Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Canım ben malesef bebeğimi yine düşürdüm

Canım benim inan ne diyeceğimi bilemedim. Seni çok iyi anlıyorum. Şu an seni teselli edecek hiçbir şey yok onu da biliyorum. Her şey Allah'tan.. Demek ki doğmaması daha hayırlıymış..Rabbim'in vardır bir bildiği canım, hayırlısı olsun.. Benimde perşembe günü kontrolüm var bakalım.. Ben de çok ümitsizim ya, hayırlısı...

Canım öncelikle çok tebrik ederim ALLAHIM sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş. başka bir forumda yazını görmüştüm senin 6. ayda yazmışsın morfoloji sorunu varmış sanırım ama şimdi hamilesin çok şükür bende de bir umut oldun. 2 senedir morfoloji yüzünden bekliyoruz. doğal yollamı hamiş kaldın eğer öyleyse özel kullandığın bir kür veya ilaç varmıydı. yada önerebileceğin herhangibi birşey varmı. şu an da adetim 6 gün gecikti normalde saat gibidir test yaptım çıkmadı birşey zaten hiç umudum yok. senin kaç gün geçmişti testte öğrendiğin zaman.Tekrar çok tebrik ederim canım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah. bizler içinde dua et Hamişlerin duası karnında ki o minicik bebeğin hürmetine kabul olur inş.

hadi kızlar topiği canlandıralımmmm neden kimseler yazmıyooorr yokmuu ekim hamişleriiiii gel vatandaşşş gellllll

bu arada dün drumla konuştum değerim 166,16 cıktı diye suan cok kucuk ondan öyle dedi 2 günde 4 kat artması saglıklı gebelık demekmişşş haftaya c.tesi kesesini görürürm inşallahhhhhh

canım benim Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.ben bugün aile hekimine gittim 3-4 tüp kan aldı yarın tam kaç haftalık öğreneceğim bana 8 haftalık olana kadar gitme alttan muayene ederler dedi oda çok doğru değil dedi.açıkcası bende korktum hiç muayene olmadım çünkü daha önce aşağıdan :)) seni nasıl muayene ettiler?

kızlar hepiniz adına çok sevindim benim sormak istediğim öğrenmeden önce belirtileriniz nelerdi bende 1 hafta sonra test yapabileceğim hastalığıma 1 hafta var ve çok merak ediyorum tuhaflıklar var ama tam kestiremiyorum açıkçası

dilekçim çok üzüldüm gözlerim doldu dilerim Allah en kısa zamanda ikinizinde sağlıklı olacağı şekilde bir bebek nasip eder sana ve en mutlu annelerden biri olursun inşallah..

benim sırtım çok ağrıyordu canım birde bacaklarımda özellikle kaval kemiğimde ağrı hala ağrıyor mesela 2-3 gün gecikti test yaptım ama negatif çıkmıştı pazartesi günü yani 5. gün geciktiğimde öğrendim.ama kan testinde hemen çıkıyormuş bildiğim kadarıyla bide kokuları çok net aldım mesela kurban bayramında o et kokusu beni mahvetmişti :)

Son düzenleme:

ben de 1 hafta önce korkunç bir bel ağrısı oldu sonra hafifledi şimdi hafif göğüs uçlarım sızlıyor ve şiş ki ben adet öncesi göğsümde değişiklik olmaz karnımdada balon varmış gibi bacaklarımı karnıma çekemiyorum kızımdaki hamileliğimi hatırlamaya çalışıyorum olmuyor 9 yıl geçmiş aradan bir de ben mayıs ayında bazı sebeplerden kürtaj oldum ve bu ordaki belirtilerede benzemiyor bide 1-2 gündür bulantı var midem çok hasaslaştı çok kafam karıştı ben hastalanacağımı hiç hissetmem ne sancı ne öncesi sadece iştahım artar bide çok sinirli olurum benmi kendimi etkiledim yok sabu sefer hastalık belirtilerim bumu bilmiyorum daha 1 haftam var biliyorum test yapsam çıkmaz bekliyorum bakalım :18:

hayırlısı olsun canım benim inşallah hamilesindir.ne güzel sen daha önce yaşamışsın ben şuan şapşal gibiyim :) benimde göğüslerim çok şişti yazmayı unuttum onu özellikle uçları çok sızlıyordu normaldede şişerdi regli öncemde ama hiç sızlamazdı ya bide ben bu forumdan şey okumuştum reglimin geçmesini beklerken plastik şeffaf bardağa idarını yapıp bakıosun içindeki tortulara bende vardı böyle beyaz beyaz kepek gibi şeyler ama ne kadar doğru bilmiyorum bi oku istersen o sayfayı sende bak :)

evet okudum onu daha önceden kanda en erken ne zaman belli olur acaba ? Sen ne zaman yatın testini

kızlarrrrrr ben de aranıza katıldım msanırım idrar testi yaptım bugün çıktı :)))) yarın doktora gidicem inş bu sefer bişi olmaz bebeğime

selam aranıza yeni katıldım bende 5+6 hamileyim bu sabah keseyi ve yolk sacı gördük kalp atışı için haftaya tekrar gidicem

ben de kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum..kızlar dün doktora gittiğimde vajinal ultrason yaptı, sakıncalı bişe olduğunu söylediler bana bilginiz var mı?

bi de aşağı imzada haftalık yazan bilgileri topluca okuyabileceğimiz bi yer var mı? ben tek tek imzaların altındakini toparlayıp dosya oluşturdum ama zor oluyo bu şekilde

benimde kalp atışlarını duymak için vajinal ultrasonla bakıldı ama duyamadık henüz..... sanmıyorum tehlikeli olduğunu bu yöntem kullanılmazdı sanırım olsaydı

Slm bayanlar , bayramın 2. günü adetim 1 hafta geçmişti ve dayanamayıp test yaptım.. Çift çizgiyi görünce doktora koştum hemen. ultrasonda keseyi gördü . Umarım sorunsuz sıkıntısız alırız kucağımıza bebişlerimizi. Allahım Herkese yaşatsın bu mucizevi duyguyu..

ilk gebelikte bunun sakıncalı oldunu sölemişlerdi de umarım bi sorun olmaz dediğin gibi benim gözüm tutmadı doktoru yaa hamilelik için almam gereken takviyeleri hormon, biyokimya testlerini ben kendim istedim kendisi şunu şunu yapalım falan hiç demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…