniz Allah bin kere razı olsun hepinizin yazdıklarını okudum çok teşekkür ederim ne güzel yürekleriniz var..çok hastaydım üzüntüden tansiyonum düzelmedi bi türlü baş dönmesi bulantı dün doktora gittik aslında ilk girdiğim ultrasona göre bebek dün 7+1 günlüktü ama 7+4 gün çıktı bugün hatta 7+5 günlük bende anlamadım demekki ultrasona göre değişiyor..eşimde üzüntüden sanırım hastalandı çünkü şuan ev giderleriyle maaşımızın aradında 400 tl fark var adamcağız mahvoldu ;( ama gittim iş yerime sigorta çıkışımı vermemişler inanabiliomusunuz sözleşme fessi istifa dilekçeside olmadıya resmen kendi işe gelmedi bakın ssksı hala ödenio yalan söylüo diye benimle uğraşacaklar eşimi zor zaptettim iyice haklıyken haksız olcağız böyle bişi varmı canım arkadaşlarım nolmuş insanlara böyle ;( nasıl merhamet nasıl vicdansızlıksa çıkışımı vermiolar şikayet edemeyim die işin garibi kimse şahitlik etmio işten kovulacağız die dün onlarada dedim ama siz akıllı vicdan sahibi olsanız şunun bigün sizin başınıza geleceğinide bilir isyan ederdiniz dedim avukatta şahit bulamazsan aksine bide onlar snden şikayetçi olur dedi işe gelmio die şoklar içindeyim inanın..bende şimdi sskya dilekçe verdim sigortamo eksik yatırıolar die en azından ordan ilk saldırımı yaptım yrın eşim avukatla gidecek kızlar..şu hamileyken bana yaşattıkları stres için bile Allah onlara gereken cezayı versin inşallah ;(
pamuk helva bence gıt hemen rapor al hastaneden hamılesın zorluk cımak hatta saglık ocaklaır bıle verır az kananam var de rapor al bunuda ısyerıne bıldırkıı senı o skeılde ısten cıkaramazlar ıse gelmedı bahanesı yapmazlar bundna once kac gun onc ecıkardılar senı mesai günün 3günü geçmediyse hemenn yapp
Canım benim üzülme sıkma canını elbet bi çaresi bulunacak , inşallah alabileceğini son damlasına kadar alırsın onlardan biraz daha rahat edersin..diyecek başka bişey bulamıyorum :26: Biz hep yanındayız..
Cuma çıkardılar canım haklısın aile hekimine gideyim hemen alıyım ne olur ne olmazvalla harikasın
Cuma çıkardılar canım haklısın aile hekimine gideyim hemen alıyım ne olur ne olmazvalla harikasın
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına.Darısı benim başıma inşalllah.
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmm ne güzeldir eminim ya bak yine duygusala bağladım
cnmmm gozun aydın bende o sekılde gordum sesını duymadım pıt pıt atısını gordum ekrandan dr duymak ıstersen detaylı ulturuoson gır dedı onada 100 tl ayrı para ıstendıgı ıcın gırmedım ne gerek var ekranda gordum yeterrrGalıba eskı makına oldugundan sesı dısarı vermıorr
Gözün aydın canım. Hayırlısıyla sağ salim kucağına da alırsın inşallah...
Resmen ben size ne zaman Sıkıntımı yazsam bişicikler oluyor..eşim ben merakla beklerim gerilirim stres olurum die söylememiş sabh çıktığından beri iş yerimdelermiş avukatla birlikte iyikide söylememiş cidden çünkü yarını bile karın ağrısıyla bekliordum kızlar..uzlaşmaya varmışlar eşim yazılı dilekçe almış imzalı kaşeli onlardan şimdi benim işsizlik maaşı alabilmem için 70 güne ihtiyacım vardı..çok üzülüyoduk keşke alabilsek die beni işten çıkardıklarına hamileliğim yüzünden ve madur olacağım için sskmı 90 iş günü daha ödeceklerine kıdem ve ihbar tazminatımıda vereceklerine dair bi yazı vermişler aslında kıdem alamıodum ama onuda veriolarmış ihbarıda ve maaşımıda tam yatıracaklarmış onu zten söylemişlerdi ama bu sskmı yatırırken hiç bi hak talep etmeyeceklerine dair falan kapsamlı bi yazıymış ama demişler şikayetinizi geri alın eşimde almayız demiş mahkeme açmayız ama kusura bakmayın siz bunu hakettiniz demiş yani sorunum çözüldü şuan en azından elimde belge ver ssk çıkış tarihime kadar yazmışlar 3 ay sonrası için işsizlik maaşı fena değil 635 tl 12 ay alacağım ki bu bizim geçinmemize çok destek olur..Allahım binlerce kez şükürler olsun en azından beni çıkardıklarına dair yazılı imzalı belgem var sskmı ödemeseler bile her türlü ispatlarım 3 ortakta imzalamış kaşelemişlerde ohhbeni seven bi patron vardo benimle hiç ilgisi yol demiş eşime nolur söyle ama demiş ben sizi madur etmeyeceğim 3 gündür uyuyamıyorım benimde eşim çocuğum var die zaten o hep uzlaşmada baskı yapmış diğerlerine ay kızlar siziler canımsınız ya daha kaç dakika oldu bana dua edeli unutmayın Ankarada bi eviniz var tamammı sizleri ağırlamak tanımak nasıl isterim inşallah yollarımız kesişir bi gün çok şükür Allahımıza sizide asla darda bırakmasın..nasıl mutluyum anlatamam..
