bakalım alısırlar ınsalah ben korkuorum aramıza sogukluk gırcek dıe :)
Merhaba arkadaslar forumda üyeydim fakat bugün banada soru sormak nasip oldu.benim hikayem biraz uzun .insallah okurken sikilmaz bidiklerinizi benimle paylasirsiniz.
benim beklenen adet tarihim 26.eylül idi.27 ekime kadar olmam gerekiyordu.O gün gögsümden süt geldi korktum.kan testi yaptim hersey yoliunda . cocuk istiyoruz ama bu ay hic düsünmedik aklimizdan cikmis.neyse 3 gün 4 gün bekliyeyim derken 10 gün gecti hala adet yok idrar testi yaptim negativ gelir dedim 11.gün adet sancisi gibi agrim var yine yok dr dan randevu aldim.süt gelmesinden de bahsedice hamilesindir (prolaktin süt hormonu yükselmistir ) ultrasyondan bakti 5 haftalik dedi biraz ümit oldu. dr idrar ve kan testi istedi negativ.yine süphe.gec döllenme olabileceginden 1 hafta daha bekliyelim dedi.onada tamam eve geldigimde karin kaslarima adetim gelecekmis gibi agrilar giriyordu tamam adet olacagim derken ardindan kahverengi acik pembe akinti geldi devami adetle sonuclanir dedim olmadi (internette yerlesme kanamasi )diye geciyor .kizimdada böyle oldum fakat bekledigim adet gününde olmustu.2 gün sürdü 3.gün test positiv cikmisti.devam edeyim kahverengi lekeler kramplarla devam ediyor dün baska dr.gittim negativ dedi.buda ultrasonda birsey görmedi yumurtlama yeni yeni olusabiliyordur dedi.tatmin olmadim.prsm günü ilk gittigim dr.da randevum var.türkiyede olsaydim dr.lar hemen ne oldugunu bilirdi biliyorum .Ne olur simdi siz söyleyin benim gibi yasayan testlerin her ikisindede negativ cikip hamile kalan var mi acaba ugün 14.günüm.bu belirsizlik kasik agrilari cok kötü.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.Cevaplariniz büyük bir merakla bekliyorum.sevgiler.
Resmen ben size ne zaman Sıkıntımı yazsam bişicikler oluyor..eşim ben merakla beklerim gerilirim stres olurum die söylememiş sabh çıktığından beri iş yerimdelermiş avukatla birlikte iyikide söylememiş cidden çünkü yarını bile karın ağrısıyla bekliordum kızlar..uzlaşmaya varmışlar eşim yazılı dilekçe almış imzalı kaşeli onlardan şimdi benim işsizlik maaşı alabilmem için 70 güne ihtiyacım vardı..çok üzülüyoduk keşke alabilsek die beni işten çıkardıklarına hamileliğim yüzünden ve madur olacağım için sskmı 90 iş günü daha ödeceklerine kıdem ve ihbar tazminatımıda vereceklerine dair bi yazı vermişler aslında kıdem alamıodum ama onuda veriolarmış ihbarıda ve maaşımıda tam yatıracaklarmış onu zten söylemişlerdi ama bu sskmı yatırırken hiç bi hak talep etmeyeceklerine dair falan kapsamlı bi yazıymış ama demişler şikayetinizi geri alın eşimde almayız demiş mahkeme açmayız ama kusura bakmayın siz bunu hakettiniz demiş yani sorunum çözüldü şuan en azından elimde belge ver ssk çıkış tarihime kadar yazmışlar 3 ay sonrası için işsizlik maaşı fena değil 635 tl 12 ay alacağım ki bu bizim geçinmemize çok destek olur..Allahım binlerce kez şükürler olsun en azından beni çıkardıklarına dair yazılı imzalı belgem var sskmı ödemeseler bile her türlü ispatlarım 3 ortakta imzalamış kaşelemişlerde ohhbeni seven bi patron vardo benimle hiç ilgisi yol demiş eşime nolur söyle ama demiş ben sizi madur etmeyeceğim 3 gündür uyuyamıyorım benimde eşim çocuğum var die zaten o hep uzlaşmada baskı yapmış diğerlerine ay kızlar siziler canımsınız ya daha kaç dakika oldu bana dua edeli unutmayın Ankarada bi eviniz var tamammı sizleri ağırlamak tanımak nasıl isterim inşallah yollarımız kesişir bi gün çok şükür Allahımıza sizide asla darda bırakmasın..nasıl mutluyum anlatamam..
