Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Kendimi şu an resmen hazırlıyorum zaten o adını bile kullanmak istemediğim kürtaja Sanki bir tek bende olmuş gibi hissediyorum.. Tekrar gebe olamamaktan korkuyorum eşimin yüzüne bile bakamıyorum

perimm canım benim Allahtan hayırlısı neyse o olsun , her şerde bi hayr vardır.

Biraz kötü olucak yorumum ama sen kendini herşeye hazırla. Bende seni çok iyi anlıyorum bende haziranda hamile olduğumu öğrendim temmuzda 8 hafta olması gerekirken hala kese oluşmamıştı ve 5 haftalık diyorlardı. O 10 gün içinde o kadar ultrasona girdim ki kanamam bile başladı en sonunda evlilik yıldönümümde 7 temmuzda kürtaj oldum. Ameliyathanede beklerken doktorun gelmesini , yanımda yeni doğan ünitesi bbişler yıkanıyor kundaklanıyor o kadar kötüydü ki. Sonra kürtaj başladı sadece koluma yapılan iğneden haberim var ondan sonra zaten 1,5 saat sonra evimdeydim.

Temmuzda kürtaj oldum 2 ay korunun dedi doktor , ben kürtajdan sonraki ilk ilişkiden hamile kaldım. İnsan bi daha bebeğim olmuycak diyor , ama bak gene hamileyim ve bu sefer çok şükür sağlıklı.

Yanlız bu süreçte sakın internetten araştırıp yazıları okuma. Hepsi olumsuz oluyor.

Bide üst kat komşum var aynı yaştayız ve aynı zamanda evlendik çok iyi arkadaşım. Kızcağız 10 aydır bebek istiyordu ama olmuyordu. Sonra doktora gitmişler eşinde sorun çıkmış. Ve bebek olması zorlaştı tedavi gerekiyor vs, vs,...
Biz şükredelim ki bebeğimiz oluyor demekki biz sağlıklı insanlarız , Birini veren Allah'ım diyerinide verir.

Şu dönemde zaten 10 kişiden 4-5 i ilk hamileliği sorunlu olup sonlandırılıyor. Yediklerimizden midir içtiklerimizden midir nedir bilmiyorum ki herşey basıyorlar hormonu tövbe tövbe... O yüzden benzer durum çoğu kişinin başına geliyor sakın üzülme.

Haklısın doktorlara kalsak ölmemiz lazım... Of sizin böyle pozitif şeylerinizi okuyunca biraz olsun rahatlıyorum.. Rabbim eğer olmayacaksa biran önce kürtaj olsun bitsin de tekrar gebe kalayım

Kızlar mide bulantılarınız ve kusmalarınız var ne durumda.Benim bugün midem bulanmıyor nedense

Canım sakın ümidini kesme büyüyen bişeyin nasıl kalbi atmazki bazılarının makinası hassas değil benimde ilk göremedi korkuttu korkulu rüya görmeyelim normal değil dîye sonra vajinal ultrasonla baktı normal çıktı diğer alet bazen görmüo hassas değil dedi madem öyle ne korkutuosun dimi insanı..devlet hastanesindekiler bazen acımasız istersen bi özele git tam teşekküllü baksın için rahatlasın bol bol dinlen canım ve dua et Allahım çocuğunu sana bağışlasın dualrım seninle..

Dost acı söylermiş canım gerçekleri söylüyorsun ben zaten kendimi hazırlıyorum kürtaja.. Rabbim inşallah sonrasında hemen yine nasip eder ve bu sefer sağlıklı olur.. Ben bişiyi merak ediyorum böyle kalbini duymadan kürtaj olanlar sebebini biliyorlar mı acaba neden kalbi atmıyor bir dahakinde tekrarlanır mı aynı şey ondan çekiniyorum

Canım zaten kötüsü de bu ya.. Ben zaten buranın en iyi özel hastanesine gidiyorum toplasan iki tane özel var zaten.. Bu yüzden ümidimi kestim

Kızlar mide bulantılarınız ve kusmalarınız var ne durumda.Benim bugün midem bulanmıyor nedense
ya benim hiç yok çok şükür bulantım falan..bi iki hafta önce biraz bulanır gibi olmuştu sora geçti..
ama normalde çay ve tatlı delisi ben hiç yiyemiyrm öyle şeyleri..

