Çok üzüldüm canım ya. Her işte bir hayır var ne olursa olsun kendini üzmemeye çalış sana tutunmaya çalışan bir bebegin hala var. Başka dr.a da görünme imkanın varsa git bakalım.Drlar pek seviyor moral bozmayı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah
Canım bebegin sağlıgı iyiyse bir sıkıntı yok demektir.ilk 3 ay bebişlerimiz bize tutunmaya çalıştıgı için , ara ara böyle akıntıların olması normal. Üzme kendini iyi düşün olur mu?
Günaydın canım. Ben de grip oldum 3 gündür atlatamadım. Bir de sürekli burnum tıkalı hasta olmadan önceden beri.Geceleri sık sık uyanıyorum.Uyku da yetmiyor iş yapasım da gelmiyor:-(
Benim de burnum tıkalı hamilelil rinitiymiş canım.
Kızlar hepinize bir şey soracagım. 9. Haftam yarın bitiyor.Benim bulantım neredeyse hiç olmuyor. Bazı yiyeceklerden tiksiniyorum sadece. Baş dönmelerim de geçti. Sürekli bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum.Acaba kalp atışları mı durdu diyorum. Hamilelik bu kadar rahat mı geçmeli? Benimle aynı durumda olanlar var mı? Yarın tahlil vermeye gidicem sadece, dr ultrasonla bakmaz sanırım:-(
Hadi hayırlısı bakalım. Ümit olmazsa hiç bir şey olmaz, ümidini yitirme canım.Canım bi de devletten randevu aldım cuma gününe hiç ümidim yok ama yine de gidicem
aynen yeşilerik.. benimde sadece yemek yedikten sonra midem hafif bulanıyor bazen hiç bulanmıyor... başdönmem 10 gün gibi bir süre hafif hafif oldu.. şuan tek farklı durum fazla duygusal olmam ve canım hiçbirşey yemek istemiyor....karnım acıkmıyor ..mecbur olduğum için yiyorum ama yediklerimden zevk almıyorum.. sütü suyu çok severim süt içmek ölüm gibi zor içiyorum..bende dün gece çok korktum.. bebişime bir badi aldım ona sarılıp uyudum..eşime diyorum evham yapıyorsun stres yapma bebişi üzüyorsun diyor ama ben oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...
Kıyamam sana.. Evet hormonlar bizi bu hale getirdi. Ben de çok alıngan oldum. Sürekli ilgi bekliyorum:)valla canım tarihlerimiZ aynı sanırım , bende hiç mide bulantısı olmadı , çok nadir birkaç saniyelik oldu o kadar onuda anlamadım bile. Dün doktora gittim herşey çok güzel çıktı , mide bulantın var mı dedi hiç olmadı dedim , oo çok güzel dedi.
sadece çok halsiz oluyorum 12 demeden kendime gelemiyorum o kadar. İçini ferah tıt mide bulantısı olması çocuğun sağlığıyla alakalı değil. İyikide bulanmıyor rahatız..
Hadi inşallah öyledir tatlım ya. Annem neredeyse dokuz ay kusmuş, ablamın hamilelikler de bulantılı geçti. Ben de öyle geçeceğini sanıyordum. Ben de senin gibi güzel haberler alırım umarım.
o duygular bendede fora yaptı özellikle eşime karşı çok seviyorum , ama adamcağız ufacık bişey dese hemen ağlayasım geliyor. Dün doktordaydık ben geç kaldık diye asansörü beklemeden hızla merdivnle çıktım. Tabi nefes nefese , oda niye koşuyosun benide beklemiyosun dedi , gözlerim doldu hemen doktora girmiyck olsam hıçkıra hıçkıra ağlıycam resmen..
Benim de burnum tıkalı hamilelil rinitiymiş canım.
Canım aynı durum bende de var benimde 8.haftam bitti bugün.Başdönmelerim vardı geçti midem bulanıyordu bazı günler bugün o da yok.Farkettim ki bulantıyı bende yumurta ve süt yapıyor.Ben iki günde bir haşlanmış yumurta yiyorum ve akşamları süt içiyorum.Bugün yumurta yemedim ve akşamda süt içmemiştim.Çay,yumurta ve süt benim tiksindiklerim.
Kafayı mı yiyecem acaba rahatlayamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oyy offfffffff offfffffffffffffff
Ya kizlar benim akinti yine geldi ya az biraz napicami sasirdim artik evde de yemekten ve yatmaktan baska bisey yaptigim yok insallah gecer yaaa :-(
Kizlar cok belim agrim aya basladi akintimda hafifledi iki damla gelmis sadece cok korkuyorum insallah bebegime bisey olmaz
ayy canım çok dertlenmişsin..doktor sana riskli fln demedi değil mi? kontrole ne zmn gideceksin..stresten oluyodur cnm akıntın dinlen rahatla biraz çok çok dua et..Kizlar oyle bir patlican aserdimki az once gidip aldim patlicanla yogurt yedim gormemisler gibi) hamilelikte patlican in zaradi olmaz demi?
ayy canım çok dertlenmişsin..doktor sana riskli fln demedi değil mi? kontrole ne zmn gideceksin..stresten oluyodur cnm akıntın dinlen rahatla biraz çok çok dua et..
