Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

cnm ya çok sevindim melekler kendi nasiplerinide yanına alıp gelirlermiş ya hem rahat bi hamilelik geçirecen hemde nede olsa bi maaşın olacak inş eşinde kısa zamanda iyi bi iş bulur

canım banada yasak dedi doktor , ufak bi kanama olur üzülürsünüz dedi.. O yüzden bizde yasak ilk bebeğimi kaybettiğimden eşimde çok dikkatli sağolsun kurallara uyuyor

Canım hadi gözünaydın çok sevindim senin adına , çok şükür Allah yardım etti , eşinede bravo yani senin için süpriz bile olmuş ne güzel

bana doktor serbest dedi cnm..ama bu senin durumuna göre değişiyomuş..sonraki gittiğin doktora güvenmiştin sanırım o olabilirsin dediyse ol :)

cnm ya çok sevindim melekler kendi nasiplerinide yanına alıp gelirlermiş ya hem rahat bi hamilelik geçirecen hemde nede olsa bi maaşın olacak inş eşinde kısa zamanda iyi bi iş bulur

canımmmmmm çok sevindim ya gerçekten çok şükür maşallah bak sana evladını veren Rabbim rızkını da kesmedi çok şükür gerçekten çok sevindim

Sağolun canım arkadaşlarım resmen iştahım açıldı yüzümün rengi yerine geldi

bana doktor serbest dedi cnm..ama bu senin durumuna göre değişiyomuş..sonraki gittiğin doktora güvenmiştin sanırım o olabilirsin dediyse ol :)

yaa varya benım bu koca benı delı edıcekkkkkk hafta sonu zorla yanastı onu azcık ucundan gosterır gıbı tobeee tobeee Sankı evcılık oynuoz yenı trend dıyo ya surtundukhamıle kalırmıyım bızımkıde hamıleyım surtunduk bısey olurmu dıcek

Hahahahaha doktor bana kanaman yoksa yasak değil sert olmayın dedi dikkatli ve haftada 1 bide senin nie yasakladıki?

slm kizlar , sizlere bir sorum olucak. sat 26 eyluldu. 28 ekimde idrar testi ile ogrendim bebisimi :) doktorum 12 kasimda gel ultraonla bakalim dedi, hic bir test istemedi. sbugun gittik kesemizi gorduk :) 3,5 haftalikmis. normal mi sizce, yani hamilelik haftasi son adete gore hesaplanmiyormu, simdi rusyadayim, istedigim her soruyu soramiyorum sakir sakir ruscam yok daha :) bi de burda bi suru test istiyolar butun gun hastanedeydim. ayrica elevit verdi , multivitamin. hap isini sevmedim sevemicem de :))))

hahahahaha doktor bana kanaman yoksa yasak değil sert olmayın dedi dikkatli ve haftada 1 bide senin nie yasakladıki?

yaaa ılk dr yasakladı 2. Dr serbest dedi ama ılk dr soyledınde esım yanımdaydııı ıkıncıde degıldı ınamıor bana ben yaklasıom o kacıoo sapık sanıo adam benı 1 aydır tık yok haftasonkı azcık ucundankı macera harıc

cnm gec dollenme olabılır ovıtamınler onemlı ıcmek zorundayız hayırlı olsun buarada

cnm gec dollenme olabılır ovıtamınler onemlı ıcmek zorundayız hayırlı olsun buarada

tesekkur ederim cnm cevabin icin :) bugun o kadar heycanliyim kii ... resmen ufacik bir keseden ibaret simdilik. yeme icmede abartiya gitmekten korkuyorum. kizlar buradaki doktorlar mayali sut urunlerini ozellikle kefiri cok oneriyorlar. . sagliksiz bisi yemiyorum, ama sagliklisini da abartmamak lazim,bnm gidisatim kotu. biraz gunah cikardim sanirim:2: hergun yollardayim kizlar, bu arada master yapiyorum.8. ayima kadar okulda olucam, ah keskee evde uzanabilsedim... bir de -30 derece soguk gelince ne yapicam kara kara dusunuyorum

Hehehehe ay ne güldüm bari bidaha doktora onuda götür bizim senle bebiş tarihimiz aynıydı ama sanki önden gitti dünkü doktorun söylediğine göre 7+5 günlük müş boyuda 7.3mm

