- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Amin ,sağolasın canım inşallah sende duyarsın güzel haberlerini bekleyeceğim.
canım çok sıkkın kızlar. dün akşam kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme başladı. bugün hemen doktora gittik. maalesef bebeğimin gelişimi durmuş. 9 haftalık gebelik sonucu gene hüsran oldu. yarın sabah kürtaj olucam. Allah bebişlerinizi size bağışlasın, hepiniz sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah. ben de Allah oğluma uzun ömür versin diye dua ediyorum. demek ki 2. çocuk olmayacak. bu oğlumdan sonraki 3. kürtajım çünkü. artık denemekten vazgeçiyorum..
canım çok sıkkın kızlar. dün akşam kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme başladı. bugün hemen doktora gittik. maalesef bebeğimin gelişimi durmuş. 9 haftalık gebelik sonucu gene hüsran oldu. yarın sabah kürtaj olucam. Allah bebişlerinizi size bağışlasın, hepiniz sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah. ben de Allah oğluma uzun ömür versin diye dua ediyorum. demek ki 2. çocuk olmayacak. bu oğlumdan sonraki 3. kürtajım çünkü. artık denemekten vazgeçiyorum..
Günaydın arkadaşlar.. 2 gündür cevap yazamıyorum.. Pamukhelva sana hem üzüldüm hemde bi şekilde senin kazandığını görmek çok mutlu etti beni.. Dün kahverengi akıntı şeklinde lekelenmem oldu hafif de kasıklarım ağrıyordu.çok korktum hemen doktora gittik sağolsun çok ilgilendi.. Bu arada ilişki falan da yoktu aslında yani o yüzden tedirgin oldum.. Neyse baktı Dr karnımdan ultrasonla.. Kesenin içinde kanama yok dedi bu iyi bişeymiş. Bebişimi gördüm.. Kalp atışını dinletti bize.. Çok güzeldi.. Güm güm güm güm..:) mercimeğim 1 cm olmuş mercimeklikten çıkmış nohut olmuş canımın içi.. Allahım kimseye yaşatmasın çok korktum çok endişelendim.. Allah'a bin şükür herşey yolunda.. Dr ısrarla kanamanın rengini sordu..düşük tehlikesi olabileceğinden iğne verdi.. Allahım onu bana bağışla.. Arkadaşlar dua edin bana..
İnşallah canım benim çok sağol. Biraz dinlenmeyi ihmal ediyorum sanırım.. Evet iğne güçlüymüş düşük tehlikesine karşı da baya kullanılıyormuş sanırım.. Allah hepimizin bebeğini kucağına aldırmayı nasip etsin..canım Allah yardımcın olsun..endişe yapma herkesin başına gelebiliyo bu durum ve çok sağlıklı bebişler getiriyolar dünyaya hem o verdiği ilaçlar fln hemen düzeltiyo cnm korkacak bişe yok..yalnız ağır iş yapmamaya dikkat et kendini yorma ve çok fazla yol yürüme..inşallah sağlıkla alıcaksın bebişini kucağına :)
İnşallah sağol canım..geçmiş olsun canım bundan sonra hiçbişe olmaz merak etme inşallhhhhhh
Ay çok seviyorum nohutumu..sende iyi düşün olur mu sakın sende üzme kendini canım benim Allah dualarını kabul etsin..Canımıniçi çok üzüldüm amin inşallah Allah sağ salim kucağına aldırmayı nasip eder dualrım seninle canım hep iyi düşün olurmu bebeğini sev onunla konuş Allah hepimize güzel bi hamilelik yaşatsın inşallah ;( bol bol dua edeceğim hepimize..
amin canım benimgerçekten bi daha da gelmesin.. Zaten o korkuyla ilk olarak kalp atışını da duydum müthiş bir duygu allahım olmayanlara versin, bizleri de tamamına erdirsin inşallah..Geçmiş olsun bir daha da gelmesin... Ben de aynen hep panik haldeyim.. Her an bişi olacakmış gibi geliyor çok korkuyorum
Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın.. Dikkat et kendine..
Evet her iki testte de pozitif çıkmıştı.Ben ovulasyon testi kullanarak hamile kalmıştım.O yüzden yumurtlama tarihimi ve döllenme zamanımı biliyordum.29 nisan sat,11 mayıs yumurtlama günümdü.Ben 25 mayısta hem idrar hemde kanda pozitifi görmüştüm.Yardımcı olabilmişimdir umarım.
Selam kızlar yolum uzundu eve 7 de gelebildim çok yoruldum bugün 4 saatlik yoldan sonra.Bebişimi gördüm pıt pıtlarını duydum.Doktor sağlıklı kalbinde bir sorun yok dedi.O an dünyalar benim oldu nasıl mutlu oldum anlatamam.8+0 günlükmüş fasulyem.
