- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Canım ümidini kaybetme daha bebişin 5 mm bile olmamış.Benim bildiğim 5 mm olmadan duyamıyorsun kalp atışını.
O kadar beynim dolu ki.. Hem bebeğime üzülüyorum hem kürtajdan çok korkuyorum hem bir daha gebe olamazsam diye korkuyorum bu zmanalar nasıl geçecek bilmiyorum.... Baştan beri bir kere bile olsun iyi şeyler çıkmadı doktorların ağzından
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...
Ama benim hala uykum var 9 saat uyudum yetmiyor sanki enerjim bitmiş gibi.
canımmm cok uzuldummmm ınan benım tek korkum bu rabbım yar ve yardımcın olsun dua edıcem sana korkma olurmu bende kurtaj oldum hısetmıosun sadece manvıyatı cok zor bol bol dua et ısyan etme ....benımde gecen c.tesi 8 haftalık olması gerkirken 7 haftalık cıktı 1 haftada sadece 2 günlük büyümüş kalp atışı var ama yinedekorkuorumBilmiyorum.. Sürekli gözlerim dolu dolu işte rahat ağlayamıyorum da zaten gözlerim balon gibi.. Oyy Rabbim beni bebeğimle mi sınıyorsun.. Dayanamıyorum ya kafayı yicek gibi oluyorum elimden hiçbişi gelmiyor
keşke benide işe bırakan biri olsa ..eşim abahın köründe gidiyor işe.. ben otobüs bekle minibüs bekle canım çıkıyor...32.hafta olsada izne ayrılsam :)
Bizde geldik az once yine doktordaydim kizlar hersey yolunda bebisimle ama kimse bu kahferengi akintim icin bir ilac veya baska bisey vermiyo icinde rahimde olan eski Kano atiyorsundur dedi simdiki gittigim doktor dun ise diyor doktorum hersey gayet normal sadece dinlen ve istirat et ve kahferengi lekelerin kendiliginden gecicekdedi.az once ki ise 3 ay olmayinca bisey diyemem bebegin gayet salikli AMA kahferengi akintin cok olupta kana donerse dusuk tehliken var cok az dedi moralim 0 bugun alamaktan helqk oldum istende ayrildim kizlar onumuzdeki ay memleketime donucem insallah
O kadar beynim dolu ki.. Hem bebeğime üzülüyorum hem kürtajdan çok korkuyorum hem bir daha gebe olamazsam diye korkuyorum bu zmanalar nasıl geçecek bilmiyorum.... Baştan beri bir kere bile olsun iyi şeyler çıkmadı doktorların ağzından
ben de hastayım yaa bugün dün gece düzgün uyuyamadım çok fenayım..
hamilelik bağışıklığımı iyice düşürdü..inşallah bi an evvel atlatırım..:2:
Araniza yeni katildi bende.. 4 ekim benim son adet baslangicimdi. 19 ekimde evlendim ve kasimin 6si sabahi cift cizgiyi gordum :) cok erken oldugu icin sevinsem mi uzulsem mi bilemedimAcikcasi cok fazla... bugun bebisi gormeye godicez esimle ilk defa.. hakkimizda hayırlısı
Geçmiş olsun canım.Benim gece uykularım sürekli bölünüyor.Hamilelik riniti var bir haftadır rahat burnumdan nefes alamıyorum.Bu böyle 9 ay olacakmış.Olsun ben razıyım bebişim sağlıklı olsunda teyzesi.Sende kendine iyi bak bol c vitamini al canım.
günaydın arkadaşlarım...yazılanlara üzüldüm rabbim kimin sıkıntısı varsa gidersin tez zamanda inşallah herkes mucizelerine kavuşsun :)
Herşey bizler için canım üzüntüde sevinçte.seni çok iyi anlıyorum haziranda kürtaj oldum bebeğin kalbi yavaştı 5mm olmuş ve 2 hafta büyümemiş.3 gün hastaneye gittim.Ama bende kahverengi akıntı başlamıştı ve çok sancım vardı.3. gün her saat başı bebeğimin ölümünü izledim ve 16 saat sonra kalbi durdu.En azınan sende akıntı kanama vs yok iyi düşünmeye çalış.Hayırlısını dile hakkında canım.