canım Allah yardım eder 2 canlısın..çok sevindim olumlu gelişmelere inşallah doğumdan sorasında da ömürlük bir iş bulursun kendine hem belli mi olur kendi iş yerini de açabilirsin hani şu çok istediğin seramik üzerine falan..inşallah herşey gönlünce olur..Resmen ben size ne zaman Sıkıntımı yazsam bişicikler oluyor..eşim ben merakla beklerim gerilirim stres olurum die söylememiş sabh çıktığından beri iş yerimdelermiş avukatla birlikte iyikide söylememiş cidden çünkü yarını bile karın ağrısıyla bekliordum kızlar..uzlaşmaya varmışlar eşim yazılı dilekçe almış imzalı kaşeli onlardan şimdi benim işsizlik maaşı alabilmem için 70 güne ihtiyacım vardı..çok üzülüyoduk keşke alabilsek die beni işten çıkardıklarına hamileliğim yüzünden ve madur olacağım için sskmı 90 iş günü daha ödeceklerine kıdem ve ihbar tazminatımıda vereceklerine dair bi yazı vermişler aslında kıdem alamıodum ama onuda veriolarmış ihbarıda ve maaşımıda tam yatıracaklarmış onu zten söylemişlerdi ama bu sskmı yatırırken hiç bi hak talep etmeyeceklerine dair falan kapsamlı bi yazıymış ama demişler şikayetinizi geri alın eşimde almayız demiş mahkeme açmayız ama kusura bakmayın siz bunu hakettiniz demiş yani sorunum çözüldü şuan en azından elimde belge ver ssk çıkış tarihime kadar yazmışlar 3 ay sonrası için işsizlik maaşı fena değil 635 tl 12 ay alacağım ki bu bizim geçinmemize çok destek olur..Allahım binlerce kez şükürler olsun en azından beni çıkardıklarına dair yazılı imzalı belgem var sskmı ödemeseler bile her türlü ispatlarım 3 ortakta imzalamış kaşelemişlerde ohhbeni seven bi patron vardo benimle hiç ilgisi yol demiş eşime nolur söyle ama demiş ben sizi madur etmeyeceğim 3 gündür uyuyamıyorım benimde eşim çocuğum var die zaten o hep uzlaşmada baskı yapmış diğerlerine ay kızlar siziler canımsınız ya daha kaç dakika oldu bana dua edeli unutmayın Ankarada bi eviniz var tamammı sizleri ağırlamak tanımak nasıl isterim inşallah yollarımız kesişir bi gün çok şükür Allahımıza sizide asla darda bırakmasın..nasıl mutluyum anlatamam..
Resmen ben size ne zaman Sıkıntımı yazsam bişicikler oluyor..eşim ben merakla beklerim gerilirim stres olurum die söylememiş sabh çıktığından beri iş yerimdelermiş avukatla birlikte iyikide söylememiş cidden çünkü yarını bile karın ağrısıyla bekliordum kızlar..uzlaşmaya varmışlar eşim yazılı dilekçe almış imzalı kaşeli onlardan şimdi benim işsizlik maaşı alabilmem için 70 güne ihtiyacım vardı..çok üzülüyoduk keşke alabilsek die beni işten çıkardıklarına hamileliğim yüzünden ve madur olacağım için sskmı 90 iş günü daha ödeceklerine kıdem ve ihbar tazminatımıda vereceklerine dair bi yazı vermişler aslında kıdem alamıodum ama onuda veriolarmış ihbarıda ve maaşımıda tam yatıracaklarmış onu zten söylemişlerdi ama bu sskmı yatırırken hiç bi hak talep etmeyeceklerine dair falan kapsamlı bi yazıymış ama demişler şikayetinizi geri alın eşimde almayız demiş mahkeme açmayız ama kusura bakmayın siz bunu hakettiniz demiş yani sorunum çözüldü şuan en azından elimde belge ver ssk çıkış tarihime kadar yazmışlar 3 ay sonrası için işsizlik maaşı fena değil 635 tl 12 ay alacağım ki bu bizim geçinmemize çok destek olur..Allahım binlerce kez şükürler olsun en azından beni çıkardıklarına dair yazılı imzalı belgem var sskmı ödemeseler bile her türlü ispatlarım 3 ortakta imzalamış kaşelemişlerde ohhbeni seven bi patron vardo benimle hiç ilgisi yol demiş eşime nolur söyle ama demiş ben sizi madur etmeyeceğim 3 gündür uyuyamıyorım benimde eşim çocuğum var die zaten o hep uzlaşmada baskı yapmış diğerlerine ay kızlar siziler canımsınız ya daha kaç dakika oldu bana dua edeli unutmayın Ankarada bi eviniz var tamammı sizleri ağırlamak tanımak nasıl isterim inşallah yollarımız kesişir bi gün çok şükür Allahımıza sizide asla darda bırakmasın..nasıl mutluyum anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?