Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Benim de burnum tıkalı hamilelil rinitiymiş canım.

Canım aynı durum bende de var benimde 8.haftam bitti bugün.Başdönmelerim vardı geçti midem bulanıyordu bazı günler bugün o da yok.Farkettim ki bulantıyı bende yumurta ve süt yapıyor.Ben iki günde bir haşlanmış yumurta yiyorum ve akşamları süt içiyorum.Bugün yumurta yemedim ve akşamda süt içmemiştim.Çay,yumurta ve süt benim tiksindiklerim.

Canım bi de devletten randevu aldım cuma gününe hiç ümidim yok ama yine de gidicem
Hadi hayırlısı bakalım. Ümit olmazsa hiç bir şey olmaz, ümidini yitirme canım.

Evet benim eşim de diyor, herşey yolunda hamileliğin iyi geçiyor stres yapma diye. Şanslı mıyız neyiz bilemedim. Kötü kötü rüyalar görüyorum bir de, halbuki dualarımı okuyup yatıyorum ama. Demek ki farkında olmadan stres yapıyoruz yine de.

Kıyamam sana.. Evet hormonlar bizi bu hale getirdi. Ben de çok alıngan oldum. Sürekli ilgi bekliyorum:)
Benim de burnum tıkalı hamilelil rinitiymiş canım.

Baş dönmelerim 5. haftada başladı canım, 8. haftaya kadar sürdü. Şimdi çok nadir oluyor. Sen dedin de aklıma geldi şimdi, ben de her gün yumurta yiyordum, süt içiyordum. Sabahtan öğlene kadar bulantım oluyordu. Fakat iki haftadır süt, yumurtayı bıraktım, bulantılarım azaldı. Demek ki bende de süt ve ürünleri bulantı yapıyormuş. İçimi rahatlattın canım ya teşekkür ederim.

Kafayı mı yiyecem acaba rahatlayamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oyy offfffffff offfffffffffffffff

Kafayı mı yiyecem acaba rahatlayamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oyy offfffffff offfffffffffffffff

peri..kafanı dağıtacak bişiler yap.. film izle netten....oyun oyna.. evdeysen çık birine git..yada yat uyu..çok streslisin bak belki minicik bir kalp var ve annesinin huzuruna ihtiyacı varsa..bütün vücudun kasıldı peri..biraz rahatlamaya bak.. en basitinden bak en azından hamile kalabiliyorsun.. Allahın gücüne gider..birazcık rahat ol ..

Ya kizlar benim akinti yine geldi ya az biraz napicami sasirdim artik evde de yemekten ve yatmaktan baska bisey yaptigim yok insallah gecer yaaa :-(

Kizlar oyle bir patlican aserdimki az once gidip aldim patlicanla yogurt yedim gormemisler gibi ) hamilelikte patlican in zaradi olmaz demi?

Ya kizlar benim akinti yine geldi ya az biraz napicami sasirdim artik evde de yemekten ve yatmaktan baska bisey yaptigim yok insallah gecer yaaa :-(

Kizlar cok belim agrim aya basladi akintimda hafifledi iki damla gelmis sadece cok korkuyorum insallah bebegime bisey olmaz

Kizlar oyle bir patlican aserdimki az once gidip aldim patlicanla yogurt yedim gormemisler gibi ) hamilelikte patlican in zaradi olmaz demi?
ayy canım çok dertlenmişsin..doktor sana riskli fln demedi değil mi? kontrole ne zmn gideceksin..stresten oluyodur cnm akıntın dinlen rahatla biraz çok çok dua et..
patlıcanın bildiğim bi zararı yok yiyebilirsin bence afiyet olsun :)