Bana doktor yazmadi ben kendim kullaniyodum ama nette yazilanlari okuyunca vazgectim onun yerine decavit kullanicam onla ilgili oyle bi haber gormedim..uzun zamandır foruma bakmıyordum bende hamileyim size danışmak istediğim bi konu var drlar elevit veriyorlar elevit melevit ve bu gurup ilaçların haram olduğu söyleniyor içindeki jelatinin domuz kaynaklı olduğu için bilgisi olan varmı
Hakkında hayırlısı olsun canım.Seni endişelendirmek istemem fakat bende de o kramplar ve kahverengi leke 1-2 gün olmuştu.Her ultrason cihazında da gözükmüyordu,6 haftalıktı.Sonuç kalbi durdu 3.gün.İhmal etme hastaneye yat düşük olacaksa da hastane gözetiminde olsun çünkü o krampların artacak.Merhaba arkadaslar forumda üyeydim fakat bugün banada soru sormak nasip oldu.benim hikayem biraz uzun .insallah okurken sikilmaz bidiklerinizi benimle paylasirsiniz.
benim beklenen adet tarihim 26.eylül idi.27 ekime kadar olmam gerekiyordu.O gün gögsümden süt geldi korktum.kan testi yaptim hersey yoliunda . cocuk istiyoruz ama bu ay hic düsünmedik aklimizdan cikmis.neyse 3 gün 4 gün bekliyeyim derken 10 gün gecti hala adet yok idrar testi yaptim negativ gelir dedim 11.gün adet sancisi gibi agrim var yine yok dr dan randevu aldim.süt gelmesinden de bahsedice hamilesindir (prolaktin süt hormonu yükselmistir ) ultrasyondan bakti 5 haftalik dedi biraz ümit oldu. dr idrar ve kan testi istedi negativ.yine süphe.gec döllenme olabileceginden 1 hafta daha bekliyelim dedi.onada tamam eve geldigimde karin kaslarima adetim gelecekmis gibi agrilar giriyordu tamam adet olacagim derken ardindan kahverengi acik pembe akinti geldi devami adetle sonuclanir dedim olmadi (internette yerlesme kanamasi )diye geciyor .kizimdada böyle oldum fakat bekledigim adet gününde olmustu.2 gün sürdü 3.gün test positiv cikmisti.devam edeyim kahverengi lekeler kramplarla devam ediyor dün baska dr.gittim negativ dedi.buda ultrasonda birsey görmedi yumurtlama yeni yeni olusabiliyordur dedi.tatmin olmadim.prsm günü ilk gittigim dr.da randevum var.türkiyede olsaydim dr.lar hemen ne oldugunu bilirdi biliyorum .Ne olur simdi siz söyleyin benim gibi yasayan testlerin her ikisindede negativ cikip hamile kalan var mi acaba ugün 14.günüm.bu belirsizlik kasik agrilari cok kötü.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.Cevaplariniz büyük bir merakla bekliyorum.sevgiler.
Günaydınnnn...
Günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum kalp atışlarını görmek için.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin:18:
Ayyy hadi bakalım çok heyecanlı randevun kaçta canım?
pretty_rose sanada musmutlu bi günnn :)
16:30 da çok heyecanlıyım.Biliyorsun ilkini kalbinde sorun olduğu için kaybetmiştim.O yüzden korku ve heyecanım hat safhada bugün.
ayy ne güzeeel darısı bana..ben de bu haftasonuydu randevum ama bu haftasonu eşim gelemiyceinden gelecek haftasonu gitcem..nası dayanacaksam o zamana kadar..gittiğimde cinsiyetle ilgili bişeler de sölese keşke :82:16:30 da çok heyecanlıyım.Biliyorsun ilkini kalbinde sorun olduğu için kaybetmiştim.O yüzden korku ve heyecanım hat safhada bugün.
ya bende de tersi bi durum var zarar verecek sanıyorum resmen köşekapmaca oynuyorum bence sende sabırlı ol bir iki ay
enteresan doktor keseyi görmüş kanda nasıl çıkmıyo sen kan testin mi baktırınca negatif sonuç alıyorsun cidden kafam karıştıcanım:26:
Günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum kalp atışlarını görmek için.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin:18:
Hakkında hayırlısı olsun canım.Seni endişelendirmek istemem fakat bende de o kramplar ve kahverengi leke 1-2 gün olmuştu.Her ultrason cihazında da gözükmüyordu,6 haftalıktı.Sonuç kalbi durdu 3.gün.İhmal etme hastaneye yat düşük olacaksa da hastane gözetiminde olsun çünkü o krampların artacak.
canim sen kac gün gectiginde hamile oldugunu ögrenmistin.her iki testtede pozitiv cikmismiydi
günaydın herkese canım inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını stres yapma güzelim
7 haftalıkken bebeğin görünmemesi normalmi? kese büyümüş ama 6 haftalık görünüo? ve 2 gündür kötüyüm vücudum ağır gelio eve gidince iş yapamıyorum uykum gelio ve ağzımın hiç tadı yok bulantı da değil de değişik bi durum rahatsızlık verio sizce normal bi durum mu?
Geç döllenme olabilir canım 1 hafta daha bekle.Stres yapma kendine bak hamilelik belirtilerin de devam ediyor.
ayy ne güzeeel darısı bana..ben de bu haftasonuydu randevum ama bu haftasonu eşim gelemiyceinden gelecek haftasonu gitcem..nası dayanacaksam o zamana kadar..gittiğimde cinsiyetle ilgili bişeler de sölese keşke :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?