- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
aynen cnm allah korumus vallaa ya ben ısımı ve bu salakkkkkkk müdürdennnnnn nefreeeettt ediooorum zorla işe geliorummmNeolcak bılmıorummmm Off offff ısten cıksam evde sıkılırmıyımkıı dıorum Amannn paranın yuzude sıcak neolcak bılmıorummm
hahhaha :)Valla bazen geceleri eşim benimle konuşuyormuş gibi oluyor yanıma bakıyorum uyuyor.. Öyle korkuyorum ki..
Kafayı mı yiyorum ne yavaştan..
hahhaha :)
geçen gece beni de iyi korkuttular da ayetel kürsi felak nas oku geçiyo..
korkmana gerek yok, yarın bebişini görüceksin, kolları bacakları belli olmuştur belki, belki sana arkasını dönücek naz yapıcak ya da sürpriz yapıp sana dönücek..ayy yavrum yaa nası güzeeel büyüyolar şimdi göbişimizde..yirim yirim onları beeen..
ha şöyleee aferin..onun senle olduğunu bilmek çok güzel bi his..sevindirik ol aman sakın korkmaBen zaten yatıyoruz yatağa uyumadan önce eşime duaları sesli okutuyorum onu öyle dinlemek öyle güzel geliyor ki... Sonra da ben okuyorum içimden göbüşüme üflüyorum duamı edip yatıyorum.. Her gece rutin tekrarlarız..
Okumadığımız gece gelmiş olabilirler aman ayy ben çok da korkarım..:18:
Yavrularımızın kendi bedenimizde büyüyor olması Allah tarafından bize verilen en güzel lütuf diye düşünüyorum..
Göbişimizde neler oluyor bilmiyoruz.. Ben de yirim onları yirimmmm ne ballar Allah'ımm..
Bak pozitif oldum şu an sevindik oldum
benim işim çok rahat ama ben bile aman çalışmasam mı diyorum, sora bebişime alıcam kıyafetler, odası fln aklıma geliyo tmm o zmn çalışiim madem diyorum
off aynı düşünceler beynimi kemiriooorrr mayısa 6 ay kaldı diorum aksam esımle oturup konusucamm bakalım yada az gezıp yurusem ıyı gelır bunalımdan cıkarım dıorum
zeynelim sana bişey sorucam canım sen kalp atışlarını duyduğunda kese boyutun ne kadardı ben cumartesi günü gittim ama kalp atışlarını duyamadım doktor duyulması gerekiyordu ama haftaya tekrar geldi dedi birde 10 günde sadece 5 mm büyümüş kesem yavaş büyüyor yani
[sup][/sup]
cnm bende tereddütlüyüm kalpa tışı günü kese boyutu aklımda değil ama c.tesi günü tam 8 haftalık olmam gerekıodu ama 7 hafalık cıktı acılde kalbı atıyor dedı ama bılmıorum ya nıe gerılıo bu bebk gecen c.tesi 6+4 dü 1 haftada 3 gunmu buyudu yanıInşallah bır sorun yoktur ben bu hafta kendı druma gıdıcem o ay osnu dedı ama neapayım
anladım canım benimkide aynı işte geç gelişiyo günde 1 mm büyümesi gerekiyomuş kesenin benim ki yarım mm büyümüş bende çok korkuyorum inşallah bi sorun olmaz ikimizin bebeklerinde de sorun yoktur
inşllh cnm yoktur bende eve gıdıp bakacağım gunde kac mm buyumus suan yanımda degıl ulturoson kagıtlrı dr ne dedı pekii bır tehlıkesı fılan varmısymıs budurumun
Kızlar birde işeeee zorla geliorummm hiç çalışma isteyi yok içimdeee işten çıkmak istiyorum sizce neyapayımmmm
bben geldim kızlar doktordan...bebeğim gayet iyi kalbi % 100 pozitif sağlıklı dedi doktor .ama başka konudan canımı sıktı bağırsak yapışması yaşamıştım geçmişte bikaç kez tekrarlayabilir gebeyken falan filan bi sürü şey söyledi ama ben şimdi bunları düşünmek istemiyorum...
kan vercektim ya guya adamcağız unuttu galiba bagırsak konuşmaktan.aile hekimine gittik ebeye kayıt olmamız gerekiyomuş.orda da kayıt açtılar kilo tansiyon kan grubu vs.yarın gel kan ver dediler .kanı burda sağlık ocağında vericem yanii
dinledik tabi canım eşim ve ablam da vardı oktor iyice sesini açtı bikaç kez tuttu dinletti.ben 6.haftamda dinlemiştim zaten arkadaşım vardı yanımda o zaman çok heycanlanmıştım sanki dünyayı elime vermişlerdi...8 hafta 6 günlükmüş bebeğim
ben 5. hafta gitmiştim o zaman sadece kese görünmüştü. inşallah bu hafta hem bebişimi göreceğim hem de kalbinin sesini duyacağım. eminim muhteşem bi duygudur sabırsızlanıyorum
duyduğun anın tadını çıkar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?