- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
sakın stres yapma peri...kolay değil ..her doktora gidişimizde kalbi atıyormu gelişiyormu fiziksel yada zihinsel bir sıkıntısı olur mu..ama endişelendikçe kötü düşünceleri üzerimize çekiyoruz ..Allah tüm anne adaylarına sabır sağlık versin... iyi dileklerimizle ve dualarımızla güzel haberlerini bekliyoruz..
iyi akşamlar kızlarrr insan niyeyse sürekli doktora gitmek istiyor ya acaba bır gelısme varmı dıyeee yarın dr gıtmemek ıcın zor tutuorum kendımı normalde 30unda gıtmem lazım
:)) aynen..keşke evde ultrason cihazı olsada baksam diyorum..isviçreli bilim adamları pratik ultrason cihazı yapmalılar :) çantada gezdirmelik.. canımız sıkıldımı bakalım :) napıyor içerde acaba :)
aynennnnnnnnn gecen 2. el ulturoson cıhazlarını fıyatına baktım dusun artık kafayı yıyorum galıbaaa:44:
:))) bari kurbana girer gibi ultrason cihazınamı girsek :) aynı şehirde olsaydık belki:))
Mrb kızlar nasıl gidiyor...benim bulantılar fena..iki kez kustum .suanda da bulantilarim agirlasti geceye kalmaz cikaririm
:) benim genelde sabahları ve yemek yedikten sonra bulantım oluyor ama hani daha kusma gibi bir olay yaşamadım... bende halsizlik çok oluyor...baş ağrısı birde....ama güzel şeyler dimi :) bebişler büyüsünler gelişsinler sağlıklı sıhhatli elleri ayakları düzgün zekaları yerinde olsun dimi :) biz razıyız bunları yaşamaya..
canım gebe olduğunu biliyolar dimi başhemşire ne diyo değiştiremiyo msn partnerini..
bir de bildiğim kadarıyla gebelerin gece çalışması yasak ?
Eki Görüntüle 862150 Eki Görüntüle 862151
Kızlar son adet tarihim 05.10.2013 dü ve Beklenen adet tarihim 02.11.2013 dü :)
12 kasım da idrar testi yaptım yukarıda görülen çift çizgiye sevinerek hemen doktora gittim alttan ultrason muaynesinde resimdeki minik noktanın bebegim oldugunu ve ortalama 3 haftalık oldugunu söyledi doktorum.
Kan testi istedi sonucum 994,3 çıktı tahminim dogru 3 haftalık bebeğin dedi.
Benim merak ettiğim internetteki hesaplayıcılarda 5+5 hamile oldugum çıkıyor doktorum 3 hafta dedi.
Eğer 3 haftalık ise bebeğimin nokta kadar görünmesi normal mi?
Haftaya kese ye bakalım diger hafta kalp atışına bakarız dedi.
Sizce herşey yolunda mı?
aynennnnnnnnn gecen 2. el ulturoson cıhazlarını fıyatına baktım dusun artık kafayı yıyorum galıbaaa:44:
:))) bari kurbana girer gibi ultrason cihazınamı girsek :) aynı şehirde olsaydık belki:))
Çok komiksiniz kızlar ya, akşam akşam güldürdünüz beni. İşin kötüsü ben neden daha önce bunu düşünemedim dedim. Annelik çok enteresan şeymiş canıımmahahahhahaha aynen ortaklasa ulturoson cıhazı alırdıkkk bır hafta sende bır hafta bendeee
Canimmm hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim senin adina..Eki Görüntüle 862150 Eki Görüntüle 862151
12 kasım da idrar testi yaptım yukarıda görülen çift çizgiye sevinerek hemen doktora gittim alttan ultrason muaynesinde resimdeki minik noktanın bebegim oldugunu ve ortalama 3 haftalık oldugunu söyledi doktorum.
Benim merak ettiğim internetteki hesaplayıcılarda 5+5 hamile oldugum çıkıyor doktorum 3 hafta dedi.
Sizce herşey yolunda mı?
Canimmm hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim senin adina..
canım doktorun doğru söylemiş bence bnm de adet tarıhım geldıgınde sılık cıkmıstı idrar testınde sonra kan testı yaptırtık 1400 lerdeydı deger. yanı 3 haftalık demesi normal.
netteki hesaplayıcılar son adet tarihine göre hesaplıyo cnm 3 haftalık çıkması normal..zaten zamanla bebek tamamlıyo o aradaki farkı..hayırlı uğurlu olsun bebişin..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Eki Görüntüle 862150 Eki Görüntüle 862151
Sizce herşey yolunda mı?
Eki Görüntüle 862150 Eki Görüntüle 862151
Sizce herşey yolunda mı?
Çok komiksiniz kızlar ya, akşam akşam güldürdünüz beni. İşin kötüsü ben neden daha önce bunu düşünemedim dedim. Annelik çok enteresan şeymiş canıımm
İnsallah Allah yardim eder de kurtulursun o adamdan kuzumbal gibi biliyor ama işine gelmiyor degiştirmiyolar..çünkü adam hastanenin bildiginiz agası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?