Hehehehe ay ne güldüm bari bidaha doktora onuda götür bizim senle bebiş tarihimiz aynıydı ama sanki önden gitti dünkü doktorun söylediğine göre 7+5 günlük müş boyuda 7.3mm

benım bebk 6 cm miş :) oyle yazıo kagıtta :) acaba o kesesımıkı bırde benım c.tesi 6+4dü ama sata gore 7+2 olmam lazım bugün ulturuosan + - 2 gün fark edıomus zaten takılmammak lazım

alısırsın cnm ben turkıyedeyım burda okadar soguk yok bılıosun aynen suan boll sıvı tuket dıor drlar vısne suyu ıc kan yapar bol bol su ıc cevız fındık badem ye sebze meyve ye

Hayır. Benim eşim de bir şey olacak diye korkuyor. Ben de hiç üstüne gitmiyorum. Bu fikre alışacaklar ilerde heralde.Benim Dr bana serbest dedi ama, ablamın Dr ilk 3 ay yasak demişti ona bir sıkıntı yokken.

Hayır. Benim eşim de bir şey olacak diye korkuyor. Ben de hiç üstüne gitmiyorum. Bu fikre alışacaklar ilerde heralde.Benim Dr bana serbest dedi ama, ablamın Dr ilk 3 ay yasak demişti ona bir sıkıntı yokken.

bakalım alısırlar ınsalah ben korkuorum aramıza sogukluk gırcek dıe :)

Aranıza soğukluk değil aksine minik,sıcak ve çok tatlı birşey giriyor.

tabiiikiiiii o bizim aşk meyvemizz onu çooooooook istiyoruz ama kocamıda ozledım neapıımmm o benım herseyımmıs onceden daha yakındı operdı oksardı nebılım benı cok arzulardı bıranda hepsı kesıldı sadece opup sarılıo ben galina tocamı özledim

Merhaba arkadaslar forumda üyeydim fakat bugün banada soru sormak nasip oldu.benim hikayem biraz uzun .insallah okurken sikilmaz bidiklerinizi benimle paylasirsiniz.
benim beklenen adet tarihim 26.eylül idi.27 ekime kadar olmam gerekiyordu.O gün gögsümden süt geldi korktum.kan testi yaptim hersey yoliunda . cocuk istiyoruz ama bu ay hic düsünmedik aklimizdan cikmis.neyse 3 gün 4 gün bekliyeyim derken 10 gün gecti hala adet yok idrar testi yaptim negativ gelir dedim 11.gün adet sancisi gibi agrim var yine yok dr dan randevu aldim.süt gelmesinden de bahsedice hamilesindir (prolaktin süt hormonu yükselmistir ) ultrasyondan bakti 5 haftalik dedi biraz ümit oldu. dr idrar ve kan testi istedi negativ.yine süphe.gec döllenme olabileceginden 1 hafta daha bekliyelim dedi.onada tamam eve geldigimde karin kaslarima adetim gelecekmis gibi agrilar giriyordu tamam adet olacagim derken ardindan kahverengi acik pembe akinti geldi devami adetle sonuclanir dedim olmadi (internette yerlesme kanamasi )diye geciyor .kizimdada böyle oldum fakat bekledigim adet gününde olmustu.2 gün sürdü 3.gün test positiv cikmisti.devam edeyim kahverengi lekeler kramplarla devam ediyor dün baska dr.gittim negativ dedi.buda ultrasonda birsey görmedi yumurtlama yeni yeni olusabiliyordur dedi.tatmin olmadim.prsm günü ilk gittigim dr.da randevum var.türkiyede olsaydim dr.lar hemen ne oldugunu bilirdi biliyorum .Ne olur simdi siz söyleyin benim gibi yasayan testlerin her ikisindede negativ cikip hamile kalan var mi acaba ugün 14.günüm.bu belirsizlik kasik agrilari cok kötü.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.Cevaplariniz büyük bir merakla bekliyorum.sevgiler.

uzun zamandır foruma bakmıyordum bende hamileyim size danışmak istediğim bi konu var drlar elevit veriyorlar elevit melevit ve bu gurup ilaçların haram olduğu söyleniyor içindeki jelatinin domuz kaynaklı olduğu için bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…