Resmen ben size ne zaman Sıkıntımı yazsam bişicikler oluyor..eşim ben merakla beklerim gerilirim stres olurum die söylememiş sabh çıktığından beri iş yerimdelermiş avukatla birlikte iyikide söylememiş cidden çünkü yarını bile karın ağrısıyla bekliordum kızlar..uzlaşmaya varmışlar eşim yazılı dilekçe almış imzalı kaşeli onlardan şimdi benim işsizlik maaşı alabilmem için 70 güne ihtiyacım vardı..çok üzülüyoduk keşke alabilsek die beni işten çıkardıklarına hamileliğim yüzünden ve madur olacağım için sskmı 90 iş günü daha ödeceklerine kıdem ve ihbar tazminatımıda vereceklerine dair bi yazı vermişler aslında kıdem alamıodum ama onuda veriolarmış ihbarıda ve maaşımıda tam yatıracaklarmış onu zten söylemişlerdi ama bu sskmı yatırırken hiç bi hak talep etmeyeceklerine dair falan kapsamlı bi yazıymış ama demişler şikayetinizi geri alın eşimde almayız demiş mahkeme açmayız ama kusura bakmayın siz bunu hakettiniz demiş yani sorunum çözüldü şuan en azından elimde belge ver ssk çıkış tarihime kadar yazmışlar 3 ay sonrası için işsizlik maaşı fena değil 635 tl 12 ay alacağım ki bu bizim geçinmemize çok destek olur..Allahım binlerce kez şükürler olsun en azından beni çıkardıklarına dair yazılı imzalı belgem var sskmı ödemeseler bile her türlü ispatlarım 3 ortakta imzalamış kaşelemişlerde ohhbeni seven bi patron vardo benimle hiç ilgisi yol demiş eşime nolur söyle ama demiş ben sizi madur etmeyeceğim 3 gündür uyuyamıyorım benimde eşim çocuğum var die zaten o hep uzlaşmada baskı yapmış diğerlerine ay kızlar siziler canımsınız ya daha kaç dakika oldu bana dua edeli unutmayın Ankarada bi eviniz var tamammı sizleri ağırlamak tanımak nasıl isterim inşallah yollarımız kesişir bi gün çok şükür Allahımıza sizide asla darda bırakmasın..nasıl mutluyum anlatamam..
kızlar size utanarak bişey sorcam siz eşlerinizle birlikte oluomusunuzılk gıtım dr bıze esımle yasak dedı bu son gıtım dr yasak degıl dedı ama esım yaklasmıo ben yaklastıgım halde :18: bende soguycak dıyee cokk korkuorum
Resmen ben size ne zaman Sıkıntımı yazsam bişicikler oluyor..eşim ben merakla beklerim gerilirim stres olurum die söylememiş sabh çıktığından beri iş yerimdelermiş avukatla birlikte iyikide söylememiş cidden çünkü yarını bile karın ağrısıyla bekliordum kızlar..uzlaşmaya varmışlar eşim yazılı dilekçe almış imzalı kaşeli onlardan şimdi benim işsizlik maaşı alabilmem için 70 güne ihtiyacım vardı..çok üzülüyoduk keşke alabilsek die beni işten çıkardıklarına hamileliğim yüzünden ve madur olacağım için sskmı 90 iş günü daha ödeceklerine kıdem ve ihbar tazminatımıda vereceklerine dair bi yazı vermişler aslında kıdem alamıodum ama onuda veriolarmış ihbarıda ve maaşımıda tam yatıracaklarmış onu zten söylemişlerdi ama bu sskmı yatırırken hiç bi hak talep etmeyeceklerine dair falan kapsamlı bi yazıymış ama demişler şikayetinizi geri alın eşimde almayız demiş mahkeme açmayız ama kusura bakmayın siz bunu hakettiniz demiş yani sorunum çözüldü şuan en azından elimde belge ver ssk çıkış tarihime kadar yazmışlar 3 ay sonrası için işsizlik maaşı fena değil 635 tl 12 ay alacağım ki bu bizim geçinmemize çok destek olur..Allahım binlerce kez şükürler olsun en azından beni çıkardıklarına dair yazılı imzalı belgem var sskmı ödemeseler bile her türlü ispatlarım 3 ortakta imzalamış kaşelemişlerde ohhbeni seven bi patron vardo benimle hiç ilgisi yol demiş eşime nolur söyle ama demiş ben sizi madur etmeyeceğim 3 gündür uyuyamıyorım benimde eşim çocuğum var die zaten o hep uzlaşmada baskı yapmış diğerlerine ay kızlar siziler canımsınız ya daha kaç dakika oldu bana dua edeli unutmayın Ankarada bi eviniz var tamammı sizleri ağırlamak tanımak nasıl isterim inşallah yollarımız kesişir bi gün çok şükür Allahımıza sizide asla darda bırakmasın..nasıl mutluyum anlatamam..
