canım çok sıkkın kızlar. Dün akşam kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme başladı. Bugün hemen doktora gittik. Maalesef bebeğimin gelişimi durmuş. 9 haftalık gebelik sonucu gene hüsran oldu. Yarın sabah kürtaj olucam. Allah bebişlerinizi size bağışlasın, hepiniz sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah. Ben de allah oğluma uzun ömür versin diye dua ediyorum. Demek ki 2. çocuk olmayacak. Bu oğlumdan sonraki 3. Kürtajım çünkü. Artık denemekten vazgeçiyorum..
günaydın tatlım :)Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar keyifler nasıl? Herşey yolunda mı? Biz nohutum ve ben( her ne kadar babası nohut deme çocuğuma dese de)çok şükür gayet iyiyiz..
Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar keyifler nasıl? Herşey yolunda mı? Biz nohutum ve ben( her ne kadar babası nohut deme çocuğuma dese de)çok şükür gayet iyiyiz..
uff migrenin mi var canım yazık sana yaaBenim bugün sanki başım ağrıyor fena.. Migrenim tutacak diye korkuyorum mide bulantısıyla geliyor migren nöbeti hafif bulantım da var.. İşler de yoğun.. oy oyyyyyyy
uff migrenin mi var canım yazık sana yaa
bi de hamilelik döneminde başağrısı artar diyolar..
ben de bugün bi bitse de gitsek diyorum dinlenmek istiyrm dün temizlik yaptım bi sürü, misafir geldi falan 1 de yattım yaa..
ne iş yapıyosun ?
hımm işlerin yoğun demek ki ben de kamudayım ama sürekli masabaşı pek o kdr yoğunluk olmuyo şükür..2. üni ben açıktan okuyrm senin maşallah iyi enerjin varmış..yarın da yine misafir var benim ama evde olunca hazırlanması o kdr zor olmuyo, annemler de yakın Allah tan yardım ediyolar sağolsunlar..aynen hamilelik dönemi sürekli gözüm yatakta..eşim hayat enerjin tükenmiş senin tavuk gibisin diyo sinir oluyrm..:95::95:Sorma bu migren öyle fena bir hastalık ki çok yoruyor insanı..
Ben kamuda haritacıyım canım.. Bir yandan da iş çıkışı okulum da var 2. üni. ona da gidiyorum ama pes etmek üzereyim dayanamıyorum artık çünkü.. Pazar günü de benim misafirlerim var bi atlatsaydım hayırlısıyla.. İnsan bu hamilelik döneminde gerçekten ne kadar hassas kırılgan yorulgan oluyor :)
hımm işlerin yoğun demek ki ben de kamudayım ama sürekli masabaşı pek o kdr yoğunluk olmuyo şükür..2. üni ben açıktan okuyrm senin maşallah iyi enerjin varmış..yarın da yine misafir var benim ama evde olunca hazırlanması o kdr zor olmuyo, annemler de yakın Allah tan yardım ediyolar sağolsunlar..aynen hamilelik dönemi sürekli gözüm yatakta..eşim hayat enerjin tükenmiş senin tavuk gibisin diyo sinir oluyrm..:95::95:
Bugün doktor kontrolüm vardı gittim. Daha 9 hafta 3 günlüğüz ama kolları ve bacakları sürekli hareket ediyordu. Doktorum "oo birileri hareketlenmeye başlamış". dedi. İlk ultrasonu hareket ettirdiğinden öyle görünüyor sandım ama baktığımda cidden minik kısa kollar ve bacaklar sürekli çırpınır gibiydi ve hala bir kuyruğumuz var. Çevremdekiler kız çocuklarının daha geç hareket ettiğini erkek çocuklarınsa daha erken hareket ettiğini söylüyorlar. Bu yüzden erkek olma ihtimali çokmuş ama ben cinsiyeti 4 hafta sonra belki öğrenebilirmişim, beklemek çok sıkıcı.
maşallah maşallahh meleğine... bende pazartesi gittim doktoruma..9 hafta 3günlük dedi.. kan vermiştim aç karnıma gittim..kalpatışlarını gördüm duydum ama hareketlerini göremedim.. doktorum bundan sonra tok karnına gel dedi hareketlerinide görelim dedi.. 2 aralıkta gidip 2li tarama testini yaptırıcam..okadar içim garip ki Allahım inşallah kötü bir durumla karşılaşmamm..kimse karşılaşmasın..2aralıkta bitse geçse bende artık tam olarak sevinebilsem...
hahhahahha ben de hemen hamile kaldım aynı şeyleri yaşıyoruz aman böyle de olsun inşallah mide bulantısı fln çok zor yaa..bakalım ne çıkcak bizimkiler..sen benden önce öğrenirsin büyük ihtimalle..
