Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

benimde ikili testim 29 unda devlette yapılacak ve 02 aralıkta da özelde... ense kalınlığına bakacaklar..down sendromu riskine bakacaklar.. ama o kadar çok makale okudum ki okadar çok hikaye dinledim ki riski çıkıp sağlıklı cocuğu olanları... kimi yaptırmak istemiyor.. ben ne yapacağımı bilemedim... bazı doktorlar sadece ense kalınlığına bakıp ikili tarama yapmıyor. ..

nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum...

duy tabii canım , dünyanın en güzel sesi o :) ikili test için 12. haftaya randevu verdi bana dr. 2 hafta sonra gidicez kısmetse bakalım.

Canım Allh yardımcın olsun üzülüp gerilmede yeterki değmio bak ben günlerce ağladım ama Allah bizlerin yanında iyi insanlarız biz..evde inan daha çok yoruluyorum çünkü daha çok beklenti oluo kendinde sıkıntıdan işe güce veriosun kendini ;( bi sıkıntıda olursa aynen öyle söke söke alırsın hakkını yinede Allah öyle stres göstermesin

Devlette mi bu kadar ilgilendiler canım.Yoksa özele mi gittin.Ben devlete gidiyorum, dr.a hic bisey sormaya fırsat olmuyo:-(

canım acıbademe gidiyorum Eskişehirde... birde devlette bir doktorum var...devlette evet ilgilenmiyorlar fazla gün geliyor eşim bile giremiyor.. oda kalabalık oluyor soru soramıyorsun.. o yüzden ben özelede gidiyorum ama özelde doğum yaptırmak istemediğim için devlettede bir doktora gidiyorum..

11-14. haftalar arası yapılıyormuş.Benim doktorum 12.hafta gel dedi ikili tarama için.Yani 11 Aralık' ta randevum olacak.

11-14. haftalar arası yapılıyormuş.Benim doktorum 12.hafta gel dedi ikili tarama için.Yani 11 Aralık' ta randevum olacak.

inşallah ikil testlerimizde güzel çıkar.. ne zormuş gerçekten anne olmak..ki daha en başındayız.. keseyi görecekmiyim keseyi gördükten sonra içinde can varmı kalbi atıyormu..atıyorsa ikili test :) allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin.. okadar endişe ediyorum ki uyuyamıyorum bazen düşünmekten.. ama iyi düşünmek lazım germemek lazım bebişi...

%100 sonucu belirlemeyen bir testi yaptırmak nekadar mantıklı bilmiyorum ama Formalite olarak kalıcak bu test.. yüzde 1 ihtimal de olsa sağlıklı olacağını biLmek Bebeğimi dünyaya getirmem için yeteri bir sebep, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.

doğru söylüyorsun...Allaha emanet bebişlerimiz...

Evet çok haklısın canım iyi düşünmek lazım.Ama ister istemez insan evham yapıyor.Mesela geçen hafta gittim doktora bir sonraki 3 hafta sonra.acaba yaşıyormu sağlıklı mı diye endişelerim olmuyor değil.Bebişlerimiz Allah'a emanet inşallah sağlıklıdırlar ve herşey yolunda gider.

Bizzz geldikkkk

Bugün doktordaydım , herşey çok güzel şükür. Benim miniğim 2.3 cm artık teyzeleri Rahimde yumurtalıklarda sorun yok ayın 10una ikili test için randevu verdi. Adet tarihine göre 9+0 dık , ultrasondada tam gününde çıktı benim miniğim ordada 9+0.
Allahıma şükürler olsun..

