- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
İnşallah çok bir süre vermezO süre dolmadan olsa ne olur ki
Rabbim bu gözyaşlarımızı bir dahakine sevinç gözyaşına dönüştürür inşallah..
kızlar ben 4 kasımda tam kan tahlillerimi yaptırdım... hiçbir sıkıntı çıkmadı fakat ALT DEĞERİM 71 AST DEĞERİM 36 çıktı..ikisinin de sınır 35... doktorum kullandığın ilaçları bırak dedi bazen ağız yoluyla aldığımız ilaçlarda yükseltebiliyormuş... 12 gündür folik asit almadım..progestanımıda kestim.. dün tahlil sonucumu aldım ALT 68 AST 48 olmuş... dahiliye gitmem gerekecek sanırım..karaciğer enzimlerinde sıkıntı var.. korkuyorum çok..10 gün gibi bir süre folik asit almadığım içinde bebişim için endişeliyim ama demekki folikasit bir sıkıntı yaratmamış ki yine yükselmiş bende bugün aldım hemen...
hiç böyle bir sorunla karşılaşan bir tanıdığınız oldumu..yada sizlerden biri..
canım kürtajdan sonra benimde yüksek gelmişti ama antibiyotik çok kullanmak zorunda kalmıştım doktor ilaçlardan yalancı yükselme olmuştur dedi neyse bekledim 1 ay sonra tekrarlattım bu arada ilaç kullanmadım ve normal geldi referans değerleri arasındaydı tam ortalarda bi değer geldikullanılan ilaçlardan yada laboratuver kitlerinden kaynaklı böyle sonuçlar olabiliyor benim başıma böle gelmişti inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına sana tavsiyem başka bir laboratuvarda tekrarlat kan sulandırıcı kullanıyor muydun?
bafımmmmmmmm..nasılsın canım...özlemişim seni diğer topiğe giremedim kürtajdan sonra birde yaz girdi tatil derken bir baktım kimse kalmamış..seni gördüğüme sevindim..
birini Acıbademde yaptırdım 4 kasımda diğerini 18 inde devlet hastanesinde yaptırdım.. hani yükselmesi bebişe bir zararı olmasın diye korkuyorum..normalde annemin alt değeri 400 üzerinde karaciğer yağlanması demişti doktor ..ama sağlığı yerinde bir sıkıntı yaşamıyor ama konu bebek olunca bende 48 i görünce ast de korktum çok...yarın dahiliye gidicem.. inşallah bir sorun çıkmaz...
kan sulandırıcı değil ama bebek aspirini kullanmıştım...sonra kestim onu doktor kullanma dedi hamileliğimin başında..
canım geçmiş olsun , Doktor gayet normal diyorsa neden kendini yıpratıyorsunBenim içim rahatladı şu anda senin adına .. sende üzme kendini , işten ayrılmana üzüdüm diyemicem ki bebeğin için dinlenmen şart ..
Çok üzüldüm canım ya. Her işte bir hayır var ne olursa olsun kendini üzmemeye çalış sana tutunmaya çalışan bir bebegin hala var. Başka dr.a da görünme imkanın varsa git bakalım.Drlar pek seviyor moral bozmayı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallahDün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
Canım bebegin sağlıgı iyiyse bir sıkıntı yok demektir.ilk 3 ay bebişlerimiz bize tutunmaya çalıştıgı için , ara ara böyle akıntıların olması normal. Üzme kendini iyi düşün olur mu?Bizde geldik az once yine doktordaydim kizlar hersey yolunda bebisimle ama kimse bu kahferengi akintim icin bir ilac veya baska bisey vermiyo icinde rahimde olan eski Kano atiyorsundur dedi simdiki gittigim doktor dun ise diyor doktorum hersey gayet normal sadece dinlen ve istirat et ve kahferengi lekelerin kendiliginden gecicekdedi.az once ki ise 3 ay olmayinca bisey diyemem bebegin gayet salikli AMA kahferengi akintin cok olupta kana donerse dusuk tehliken var cok az dedi moralim 0 bugun alamaktan helqk oldum istende ayrildim kizlar onumuzdeki ay memleketime donucem insallah
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...
Ama benim hala uykum var 9 saat uyudum yetmiyor sanki enerjim bitmiş gibi.
Gunaydin kizlar biz geldik daha az once uyandim inanirmisiniz ...cok sukur kahferengi akintimda bir iki damla gelmis insallah allahin izniyle durucak kesilecek bebisim simsiki tutunur bana sizler nasilsiniz? Benim sabahlari cok bulantim oluyo ya herseyden tiksinir oldum resmen ara arada kasik agrim gelip gidiyo bu normalmidir acabaa?
