Ah kıyamam canımıniçi ;( inşallah hemencecik geçer bulantıların..şükür bende uyku haricinde bi belirti yok inşallah sende biran önce rahatlarsın ;( benim önümüzdeki pazartesi kontrolüm var tekrar kalp atışını görmüştük ama duyamamıştık o makinadan yoktu bende heyecanla bekliyorum o anı tarama testi ne zaman yapılıomuş canım biz 8+5 günlüğüz
cnm aynennnnnnn neysekı aksam okuluna gıdıoda gec saatlerde gelıo gunduz evdede durmuo ama ne bılım sıkıntı yaptım kendımeeee yada dayancam ya k.valdemlerde kalsın dedım orda cuklar rahat vermıomus mus musssevdede sıkılırım ısten cıkarsam bılıorum neysekı dunku psıkolojıde degılım dun kesın cıkıcam havasındaydım bugun rahatım ya takmıorum ısım zor bılıosun cay muhasebe sekreterlık v.s v.s v.s + + ++ ama takmıorum rahat davranıorum bugün öyleyim en azından coolum onlar beni çıkartısa sen gıbı tazmınat ısterim hahaha
Devlette mi bu kadar ilgilendiler canım.Yoksa özele mi gittin.Ben devlete gidiyorum, dr.a hic bisey sormaya fırsat olmuyo:-(
Ah kıyamam canımıniçi ;( inşallah hemencecik geçer bulantıların..şükür bende uyku haricinde bi belirti yok inşallah sende biran önce rahatlarsın ;( benim önümüzdeki pazartesi kontrolüm var tekrar kalp atışını görmüştük ama duyamamıştık o makinadan yoktu bende heyecanla bekliyorum o anı tarama testi ne zaman yapılıomuş canım biz 8+5 günlüğüz
11-14. haftalar arası yapılıyormuş.Benim doktorum 12.hafta gel dedi ikili tarama için.Yani 11 Aralık' ta randevum olacak.
benimde ikili testim 29 unda devlette yapılacak ve 02 aralıkta da özelde... ense kalınlığına bakacaklar..down sendromu riskine bakacaklar.. ama o kadar çok makale okudum ki okadar çok hikaye dinledim ki riski çıkıp sağlıklı cocuğu olanları... kimi yaptırmak istemiyor.. ben ne yapacağımı bilemedim... bazı doktorlar sadece ense kalınlığına bakıp ikili tarama yapmıyor. ..
nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum...
%100 sonucu belirlemeyen bir testi yaptırmak nekadar mantıklı bilmiyorum ama Formalite olarak kalıcak bu test.. yüzde 1 ihtimal de olsa sağlıklı olacağını biLmek Bebeğimi dünyaya getirmem için yeteri bir sebep, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.
inşallah ikil testlerimizde güzel çıkar.. ne zormuş gerçekten anne olmak..ki daha en başındayız.. keseyi görecekmiyim keseyi gördükten sonra içinde can varmı kalbi atıyormu..atıyorsa ikili test :) allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin.. okadar endişe ediyorum ki uyuyamıyorum bazen düşünmekten.. ama iyi düşünmek lazım germemek lazım bebişi...
Bizzz geldikkkk
Bugün doktordaydım , herşey çok güzel şükür. Benim miniğim 2.3 cm artık teyzeleriRahimde yumurtalıklarda sorun yok ayın 10una ikili test için randevu verdi. Adet tarihine göre 9+0 dık , ultrasondada tam gününde çıktı benim miniğim ordada 9+0.
Allahıma şükürler olsun..
oyy teyzeleri yesin onuuu..hadi gözün aydın cnm inşallah herşey böyle tıkır tıkır yolunda gider :)Bizzz geldikkkk
Bugün doktordaydım , herşey çok güzel şükür. Benim miniğim 2.3 cm artık teyzeleriRahimde yumurtalıklarda sorun yok ayın 10una ikili test için randevu verdi. Adet tarihine göre 9+0 dık , ultrasondada tam gününde çıktı benim miniğim ordada 9+0.
bizzz geldikkkk
Bizzz geldikkkk
slm canım ben iyiyim , bulantı kusma harici sıkıntım yok , işyerim eve çok yakın ve oldukça rahatım , karışan eden yok.. Valla ben bile bu rahatlıkta isyan ederken işi yorucu olanarı düşünemiyorumDoktora gitsene canım ya, nedir kahverengi akıntının sebebi =(
Gözün aydın canım çok sevindim.Benimde 11 Aralıkta randevu ikili test için.
oyy teyzeleri yesin onuuu..hadi gözün aydın cnm inşallah herşey böyle tıkır tıkır yolunda gider :)
canım cokk sevındım keske benımkıde gununde gıtse ılk randevumda 5+2 olması lazımdı 5+ 2ydi sonrakı randevularımda hep yavas buyudu gecetiğimiz c.tesi 8 haftalık olması gerekirken 7 haftalık dediiii inş. Bir sorun yokturrr
çok güzel maşallah...güzel güzel büyüsün ...ikili testleride çok güzel çıksın.. maşallah maşallah.. bende dün gördüm benim meleğimi .. 10+3 dedi doktor.. 35,93 mm. olmuş...geçen pazarteside 25,30 mm di... büyüsün güzel güzel meleklerimiz.... maşallah maşallah :)
Bizzz geldikkkk
Bizzz geldikkkk
Bizde geldik az once yine doktordaydim kizlar hersey yolunda bebisimle ama kimse bu kahferengi akintim icin bir ilac veya baska bisey vermiyo icinde rahimde olan eski Kano atiyorsundur dedi simdiki gittigim doktor dun ise diyor doktorum hersey gayet normal sadece dinlen ve istirat et ve kahferengi lekelerin kendiliginden gecicekdedi.az once ki ise 3 ay olmayinca bisey diyemem bebegin gayet salikli AMA kahferengi akintin cok olupta kana donerse dusuk tehliken var cok az dedi moralim 0 bugun alamaktan helqk oldum istende ayrildim kizlar onumuzdeki ay memleketime donucem insallah
Lutfenn stres yapma... ne diyorsa doktor yap dinlen kuzum. . Kırmızı olmicak kahverengide bitip gidecek. bebisini strese sokma...benimde canim sıkkın. Bebegim napiyor kalbi atiyor mu.. kendimi garip hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?