Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Benimde ilk hamileligim canim evet insallah allahin izniyle hersey guzel olucak evet bende bir an once haziran gelsede bebisimi kucagima alabilsem hayirlisiyla diyorum.bende kusma falan yok ama acayip mide bulantim var canim AMA evt bende cok mutluyum rabbim bagislasin bize yawrularimizi )

Bana zaten internetten hesaplama sacma geliyor 14 gub olmus yumurtlayali bebek 6 haftalik cikiyor benim hesabima gorede 3 haftalik :) Amin canım Rabbim sağlıkla seninde bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah.cok teşekkür ederim yorumun için

Amin canim insallah rabbim isteyen herkese versin insallah. sanada bebisi sagsalim kucagina almayi nasip etsin.. adetlerim cok karistigi icin bat ne zaman bilemiyorum ama ortalamasi 14ile 19 arasi ama bende adet belirtisi yok yani goguslerimde hassasiyet falan hic yok bende kendimi alikoyamiyorum acaba hamilemiyim demekten.. Rabbimden istiyorum insallah nasip eder banada.. sende belirti var miydi bi yardimci olsan :)

bende senin gibi yapmayı düşünüyorum canım , hem devlet hem özel.
bu arada dokttordan sonra güzel haberlerini bekliyoruz...

biraz geç oldu ama aç gitmelisin canım , hormon , hepatit b , sarılık , hepsine bakıyorlar çünki..

selam ben de hamileyim ve öğreneli 3 hafta oldu iki gün sonra gidip kalp sesini duyacağım çokkk heyecanlıyımmm:)

Sende hoşgeldin hadi hayırlısı olsun canım..

Günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri...

Arkadaşlar merhaba sizi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. benim 7+5 haftalıkken bebeğimi göremedik. clexane ve corasprin kullanıyodum perşembe günü vücudum dökülüo gibiydi grip oldum eve gittim koyu kahverengi şekilde lekelenmem oldu. başka bi doktora gittim baktı bebeğin görünmesi lazım bence yarın gel haftasonu kafan rahat olsun kürtaj yaparım dedi. benim dr. hoşuma gitmedi ve kendi dr. uma ertesi güne randevu aldım hemen oda ümitlenmememi söylemişti. bende kürtaj olucam die hazırlıklı gidiordum. 1 gün sonra dr.a gittiğimizde bebeğimizi gördük ama dr. gelişmemiş olduğunu ve öldüğünü söyledi. Şuan da kürtaj yapamam ama dedi corasprin kullanıyosun kanamanı durduramam dedi hayatın tehlikeye girer dedi ve rahmin bile alınabilir dedi. DÜşünebiliomusunuz bigün önce gittiğim dr. hemen kürtaj yapıcaktı Arkadaşlar corasprin etkiisi 3-4 gün geçmiomuş o yüzden cuma gününü bekliyorum cuma günü kürtaj yapıcaklar 1 gün hastanede kalıcam sanırım. bu 3. bebeğimi kaybedişim nasip değilmiş yapıcak bişey yok Allahın takdiri.

Herkese günaydın...
Bugün moralim hiç de iyi değil sebebini bilmiyorum öyle huysuzluğum üstümde..
Yarınki kontrolümü takıyorum sanırım rahat edemiyorum oy...

Günaydıııınnn.

Hafta sonu acıldeydım kızlar yedıklerım dokundu sanırım zehırlenmısım..

4 lıtre serum verdıler hem esıme hem bana sonra kadın dogum dr muane ettı ulturosonla ben ekranı gormedım ama dr 7 haftalık dedi ama 8 haftanın bıtmıs olması lazım bole bısey olan varmıı :26: Kalbı atıo dusuk tehlıkesı yok fılan dedı ama ınsan takıo kafasına

Kızlar birde işeeee zorla geliorummm hiç çalışma isteyi yok içimdeee işten çıkmak istiyorum sizce neyapayımmmm

Günaydın arkadaşlar,
Benim de bugün ilk bulantı ve kusmalarım başladı. Bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım, öyle de gidicek sanıyodum, ama olmadı normal hamileymişim ben de farklı değilmişim yani

Allah sabır versin canım.Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı,kucağına almayı nasip edeceği bir evlat versin.

