Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Hadi gözünaydın canım ya , sen olumlu düşün olumlu geçsin...
Bende yarın gideceğim doktora bakalım inşallah olumlu geçer ya..

Bugün doktora gidenlerr hadi gelin artık

Selam kizlar bizde az once geldik kontrolden sukurler olsun ki bebegimin kalp atislarini duyduk hersey normal AMA benim kahferengi akintim Damla damla cok az da olsa bugun yine geldi doktorum endiselenicek bisey degil dedi.ve ultrasonda bakinca cok az kan kurumus Rahul azinin yaninda dedi AMA bisey olmaz merak etme dedi yinede Bir turlu icim rahat etmedi kizlarr:18:

inşallah canım güzel haberlerle gel

inşallah canım ilk işim buraya yazmak , devletede gidip bi doktorlada oradan devam edicem inşallah..

Boşuna sıkıntıya girme canım bak doktor görmüş herşey normal demiş , afedersin ama siz ilişkiye devam ediyormusunuz?

Evt canim doktorum hersey normal bebeginde gayet saglikli buyuyor kalbide tailor bak dedi sadece rahimde az kan var dikkat et calisabilirsin AMA yorulunca yada akintin gelince Hemen oturup yada uzanip dinlenmelisin dedi evt canim iliskiye giriyorduk ama yaklasik 10 gundur girmiyoruz acikcasi korkuyoruz bebise bisey olmasin diye.ya isten ayrilmistim AMA yarin mecbur donucem maddi durumlarimiz pek iyi degil son 1-2 aydir.gerce benim icimden gelmiyor calismak patronum tam bir gerizekali insan haline hic varmaz bilmiyorum napicami acikcasi...:18::18:

[QUOTE=gelintaci..

Benim de aynı durum var iğne veya hap verdi mi canım? Yat dinlen bol bol..bana da doktorum normal dedi..

Bilmiyorum canimdaa bana ise calisabilirsin ama yoruldugunu hissetigin an oturup dinlenmelisin mutlaka dedi Ben ise calismak istemiyorum acikcasi zaten bu kahferengi lekelenmemde patronumun yuzunden oldu kadinin yuzunu gorunce uyuz olmaya basladim resmen yaa

Anladım canım doktor bize ilişkiye girmeyin dedi , bi zararı olmaz ama leke falan olur üzülürsünüz boşuna demişti.
artık sıkıcan dişini zor dönemdeyseni çalışıcaksın canım zaten topu topu 5 ay kadar çalışabilirsin herhalde sık dişini bebişine alabileceklerini düşün , çalışmassan ödün vereceğin şeyleri düşün..

Evet canimdaa korkuyorum yine is basinda lekelenmem olursa diye esim ise okadar dusunme hersey olacagina varir diyor Allah nasip Ederse sag salim dogar diyor AMA benim yinede icim rahat degil..o degilde patronum a 4 gun once cok yoruldum az oturucam demisti gun boyunca oturamadim cadi kadin yuzunden yok onu yap yok bunu pisir bunu da bitirince oturursun derken islaklik hissetim wc gittigimdede kahferengi akintiyla karsilastim kadinla da bugun konustum ya insan gibi yarim bir sate dinlenmeme izin verirsin dedim yada Ben calismam dedim tmm diyo gorucez bakalim yine bana ayni sekilde davranmaya devam Ederse bu Sefer gercekten birakicam isi insaniz bizde neticede tas degiliz oyle degillmi AMA ?

öyle tabi canım herşeyden önemlisi sağlık tabiki..

çok az bulaşık gibi kahverengi lekelerim gelmiş akşam akşam moralim altüst oldu (

Sikma canini canim benimde gelmis yine az once benimde moralim bozuldu ama elimizden gelen tek sey dikkat etmek ve dinlenmek bende yarin ise gidicem inan hic canim istemiyo gitmeye ama maddi durumumuz iyi degil su an ve yurt disindada olunca iyice zorlasiyo ufff:18:

ben dee ama uzun bir süreç zamanla alışırız umarım. bana kalsa bütün gün bebeğimi düşünüp hayal kurcam
aynen bende dusundum kaldı 5 ay dogum ıznıne cıkmamıza az daha sıkmalıyım dısımı bebegıme ıyı seyler alabılmek ıcın sıkıntıya gırmemek ıcın neapalım sonra zaten dogum paramı alınca kesınnn kezzz ayrılıcammmm

canımmmmm gozun aydıııınnn ben ekrandan gordum sesını duyamadım hala o yuzden ıcım bır tuhaf normalde haftaya kontrolum var ama ben bu hafta gıtmekkk ıstıorummmm 23 ünde c.tesi eşimde bekle dioooo neapcammmmm :26:

çok az bulaşık gibi kahverengi lekelerim gelmiş akşam akşam moralim altüst oldu (

Canım akıntın kahvengi olduğu sürece bir sorun olmaz diye biliyorum.Moralini düzelt bence bebek hissediyor annem benden umudunu kesiyor diye.Güçlü ol ki bebeşin de güçlü olsun annesi.

. Sagolasin canim evt cok mutluyum ama birde su kahferengi lekelenmelerim olmasa ara ara .. bugun birde isteyim sorma ya okadar isteksiz geldim ki bugun calismaya nediyiyim allahim meleklerimizi korusun icini ferah tut canim bende cok korkmustum ya goremezsem ya duyamazsam diye AMA allahim nasip ettiyse sag salim alicaz insallah kucaklarimiza bebislerimizi

Nasılsınız arkadaşlarım? Epeydir giremedim internete sizleri hem özledim hemde merak ettim inşallah herşey yolundadır..gününüz mis gibi geçsin <3

Günaydın kızlar bişey sorucam sizlere göğüs ucunuz koyulaşmaya başladı mı? bende hala bişey yok birde kasık ağrılarım iki gündür hafifledi normalmi sizce?

canım korkma uzunutuyle artar bende ısteyım malesef ben artık takmıorum cok fazlaaa 5 ay daha sıkıcammm dişimii sonrası malummmm :)
Nasılsınız arkadaşlarım? Epeydir giremedim internete sizleri hem özledim hemde merak ettim inşallah herşey yolundadır..gününüz mis gibi geçsin <3

canım ozledık snı neyapıyorsun ne var ne yok keske bende evde olsam sen gıbı dun ıstıfa etmeyı dusundum ama sonra kendıme dedımkı eger dogum fotografcısı ıstıorsan calısman lazım ahahahah telkıne bakkk yaaa benimde başımdaa bir dert varrr neyapcam bılmıorum siz olsanız neyaparsınız......

eşimin ablaısnın oğlu ist üni okuyor yurta kalıodu kavga etmıs sımdı bıze geldı temellı okul kapanaan kadar bende kalcakmıssss neapcam ben yaa ufff :26: eşime istemedğimi söyledim ama yapcak bş yok dior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…