Benim hamileliğimin başından beri hiç midem bulanmadı canım...

seninkini anladığım kadarıyla gelişim geriliği canım ondan atmıyordur , 1 hafta beklemelerinin sebebide bu zaten bi atak yapar hızlanırsa gelişimi duyabilirsin belki..

Canım zaten kötüsü de bu ya.. Ben zaten buranın en iyi özel hastanesine gidiyorum toplasan iki tane özel var zaten.. Bu yüzden ümidimi kestim

;( kendini kötüye hazırlama ümidinide kesme sakın sen pes edersen o nasıl sana tutunsun annesi ? 2-3 günde neler değişir bilemeyiz Allah bilir herşeyi sen pozitif ol onun sana tutunacağına kalbinin atacağına duyacağına inan..Allahım hakkında en hayırlısını versin..;(

Rabbim bebeğini size bağışlasın canım... İnşallah herşey kolay olur kendim çok kötüyüm.. Kendimi eksik işe yaramaz hissediyorum.. Bebeğime ne yaptım diyorum..

perim.. oturup ağlıcam şimdi lütfen yapma böyle konuşma zaten bugün hormonlarım felaket..ofiste de yalnızım oturdum .çalıkuşunu izledim odaha çok duygusallaştırdı ...
çok zor evet ama her iki ihtimalide düşünmen gerekiyor.. inşallah duyarsın kalp atışlarını ama duymassanda lütfen kendini eşini yıpratma.. bende oldum kürtaj .. anestezi oluyorsun hiçbirşey hissetmiyorsun uyandığında birkaç saat yatırıyorlar sonra taburcu oluyorsun.. içinde parça kalmasına ihtimal bir hap veriyorlar onu düzenli kullanıyorsun birde bir hap daha var oda sanırım rahmin sıkılaşmasınımı ne sağlıyormuş onu içiyorsun.. ben 4 gün sonra tatile gittim yüzdüm falan.. Eskişehire döndüm sonra eylülde ilişkiye girdik ekimde hamile kaldım.. kürtajdan sonra daha kolay hamile kalıyorsun diyor büyüklerimiz.. lütfen kendini yıpratma hiç kolay değil biliyorum ama içini ferah tut..herşeyin hayırlısı..

benim mide bulantım yok.. o yüzden endişe ediyorum... iki kere kustum hamileliğimin başından beri..ama kardeşim ablamda da hiç mide bulantısı olmamıştı...ama insan bazen takıyor neden olmuyor diye..

Canım üzülmemek elde olmuyo ama lütfen kendini salma.. sana kendimi anlatayım
Kurban bayramından bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim öğrendim..Öğrendikten 1-2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oldu doktora şikayetimi söyledim önemsemedi aynı zamanda ağrım da vardı..Lekelenmeler artarak devam etti..Arife günüsabahı da kanamam başladı ve düşük yaptım apar topar hastaneye gittik ve düşük yaptığımı öğrendim (5+3 günlüktü) ancak bir problem daha vardı sol yumurtalıktan kaynaklanan bir kanama vardı önce kürtaja aldılar sonra da laparoskopi ile ameliyata aldılar..
Ameliyattan çıktım ve senin gibi tedirgindim..Doktor bana daha çuvalla bebeğin olur sakın kendini yıpratma dedi..
Yeni kürtaj olmuş biri olarak sana diyebilirim ki genel anestezi olduğu için hiçbir acı ağrı hissetmiyorsun..Sonrasında da 30 gün sonra adet kanaman oluyor .. ben laparoskopiden dolayı hemen günlük yaşantıma dönemedim ama kürtajda 2 güne toparlıyorsun..
Üzüntüsü bi süre kalıyor tabii ama takılı kalma lütfen doktor bana rahmimin dinlenmesi için 4 ay korunmayı önerdi..Allah tekrar nasip eder hiç korkma..
Bir de doktor bana sevinmelisin çocuğun olabiliyormuş bunu öğrenmiş oldun..İnsanlar bebek sahibi olmak için yıllarca uğraşıyor dedi..

Bir de şunu eklemeliyim doktorun dediği doğanın öyle düzeni vardır ki sağlıksız bebek tutunmaz şeklindeydi.