bana doktor serbest dedi cnm..ama bu senin durumuna göre değişiyomuş..sonraki gittiğin doktora güvenmiştin sanırım o olabilirsin dediyse ol :)kızlar size utanarak bişey sorcam siz eşlerinizle birlikte oluomusunuzılk gıtım dr bıze esımle yasak dedı bu son gıtım dr yasak degıl dedı ama esım yaklasmıo ben yaklastıgım halde :18: bende soguycak dıyee cokk korkuorum
canım banada yasak dedi doktor , ufak bi kanama olur üzülürsünüz dedi.. O yüzden bizde yasak ilk bebeğimi kaybettiğimden eşimde çok dikkatli sağolsun kurallara uyuyor
Canım hadi gözünaydın çok sevindim senin adına , çok şükür Allah yardım etti , eşinede bravo yani senin için süpriz bile olmuş ne güzel
cnm ya çok sevindim melekler kendi nasiplerinide yanına alıp gelirlermiş ya hem rahat bi hamilelik geçirecen hemde nede olsa bi maaşın olacak inş eşinde kısa zamanda iyi bi iş bulur
canımmmmmm çok sevindim ya gerçekten çok şükür maşallah bak sana evladını veren Rabbim rızkını da kesmedi çok şükür gerçekten çok sevindim
ayyyyyyy ne kadar mutluuu oldum bılemezsııııın yaaaa resmen kendım alıomus gıbı yemın ederııımmmmm bakkk canımsın yaaaaa ayyy cok ıyı olmusss ohh ohh baya baya yeter evde keyıf yap artık bol bolllsenınde ıstanbulda bır evın var unutma
Sağolun canım arkadaşlarım resmen iştahım açıldı yüzümün rengi yerine geldicanım Allah yardım eder 2 canlısın..çok sevindim olumlu gelişmelere inşallah doğumdan sorasında da ömürlük bir iş bulursun kendine hem belli mi olur kendi iş yerini de açabilirsin hani şu çok istediğin seramik üzerine falan..inşallah herşey gönlünce olur..
bana doktor serbest dedi cnm..ama bu senin durumuna göre değişiyomuş..sonraki gittiğin doktora güvenmiştin sanırım o olabilirsin dediyse ol :)
sağolun canım arkadaşlarım resmen iştahım açıldı yüzümün rengi yerine geldi
yaa varya benım bu koca benı delı edıcekkkkkk hafta sonu zorla yanastı onu azcık ucundan gosterır gıbı tobeee tobeeeSankı evcılık oynuoz yenı trend dıyo ya surtundukhamıle kalırmıyım bızımkıde hamıleyım surtunduk bısey olurmu dıcek
hahahahahadoktor bana kanaman yoksa yasak değil sert olmayın dedi dikkatli ve haftada 1 bide senin nie yasakladıki?
slm kizlar , sizlere bir sorum olucak. Sat 26 eyluldu. 28 ekimde idrar testi ile ogrendim bebisimi :) doktorum 12 kasimda gel ultraonla bakalim dedi, hic bir test istemedi. Sbugun gittik kesemizi gorduk :) 3,5 haftalikmis. Normal mi sizce, yani hamilelik haftasi son adete gore hesaplanmiyormu, simdi rusyadayim, istedigim her soruyu soramiyorum sakir sakir ruscam yok daha :) bi de burda bi suru test istiyolar butun gun hastanedeydim. Ayrica elevit verdi , multivitamin. Hap isini sevmedim sevemicem de :))))
cnm gec dollenme olabılır ovıtamınler onemlı ıcmek zorundayızhayırlı olsun buarada
yaaa ılk dr yasakladı 2. Dr serbest dedi ama ılk dr soyledınde esım yanımdaydııı ıkıncıde degıldı ınamıor bana ben yaklasıom o kacıoo sapık sanıo adam benı 1 aydır tık yok haftasonkı azcık ucundankı macera harıc
Hehehehe ay ne güldüm bari bidaha doktora onuda götürbizim senle bebiş tarihimiz aynıydı ama sanki önden gitti dünkü doktorun söylediğine göre 7+5 günlük müş boyuda 7.3mm
tesekkur ederim cnm cevabin icin :) bugun o kadar heycanliyim kii ... resmen ufacik bir keseden ibaret simdilik. yeme icmede abartiya gitmekten korkuyorum. kizlar buradaki doktorlar mayali sut urunlerini ozellikle kefiri cok oneriyorlar. . sagliksiz bisi yemiyorum, ama sagliklisini da abartmamak lazim,bnm gidisatim kotu. biraz gunah cikardim sanirim:2: hergun yollardayim kizlar, bu arada master yapiyorum.8. ayima kadar okulda olucam, ah keskee evde uzanabilsedim... bir de -30 derece soguk gelince ne yapicam kara kara dusunuyorum
kızlar size utanarak bişey sorcam siz eşlerinizle birlikte oluomusunuzılk gıtım dr bıze esımle yasak dedı bu son gıtım dr yasak degıl dedı ama esım yaklasmıo ben yaklastıgım halde :18: bende soguycak dıyee cokk korkuorum
Hayır. Benim eşim de bir şey olacak diye korkuyor. Ben de hiç üstüne gitmiyorum. Bu fikre alışacaklar ilerde heralde.Benim Dr bana serbest dedi ama, ablamın Dr ilk 3 ay yasak demişti ona bir sıkıntı yokken.
bakalım alısırlar ınsalah ben korkuorum aramıza sogukluk gırcek dıe :)
Aranıza soğukluk değil aksine minik,sıcak ve çok tatlı birşey giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?