Merhaba Sinemiss, bebişinin hareketlerini görmene çok sevindim MAŞALLAH.benimde tahminin doğum tarihim 16.06.2014 :) son kontrolüm 2 hafta önceydi sadece kalp atışlarını dinleyebildim.Yazını okuyunca heyecanlandım birden gelecek kontrolüm 4 aralıkta inş. benimkide hareketli olurAllahın izniyle bebişlerimizi vaktinde ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alabiliriz...
Benim bugün sanki başım ağrıyor fena.. Migrenim tutacak diye korkuyorum mide bulantısıyla geliyor migren nöbeti hafif bulantım da var.. İşler de yoğun.. oy oyyyyyyy[/QUO
bendede migren var 2 gün önce başım çatlicak gibiydi sabahtan akşama kadar bekledim perdeleri çekip yatakta yattim baktım olmuyor akşam 1 minoset içtim ılık duş alıp tekrar yattım Allahtan sabah bişey kalmamıştı ama ii kıvrandırdı beni.Ben gene ev de oturuyorum sen çalışıyormuşsun bide Allah sana güç kuvvet versin...Doktorunada bir danış istersen ben ilk kontrolde sölemiştim migrenim olduğunu hamileler minoset ve parol içilebiliyormuş.Hamilelikte ne kadar korksamda ilaç içmekten migrem başka bi olay yaşamayan bilmez
Aynı zamanda doğacak bizim tosuncuklar desene. Bende kalp atışlarıyla yetinirdim hep ama bu defa hareketlerini görünce çok şaşırdım, hareket edebildiklerini bilmiyordum açıkcası. Umarım sağ sağlim sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Tosun dememin sebebi de bebeğimin son hali, tosuncuk gibi olmuş diye eşimle konuşup duruyoruz eheh.
http://24.media.tumblr.com/60f58ec3c22b77a3caa2476a9a3e379c/tumblr_mw9xfqB4X81t06bj4o1_500.jpg
Merhaba çileksurat, benimde 4 aralıkta 2 li tarama var çok hecanlıyım ve endişeliyim...İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur , hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)
Aynı zamanda doğacak bizim tosuncuklar desene. Bende kalp atışlarıyla yetinirdim hep ama bu defa hareketlerini görünce çok şaşırdım, hareket edebildiklerini bilmiyordum açıkcası. Umarım sağ sağlim sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Tosun dememin sebebi de bebeğimin son hali, tosuncuk gibi olmuş diye eşimle konuşup duruyoruz eheh.
http://24.media.tumblr.com/60f58ec3c22b77a3caa2476a9a3e379c/tumblr_mw9xfqB4X81t06bj4o1_500.jpg
bendede migren var 2 gün önce başım çatlicak gibiydi sabahtan akşama kadar bekledim perdeleri çekip yatakta yattim baktım olmuyor akşam 1 minoset içtim ılık duş alıp tekrar yattım Allahtan sabah bişey kalmamıştı ama ii kıvrandırdı beni.Ben gene ev de oturuyorum sen çalışıyormuşsun bide Allah sana güç kuvvet versin...Doktorunada bir danış istersen ben ilk kontrolde sölemiştim migrenim olduğunu hamileler minoset ve parol içilebiliyormuş.Hamilelikte ne kadar korksamda ilaç içmekten migrem başka bi olay yaşamayan bilmez
canım yukarda diil aşağıda olursa problem bişeycik olmaz stres bebeğe zarar olumlu düşün :)Salı günü gidicem ama korkuyorum ben kötü haber alacakmışım gibi geliyor..
Keseyi rahmin en tepesinde görmüştü doktor.. İnşallah sıkıntı yoktur..
canım yukarda diil aşağıda olursa problem bişeycik olmaz stres bebeğe zarar olumlu düşün :)
ayy o zamana hareketlenir mi acaba seninki de ^_^
Salı günü gidicem ama korkuyorum ben kötü haber alacakmışım gibi geliyor..
Keseyi rahmin en tepesinde görmüştü doktor.. İnşallah sıkıntı yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?