canımmm cok uzuldummmm ınan benım tek korkum bu rabbım yar ve yardımcın olsun dua edıcem sana korkma olurmu bende kurtaj oldum hısetmıosun sadece manvıyatı cok zor bol bol dua et ısyan etme ....benımde gecen c.tesi 8 haftalık olması gerkirken 7 haftalık cıktı 1 haftada sadece 2 günlük büyümüş kalp atışı var ama yinedekorkuorum
Canim cok gecmis olsunn. İnsallah hrrsey yoluna girer ama sen her sonuca hazir hisset sen kendini. Bnde evlendgm ilk hafta hamile kaldim ve ayni seyi yasadim agustosta.ilk hamileliklerde cok gorulen bi durum dedi dr. eger hamilelik devam etseydi sagliksiz bi bebek olcakti dedi. Allah herseyin en iyisini bilir canim. Karninda hareketlerini hissedp binbir zahmetle dunyaya getirip kokusunu alip da kaybedenleri düsün. Rabbim o aciyi gostrrmesin.
Kurtaja gelince insallah gerek kalmaz ama korkulacak bsey yok genel anestezi iste cok bi zahmeti yok bak ven 1.5ay snra hamile kaldimm.. Dedigim gibi insallah gerek kalmazz.
Senin stres yapmaman lazım bugünlerde , Hiç kolay değil duyduklarından sonra rahat olabilmen ama sakin ol canım, yeğenim 8. haftada duydu kalp atışını , 2li testte bebek down sendromlu çıktı vs.vs. gebeliği sonlandırcaklardı ki gittiği 4. doktor işe yarar şeyler söyedi ve şu anda 5 aylık hamile ikiside gayet sağlıklı.. İmkanın varsa 1 doktora daha git derim ama şimdi değiL haftaya .. Bulantın varmı bu arada?
Senin stres yapmaman lazım bugünlerde , Hiç kolay değil duyduklarından sonra rahat olabilmen ama sakin ol canım, yeğenim 8. haftada duydu kalp atışını , 2li testte bebek down sendromlu çıktı vs.vs. gebeliği sonlandırcaklardı ki gittiği 4. doktor işe yarar şeyler söyedi ve şu anda 5 aylık hamile ikiside gayet sağlıklı.. İmkanın varsa 1 doktora daha git derim ama şimdi değiL haftaya .. Bulantın varmı bu arada?
Kendimi şu an resmen hazırlıyorum zaten o adını bile kullanmak istemediğim kürtajaSanki bir tek bende olmuş gibi hissediyorum.. Tekrar gebe olamamaktan korkuyorum eşimin yüzüne bile bakamıyorum
canım benim eminim çok zordur ama bişelerin düzelme ihtimali var..yani şimdi biz de ne desek boş biliyorum..belki kendini en kötüye hazırlamak istiyosun ama moral çok önemli olacak şeylerin önüne geçebilir..Kendimi şu an resmen hazırlıyorum zaten o adını bile kullanmak istemediğim kürtajaSanki bir tek bende olmuş gibi hissediyorum.. Tekrar gebe olamamaktan korkuyorum eşimin yüzüne bile bakamıyorum
Canim boyle yapma en buyuk destekcin esin olacak bu donemde. Tekrar hamile kalacaksin icini ferah tut. Bak evlenr evlenmez hamile kaldigina gorw cok sukur saglikli insanlarsiniz insallah yine kalacaksin. Ama sen umidini hemen yitirme belki bebeginin kalbini duyarsin. Korkma canim ne gelirse Allahtan. Bak en yakin ornek benim. Agustosta kurtaj oldum ve yine hamileyim
canım benim eminim çok zordur ama bişelerin düzelme ihtimali var..yani şimdi biz de ne desek boş biliyorum..belki kendini en kötüye hazırlamak istiyosun ama moral çok önemli olacak şeylerin önüne geçebilir..
Sağolsun o da eminim çok kötüdür ama dünden beri öyle pozitif ki bana karşı.. Kürtajdan sonra alttan alıyorlar ya sonradan bir ağrısı acısı tedavi süresi felan oluyor mu yani ne hissediyorsun.. Rabbim inşallah bana da hemen tekrardan nasip eder..
Daha dün oldu ya herşey kendimi toparlayamıyorum... Şu an diyorum ki Rabbim hiç duyamayacaksam biran önce al benden onu da tekrar gebe kalayım diyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?