Canım ben malesef bebeğimi yine düşürdüm
ben de dün öğrendim ve şokunu atlatamadık henüz ..çook güzel bi duyguymuş rabbim isteyenlere yaşatsın
evde idrar testi yaptım çift çıkınca napcağımızı bilemedik eşimle ,gitti başka marka daha aldı o da çift ,akşamüstüydü özel bi hastaneye gidip kan verdim sonucumda 3220 yazıyodu.4 buçuk haftalık olmuş fasulyem :)
benim sırtım çok ağrıyordu canım birde bacaklarımda özellikle kaval kemiğimde ağrı hala ağrıyor mesela 2-3 gün gecikti test yaptım ama negatif çıkmıştı pazartesi günü yani 5. gün geciktiğimde öğrendim.ama kan testinde hemen çıkıyormuş bildiğim kadarıyla bide kokuları çok net aldım mesela kurban bayramında o et kokusu beni mahvetmişti :)
ben de 1 hafta önce korkunç bir bel ağrısı oldu sonra hafifledi şimdi hafif göğüs uçlarım sızlıyor ve şiş ki ben adet öncesi göğsümde değişiklik olmaz karnımdada balon varmış gibi bacaklarımı karnıma çekemiyorum kızımdaki hamileliğimi hatırlamaya çalışıyorum olmuyor 9 yıl geçmiş aradan bir de ben mayıs ayında bazı sebeplerden kürtaj oldum ve bu ordaki belirtilerede benzemiyor bide 1-2 gündür bulantı var midem çok hasaslaştı çok kafam karıştı ben hastalanacağımı hiç hissetmem ne sancı ne öncesi sadece iştahım artar bide çok sinirli olurum benmi kendimi etkiledim yok sabu sefer hastalık belirtilerim bumu bilmiyorum daha 1 haftam var biliyorum test yapsam çıkmaz bekliyorum bakalım :18:
hayırlısı olsun canım benim inşallah hamilesindir.ne güzel sen daha önce yaşamışsın ben şuan şapşal gibiyim :) benimde göğüslerim çok şişti yazmayı unuttum onu özellikle uçları çok sızlıyordu normaldede şişerdi regli öncemde ama hiç sızlamazdı ya bide ben bu forumdan şey okumuştum reglimin geçmesini beklerken plastik şeffaf bardağa idarını yapıp bakıosun içindeki tortulara bende vardı böyle beyaz beyaz kepek gibi şeyler ama ne kadar doğru bilmiyorum bi oku istersen o sayfayı sende bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?