Çok üzüldüm canım ya. Her işte bir hayır var ne olursa olsun kendini üzmemeye çalış sana tutunmaya çalışan bir bebegin hala var. Başka dr.a da görünme imkanın varsa git bakalım.Drlar pek seviyor moral bozmayı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah
senin için tahlillerimi bulup baktım canım alt 49 çıkmış referans aralığı 0-32 yazıyor ve dahiliyeye göstermiştim dediğim gibi hiç önemsememişti ve düzeldi 1 ay bile olmadanbafımmmmmmmm..nasılsın canım...özlemişim seni diğer topiğe giremedim kürtajdan sonra birde yaz girdi tatil derken bir baktım kimse kalmamış..seni gördüğüme sevindim..
birini Acıbademde yaptırdım 4 kasımda diğerini 18 inde devlet hastanesinde yaptırdım.. hani yükselmesi bebişe bir zararı olmasın diye korkuyorum..normalde annemin alt değeri 400 üzerinde karaciğer yağlanması demişti doktor ..ama sağlığı yerinde bir sıkıntı yaşamıyor ama konu bebek olunca bende 48 i görünce ast de korktum çok...yarın dahiliye gidicem.. inşallah bir sorun çıkmaz...
kan sulandırıcı değil ama bebek aspirini kullanmıştım...sonra kestim onu doktor kullanma dedi hamileliğimin başında..
oh şükürrr :) seni böyle görmek ne güzel :) Türkiye ye döndüğünde iyi depola moral enerji oldu mu :) tutundu birkere annesine bırakmaz artık :)
Kızlar hepinize bir şey soracagım. 9. Haftam yarın bitiyor.Benim bulantım neredeyse hiç olmuyor. Bazı yiyeceklerden tiksiniyorum sadece. Baş dönmelerim de geçti. Sürekli bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum.Acaba kalp atışları mı durdu diyorum. Hamilelik bu kadar rahat mı geçmeli? Benimle aynı durumda olanlar var mı? Yarın tahlil vermeye gidicem sadece, dr ultrasonla bakmaz sanırım:-(
senin için tahlillerimi bulup baktım canım alt 49 çıkmış referans aralığı 0-32 yazıyor ve dahiliyeye göstermiştim dediğim gibi hiç önemsememişti ve düzeldi 1 ay bile olmadan
canım teşekkür ederim... nisandaki son tahlilime baktım 18 çıkmış alt...daha sonrada kasımda yaptırdım.. tabi arada kürtaj oldum ilaç kullandım..bebek aspirini decavit kullandım...belkide o yüzden oldu...saolll çok teşekkür ederimmm..sende son durumlar nedir canım..
Kızlar hepinize bir şey soracagım. 9. Haftam yarın bitiyor.Benim bulantım neredeyse hiç olmuyor. Bazı yiyeceklerden tiksiniyorum sadece. Baş dönmelerim de geçti. Sürekli bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum.Acaba kalp atışları mı durdu diyorum. Hamilelik bu kadar rahat mı geçmeli? Benimle aynı durumda olanlar var mı? Yarın tahlil vermeye gidicem sadece, dr ultrasonla bakmaz sanırım:-(
aynen yeşilerik.. benimde sadece yemek yedikten sonra midem hafif bulanıyor bazen hiç bulanmıyor... başdönmem 10 gün gibi bir süre hafif hafif oldu.. şuan tek farklı durum fazla duygusal olmam ve canım hiçbirşey yemek istemiyor....karnım acıkmıyor ..mecbur olduğum için yiyorum ama yediklerimden zevk almıyorum.. sütü suyu çok severim süt içmek ölüm gibi zor içiyorum..bende dün gece çok korktum.. bebişime bir badi aldım ona sarılıp uyudum..eşime diyorum evham yapıyorsun stres yapma bebişi üzüyorsun diyor ama ben oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...
canım ben tahlil yaptırdım şu pıhtılaşma için yarısı çıktı yarısı çıkmadı sonuçların hepsi çıkınca doktora gideceğim bekliyorum korunuyorum zaten doğudayım eşimde yorulduk batıda düşünrlim diyor mayısta belli olacak tayin yerleri temmuz 13 doluyor süremiz öle işte hayırlısı
valla canım tarihlerimiZ aynı sanırım , bende hiç mide bulantısı olmadı , çok nadir birkaç saniyelik oldu o kadar onuda anlamadım bile. Dün doktora gittim herşey çok güzel çıktı , mide bulantın var mı dedi hiç olmadı dedim , oo çok güzel dedi.
sadece çok halsiz oluyorum 12 demeden kendime gelemiyorum o kadar. İçini ferah tıt mide bulantısı olması çocuğun sağlığıyla alakalı değil. İyikide bulanmıyor rahatız..
o duygular bendede fora yaptı özellikle eşime karşı çok seviyorum , ama adamcağız ufacık bişey dese hemen ağlayasım geliyor. Dün doktordaydık ben geç kaldık diye asansörü beklemeden hızla merdivnle çıktım. Tabi nefes nefese , oda niye koşuyosun benide beklemiyosun dedi , gözlerim doldu hemen doktora girmiyck olsam hıçkıra hıçkıra ağlıycam resmen..
inşallah tahlillerinde de bir sıkıntı çıkmaz da korunmayı bırakırsın. pıhtılaşmanın tedaviside çok basit coraspin falan kullanıyordu arkadaşım şimdi güzel bir kızımız var..
.siz doğuda temellerini atın batıda doğurursun :) hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor ama plan program taşınma telaşları vs derken hamileykende stres sıkıntı yapar sana.. ..umarım hakkınızda hayırlısı olur canım..güzel haberleri en yakın zamanda almak dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?