Hepinizi öpüyorum kızlar dualarınız için Allah hepinizden razı olsun.
O ağrı gayet normal bende de var ilk gebeliğimde de vardı tanıdığım bütün hamileler de var 2 aylık olunca geçti diyor kimisi ama doğuma kadar sürdü diyen arkadaşımda oldu. Ama inan herkeste var ve normal bişey. Ben kağan kocatepe ye sordum o da normal bu ağrılar dedi. Yeter ki kendi kendine hafiflesin yada geçsin dedi. Eğer çok çok şiddetlenir birde kanama yada lekelenme başlarsa o zaman kötü dedi. Rahiminde bebek büyüyor ya onun kaslarında yaptığı gerilmeyi hissediyosun aslında olay bu
Bugün doktor kontrolüm vardı gittim. Daha 9 hafta 3 günlüğüz ama kolları ve bacakları sürekli hareket ediyordu. Doktorum "oo birileri hareketlenmeye başlamış". dedi. İlk ultrasonu hareket ettirdiğinden öyle görünüyor sandım ama baktığımda cidden minik kısa kollar ve bacaklar sürekli çırpınır gibiydi ve hala bir kuyruğumuz var. Çevremdekiler kız çocuklarının daha geç hareket ettiğini erkek çocuklarınsa daha erken hareket ettiğini söylüyorlar. Bu yüzden erkek olma ihtimali çokmuş ama ben cinsiyeti 4 hafta sonra belki öğrenebilirmişim, beklemek çok sıkıcı.
Bugün doktor kontrolüm vardı gittim. Daha 9 hafta 3 günlüğüz ama kolları ve bacakları sürekli hareket ediyordu. Doktorum "oo birileri hareketlenmeye başlamış". dedi. İlk ultrasonu hareket ettirdiğinden öyle görünüyor sandım ama baktığımda cidden minik kısa kollar ve bacaklar sürekli çırpınır gibiydi ve hala bir kuyruğumuz var. Çevremdekiler kız çocuklarının daha geç hareket ettiğini erkek çocuklarınsa daha erken hareket ettiğini söylüyorlar. Bu yüzden erkek olma ihtimali çokmuş ama ben cinsiyeti 4 hafta sonra belki öğrenebilirmişim, beklemek çok sıkıcı.
Canım maşaallah şu zeytine bak senSağlıklı olsun hepimizin bebişi.Bir kaç hafta sonra cinsiyetler belli olmaya başlayacak, ben de heyecanlı değilim desem yalan olur
maşallah maşallahh meleğine... bende pazartesi gittim doktoruma..9 hafta 3günlük dedi.. kan vermiştim aç karnıma gittim..kalpatışlarını gördüm duydum ama hareketlerini göremedim.. doktorum bundan sonra tok karnına gel dedi hareketlerinide görelim dedi.. 2 aralıkta gidip 2li tarama testini yaptırıcam..okadar içim garip ki Allahım inşallah kötü bir durumla karşılaşmamm..kimse karşılaşmasın..2aralıkta bitse geçse bende artık tam olarak sevinebilsem...
günaydınnnnn anneler ve onların güzel bebişleriii
ay maşallah ne güzel hareketleniyolar demek haÇok teşekkür ederim doktorum cinsiyet için 12 aralıkta çağırdı ama belli olmayabilir belki görürüz dedi bakalım, umarım görürüz çok merak ediyorum. Ama hareketliliğinden dolayı erkek diyor bazı kişiler ama ben ekşi yiyorum.
ay maşallah ne güzel hareketleniyolar demek ha
ben de gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum..8+5 olcak inşallah hareketlenir o zmn a benim bebiş de..
erkek bebek de zaten tatlı yiyemiyomuşsun..tuzlu,ekşi şeyler, et süt fln öyle şeyler çekiyomş canın..benim de öyle bakalım ne çıkıcak bizim zeytinler :)
hahhahahha ben de hemen hamile kaldım aynı şeyleri yaşıyoruz aman böyle de olsun inşallah mide bulantısı fln çok zor yaa..bakalım ne çıkcak bizimkiler..sen benden önce öğrenirsin büyük ihtimalle..Bebek ne dediysem tersini çıkartmaya çok meraklı. Çocuğum olmaz zannediyordum evlendikten 1 hafta sonra hamile kalmışım, kusmalarım baş dönmelerim olur sandım hiç yaşamadım, şimdide ekşiden dolayı kız olur sandım erkek demeye başladılar sanmıyorum artık birşey.Daha şimdiden inatlaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?