patlıcanın bildiğim bi zararı yok yiyebilirsin bence afiyet olsun :)
peri..kafanı dağıtacak bişiler yap.. film izle netten....oyun oyna.. evdeysen çık birine git..yada yat uyu..çok streslisin bak belki minicik bir kalp var ve annesinin huzuruna ihtiyacı varsa..bütün vücudun kasıldı peri..biraz rahatlamaya bak.. en basitinden bak en azından hamile kalabiliyorsun.. Allahın gücüne gider..birazcık rahat ol ..
canım dengesizmi yok allah askına sızde kendı onunuze cekın oraya cekmeyın baksana ınsanlar ne terbıyesız olmus sınırlendım vallaAyy şuan elim ayağım tutmuyor resmen ya , bizim sokakta çok fazla araba var ve herkes bulduğu yere park ediyor , yeri geliyor biz karşı tarafa parkediyoruz , yeri geliyor onlar bizim apartmanın önüne park ediyor. Ama biz ne zaman arabayı karşı apartmanın önüne park etsek ya silecekleri kaldırıyorlar , ya oje sürüyorlar , ya çiziyorlar... Arabayıda daha yeni aldık 0 hemde 2ay oluyor.
Bu sabahta şimdi eşimi uğurladım işe adamcağızın inmesiyle mahallede bağırması bir oldu ' derdi olan varsa söylesin bune hergün aynı şey biz arabayı siz çizin diye mi aldık vs..' Diye bir bağırdı. Bende koşarak balkona çıktım tabi , hem çok üzüldüm hem korktum.. Oda bastı gitti , akşama görüşcez dedi..tabi o gidince millet camlara çıktı.
Ya bizim derdimiz varsa bişey söyleyin bizde oraya parketmeyelim ne bu valla kamera koyucaz yakında kimse çıksın ortaya..
Sabah sabah sinirlerim bozuldu ya amannnn..
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...
Ayy şuan elim ayağım tutmuyor resmen ya , bizim sokakta çok fazla araba var ve herkes bulduğu yere park ediyor , yeri geliyor biz karşı tarafa parkediyoruz , yeri geliyor onlar bizim apartmanın önüne park ediyor. Ama biz ne zaman arabayı karşı apartmanın önüne park etsek ya silecekleri kaldırıyorlar , ya oje sürüyorlar , ya çiziyorlar... Arabayıda daha yeni aldık 0 hemde 2ay oluyor.
Bu sabahta şimdi eşimi uğurladım işe adamcağızın inmesiyle mahallede bağırması bir oldu ' derdi olan varsa söylesin bune hergün aynı şey biz arabayı siz çizin diye mi aldık vs..' Diye bir bağırdı. Bende koşarak balkona çıktım tabi , hem çok üzüldüm hem korktum.. Oda bastı gitti , akşama görüşcez dedi..tabi o gidince millet camlara çıktı.
Ya bizim derdimiz varsa bişey söyleyin bizde oraya parketmeyelim ne bu valla kamera koyucaz yakında kimse çıksın ortaya..
Sabah sabah sinirlerim bozuldu ya amannnn..
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...
Günaydın hamiş pıtırcıklar <3
O kadar kötüyüm kiGöğüslerimdeki hassasiyet de azaldı.. Biliyorum bıraktı bebeğim beni.. Annesini sevmedi hiç o (((((((
Canim doktorun ilac vermediyse ins onemli bisein yoktur..cok gerekli olmadikca kalkma yerinden bol bol dinlen seni guclu kuvvetli tutacak gidalarla beslen..en onemli sey moral..bugun de ins iyi haberler alirsin cnm..Sorma canim ya iki farkli doktora gittim birisi ultrasonda bakti bebisimin kalbi atiyo gelismesi hersey cok normal sukurler olsun AMA az biraz rahimde kan durmus dedi AMA endiselenicek bisey degil yeni kana benzemiyor ve kahfe lekelerin bu yuzdendir dedi sen kendini kollarsan yormazsan biseycik olmaz ara sira az biraz gelebilir kahferengi akintin dedi dun ise baska bir doktora gittim abuk subuk konusmalar yapti azda olsa dusuk ihtimalin var Bence dedi bende dedim e o zmn progestaran bisey verin dedim onerileriniz nedir dedim simdilik bisey veremem istirat et ve 3 aylik olana kadar herkezde vardir bu dusuk riski dedi eve gonderdi burda yurt disinda resmen zorla muayne oluyoruz sanki ya ..benim bildigim doktor sana guven vermeli sakinlesmeni saglamali abuk subuk konusmamali kime inanacagima sasirdim kuzum ya yarin Saat 3:00 baska bir kadin doktorunda randevum var bakalim hayirlisi Bol Bol dinleniyorum zaten canim simdilik durdu bakalim hayirlisi... Esimde sen aklina getiriyorsun stress yapiyorsun ondan geliyordur diyo..biraz uzun oldu yazdiklarm k.bakma canim benim AMA icimi doktum. Sagol tatlim yedim gormemisler gibi az once xixixi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?