Hu hu kimse yokmu?
Nasılsınız arkadaşlarım? Epeydir giremedim internete sizleri hem özledim hemde merak ettim inşallah herşey yolundadır..gününüz mis gibi geçsin <3
Canım günaydın bende koyuluk yok fakat ceviz kadar göğüslerim şeftali kadar oldu kocamanlar hala acıma var ama koyu değil uçları kasıklarımda bazen ağrıyor ama eskisi kadar değil..
canım korkma uzunutuyle artar bende ısteyım malesef ben artık takmıorum cok fazlaaa 5 ay daha sıkıcammm dişimii sonrası malum
canım ozledık snı neyapıyorsun ne var ne yok keske bende evde olsam sen gıbı dun ıstıfa etmeyı dusundum ama sonra kendıme dedımkı eger dogum fotografcısı ıstıorsan calısman lazım ahahahah telkıne bakkkyaaa benimde başımdaa bir dert varrr neyapcam bılmıorum siz olsanız neyaparsınız......
eşimin ablaısnın oğlu ist üni okuyor yurta kalıodu kavga etmıs sımdı bıze geldı temellı okul kapanaan kadar bende kalcakmıssss neapcam ben yaa ufff :26: eşime istemedğimi söyledim ama yapcak bş yok dior
Çok şükür iyiLik sağLık canım , Seni sormalı :)
Günaydın kızlar bişey sorucam sizlere göğüs ucunuz koyulaşmaya başladı mı? bende hala bişey yok birde kasık ağrılarım iki gündür hafifledi normalmi sizce?
[SUP][/SUP]
Bende çok özledim canım vallahi evde oturmakta sıkıcı zaman geçmio paranoyak oluosun bi süre sonra ama tabi streste o pisliklerle çalışmaktan iyidir şükürki çocuğumu o vicdansız insanlarım parasıyla büyütmeyeceğim..canım iş yerinden sıkıntın yoksa dayan tabi bak ne güzel hayallerin var mınnakın içinoo çok üzüldüm başına gelen olaya daha okuların kapanmasına çok var onu geç insan bornozuyla gezmek istese gezemez inşallah bi arkadaşıyla eve falan çıkar şimdi bişi desen sen kötü olursun..Allah yardımcın olsun
İyiyim şükür canım ev işlerine yemek tariflerine verdim kendimi vakit geçsin diyehamilelik nasıl gidio iyimisin?
Çok şükür iyiLik sağLık canım , Seni sormalı :)
Gunaydin canim benimde az bi koyulasmaya basladi zannedersem,ve evt benimde okadar agrim yok canim normal dir Bence AMA benim su an yine gelmis kahferengi akintilarim daha 6 Saat isteyim pffff esimle konustum aksam calismak istemiyorum diye e doktor calisabilirsin dedi ya canim neden canini sikiyorsun diyo bana acayip sinirimi bozdu ya bende biliyorum doktorun soylediklerini AMA icim rahat degil ya sabah sabah patronda aradi onu yap bunu yap emir veriyor kadin resmen asabimi bozdu durumu biliyor yinede ustune geliyo dayanamiycam birakicam en sonundabisey soleyin kizlarr aklim cok karisik moralim 0
bben geldim kızlar doktordan...bebeğim gayet iyi kalbi % 100 pozitif sağlıklı dedi doktor .ama başka konudan canımı sıktı bağırsak yapışması yaşamıştım geçmişte bikaç kez tekrarlayabilir gebeyken falan filan bi sürü şey söyledi ama ben şimdi bunları düşünmek istemiyorum...
kan vercektim ya guya adamcağız unuttu galiba bagırsak konuşmaktan.aile hekimine gittik ebeye kayıt olmamız gerekiyomuş.orda da kayıt açtılar kilo tansiyon kan grubu vs.yarın gel kan ver dediler .kanı burda sağlık ocağında vericem yanii
ben 5. hafta gitmiştim o zaman sadece kese görünmüştü. inşallah bu hafta hem bebişimi göreceğim hem de kalbinin sesini duyacağım. eminim muhteşem bi duygudur sabırsızlanıyorum
Günaydıııınnn.
Hafta sonu acıldeydım kızlar yedıklerım dokundu sanırım zehırlenmısım..
