Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Haklısın.. Çok teşekkür ederim.. İnşallah güzel haberlerle geleceğim.. Sizlere yuppiiiiiiiiii diyerek haber vereceğimmm.. İnşallahh...

iyi akşamlar kızlarrr insan niyeyse sürekli doktora gitmek istiyor ya acaba bır gelısme varmı dıyeee yarın dr gıtmemek ıcın zor tutuorum kendımı normalde 30unda gıtmem lazım

iyi akşamlar kızlarrr insan niyeyse sürekli doktora gitmek istiyor ya acaba bır gelısme varmı dıyeee yarın dr gıtmemek ıcın zor tutuorum kendımı normalde 30unda gıtmem lazım

:)) aynen..keşke evde ultrason cihazı olsada baksam diyorum..isviçreli bilim adamları pratik ultrason cihazı yapmalılar :) çantada gezdirmelik.. canımız sıkıldımı bakalım :) napıyor içerde acaba :)

:)) aynen..keşke evde ultrason cihazı olsada baksam diyorum..isviçreli bilim adamları pratik ultrason cihazı yapmalılar :) çantada gezdirmelik.. canımız sıkıldımı bakalım :) napıyor içerde acaba :)

aynennnnnnnnn gecen 2. el ulturoson cıhazlarını fıyatına baktım dusun artık kafayı yıyorum galıbaaa:44:

Mrb kızlar nasıl gidiyor...benim bulantılar fena..iki kez kustum .suanda da bulantilarim agirlasti geceye kalmaz cikaririm

:) benim genelde sabahları ve yemek yedikten sonra bulantım oluyor ama hani daha kusma gibi bir olay yaşamadım... bende halsizlik çok oluyor...baş ağrısı birde....ama güzel şeyler dimi :) bebişler büyüsünler gelişsinler sağlıklı sıhhatli elleri ayakları düzgün zekaları yerinde olsun dimi :) biz razıyız bunları yaşamaya..

Cok sukur su gunlerimize ..dun aksam kusunca icime bimutluluk girdi ne guzel dedim hamileyim ve herseyini yasiyorum...melegim icin herseye deger herseye bunlar ne ki

Kızlar son adet tarihim 05.10.2013 dü ve Beklenen adet tarihim 02.11.2013 dü :)
12 kasım da idrar testi yaptım yukarıda görülen çift çizgiye sevinerek hemen doktora gittim alttan ultrason muaynesinde resimdeki minik noktanın bebegim oldugunu ve ortalama 3 haftalık oldugunu söyledi doktorum.
Kan testi istedi sonucum 994,3 çıktı tahminim dogru 3 haftalık bebeğin dedi.
Benim merak ettiğim internetteki hesaplayıcılarda 5+5 hamile oldugum çıkıyor doktorum 3 hafta dedi.
Eğer 3 haftalık ise bebeğimin nokta kadar görünmesi normal mi?
Haftaya kese ye bakalım diger hafta kalp atışına bakarız dedi.
Sizce herşey yolunda mı?

canım doktorun doğru söylemiş bence bnm de adet tarıhım geldıgınde sılık cıkmıstı idrar testınde sonra kan testı yaptırtık 1400 lerdeydı deger. yanı 3 haftalık demesi normal.

aynennnnnnnnn gecen 2. el ulturoson cıhazlarını fıyatına baktım dusun artık kafayı yıyorum galıbaaa:44:

:))) bari kurbana girer gibi ultrason cihazınamı girsek :) aynı şehirde olsaydık belki :))

ahahahhahaha aynen ortaklasa ulturoson cıhazı alırdıkkk bır hafta sende bır hafta bendeee
Çok komiksiniz kızlar ya, akşam akşam güldürdünüz beni. İşin kötüsü ben neden daha önce bunu düşünemedim dedim. Annelik çok enteresan şeymiş canıımm

Canimmm hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim senin adina..

Canimmm hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim senin adina..

Uzun zamandır bu telaşdan giremedim cok teşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyen anne adaylarına olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Sende durumlar nasıl varmi güzel haberler?

canım doktorun doğru söylemiş bence bnm de adet tarıhım geldıgınde sılık cıkmıstı idrar testınde sonra kan testı yaptırtık 1400 lerdeydı deger. yanı 3 haftalık demesi normal.

Cok teşekkür ederim yorumun icin icim rahatlıyor Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz inşallah diğer haftada kalp atışını duyarız dedi doktorum sonra icim daha da rahatlayacak :) Rabbim seninde bebeğini bağışlansın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

netteki hesaplayıcılar son adet tarihine göre hesaplıyo cnm 3 haftalık çıkması normal..zaten zamanla bebek tamamlıyo o aradaki farkı..hayırlı uğurlu olsun bebişin..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

maşallah maşallah ececim gözünaydın..Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin meleğini...normal güzelim 3 haftalık keseyi görmesi bile çok iyi...tebrik ediyorummmmm..

Çok komiksiniz kızlar ya, akşam akşam güldürdünüz beni. İşin kötüsü ben neden daha önce bunu düşünemedim dedim. Annelik çok enteresan şeymiş canıımm

:))) gerçekten dediğin gibi erikim....yediğimizde içtiğimizde kalktığımızda yattığımızda daha şimdiden aklımız hep onda...hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız umarım meleklerimizi...

:))) gerçekten dediğin gibi erikim....yediğimizde içtiğimizde kalktığımızda yattığımızda daha şimdiden aklımız hep onda...hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız umarım meleklerimizi...[/QUOTE]

Evet canım ya.İçimize annelik telaşı düştü bi kere♥ İnşaallah bebeklerimizi saglıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…