Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar keyifler nasıl? Herşey yolunda mı? Biz nohutum ve ben( her ne kadar babası nohut deme çocuğuma dese de) çok şükür gayet iyiyiz..

canım cokk gecmıs olsun ne desek bos 1 evladın varmıs rabbım onu sana bagıslasın

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar keyifler nasıl? Herşey yolunda mı? Biz nohutum ve ben( her ne kadar babası nohut deme çocuğuma dese de) çok şükür gayet iyiyiz..
günaydın tatlım :)
evet bugün cuma dimi selayla ezan arası bol bol dua edelim bebişlerimiz için..zeki, akıllı, becerikli, sevimli, şanslı bebişlerimiz olsun inşallahh..nohut hakkaten kulağa hoş gelmiyo yaa hehheh leblebi mi desek

Benim bugün sanki başım ağrıyor fena.. Migrenim tutacak diye korkuyorum mide bulantısıyla geliyor migren nöbeti hafif bulantım da var.. İşler de yoğun.. oy oyyyyyyy

Benim bugün sanki başım ağrıyor fena.. Migrenim tutacak diye korkuyorum mide bulantısıyla geliyor migren nöbeti hafif bulantım da var.. İşler de yoğun.. oy oyyyyyyy
uff migrenin mi var canım yazık sana yaa
bi de hamilelik döneminde başağrısı artar diyolar..
ben de bugün bi bitse de gitsek diyorum dinlenmek istiyrm dün temizlik yaptım bi sürü, misafir geldi falan 1 de yattım yaa..
ne iş yapıyosun ?

Sorma bu migren öyle fena bir hastalık ki çok yoruyor insanı..
Ben kamuda haritacıyım canım.. Bir yandan da iş çıkışı okulum da var 2. üni. ona da gidiyorum ama pes etmek üzereyim dayanamıyorum artık çünkü.. Pazar günü de benim misafirlerim var bi atlatsaydım hayırlısıyla.. İnsan bu hamilelik döneminde gerçekten ne kadar hassas kırılgan yorulgan oluyor :)

hımm işlerin yoğun demek ki ben de kamudayım ama sürekli masabaşı pek o kdr yoğunluk olmuyo şükür..2. üni ben açıktan okuyrm senin maşallah iyi enerjin varmış..yarın da yine misafir var benim ama evde olunca hazırlanması o kdr zor olmuyo, annemler de yakın Allah tan yardım ediyolar sağolsunlar..aynen hamilelik dönemi sürekli gözüm yatakta..eşim hayat enerjin tükenmiş senin tavuk gibisin diyo sinir oluyrm..:95::95:

Valla benim yakınımda kimsem yok yalnızım gurbette
Ben de yarın hazırlıklara başlicam artık..
Eşim de bana çok söylüyor anca işin gücün uyumak diye takılıyor ama napayım kafamı onun kucağına ya da omzuna koyar koymaz gözlerim gidiyo

Merhaba Sinemiss, bebişinin hareketlerini görmene çok sevindim MAŞALLAH.benimde tahminin doğum tarihim 16.06.2014 :) son kontrolüm 2 hafta önceydi sadece kalp atışlarını dinleyebildim.Yazını okuyunca heyecanlandım birden gelecek kontrolüm 4 aralıkta inş. benimkide hareketli olur Allahın izniyle bebişlerimizi vaktinde ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alabiliriz...

Merhaba çileksurat, benimde 4 aralıkta 2 li tarama var çok hecanlıyım ve endişeliyim...İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur , hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

hahhahahha ben de hemen hamile kaldım aynı şeyleri yaşıyoruz aman böyle de olsun inşallah mide bulantısı fln çok zor yaa..bakalım ne çıkcak bizimkiler..sen benden önce öğrenirsin büyük ihtimalle..

Evet umarım böyle olur inşallah. Sigarayı bıraktığım için arada ciğerlerim temizlenmek istiyor onunla uğraşıyorum zaten birde üstüne bulantı iyice mahveder beni. 12 aralıkta gidicem ama doktor pek de ihtimal vermez gibi konuştu. Bazılarında gözüküyor bazılarında gözükmüyor bakarız ama gözükmeyebilir falan dedi. Geçende bir arkadaşım gitmiş 4 aylık hamile net konuşmamış belki erkek demiş, bazıları böyle uğraştırıyormuş.

Aynı zamanda doğacak bizim tosuncuklar desene. Bende kalp atışlarıyla yetinirdim hep ama bu defa hareketlerini görünce çok şaşırdım, hareket edebildiklerini bilmiyordum açıkcası. Umarım sağ sağlim sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Tosun dememin sebebi de bebeğimin son hali, tosuncuk gibi olmuş diye eşimle konuşup duruyoruz eheh.
http://24.media.tumblr.com/60f58ec3c22b77a3caa2476a9a3e379c/tumblr_mw9xfqB4X81t06bj4o1_500.jpg

Amin inşallah!! Benimki hala ilk doktor kontrolünde kaldı mercimek diyip duruo 2li taramada geçsinde gönlümüz ferah bir şekilde tosuncuklarımızı bekleyelim

Merhaba çileksurat, benimde 4 aralıkta 2 li tarama var çok hecanlıyım ve endişeliyim...İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur , hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

aynen bende çok heyecanlıyım... çok konuda okudum bununla ilgili...kimine down sendromu olabilir demişler ama olmamış kimi yazmış farklı doktorlar farklı konuşuyor diye.. arkadaşım dedi doktor arkadaşının bebeği için özürlü olabilir dedi ama bir sorun çıkmadı ..okumasam daha iyidi..endişeleniyorum..sonra diyorum kötü düşünme herşey iyi olacak diyorum..umarım güzel sonuçlar bizimle olsun...

maşallah meleğine maşallah.. :) çok güzeller...bu sıralar ultrason görüntülerini hep netten araştırır oldum... sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Allahım..maşallah maşallahh

Sorma canım yaşamayan bilemez hakikaten.. Ben migrex içerdim başlayacağını hissettiğim an.. Bana normal ağrı kesicileri de yasak etmişti 3 sene önce bi doktor.. Burnum çok kanıyor diye.. Bir de zaten normal ağrı kesiciler geçirmez boşuna içersin demişti.. Migrex te tehlikeli mi bilmiyorum doktoruma tekrar gidene kadar bişi içmicem gidince sorarım artık..

Salı günü gidicem ama korkuyorum ben kötü haber alacakmışım gibi geliyor..
Keseyi rahmin en tepesinde görmüştü doktor.. İnşallah sıkıntı yoktur..

canım yukarda diil aşağıda olursa problem bişeycik olmaz stres bebeğe zarar olumlu düşün :)
ayy o zamana hareketlenir mi acaba seninki de ^_^

canım yukarda diil aşağıda olursa problem bişeycik olmaz stres bebeğe zarar olumlu düşün :)
ayy o zamana hareketlenir mi acaba seninki de ^_^

Anneşi kuyban olşun onaaa...
Ay bilmiyorum ki keşke böyle biraz daha net bişilerini görebilsem.. İnşallah kalbini duyarım da Rabbim herkese yaşatsın ya bu heyecanı...

sakın stres yapma peri...kolay değil ..her doktora gidişimizde kalbi atıyormu gelişiyormu fiziksel yada zihinsel bir sıkıntısı olur mu..ama endişelendikçe kötü düşünceleri üzerimize çekiyoruz ..Allah tüm anne adaylarına sabır sağlık versin... iyi dileklerimizle ve dualarımızla güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…