4 lıtre serum verdıler hem esıme hem bana sonra kadın dogum dr muane ettı ulturosonla ben ekranı gormedım ama dr 7 haftalık dedi ama 8 haftanın bıtmıs olması lazım bole bısey olan varmıı :26: Kalbı atıo dusuk tehlıkesı yok fılan dedı ama ınsan takıo kafasına
merhaba kızlar bende 8 haftalık hamişim ikinci bebeğim allahu teala herkese sağlıklı bebekler nasip etsin sağ salim kucağımıza almak nasip etsin
Bu arada canim kac yillik Evlisin bizim 3 yil olucak artik
Cok tesekkur ederim canim bende uygulamaya basliycam bu diyeti bu arada sende kahferengi akinti olmuyomu bugun Ben isteyim AMA yinede gelmis kahferengiler cok korkuyorum doktorum nekadarda endiselenicek bisey yok desede :-herkese selam dün izin günümdü giremedim ve yazamadım... malum izin günüm hem dr kontrolü hem ev işleri ...bende çok sıkıldım çalışmaktan....ama 32.haftaya kadar sabredicem..belkide 37.hafta..
pazar günü doktorumun bana verdiği yemek listesinden bahsetmiştim...
liste şöyle:
SABAH 09:00 Yumurta+Peynir+Zeytin
(kahvaltı istediğiniz tarzda ama salam sosis sucuk yok ve 1 yumurta şart ve kahvaltıyı 9a kadar yapmak gerekiyormuş..)
KAHVALTI İLE ÖĞLEN ARASI: 1 Fincan kuruyemiş (badem+ceviz+fıstık+fındık+üzüm+kuru kayısı veya incir size kalmış ) yalnız doktorum
dedi ki 1 kuru incir = 6 ad kuru kayısı ya eşitmiş...
1 Kase Meyve (meyveyi taneli kabuklu sevmiyorsak püre yapıpı yiyebileceğimi onuda sevmiyorsam son
tercih meyve suyu olarak alabileceğimi söyledi..ama en güzeli kabuklu tüketmekmiş..)
ÖĞLEN 14:00 Çorba+Salata+Yemek (akşam et balık yiyorsak öğlen sebze yemekleri yada kurubakliyatları tercih etmemi istedi yada
tam tersi.. Salatayı kendiniz yapacaksanız mutlaka sirkeli suda bekletin dedi..) haftada iki kere
balık şart... ve beyaz et çok çok canın istemediği sürece yemiyorsun dedi..çünkü tavukları iğne ve bol hormon takviyesi ile büyüttükleri için istemiyorum yemeni dedi..bildik tanıdık köyden bahçeden olabilir dedi..
ÖĞLEN İLE AKŞAM ARASI: 1 Kase Meyve + 1 kase yoğurt + 2-3 ad. hurma.. (hurma kan şekerimizi düzenliyormuş..
AKŞAM 19:00 ÇORBA+SALATA+YEMEK
AKŞAMDAN SONRA 1 BARDAK SÜT +MEYVE
Süt içmekte sıkıntımız varsa bol bol ayran içebilirsin dedi..sütü hazır meyveli içme dedi içemiyorsan içine kendin meyve doğra dedi...
bunların hepsini uygulayamam çünkü çalışıyorum dedim.. ne kadarını yaparsan okadar iyi dedi...bu şartlarda almam gereken kiloyuda söyledi:
6 hafta + 20 hafta arası : 2 kg.
20 hafta ile 30 hafta arası : 4 yada 6 kg.
30 hafta ila 40 hafta arası 6 yada 4 kg ( yani 20 hafta ila 30 hafta arası 4 kg alırsak son haftalarda 6 kg dedi.. yada 20 hafta ile 30 hafta arası 6 kg alırsak son haftalar 4 kg dedi..)
bu şartlarda bebişlerimiz 6 hafta ile 20 hafta arası 500 gr olurmuş .. 20 hafta ile 30 hafta arası 70 gr. 30 ila 40 hafta arası 2300 gr. olurmuş toplamda sağlıklı bir bebek 3500 gr olur dedi..şart değil ama idealini söylüyorum dedi..
