Selam canım benimde yengemin Niğde'ni var ve gözünü korkutmak istemem ama o çok bulantılı geçirdi canım..
ay canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Ben de herşeyiyle yaşamak istiyorum dediğin gibi ne bulantım oldu ne de kusmam sen şanslısın ama bana diyorlar çok kötü bişey bulantı diye o yüzden sen şanslısın diyorlar.. Allah'tan hayırlısı..
canım benimde var kahve rengi akıntım çarşambadan beri.. Yat dinlen canım çok iş yapma..
Canım bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah.. Listeyi bizlerle de paylaşırsan çok sevinirim. Bazen çıkmaza düşüyorum bunu yemeli miyim yememeli miyim diye..
Âmin canım hoşgeldin aramıza..
Benim de aynı durum var iğne veya hap verdi mi canım? Yat dinlen bol bol..bana da doktorum normal dedi..
Canım çok geçmiş olsun benimde hesabıma göre nohutum 3 gün geriden geliyor..
Aynen ya sanırım hamilelikten evet.. Ama bazen çok çekilmez oluyorumCanım günaydın acaba bu hamilelikten mi bende dün akşam sabepsiZ hani derler ya iç sıkıntısı hüngür hüngür ağladım.. Psikolojik olarak sanırım çok etkileniyoruz.
Ay kırma eşini de.. Ağla hatta hüngür hüngür ağla çünkü bende akşam ağladım hatta çok komik sen yat ben biraz ağlıycam dedim.. Ay iş konusunda da çok bulantın vs yoksa bence dayan zaten 3 aylık olmamıza ne kaldı?bugün eşimi aradım agladımmm agladııım işin gücün para oldu dediimmsımdı bıraz rahatım zavallı kocamında bır sucu yok ama olsun ben ısten cıkmak ıstıorummm neapsamkıı
Canım rutin kontroller.Her ay kan tahlillerine bakilmasi gerekiyormuş.Ben de persembe gidicem tahlil vermeye, aç gel dediler.Merhaba kızlar benim de iki doktorum var biri bulundugun ilcede diger il merkezinde.ikisi de özel devlete nedense güvenip yok benim...yarin merkezdeki doktoruma gidicez tahlillerini yapicam demisti kan falan vercem sanirim ac mi gitsem tok mu bilemedim
Çok üzüldüm geçmiş olsun.Insaallah en kisa zamanda saglikli bir bebek sahibi olursunuArkadaşlar merhaba sizi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. benim 7+5 haftalıkken bebeğimi göremedik. clexane ve corasprin kullanıyodum perşembe günü vücudum dökülüo gibiydi grip oldum eve gittim koyu kahverengi şekilde lekelenmem oldu. başka bi doktora gittim baktı bebeğin görünmesi lazım bence yarın gel haftasonu kafan rahat olsun kürtaj yaparım dedi. benim dr. hoşuma gitmedi ve kendi dr. uma ertesi güne randevu aldım hemen oda ümitlenmememi söylemişti. bende kürtaj olucam die hazırlıklı gidiordum. 1 gün sonra dr.a gittiğimizde bebeğimizi gördük ama dr. gelişmemiş olduğunu ve öldüğünü söyledi. Şuan da kürtaj yapamam ama dedi corasprin kullanıyosun kanamanı durduramam dedi hayatın tehlikeye girer dedi ve rahmin bile alınabilir dedi. DÜşünebiliomusunuz bigün önce gittiğim dr. hemen kürtaj yapıcaktı Arkadaşlar corasprin etkiisi 3-4 gün geçmiomuş o yüzden cuma gününü bekliyorum cuma günü kürtaj yapıcaklar 1 gün hastanede kalıcam sanırım. bu 3. bebeğimi kaybedişim nasip değilmiş yapıcak bişey yok Allahın takdiri.
Günaydıııınnn.
Hafta sonu acıldeydım kızlar yedıklerım dokundu sanırım zehırlenmısım..
4 lıtre serum verdıler hem esıme hem bana sonra kadın dogum dr muane ettı ulturosonla ben ekranı gormedım ama dr 7 haftalık dedi ama 8 haftanın bıtmıs olması lazım bole bısey olan varmıı :26: Kalbı atıo dusuk tehlıkesı yok fılan dedı ama ınsan takıo kafasına
benımde bugun mıdem ock bulanıoo
aynenn mayıs basını ıpleee cekıorummmmmmmm kendımı moralmennn udzeltmem laızm ama sureklı aglama ıstegııCanım çok geçmiş olsun..
Aynen ben de de o isteksizlik var.. En ufak iş gözümde büyüyor..
Hiçbirşey yapasım yok.. 7 ay sabredeyim diyorum sırf doğum iznini bekler oldum şimdiden.. Rabbim izin verirse tabi.
Canım çok geçmiş olsun.Sen son adet tarihine göre hesaplıyosun fakat geç döllenme olmuş olabilir yani yumurtlama geç olmuştur.Bu kadar farkdan bişey olmaz.Doktor kalbi atıyor düşük tehliken yok demiş zaten.Eğer bebekte gelişim geriliği yani kromozom anomalisi olsaydı arada 10-15 gün oynardı.Ben yaşadım bir önceki gebeliğimde.O yüzden kalbini ferah tutabilirsin canım.
ya cok sey yedım kızartma tatlı v.s v.sCanım rutin kontroller.Her ay kan tahlillerine bakilmasi gerekiyormuş.Ben de persembe gidicem tahlil vermeye, aç gel dediler.
