Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

bugün eşimi aradım agladımmm agladııım işin gücün para oldu dediimm sımdı bıraz rahatım zavallı kocamında bır sucu yok ama olsun ben ısten cıkmak ıstıorummm neapsamkıı

bugün eşimi aradım agladımmm agladııım işin gücün para oldu dediimm sımdı bıraz rahatım zavallı kocamında bır sucu yok ama olsun ben ısten cıkmak ıstıorummm neapsamkıı
Ay kırma eşini de.. Ağla hatta hüngür hüngür ağla çünkü bende akşam ağladım hatta çok komik sen yat ben biraz ağlıycam dedim.. Ay iş konusunda da çok bulantın vs yoksa bence dayan zaten 3 aylık olmamıza ne kaldı? 3.aydan snr inşallah daha enerjik olucaz.. Yani bence 1 ay daha dayan ya da bi hafta falan bi rapor al evdeyken karar ver canım..

Canım rutin kontroller.Her ay kan tahlillerine bakilmasi gerekiyormuş.Ben de persembe gidicem tahlil vermeye, aç gel dediler.
Çok üzüldüm geçmiş olsun.Insaallah en kisa zamanda saglikli bir bebek sahibi olursunu

Canım geçmiş olsun neyden zehirlendin? Ultrasonda gün farkı çıkabiliyor ama en dogru sonuçları ultrason veriyormuş +-3 gün.

Ben de şu an sadece devlete gidiyorum ama hiç yeterli gelmedigini düsünüyorum.Yaşadıgım şehirde özelde dr. yok o yüzden yakın illerden birine özele gitmeyi düşünüyorum bir kaç hafta sonra. Hem devlet, hem özel olmalı bence de

yesilerikk_gelintaci çok tşk ederim arkadaşlar Allah sizlere de inşallah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli şekilde

aynenn mayıs basını ıpleee cekıorummmmmmmm kendımı moralmennn udzeltmem laızm ama sureklı aglama ıstegıı

cnm gecen hafta gerılık 4 gündüğ bu hafta 1 haftaya cıkmıs korktum

ya cok sey yedım kızartma tatlı v.s v.s

cnm gecen hafta ıkı gun ızınlıydım evdeydım evdede sıkılıorum bılmıorum ya kafayı yıycem galıba bıraz oncede mudur arayıp kızdı o an cıkma ısteyım dahada tavan yaptııııı

Selam cnm sende benim gibi 8 haftalik hamissin goruyorumda Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim benimde yarin randevum var insallah kalp atislarini duyabilirim ve hersey yolunda olur sen ne zmn duymustun kalp atislarini canim ?
merhaba tatlım..ben 6 haftalıkken gittim devlet hastanesine ya aletlerin yetersizliğinden veya daha çok küçük olduğundan duyamamıştım..bu ctesi gitcem doktora inşallah o zmn duyarım..arka arkayaymış bizim günler de Allah hayırla kurtarsın :)

canım Allah sabır versin..inşallah hayırlı zamanda sağlıkla alırsın kucağına bebişini sen de inşallah en kısa zamanda anne olursun..

Herkese günaydın...
Bugün moralim hiç de iyi değil sebebini bilmiyorum öyle huysuzluğum üstümde..
Yarınki kontrolümü takıyorum sanırım rahat edemiyorum oy...
canım kafaya takılacak ne var bi sorunun yok çok şükür niye kendini boşu boşuna strese sokuyosun..
huysuzluğun hamileliktendir hormonlar fora :)
ayy ben de bi ctesi görseydim aman..

ayy canıııım çok geçmiş olsun..hay Allah verilmiş sadakan varmış cnm bebişe bile olmamış Allah tan..1-2 haftalık farktan bişe olmaz diyo doktorlar cnm kafana takma..sen kendine iyi bak bebiş de iyi olsun..

canım kafaya takılacak ne var bi sorunun yok çok şükür niye kendini boşu boşuna strese sokuyosun..
huysuzluğun hamileliktendir hormonlar fora :)
ayy ben de bi ctesi görseydim aman..

Sorma ya.. İlk muayenem iç açıcı geçmemişti ya aklımda onlar dönüp duruyor..
Kabus gibi oluyor geceleri..
Gaipten sesler geliyor: " kesen rahmin en tepesinde duruyor, kalp atışlarını duyamazsannnnnnn huuuuuu ooooo"
gibi ürkütücü işte :26:

Kızlar birde işeeee zorla geliorummm hiç çalışma isteyi yok içimdeee işten çıkmak istiyorum sizce neyapayımmmm

tatlım senin hamile olduğunu biliyolar dimi pamukhelva gibi sorun çıkarmazlar?
çok zor biliyorum ama doğum izni çok işine yarıycak bir de şimdiki zamanlar sıkıntılı zamanlar şöyle 1 ay daha geçsin daha da rahatlıycakmışız..

hahhaha iyi saatte olsunlar uğramış bana da bu aralar sık sık geliyo hemen gönderiyorum başımdan..
ben cuma gece rüyamda gördüm onun mutluluğuyla leyla gibi dolanıyorum şimdi ortada :119:

aynen cnm allah korumus vallaa ya ben ısımı ve bu salakkkkkkk müdürdennnnnn nefreeeettt ediooorum zorla işe geliorummm Neolcak bılmıorummmm Off offff ısten cıksam evde sıkılırmıyımkıı dıorum Amannn paranın yuzude sıcak neolcak bılmıorummm

hahhaha iyi saatte olsunlar uğramış bana da bu aralar sık sık geliyo hemen gönderiyorum başımdan..
ben cuma gece rüyamda gördüm onun mutluluğuyla leyla gibi dolanıyorum şimdi ortada :119:

Valla bazen geceleri eşim benimle konuşuyormuş gibi oluyor yanıma bakıyorum uyuyor.. Öyle korkuyorum ki..
Kafayı mı yiyorum ne yavaştan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…