Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

selam kızlar... yarın doktor kontrolümüz var.. ben hem özele hem devlete gidiyorum... neden diye sorarsanız doğum konusunda devlete daha çok güveniyorum.. ne bileyim..devlet hastaneleri tam teşekküllü Allah korusun doğum anında kötü bir durumla karşılaşırlarsa daha deneyimli ebeler ve hemşireler olur diye düşünüyorum... özelde günde 10 doğum bile olmuyodur ama devlette kaç tane..her özelde yeni doğan üniteside yok.. o yüzden devletede gidiyorum ayda 1..... devlette tanıdık bir doktor olsun.. Acıbademe gidiyorum özelede... acaba sgk açısından bir sıkıntı olurmu onu bilemedim.....

her doktor randevusundan birgün önce uyuyamıyorum heyecanlanıyorum....hakikaten daha şimdiden günlerim sadece meleğimi düşünmekle geçiyor..napıyor kalp atışları devam ediyor mu..ikili tarama testi nasıl çıkıcak... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

MerhBa bende yeni uye oldum konusabilicek dertlesebilicek arkadaslar ariyorum

Bende 8 haftalik hamileyim ilk hamileligim AMA 2 gun once kahferengi akintim geldi cok korkuyorum

tweety korkma..progestan almaya başla hemen..kırmızı kan olmadığı sürece paniğe kapılma ve doktora git hemen.. iğne verir yada progestan hapı verir..ayaklarını minderlerin üstüne koy yat dinlen ama sakın stres yapma..benim 10 gün sürmüştü 3 günde 1 iğne vuruldum progestan içtim... şimdi iyiyim geçti.. Allah yardımcın olsun canım...

Doktora gittim zaten o gun isteydim ve hic oturup dinlenememistim cok yogunduk o gun ve wc gidince kahferengi akintim oldugunu gordum yarim sat sonra doktora gittim muayne etti endiselinicek bisey yok dedi AMA ilac Falan vermedi yarin yine kontrolum var dua edin bana nolur bebisim iyi olsun.bu benim ilk gebeligim tam 2 bucuk yil bekledim mucizem icin :-(

doktor zaten korkma dediyse endişelenme canım ..dualarımız seninle...bende 9 ay boyunca kötü dönemler atlattım 2 kere kimyasal gebelik geçirdim...ve haziranda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.. ama şimdi bir meleğim var kalp atışlarını duyduk..büyümüş sıpa:) bende yarın gidicem kontrole..Allah hepimizin yardımcısı olsun... güzel şeyler düşünelim güzel olsun..yediğine içtiğine dikkat et canım..doktorum bana beyaz eti yasakladı...artık tavukları iğne ile büyütüyorlar o yüzden çok canın istemediği sürece yeme dedi...günde 2 ad hurma ye dedi şekerini düzenler dedi...liste yaptı nezaman ne yemem ne kadar yemem ile ilgili ..istersen eve gidince paylaşırım..

Son düzenleme:

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bebegini canim . Evt doktor endiselenicek bisey degil dedi AMA yoruldugun icin olmus yat dinlen ve ani hareketler yapma dedi bana eve geldim zaten istende o gun ayrildim coksukur simdi dun bugun kahferengi degilde acik sari akintim var onuda doktor normal dedi.paylasirsan sevinirim canim Allahim peygamberimizin gul yuzu hurmetine bagislasin bize yawrularimizi..yarini iple cekiyorum :18:

Bu arada canim kac yillik Evlisin bizim 3 yil olucak artik

merhaba kızlar bende 8 haftalık hamişim ikinci bebeğim allahu teala herkese sağlıklı bebekler nasip etsin sağ salim kucağımıza almak nasip etsin

Merhaba kızlar benim de iki doktorum var biri bulundugun ilcede diger il merkezinde.ikisi de özel devlete nedense güvenip yok benim...yarin merkezdeki doktoruma gidicez tahlillerini yapicam demisti kan falan vercem sanirim ac mi gitsem tok mu bilemedim

Merhaba kızlar benim de iki doktorum var biri bulundugun ilcede diger il merkezinde.ikisi de özel devlete nedense güvenip yok benim...yarin merkezdeki doktoruma gidicez tahlillerini yapicam demisti kan falan vercem sanirim ac mi gitsem tok mu bilemedim

Merhaba canim kan tahlilini ne icin yapicaklar cnm Bence ac karnina git derim tahliller daha dogru cikar genelde benim doktorum oyle diyordu

Kod:
selam ben de hamileyim ve öğreneli 3 hafta oldu iki gün sonra gidip kalp sesini duyacağım çokkk heyecanlıyımmm:)

Hayirlisi olsun canim Allah saglicakla kucagina da almayi nasip eylesin.yarin benim de var randevum AMA icimde garip bi his var bisey olucakmis gibi insallah bende kalp atislarini duyabilirim :18:

Merhaba canim kan tahlilini ne icin yapicaklar cnm Bence ac karnina git derim tahliller daha dogru cikar genelde benim doktorum oyle diyordu

Bilmiyorum ki canım size yapmadilar mi..demir eksikligim var demistim diger randevunda zaten tüm tahlillerini yapicaz demisti doktor.sanirim hepatit b seker kan sayimi falan yapiyolarmis

Bilmiyorum ki canım size yapmadilar mi..demir eksikligim var demistim diger randevunda zaten tüm tahlillerini yapicaz demisti doktor.sanirim hepatit b seker kan sayimi falan yapiyolarmis

Ben yurt disindayim canim ve burda hersey cok yavas gelisiyor inanirmisin 8 haftalik hamileyim AMA daha iki kez bakti doktorum daha bebisimin kalp atislarini yarin duyucam allahin izniyle ve persembede tahlillerim yapilicakmis. Ve asil korktugum bebisime bisey olmamasi cunku 2 gun once kahferengi akintim geldi isyerinde cok yorulmustum hic oturamamistim wc gidincede kahferengi akintim gelmisti baya Hemen doktora gittim endise edilicek bisey degil dedi zorlanmissin ondan gelmis dedi yat dinlen ve ani hareketler yapma dedi 3 gundur evdeyim bnde bakalim yarin ne olucak yarin ultrasonda bakicaz demisti. Dua edin ne olur hersey yolunda olsun

inşallah her şey güzel olucak kötü şeyler getirme aklına bi tehliken olsa kırmızı gelirdi kahverengi çok da öenmli değil diyolar.dikkat et kendine.doktoru her şey yolunda dese de yat dinlen her fırsatta, iş yapma.ben öyle yapıyorum valla bi tehliken yok dedi doktor ama etrafta çok düşük yapanları duydum o yüzden dikkat ediyorum yemek bile yapmıyorum anneme gidiyorum sık sık en azından aralık sonuna kadar dikkat edicem ...hayırlısıyla haziran gelse de şu bebişlerimize kavuşsak ya benim ilk hamileliğim inanılmaz heycanlıyım.midem kötü 3 kez çıkardım ama yine de çok mutluyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…