Gözün aydın canım çok sevindim.Benimde 11 Aralıkta randevu ikili test için.

oyy teyzeleri yesin onuuu..hadi gözün aydın cnm inşallah herşey böyle tıkır tıkır yolunda gider :)

canım cokk sevındım keske benımkıde gununde gıtse ılk randevumda 5+2 olması lazımdı 5+ 2ydi sonrakı randevularımda hep yavas buyudu gecetiğimiz c.tesi 8 haftalık olması gerekirken 7 haftalık dediiii inş. Bir sorun yokturrr

çok güzel maşallah...güzel güzel büyüsün ...ikili testleride çok güzel çıksın.. maşallah maşallah.. bende dün gördüm benim meleğimi .. 10+3 dedi doktor.. 35,93 mm. olmuş...geçen pazarteside 25,30 mm di... büyüsün güzel güzel meleklerimiz.... maşallah maşallah :)

Canim dun gitmistik esimle birlikte hersey normalmis bebisimin kalp atislari buyumesi hersey super dedi doktor sadece az biraz kan durmus rahminde dedi bu yuzden geliyormus kahferengi akintilarim AMA progesteran veya baska bisey vermedi bazi hamileliklerde olabilir or dedi istirat et ve fazla yorulma gecen dedi evdeyken gelmiyo uzandigim zamanlar yemek falan yaptigim zamanlar AMA bugun ise gidince o musteriye bak bu musteriye bak yoruldum ve yine geldi sarilikahferengili duruyo rengi birazdan yine gidicem doktora bakalim ne olucak :-( dua edin bizim icin kizlar ;-25:

Gözün aydın canım çok sevindim.Benimde 11 Aralıkta randevu ikili test için.

canım çok sağol bende çok mutluyum cidden , benim doktor 13. Haftada cinsiyeti biliyormus öyle diyorlar gittiğimdede 13. Haftanın içinde olacağım belki cinsiyetide öğrenirim ya

oyy teyzeleri yesin onuuu..hadi gözün aydın cnm inşallah herşey böyle tıkır tıkır yolunda gider :)

çok sağol canım inşallah herşey güzel olacak..

canım benimde bundan önceki randevuda 7+1 iken ultrasonda 6+5 çıkmıştı. Bak şimdi hızlanmış tam gününde çıktı demekki arada inişli çıkışlı oluyor.

valla hızla büyüyorlar maşallah canım 2 hafta önce 0,79 mm di , şimdi 23,00mm olmuş. Maşallah bebeğime kurban olurum onu yaradana...

Ayyy duygularım kabardı resmen ya , ekranda kalbinide gördüm böyle ışık gibi yanıp yanıp sönüyo minicik bi nokta , kollar falan hareketli maşallah kuzuma

Hadi gözü aydın canım.Darısı bizim başımıza inş.

Bizde geldik az once yine doktordaydim kizlar hersey yolunda bebisimle ama kimse bu kahferengi akintim icin bir ilac veya baska bisey vermiyo icinde rahimde olan eski Kano atiyorsundur dedi simdiki gittigim doktor dun ise diyor doktorum hersey gayet normal sadece dinlen ve istirat et ve kahferengi lekelerin kendiliginden gecicekdedi.az once ki ise 3 ay olmayinca bisey diyemem bebegin gayet salikli AMA kahferengi akintin cok olupta kana donerse dusuk tehliken var cok az dedi moralim 0 bugun alamaktan helqk oldum istende ayrildim kizlar onumuzdeki ay memleketime donucem insallah

Lutfenn stres yapma... ne diyorsa doktor yap dinlen kuzum. . Kırmızı olmicak kahverengide bitip gidecek. bebisini strese sokma...benimde canim sıkkın. Bebegim napiyor kalbi atiyor mu.. kendimi garip hissediyorum..

Lutfenn stres yapma... ne diyorsa doktor yap dinlen kuzum. . Kırmızı olmicak kahverengide bitip gidecek. bebisini strese sokma...benimde canim sıkkın. Bebegim napiyor kalbi atiyor mu.. kendimi garip hissediyorum..

Evt canim stres yapmamaya bakiyorum da elimden gelmiyor doktor azda olsa dusuk tehliken var dedi AMA ilac fln bisey veren yok bu yuzden onumuzdeki ay donmek istiyorum memleketime hem doktorlar insan gibi teshis koyarlar hem ilac fln verirler insanin memleketi gibi varmi annemlerde gel hem stress atarsin diyorlar hem burda yurtdisinda cok farkli.insallah bebisim simsiki tutunur bana,seni ne zamandi son kontrolun hersey yolunda mi kuzumm bende bugunlerde cok garip hissediyorum sanirim hamilelikte hormonlarimuzdan kaynaklaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…