Gunaydin canim benimde az bi koyulasmaya basladi zannedersem,ve evt benimde okadar agrim yok canim normal dir Bence AMA benim su an yine gelmis kahferengi akintilarim daha 6 Saat isteyim pffff esimle konustum aksam calismak istemiyorum diye e doktor calisabilirsin dedi ya canim neden canini sikiyorsun diyo bana acayip sinirimi bozdu ya bende biliyorum doktorun soylediklerini AMA icim rahat degil ya sabah sabah patronda aradi onu yap bunu yap emir veriyor kadin resmen asabimi bozdu durumu biliyor yinede ustune geliyo dayanamiycam birakicam en sonundabisey soleyin kizlarr aklim cok karisik moralim 0
Selam canim nasilsin bende isteyim cok sukurler bugun fazla musteri yokta oturabiliyorum AMA az once wc gittim yine gelmis kahferengiler :-((43:
Cok tesekkur ederim canim bende uygulamaya basliycam bu diyeti bu arada sende kahferengi akinti olmuyomu bugun Ben isteyim AMA yinede gelmis kahferengiler cok korkuyorum doktorum nekadarda endiselenicek bisey yok desede :-43:
Bulantı kusma haricinde herhangibi sorunum yok çok şükür, Elim ayağım tutmuyo artık açıktan, halsizlikten.. Çok zor günler Allah yardımcımız olsun. 3 aralığı bekiyorum ikili test için , günler geçmiyo malesefsenin bebiş nasıl canım, iyimisiniz
herkese selam dün izin günümdü giremedim ve yazamadım... malum izin günüm hem dr kontrolü hem ev işleri ...bende çok sıkıldım çalışmaktan....ama 32.haftaya kadar sabredicem..belkide 37.hafta..
pazar günü doktorumun bana verdiği yemek listesinden bahsetmiştim...
liste şöyle:
SABAH 09:00 Yumurta+Peynir+Zeytin
(kahvaltı istediğiniz tarzda ama salam sosis sucuk yok ve 1 yumurta şart ve kahvaltıyı 9a kadar yapmak gerekiyormuş..)
KAHVALTI İLE ÖĞLEN ARASI: 1 Fincan kuruyemiş (badem+ceviz+fıstık+fındık+üzüm+kuru kayısı veya incir size kalmış ) yalnız doktorum
dedi ki 1 kuru incir = 6 ad kuru kayısı ya eşitmiş...
1 Kase Meyve (meyveyi taneli kabuklu sevmiyorsak püre yapıpı yiyebileceğimi onuda sevmiyorsam son
tercih meyve suyu olarak alabileceğimi söyledi..ama en güzeli kabuklu tüketmekmiş..)
ÖĞLEN 14:00 Çorba+Salata+Yemek (akşam et balık yiyorsak öğlen sebze yemekleri yada kurubakliyatları tercih etmemi istedi yada
tam tersi.. Salatayı kendiniz yapacaksanız mutlaka sirkeli suda bekletin dedi..) haftada iki kere
balık şart... ve beyaz et çok çok canın istemediği sürece yemiyorsun dedi..çünkü tavukları iğne ve bol hormon takviyesi ile büyüttükleri için istemiyorum yemeni dedi..bildik tanıdık köyden bahçeden olabilir dedi..
ÖĞLEN İLE AKŞAM ARASI: 1 Kase Meyve + 1 kase yoğurt + 2-3 ad. hurma.. (hurma kan şekerimizi düzenliyormuş..
AKŞAM 19:00 ÇORBA+SALATA+YEMEK
AKŞAMDAN SONRA 1 BARDAK SÜT +MEYVE
Süt içmekte sıkıntımız varsa bol bol ayran içebilirsin dedi..sütü hazır meyveli içme dedi içemiyorsan içine kendin meyve doğra dedi...
bunların hepsini uygulayamam çünkü çalışıyorum dedim.. ne kadarını yaparsan okadar iyi dedi...bu şartlarda almam gereken kiloyuda söyledi:
6 hafta + 20 hafta arası : 2 kg.
20 hafta ile 30 hafta arası : 4 yada 6 kg.
30 hafta ila 40 hafta arası 6 yada 4 kg ( yani 20 hafta ila 30 hafta arası 4 kg alırsak son haftalarda 6 kg dedi.. yada 20 hafta ile 30 hafta arası 6 kg alırsak son haftalar 4 kg dedi..)
bu şartlarda bebişlerimiz 6 hafta ile 20 hafta arası 500 gr olurmuş .. 20 hafta ile 30 hafta arası 70 gr. 30 ila 40 hafta arası 2300 gr. olurmuş toplamda sağlıklı bir bebek 3500 gr olur dedi..şart değil ama idealini söylüyorum dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?