Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Canım benim ya çok geçmiş olsun.. Sen bilirsin ama yine de vazgeçme.. Ben de çok korkuyorum birşey olur diye.. Rabbim isteyen herkese versin aratmasın yormasın.. Dikkat et kendine..

desteğin için sağol canım. şu an kürtaj dolayısıyla gerildiğimden vazgeçtim diyorum ama 3-4 ay sonra fikrim ne olur bilemiyorum.

sağolasın canım. Allah hepimizin yavrularına uzun ömür versin inşallah. sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

canım annelerimiz bize göre daha cesurmuş. benim annemin de 9 gebeliğinden sadece 3 tanesi hayatta. ama gene o kürtaj masasına yatacak olmak beni geriyor..
sen de bebeğinin kalp atışını duyduysan eğer ağrı ve lekelenmeler seni korkutmasın. Allah'ın izniyle sağlıcakla kucağına al inşallah..

inşallah sen kalp atışını duyarsın canım.. arada forumu takip edicem gene.. senin güzel haberlerimi de duyarım inşallah...

desteğin için teşekkür ederim canım..

Canım ya cok üzüldüm neden böyle oluyo acaba sebebi belli degil mi riskli yatman gerek falan demislermiydi merak ettim...simdi bebek istememen cok normal dusunme bende kendi saglina ve akisa birak hayirli evlat versin rabbim hepimize

herhangi bir risk yoktu canım.sorun her seferinde kalp atışının gözlenememesi. doktor bundan sonra genetik araştırma yapalım dedi ama o da çok uzun süreç.. bakalım kısmet.. dediğin gibi Rabbim hayirli evlat versin hepimize inşallah...

s.a arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum ben kalp damar cerrahisi yoğun bakım hemşiresiyim hatta şuan nöbetteyim geceleri dayanamıyorum çok uykum geliyo sabaha karşıda bulantılarım aşırı oluyor.Burası çok yoğun bir hastaneşuan 2 kişiyiz malum hastalar agır pencere yok bir şey yok gecemi gündüzmü belli degil...yani anlayacagınız o kadar çooook yoruluyorum ki eve gittigimde eşim işten gelene kadar kalkmıyorumhaftaya sürekli gündüze geçicem ama gündüzde bir sorumlum var bi o bi ben çalışıcaz ama kendisi hiç bir iş yapmaz yan taraftaki yoğun bakımda yatar kafeteryada çay muhabbet eder sizde o hastalar kimi solunum cihazına baglı kimi ha gitti ha gidecek yani bu adam hiç bir iş yapmaz olan bana olur.Diger gebeligimde toxsoplazma sonucu bebegimi 8+4günlükkken kaybettim.diger gebeligimdede bununla çalışmıştım ama inan hiç bir yardımı yok.hastane yönetimi bu adama karışamıyor arkası çok saglam başka bir yerede kıpırdayamıyorum burdan ŞİMDİ BANA BİR FİKİR VERİN BEN BU DURUMDAN NASIL KARLI ÇIKARIM=((((((???

Oyyyyy oyy fasulyeni Rabbim size bağışlasın.. Darısı bizim de başımıza.. Ben de haftaya gidicem inşallah bir sorun yoktur da duyarım gözün aydın canım..

Canım sana ne kadar yarar bilmiyorum ama resmi gazetede açıklananlar şöyle ;

MADDE 7 - (3) Sağlık raporu ile gerekli görüldüğü takdirde gebe çalışan, sağlığına uygun daha hafif işlerde çalıştırılır. Bu halde çalışanın ücretinde bir kesinti yapılmaz. Başka bir işe aktarılması mümkün değilse, çalışanın sağlık ve güvenliğinin korunması için gerekli süre içinde, isteği halinde çalışanın tabi olduğu mevzuat hükümleri saklı kalmak kaydıyla ücretsiz izinli sayılması sağlanır. Bu süre, yıllık ücretli izin hakkının hesabında dikkate alınmaz.

MADDE 8 – (1) Kadın çalışanlar, gebe olduklarının sağlık raporuyla tespitinden itibaren doğuma kadar geçen sürede gece çalışmaya zorlanamazlar.

MADDE 9 – (1) Gebe veya emziren çalışan günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.

Bunlar senin hakların , tabi yorumunda önemli

Çok üzüldüm canım, Allah diger çoçuguna saglık versin.Umarım hiç bir sıkıntı çıkmadan hayırlı zamanda ikinci bebegini de kucagına alırsın

canım gebe olduğunu biliyolar dimi başhemşire ne diyo değiştiremiyo msn partnerini..
bir de bildiğim kadarıyla gebelerin gece çalışması yasak ?

Günaydın arkadaşlar.. 2 gündür cevap yazamıyorum.. Pamukhelva sana hem üzüldüm hemde bi şekilde senin kazandığını görmek çok mutlu etti beni.. Dün kahverengi akıntı şeklinde lekelenmem oldu hafif de kasıklarım ağrıyordu.çok korktum hemen doktora gittik sağolsun çok ilgilendi.. Bu arada ilişki falan da yoktu aslında yani o yüzden tedirgin oldum.. Neyse baktı Dr karnımdan ultrasonla.. Kesenin içinde kanama yok dedi bu iyi bişeymiş. Bebişimi gördüm.. Kalp atışını dinletti bize.. Çok güzeldi.. Güm güm güm güm..:) mercimeğim 1 cm olmuş mercimeklikten çıkmış nohut olmuş canımın içi.. Allahım kimseye yaşatmasın çok korktum çok endişelendim.. Allah'a bin şükür herşey yolunda.. Dr ısrarla kanamanın rengini sordu..düşük tehlikesi olabileceğinden iğne verdi.. Allahım onu bana bağışla.. Arkadaşlar dua edin bana..

Allah senden de razı olsun çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah..

desteğin için sağol canım. şu an kürtaj dolayısıyla gerildiğimden vazgeçtim diyorum ama 3-4 ay sonra fikrim ne olur bilemiyorum.
Canım benim çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.. Dün bende o sedyeye yattığımda bende buna hazırlamıştım kendimi.. Çok zor anlayabiliyorum.. Kendini sakın koyverme canım..

Geçmiş olsun bir daha da gelmesin... Ben de aynen hep panik haldeyim.. Her an bişi olacakmış gibi geliyor çok korkuyorum
Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın.. Dikkat et kendine..

canım Allah yardımcın olsun..endişe yapma herkesin başına gelebiliyo bu durum ve çok sağlıklı bebişler getiriyolar dünyaya hem o verdiği ilaçlar fln hemen düzeltiyo cnm korkacak bişe yok..yalnız ağır iş yapmamaya dikkat et kendini yorma ve çok fazla yol yürüme..inşallah sağlıkla alıcaksın bebişini kucağına :)

geçmiş olsun canım bundan sonra hiçbişe olmaz merak etme inşallhhhhhh

Oyyyyy oyy fasulyeni Rabbim size bağışlasın.. Darısı bizim de başımıza.. Ben de haftaya gidicem inşallah bir sorun yoktur da duyarım gözün aydın canım..

Amin ,sağolasın canım inşallah sende duyarsın güzel haberlerini bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…