Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

bakalım alısırlar ınsalah ben korkuorum aramıza sogukluk gırcek dıe :)

ya bende de tersi bi durum var zarar verecek sanıyorum resmen köşekapmaca oynuyorum bence sende sabırlı ol bir iki ay

enteresan doktor keseyi görmüş kanda nasıl çıkmıyo sen kan testin mi baktırınca negatif sonuç alıyorsun cidden kafam karıştıcanım:26:

canımmm çok seindim gerçekten Allah kimseyi darda bırakmaz inşallhhhhh

Bana doktor yazmadi ben kendim kullaniyodum ama nette yazilanlari okuyunca vazgectim onun yerine decavit kullanicam onla ilgili oyle bi haber gormedim..

Hakkında hayırlısı olsun canım.Seni endişelendirmek istemem fakat bende de o kramplar ve kahverengi leke 1-2 gün olmuştu.Her ultrason cihazında da gözükmüyordu,6 haftalıktı.Sonuç kalbi durdu 3.gün.İhmal etme hastaneye yat düşük olacaksa da hastane gözetiminde olsun çünkü o krampların artacak.

günaydınlaaar herkese :)
mutlu bi gün olsun bebişleriniz de musmutlu olsun..

Ayyy hadi bakalım çok heyecanlı randevun kaçta canım?

pretty_rose sanada musmutlu bi günnn :)

16:30 da çok heyecanlıyım.Biliyorsun ilkini kalbinde sorun olduğu için kaybetmiştim.O yüzden korku ve heyecanım hat safhada bugün.

16:30 da çok heyecanlıyım.Biliyorsun ilkini kalbinde sorun olduğu için kaybetmiştim.O yüzden korku ve heyecanım hat safhada bugün.

Biliyorum canım bende ilkini gelişmediği için kaybettim , ama sen hiç korkma bu ilkine benzemeyecek , pıt pıt duyacaksın sesleri :)

ayy ne güzeeel darısı bana..ben de bu haftasonuydu randevum ama bu haftasonu eşim gelemiyceinden gelecek haftasonu gitcem..nası dayanacaksam o zamana kadar..gittiğimde cinsiyetle ilgili bişeler de sölese keşke :82:

bencede enteresan.ama arastirdim döllenme gec olunca kanda hcg yavas yavas yükseliyor diyor .diger dr da görmedi .var mi yokmu ?bu prsb randevum var herseyin hayirli

canim sen kac gün gectiginde hamile oldugunu ögrenmistin.her iki testtede pozitiv cikmismiydi

canim sen kac gün gectiginde hamile oldugunu ögrenmistin.her iki testtede pozitiv cikmismiydi

Evet her iki testte de pozitif çıkmıştı.Ben ovulasyon testi kullanarak hamile kalmıştım.O yüzden yumurtlama tarihimi ve döllenme zamanımı biliyordum.29 nisan sat,11 mayıs yumurtlama günümdü.Ben 25 mayısta hem idrar hemde kanda pozitifi görmüştüm.Yardımcı olabilmişimdir umarım.

7 haftalıkken bebeğin görünmemesi normalmi? kese büyümüş ama 6 haftalık görünüo? ve 2 gündür kötüyüm vücudum ağır gelio eve gidince iş yapamıyorum uykum gelio ve ağzımın hiç tadı yok bulantı da değil de değişik bi durum rahatsızlık verio sizce normal bi durum mu?

Geç döllenme olabilir canım 1 hafta daha bekle.Stres yapma kendine bak hamilelik belirtilerin de devam ediyor.

Geç döllenme olabilir canım 1 hafta daha bekle.Stres yapma kendine bak hamilelik belirtilerin de devam ediyor.

inşallah cnm normalde salıya randevu aldık ama ben bekledikce stres olucam cumartesi başka bi dr. a gitmek istiyorum aslında 2 bebeğimi kaybettiğim için prof. dr.a gidioz ama işyerinde sıkıntım var kimseye söyleyemediğimden dolayı izin aldıkça herkes soruo hayrola die hamileyken değilim demek çok zor o yüzden cumartesi 8+2 felan olacak eğer nasip değilse ona göre giidcem doktora işyerine bişey diyemem çünkü. herkes çocuğu olmuo die acıma duygusuyla bakıyorlar Allaha şükür hamile kalabiliyorum ama etrafımdaki insanlar çok yoruyo beni

ayy ne güzeeel darısı bana..ben de bu haftasonuydu randevum ama bu haftasonu eşim gelemiyceinden gelecek haftasonu gitcem..nası dayanacaksam o zamana kadar..gittiğimde cinsiyetle ilgili bişeler de sölese keşke :82:

cinsiyet için çok erken cnm daha 1 ay sonra falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…