Çok üzüldüm geçmiş olsun.Insaallah en kisa zamanda saglikli bir bebek sahibi olursunu
Canım geçmiş olsun neyden zehirlendin? Ultrasonda gün farkı çıkabiliyor ama en dogru sonuçları ultrason veriyormuş +-3 gün.
Ay kırma eşini de.. Ağla hatta hüngür hüngür ağla çünkü bende akşam ağladım hatta çok komik sen yat ben biraz ağlıycam dedim.. Ay iş konusunda da çok bulantın vs yoksa bence dayan zaten 3 aylık olmamıza ne kaldı?3.aydan snr inşallah daha enerjik olucaz.. Yani bence 1 ay daha dayan ya da bi hafta falan bi rapor al evdeyken karar ver canım..
yesilerikk_gelintaci çok tşk ederim arkadaşlar Allah sizlere de inşallah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli şekilde
merhaba tatlım..ben 6 haftalıkken gittim devlet hastanesine ya aletlerin yetersizliğinden veya daha çok küçük olduğundan duyamamıştım..bu ctesi gitcem doktora inşallah o zmn duyarım..arka arkayaymış bizim günler de Allah hayırla kurtarsın :)Selam cnm sende benim gibi 8 haftalik hamissin goruyorumda Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim benimde yarin randevum var insallah kalp atislarini duyabilirim ve hersey yolunda olur sen ne zmn duymustun kalp atislarini canim ?
Arkadaşlar merhaba sizi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. benim 7+5 haftalıkken bebeğimi göremedik. clexane ve corasprin kullanıyodum perşembe günü vücudum dökülüo gibiydi grip oldum eve gittim koyu kahverengi şekilde lekelenmem oldu. başka bi doktora gittim baktı bebeğin görünmesi lazım bence yarın gel haftasonu kafan rahat olsun kürtaj yaparım dedi. benim dr. hoşuma gitmedi ve kendi dr. uma ertesi güne randevu aldım hemen oda ümitlenmememi söylemişti. bende kürtaj olucam die hazırlıklı gidiordum. 1 gün sonra dr.a gittiğimizde bebeğimizi gördük ama dr. gelişmemiş olduğunu ve öldüğünü söyledi. Şuan da kürtaj yapamam ama dedi corasprin kullanıyosun kanamanı durduramam dedi hayatın tehlikeye girer dedi ve rahmin bile alınabilir dedi. DÜşünebiliomusunuz bigün önce gittiğim dr. hemen kürtaj yapıcaktı Arkadaşlar corasprin etkiisi 3-4 gün geçmiomuş o yüzden cuma gününü bekliyorum cuma günü kürtaj yapıcaklar 1 gün hastanede kalıcam sanırım. bu 3. bebeğimi kaybedişim nasip değilmiş yapıcak bişey yok Allahın takdiri.
canım kafaya takılacak ne var bi sorunun yok çok şükür niye kendini boşu boşuna strese sokuyosun..Herkese günaydın...
Bugün moralim hiç de iyi değil sebebini bilmiyorum öyle huysuzluğum üstümde..
Yarınki kontrolümü takıyorum sanırım rahat edemiyorum oy...
ayy canıııım çok geçmiş olsun..hay Allah verilmiş sadakan varmış cnm bebişe bile olmamış Allah tan..1-2 haftalık farktan bişe olmaz diyo doktorlar cnm kafana takma..sen kendine iyi bak bebiş de iyi olsun..Günaydıııınnn.
Hafta sonu acıldeydım kızlar yedıklerım dokundu sanırım zehırlenmısım..
4 lıtre serum verdıler hem esıme hem bana sonra kadın dogum dr muane ettı ulturosonla ben ekranı gormedım ama dr 7 haftalık dedi ama 8 haftanın bıtmıs olması lazım bole bısey olan varmıı :26: Kalbı atıo dusuk tehlıkesı yok fılan dedı ama ınsan takıo kafasına
canım kafaya takılacak ne var bi sorunun yok çok şükür niye kendini boşu boşuna strese sokuyosun..
huysuzluğun hamileliktendir hormonlar fora :)
ayy ben de bi ctesi görseydim aman..
Kızlar birde işeeee zorla geliorummm hiç çalışma isteyi yok içimdeee işten çıkmak istiyorum sizce neyapayımmmm
hahhaha iyi saatte olsunlar uğramış bana da bu aralar sık sık geliyo hemen gönderiyorum başımdan..Sorma ya.. İlk muayenem iç açıcı geçmemişti ya aklımda onlar dönüp duruyor..
Kabus gibi oluyor geceleri..
Gaipten sesler geliyor: " kesen rahmin en tepesinde duruyor, kalp atışlarını duyamazsannnnnnn huuuuuu ooooo"
gibi ürkütücü işte :26:
ayy canıııım çok geçmiş olsun..hay allah verilmiş sadakan varmış cnm bebişe bile olmamış allah tan..1-2 haftalık farktan bişe olmaz diyo doktorlar cnm kafana takma..sen kendine iyi bak bebiş de iyi olsun..
tatlım senin hamile olduğunu biliyolar dimi pamukhelva gibi sorun çıkarmazlar?
çok zor biliyorum ama doğum izni çok işine yarıycak bir de şimdiki zamanlar sıkıntılı zamanlar şöyle 1 ay daha geçsin daha da rahatlıycakmışız..
hahhaha iyi saatte olsunlar uğramış bana da bu aralar sık sık geliyo hemen gönderiyorum başımdan..
ben cuma gece rüyamda gördüm onun mutluluğuyla leyla gibi dolanıyorum şimdi ortada :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?