Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Hadi gözü aydın canım.Darısı bizim başımıza inş.

teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallah

sıkma canını tatlım ağıt ağıt getirir derdi annem , sen olumlu bak bebeğinle konuş onlar en çok bizi duyuyorlar..

Lutfenn stres yapma... ne diyorsa doktor yap dinlen kuzum. . Kırmızı olmicak kahverengide bitip gidecek. bebisini strese sokma...benimde canim sıkkın. Bebegim napiyor kalbi atiyor mu.. kendimi garip hissediyorum..

heyttt sende kendine gel bakalım o orda yan gelip yatıyo annesi herşey yolunda kalbide tıkır tıkır maşallah

günaydınn kızlar ne var ne yok sabah esım bneı ıse bıraktı pek mutluyum bugünn

Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm ((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((

perimm... inşallah duyarsın kalp atışını Allahtan bebişinden ümidini kesme...inşallah güzel haberler vericeksin bize...belki nazlıdır ondan duyamamışındır..hakkında hayırlı olsun canım.. dualarım seninle..

Bilmiyorum.. Sürekli gözlerim dolu dolu işte rahat ağlayamıyorum da zaten gözlerim balon gibi.. Oyy Rabbim beni bebeğimle mi sınıyorsun.. Dayanamıyorum ya kafayı yicek gibi oluyorum elimden hiçbişi gelmiyor

Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...

Ama benim hala uykum var 9 saat uyudum yetmiyor sanki enerjim bitmiş gibi.

aynen deterjanım...bıraksalar hiç yataktan çıkasım yok... çok garip hissediyorum bende dünden beri..hormonlardan herhalde..kocakarı lafı ama ben bebişime bir badi aldım hayata bağlanırmış burda bir eşyası olduğu zaman.. gece ona sarıldım uyudum.. kalbi atıyormu yaşıyormu valla nasıl bilmiyorum.. iyi düşünüyorum bebişim benimle diyorum ama biryerde bişi okuyorum sonra psikolojik olarak öyle hissetmeye başlıyorum..ama bebişim benimle dimi teyzesi :)

Bilmiyorum.. Sürekli gözlerim dolu dolu işte rahat ağlayamıyorum da zaten gözlerim balon gibi.. Oyy Rabbim beni bebeğimle mi sınıyorsun.. Dayanamıyorum ya kafayı yicek gibi oluyorum elimden hiçbişi gelmiyor

ahh perim bilmem mi.. ben haziranda bir boş gebelik yaşadım .. her hafta doktora gidiyordum acaba bebek varmı yokmu diye.. bebek bile oluşmamıştı..boş boş kese vardı...o günlerim nasıl geçiyordu..bilmem mi işyerindeydim ağlasam bir türlü geceler elim karnımda geçiyordu... Allahım inşallah cihazlar hassas değildirde duymamışlardır...

canım ama ne olursa olsun üzülme.. ben haziranda kürtaj oldum ekimde hamile olduğumu öğrendim.. Allahtan hayırlısı canım... evrene güzle mesajlar gönderelim bize güzel mesajlar versin... inşallah duyarız o pıtpıtları..

canım kalp atışlarını 8 hatta 9. haftada bile duyanlar var..inşallah bi sorun yoktur..kontrollerini ihmal etme..iyi haberlerle gelirsin inşallah cnm..

Canım metanetli olman lazım.Lütfen kendine eziyet etme.Herşeyde vardır bir hayır de ve Allah'tan hayırlısını dileyerek bekle.Kıyamam ağlama belki kalp atışını duyacağın bir bebeğin var ve sen hem kendine hemde bebeğe zarar veriyorsun.

Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...

Ama benim hala uykum var 9 saat uyudum yetmiyor sanki enerjim bitmiş gibi.
ben de hastayım yaa bugün dün gece düzgün uyuyamadım çok fenayım..
hamilelik bağışıklığımı iyice düşürdü..inşallah bi an evvel atlatırım..:2:

Tabiki seninle annesi.Bende aynı duyguları yaşıyorum senin gibi.Ama güzel düşünmekte fayda var diyor ve benimle olduğuna inanıyorum.Gün içinde hafif bir kasık ağrısı,göğüs sancısı,bulantı hissedersem mutlu oluyorum.

Araniza yeni katildi bende.. 4 ekim benim son adet baslangicimdi. 19 ekimde evlendim ve kasimin 6si sabahi cift cizgiyi gordum :) cok erken oldugu icin sevinsem mi uzulsem mi bilemedimAcikcasi cok fazla... bugun bebisi gormeye godicez esimle ilk defa.. hakkimizda hayırlısı

ben de hastayım yaa bugün dün gece düzgün uyuyamadım çok fenayım..
hamilelik bağışıklığımı iyice düşürdü..inşallah bi an evvel atlatırım..:2:

Geçmiş olsun canım.Benim gece uykularım sürekli bölünüyor.Hamilelik riniti var bir haftadır rahat burnumdan nefes alamıyorum.Bu böyle 9 ay olacakmış.Olsun ben razıyım bebişim sağlıklı olsunda teyzesi.Sende kendine iyi bak bol c vitamini al canım.

Ne kadar zor bişiymiş.. İnsanın kendini aynada göresi bile gelmiyor boğuluyorum kürtaj çok mu zor ölecem gibi geliyor
canım kalp atışlarını 8 hatta 9. haftada bile duyanlar var..inşallah bi sorun yoktur..kontrollerini ihmal etme..iyi haberlerle gelirsin inşallah cnm..

Tek umudum o ama hiç sanmıyorum inşallah mucize olurrr
İnşallah söylediğin gibi bir mucize olur da duyarım ben atlatamicam gibi geliyor psikolojim çok bozuldu (

Canım ümidini kaybetme daha bebişin 5 mm bile olmamış.Benim bildiğim 5 mm olmadan duyamıyorsun kalp atışını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…