- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
ayy evet biliyrm da bellllki bi ihtimal dedimcinsiyet için çok erken cnm daha 1 ay sonra falan
Günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum kalp atışlarını görmek için.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin:18:
16:30 da çok heyecanlıyım.Biliyorsun ilkini kalbinde sorun olduğu için kaybetmiştim.O yüzden korku ve heyecanım hat safhada bugün.
ayy ne güzeeel darısı bana..ben de bu haftasonuydu randevum ama bu haftasonu eşim gelemiyceinden gelecek haftasonu gitcem..nası dayanacaksam o zamana kadar..gittiğimde cinsiyetle ilgili bişeler de sölese keşke :82:
canım yok hatta benim bebek seninkinden de küçük hehheh :)Inşaallah bebişinin kalp hareketlerini görürsün.Hayırlı haberlerle gel. Çok heyecan verici bir olay.Ben ptesi gittigimde gördüm, o minik kalbin atışı hala gözümün önünden gitmiyor.
Pretty_rose senin bebişin kaç haftalık baya büyük mü cinsiyet için birseyler bekliyorsun? Senin de iyi haberlerini bekliyoruz
meraba benımle senın hamılelıgımız aynı oluyo senın bulantıların varmı bende hıc belırtı yok
Merhabalar,
Ben aranıza yeni katıldım. Hamileliğimi Ekim ayındayken öğrendim şu an tam 9 haftalık hamileyim. Hiç bulantı, baş dönmesi ya da kusma tarzı bir şey yaşamadım. Kalp atışlarını 6 haftalıkken duydum biraz yavaşmış ama sonraki dönemlerde daha da hızlandı. Şu sıralar kahverengi lekelenmem olduğundan progestan kullanıyorum, umarım sağ sağlim kucağıma alabilirim.
Diğer tüm anneleri de tebrik ederim.
Edit: İmzamda bebeğimin 10. haftasında olduğunu söylüyor bilemedim şu an ahahah.
canım çok sıkkın kızlar. dün akşam kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme başladı. bugün hemen doktora gittik. maalesef bebeğimin gelişimi durmuş. 9 haftalık gebelik sonucu gene hüsran oldu. yarın sabah kürtaj olucam. Allah bebişlerinizi size bağışlasın, hepiniz sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah. ben de Allah oğluma uzun ömür versin diye dua ediyorum. demek ki 2. çocuk olmayacak. bu oğlumdan sonraki 3. kürtajım çünkü. artık denemekten vazgeçiyorum..
canım çok üzüldüm Allah sabır versin..oğluna da ömür versin..bi anlık stresle yapmıcam demişsin ama Allah hiç ummadığın bi anda inşallah verir kucağına almayı da nasip eder..çok geçmiş olsuncanım çok sıkkın kızlar. dün akşam kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme başladı. bugün hemen doktora gittik. maalesef bebeğimin gelişimi durmuş. 9 haftalık gebelik sonucu gene hüsran oldu. yarın sabah kürtaj olucam. Allah bebişlerinizi size bağışlasın, hepiniz sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah. ben de Allah oğluma uzun ömür versin diye dua ediyorum. demek ki 2. çocuk olmayacak. bu oğlumdan sonraki 3. kürtajım çünkü. artık denemekten vazgeçiyorum..
Biz de seni tebrik ederiz canım.. Hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.. Ben daha kalp atışlarını duymaya gitmedim haftaya gideceğim inşallah bir sıkıntı olmaz..
canım çok sıkkın kızlar. dün akşam kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme başladı. bugün hemen doktora gittik. maalesef bebeğimin gelişimi durmuş. 9 haftalık gebelik sonucu gene hüsran oldu. yarın sabah kürtaj olucam. Allah bebişlerinizi size bağışlasın, hepiniz sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah. ben de Allah oğluma uzun ömür versin diye dua ediyorum. demek ki 2. çocuk olmayacak. bu oğlumdan sonraki 3. kürtajım çünkü. artık denemekten vazgeçiyorum..
selam kızçeler deterjandan haber var mı merak ettim...
sinemiss canım bol bol dinlen inşallh bi sorun çıkmaz
melodi benmde en büyük korkum şu anda gelecek hafta gittiğimde kalp atışını hiç duyamadan bebeğime veda etmek allahım sabır versin sana geçmiş olsun oğluna bağışlasın inşllh
Bol bol dinlenilmiyor ki işte. 3 öğün yemek hazırlıyorum, ortalıktı temizlikti derken sürekli ayaktayım. Ben yapmazsam yapacak hiç kimse yok.
Merhabalar,
Ben aranıza yeni katıldım. Hamileliğimi Ekim ayındayken öğrendim şu an tam 9 haftalık hamileyim. Hiç bulantı, baş dönmesi ya da kusma tarzı bir şey yaşamadım. Kalp atışlarını 6 haftalıkken duydum biraz yavaşmış ama sonraki dönemlerde daha da hızlandı. Şu sıralar kahverengi lekelenmem olduğundan progestan kullanıyorum, umarım sağ sağlim kucağıma alabilirim.
Diğer tüm anneleri de tebrik ederim.
Edit: İmzamda bebeğimin 10. haftasında olduğunu söylüyor bilemedim şu an ahahah.
selam kızçeler deterjandan haber var mı merak ettim...
sinemiss canım bol bol dinlen inşallh bi sorun çıkmaz
melodi benmde en büyük korkum şu anda gelecek hafta gittiğimde kalp atışını hiç duyamadan bebeğime veda etmek allahım sabır versin sana geçmiş olsun oğluna bağışlasın inşllh
16:30 da çok heyecanlıyım.Biliyorsun ilkini kalbinde sorun olduğu için kaybetmiştim.O yüzden korku ve heyecanım hat safhada bugün.
çalışıyor musun canım sen evde misin yardım edecek kimse yok mu
Evdeyim ve yardım edecek kimsem yok. Çok fazla bir şey yapmıyorum aslında ama dinlenemiyorum, sürekli olarak yorgunum. :/
Bekleniyorsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?