Hadi gözü aydın canım.Darısı bizim başımıza inş.
Bizde geldik az once yine doktordaydim kizlar hersey yolunda bebisimle ama kimse bu kahferengi akintim icin bir ilac veya baska bisey vermiyo icinde rahimde olan eski Kano atiyorsundur dedi simdiki gittigim doktor dun ise diyor doktorum hersey gayet normal sadece dinlen ve istirat et ve kahferengi lekelerin kendiliginden gecicekdedi.az once ki ise 3 ay olmayinca bisey diyemem bebegin gayet salikli AMA kahferengi akintin cok olupta kana donerse dusuk tehliken var cok az dedi moralim 0 bugun alamaktan helqk oldum istende ayrildim kizlar onumuzdeki ay memleketime donucem insallah
Lutfenn stres yapma... ne diyorsa doktor yap dinlen kuzum. . Kırmızı olmicak kahverengide bitip gidecek. bebisini strese sokma...benimde canim sıkkın. Bebegim napiyor kalbi atiyor mu.. kendimi garip hissediyorum..
teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallah
sıkma canını tatlım ağıt ağıt getirir derdi annem , sen olumlu bak bebeğinle konuş onlar en çok bizi duyuyorlar..
Sagol canim cok guzel moral veriyorsun evt olumlu dusunmeliyim ki hersey normal olumlu olsun daha simdiden okadar cok baglandim ki bebisime allahim bagislarda sag salim alarim insallah kucagima ..bu siteye bu yuzden uye oldum burda herkez okadar samimi ve sicak kanliki iyiki varsiniz kizlar
günaydınn kızlar ne var ne yok sabah esım bneı ıse bıraktı pek mutluyum bugünn
Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
perimm... inşallah duyarsın kalp atışını Allahtan bebişinden ümidini kesme...inşallah güzel haberler vericeksin bize...belki nazlıdır ondan duyamamışındır..hakkında hayırlı olsun canım.. dualarım seninle..
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...
Ama benim hala uykum var 9 saat uyudum yetmiyor sanki enerjim bitmiş gibi.
günaydınn kızlar ne var ne yok sabah esım bneı ıse bıraktı pek mutluyum bugünn
Bilmiyorum.. Sürekli gözlerim dolu dolu işte rahat ağlayamıyorum da zaten gözlerim balon gibi.. Oyy Rabbim beni bebeğimle mi sınıyorsun.. Dayanamıyorum ya kafayı yicek gibi oluyorum elimden hiçbişi gelmiyor
canım kalp atışlarını 8 hatta 9. haftada bile duyanlar var..inşallah bi sorun yoktur..kontrollerini ihmal etme..iyi haberlerle gelirsin inşallah cnm..Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
Bilmiyorum.. Sürekli gözlerim dolu dolu işte rahat ağlayamıyorum da zaten gözlerim balon gibi.. Oyy Rabbim beni bebeğimle mi sınıyorsun.. Dayanamıyorum ya kafayı yicek gibi oluyorum elimden hiçbişi gelmiyor
ben de hastayım yaa bugün dün gece düzgün uyuyamadım çok fenayım..Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...
Ama benim hala uykum var 9 saat uyudum yetmiyor sanki enerjim bitmiş gibi.
aynen deterjanım...bıraksalar hiç yataktan çıkasım yok... çok garip hissediyorum bende dünden beri..hormonlardan herhalde..kocakarı lafı ama ben bebişime bir badi aldım hayata bağlanırmış burda bir eşyası olduğu zaman.. gece ona sarıldım uyudum.. kalbi atıyormu yaşıyormu valla nasıl bilmiyorum.. iyi düşünüyorum bebişim benimle diyorum ama biryerde bişi okuyorum sonra psikolojik olarak öyle hissetmeye başlıyorum..ama bebişim benimle dimi teyzesi :)
ben de hastayım yaa bugün dün gece düzgün uyuyamadım çok fenayım..
hamilelik bağışıklığımı iyice düşürdü..inşallah bi an evvel atlatırım..:2:
Ne kadar zor bişiymiş.. İnsanın kendini aynada göresi bile gelmiyor boğuluyorum kürtaj çok mu zor ölecem gibi geliyorahh perim bilmem mi.. ben haziranda bir boş gebelik yaşadım .. her hafta doktora gidiyordum acaba bebek varmı yokmu diye.. bebek bile oluşmamıştı..boş boş kese vardı...o günlerim nasıl geçiyordu..bilmem mi işyerindeydim ağlasam bir türlü geceler elim karnımda geçiyordu... Allahım inşallah cihazlar hassas değildirde duymamışlardır...
canım ama ne olursa olsun üzülme.. ben haziranda kürtaj oldum ekimde hamile olduğumu öğrendim.. Allahtan hayırlısı canım... evrene güzle mesajlar gönderelim bize güzel mesajlar versin... inşallah duyarız o pıtpıtları..
canım kalp atışlarını 8 hatta 9. haftada bile duyanlar var..inşallah bi sorun yoktur..kontrollerini ihmal etme..iyi haberlerle gelirsin inşallah cnm..
İnşallah söylediğin gibi bir mucize olur da duyarım ben atlatamicam gibi geliyor psikolojim çok bozulduCanım metanetli olman lazım.Lütfen kendine eziyet etme.Herşeyde vardır bir hayır de ve Allah'tan hayırlısını dileyerek bekle.Kıyamam ağlama belki kalp atışını duyacağın bir bebeğin var ve sen hem kendine hemde bebeğe zarar veriyorsun.
Ne kadar zor bişiymiş.. İnsanın kendini aynada göresi bile gelmiyor boğuluyorum kürtaj çok mu zor ölecem gibi geliyor
Tek umudum o ama hiç sanmıyorum inşallah mucize olurrr
İnşallah söylediğin gibi bir mucize olur da duyarım ben atlatamicam gibi geliyor psikolojim çok bozuldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?