Sorma canim ya iki farkli doktora gittim birisi ultrasonda bakti bebisimin kalbi atiyo gelismesi hersey cok normal sukurler olsun AMA az biraz rahimde kan durmus dedi AMA endiselenicek bisey degil yeni kana benzemiyor ve kahfe lekelerin bu yuzdendir dedi sen kendini kollarsan yormazsan biseycik olmaz ara sira az biraz gelebilir kahferengi akintin dedi dun ise baska bir doktora gittim abuk subuk konusmalar yapti azda olsa dusuk ihtimalin var Bence dedi bende dedim e o zmn progestaran bisey verin dedim onerileriniz nedir dedim simdilik bisey veremem istirat et ve 3 aylik olana kadar herkezde vardir bu dusuk riski dedi eve gonderdi burda yurt disinda resmen zorla muayne oluyoruz sanki ya ..benim bildigim doktor sana guven vermeli sakinlesmeni saglamali abuk subuk konusmamali kime inanacagima sasirdim kuzum ya yarin Saat 3:00 baska bir kadin doktorunda randevum var bakalim hayirlisi Bol Bol dinleniyorum zaten canim simdilik durdu bakalim hayirlisi... Esimde sen aklina getiriyorsun stress yapiyorsun ondan geliyordur diyo..biraz uzun oldu yazdiklarm k.bakma canim benim AMA icimi doktum. Sagol tatlim yedim gormemisler gibi az once xixixi

O kadar kötüyüm ki Göğüslerimdeki hassasiyet de azaldı.. Biliyorum bıraktı bebeğim beni.. Annesini sevmedi hiç o (((((((

Ayy şuan elim ayağım tutmuyor resmen ya , bizim sokakta çok fazla araba var ve herkes bulduğu yere park ediyor , yeri geliyor biz karşı tarafa parkediyoruz , yeri geliyor onlar bizim apartmanın önüne park ediyor. Ama biz ne zaman arabayı karşı apartmanın önüne park etsek ya silecekleri kaldırıyorlar , ya oje sürüyorlar , ya çiziyorlar... Arabayıda daha yeni aldık 0 hemde 2ay oluyor.
Bu sabahta şimdi eşimi uğurladım işe adamcağızın inmesiyle mahallede bağırması bir oldu ' derdi olan varsa söylesin bune hergün aynı şey biz arabayı siz çizin diye mi aldık vs..' Diye bir bağırdı. Bende koşarak balkona çıktım tabi , hem çok üzüldüm hem korktum.. Oda bastı gitti , akşama görüşcez dedi..tabi o gidince millet camlara çıktı.
Ya bizim derdimiz varsa bişey söyleyin bizde oraya parketmeyelim ne bu valla kamera koyucaz yakında kimse çıksın ortaya..
Sabah sabah sinirlerim bozuldu ya amannnn..

canım dengesizmi yok allah askına sızde kendı onunuze cekın oraya cekmeyın baksana ınsanlar ne terbıyesız olmus sınırlendım valla
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...

günaydın cnmmm

insanlar iyice cozuttu...yani bukadarda terbiyesizlik olmaz....ayıptır günahtır.. sıkma canını stres yapma güzelim...onların yüzünden kendinide bebişinide üzme...Allahlarından bulsunlar...ne kadar ayıp ya...gece eşin nöbet tutsun fotoğraf çeksin polise versin :) ama kendisi bulaşmasın hiç .. :)

Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...

Günaydın hamiş pıtırcıklar <3

günaydınn güzel insanlar :)

O kadar kötüyüm ki Göğüslerimdeki hassasiyet de azaldı.. Biliyorum bıraktı bebeğim beni.. Annesini sevmedi hiç o (((((((

perimmm.. lütfen üzülme..Allah korusun bıraktıysa bile belki sağlıksız bir bebek olarak gelişip daha sonraki evrelerde bıraksaydı çok dah a fazla üzülürdün..

ne zaman gideceksin doktora bir daha.. inşallah seninledir bebişin...erkeklerin kalp atışları geç duyuluyormuş.. en iyi teselliyi sen kendine vericeksin canım..biz yanındayız ama sen çok üzülürsen bağışıklık sisteminde gider sonra hasta olursun..

Canim doktorun ilac vermediyse ins onemli bisein yoktur..cok gerekli olmadikca kalkma yerinden bol bol dinlen seni guclu kuvvetli tutacak gidalarla beslen..en onemli sey moral..bugun de ins iyi haberler alirsin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…