Canım çok geçmiş olsun..
Aynen ben de de o isteksizlik var.. En ufak iş gözümde büyüyor..
Hiçbirşey yapasım yok.. 7 ay sabredeyim diyorum sırf doğum iznini bekler oldum şimdiden.. Rabbim izin verirse tabi.

Benim bugün sanki başım ağrıyor fena.. Migrenim tutacak diye korkuyorum mide bulantısıyla geliyor migren nöbeti hafif bulantım da var.. İşler de yoğun.. oy oyyyyyyy
Selam canım benimde yengemin Niğde'ni var ve gözünü korkutmak istemem ama o çok bulantılı geçirdi canım..
Cok sukur su gunlerimize ..dun aksam kusunca icime bimutluluk girdi ne guzel dedim hamileyim ve herseyini yasiyorum...melegim icin herseye deger herseye bunlar ne ki
ay canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Ben de herşeyiyle yaşamak istiyorum dediğin gibi ne bulantım oldu ne de kusmam sen şanslısın ama bana diyorlar çok kötü bişey bulantı diye o yüzden sen şanslısın diyorlar.. Allah'tan hayırlısı..

Bende 8 haftalik hamileyim ilk hamileligim AMA 2 gun once kahferengi akintim geldi cok korkuyorum
canım benimde var kahve rengi akıntım çarşambadan beri.. Yat dinlen canım çok iş yapma..

Canım bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah.. Listeyi bizlerle de paylaşırsan çok sevinirim. Bazen çıkmaza düşüyorum bunu yemeli miyim yememeli miyim diye..
merhaba kızlar bende 8 haftalık hamişim ikinci bebeğim allahu teala herkese sağlıklı bebekler nasip etsin sağ salim kucağımıza almak nasip etsin
Âmin canım hoşgeldin aramıza..
Benim de aynı durum var iğne veya hap verdi mi canım? Yat dinlen bol bol..bana da doktorum normal dedi..
Canım çok geçmiş olsun benimde hesabıma göre nohutum 3 gün geriden geliyor..

benımde bugun mıdem ock bulanıoo

Allah sabır versin canım.Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı,kucağına almayı nasip edeceği bir evlat versin.

Allah razı olsun cnm inşallah. vücudum hala hamile modunda yalnız:) göğüslerim çok ağrımaya başladı midem pek iyi değil felan. korkuyorum kürtaj olmaya ama çare yok işte.

dr.a sordum ne zman tekrar düşünebiliriz die fazla beklemenin bi anlamı yok dedi adt gördükten sonra kendini nezamn hazır hissedersen dedi inşallah deidm artık en kısa zamanda Allah ne zaman nasip ederse artık:)

Canım çok geçmiş olsun.Sen son adet tarihine göre hesaplıyosun fakat geç döllenme olmuş olabilir yani yumurtlama geç olmuştur.Bu kadar farkdan bişey olmaz.Doktor kalbi atıyor düşük tehliken yok demiş zaten.Eğer bebekte gelişim geriliği yani kromozom anomalisi olsaydı arada 10-15 gün oynardı.Ben yaşadım bir önceki gebeliğimde.O yüzden kalbini ferah tutabilirsin canım.

Herkese günaydın...
Bugün moralim hiç de iyi değil sebebini bilmiyorum öyle huysuzluğum üstümde..
Yarınki kontrolümü takıyorum sanırım rahat edemiyorum oy...
Canım günaydın acaba bu hamilelikten mi bende dün akşam sabepsiZ hani derler ya iç sıkıntısı hüngür hüngür ağladım.. Psikolojik olarak sanırım çok etkileniyoruz.
Canım çok zor Allah sana sabırlar ve dayanma gücü versin..dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…