Son düzenleme:
Rabbim bebeğini size bağışlasın canım... İnşallah herşey kolay olur kendim çok kötüyüm.. Kendimi eksik işe yaramaz hissediyorum.. Bebeğime ne yaptım diyorum..

canımmmm beniiimmmm üzülmee oolurmuuuu kıyamam esını sımsıkı sarıl ondan guc al o senın destekcın olucak bu donemde rbbım hemencık nasıp etsın bence sonrası korunma hemenkı yavrun gelsın sana ben 1,5 sene bekleıdm olsun dıye dusun bolesı daha zor senn hemen olmus ne guzel allahım gene verır ınsallah

çok geçmiş olsun çilek..hayırlısıyla sende bebişini kucağına alırsın inşallah..tez zamanda.. :)

seninkini anladığım kadarıyla gelişim geriliği canım ondan atmıyordur , 1 hafta beklemelerinin sebebide bu zaten bi atak yapar hızlanırsa gelişimi duyabilirsin belki..

İnşallahhhhhh..
Amin herşeyin hayırlısı.. Bi atlatsaydım şu 10 günü ne olacaksa olsa
AÇıklaman için çok sağol canım... O kadar sabırsızım ki.. Tekrar gebe olmak istiyorum

Sana da çok geçmiş olsun canım.. Şükredelim aslında ama insan yüreğine söz geçiremiyor.. Rabbim kolay atlatmamı nasip etsin

Sağolsun o hep pozitif dünden berii.. Belki içi kan ağlıyordur ama belli etmiyor bana.. Sadece dün biraz sarılıp ağladık (((
İnşallah hemen yine olur

çok geçmiş olsun çilek..hayırlısıyla sende bebişini kucağına alırsın inşallah..tez zamanda.. :)

Çok teşekkürler canım..
Çok yıprandım çok üzüldüm günlerce ağladım ama
"kısmet etmişse ya Rabb el getirir yel getirir sel getirir
Kısmet etmemişse ya Rabb el götürür yel götürür sel götürür."
Dedim hep..

benim mide bulantım yok.. o yüzden endişe ediyorum... iki kere kustum hamileliğimin başından beri..ama kardeşim ablamda da hiç mide bulantısı olmamıştı...ama insan bazen takıyor neden olmuyor diye..[/QUOTE]

ay olmasın çok feci bulantılar ya bence endişe etme sevin olmuyo diye rahat rahat tadını çıkar hamileliğinin.bn bu hafta iyiyim çok şükür.geçen hafta kusuyodum ,sürekli bulanıyodu kazınıyodu midem iştahım yoktu halsizdim bunalım hali vardı.bu hafta rapor aldım eşim de 10 günlük iznine çıktı doktor işlerimiz vardı hem de dinleneyim dedim.çok şükür bu hafta iştahım açık kusmuyorum bulantım geçti.çok mutluyum ya hep böyle gider inşallah...eşim de diyo ben geldim ya ondan iyileştin sen :)) evet bence de eşim yanımda olunca hayat çok güzel.
her şey çok güzel inşallah haziran gelince de bebeğimizi kucağımıza alıcaz sağlıklı doğumlar yapıcam bebeğim nur topu gibi doğacak hep içime bunlar doğuyo ...üzüntülü şeyler izlemiyorum .bebek gelişim hamilelik kitapları aldım bunları okuyorum.günlüğe başladım hamilelik günlüğü.hislerimi yazıyorum.bebeğime hatıra olsun diye.babasına da yazdırcam:)) ilk öğrendiğimiz an fotomuzu çektim kocamla.idrar testi de iki kez yapmıştık çift çizgilerimi de çektim.hamileliğimi mutlu geçirmeye çalışıyoruz eşimle birlilkte mutlu olalım ki mutlu bebişimiz olsun

Pericim bence tekrar kalmak için acele davranma tekrarlarsa bundan kat kat üzülürsün..
Doktor da bir süre korunmayı önerecektir zaten canım..

Pericim bence tekrar kalmak için acele davranma tekrarlarsa bundan kat kat üzülürsün..
Doktor da bir süre korunmayı önerecektir zaten canım..

İnşallah çok bir süre vermez O süre dolmadan olsa ne olur ki

aglayın sarılınnnn bırbırınızeeeee

Rabbim bu gözyaşlarımızı bir dahakine sevinç gözyaşına dönüştürür inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…