- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
perimmm.. lütfen üzülme..Allah korusun bıraktıysa bile belki sağlıksız bir bebek olarak gelişip daha sonraki evrelerde bıraksaydı çok dah a fazla üzülürdün..
ne zaman gideceksin doktora bir daha.. inşallah seninledir bebişin...erkeklerin kalp atışları geç duyuluyormuş.. en iyi teselliyi sen kendine vericeksin canım..biz yanındayız ama sen çok üzülürsen bağışıklık sisteminde gider sonra hasta olursun..
cnm benimO kadar kötüyüm kiGöğüslerimdeki hassasiyet de azaldı.. Biliyorum bıraktı bebeğim beni.. Annesini sevmedi hiç o (((((((
cnm benim
Biliyrm cok zor ama kendine yuklenme..hic sevmez olur mu anacigini..lekelenmelerin de olmamisti senin cnm..belki gec buyuycek..lutfen kendini uzup hem kendine hem bebise daha cok zarar verme..
insanlar cok bencil..kendisine yapilmasini istemedigi seyi nasil da kolay baskalarina yapabiliyolar..ben olsam yerinde tek tek kapilarina basar boyle bise olmus sizin haberiniz var mi diye sorardim..yapan solemese bile en azindan anlardi..sinirlerini bozma cnm yine de sakin ol..germe bebisimizi..Ayy şuan elim ayağım tutmuyor resmen ya , bizim sokakta çok fazla araba var ve herkes bulduğu yere park ediyor , yeri geliyor biz karşı tarafa parkediyoruz , yeri geliyor onlar bizim apartmanın önüne park ediyor. Ama biz ne zaman arabayı karşı apartmanın önüne park etsek ya silecekleri kaldırıyorlar , ya oje sürüyorlar , ya çiziyorlar... Arabayıda daha yeni aldık 0 hemde 2ay oluyor.
Bu sabahta şimdi eşimi uğurladım işe adamcağızın inmesiyle mahallede bağırması bir oldu ' derdi olan varsa söylesin bune hergün aynı şey biz arabayı siz çizin diye mi aldık vs..' Diye bir bağırdı. Bende koşarak balkona çıktım tabi , hem çok üzüldüm hem korktum.. Oda bastı gitti , akşama görüşcez dedi..tabi o gidince millet camlara çıktı.
Ya bizim derdimiz varsa bişey söyleyin bizde oraya parketmeyelim ne bu valla kamera koyucaz yakında kimse çıksın ortaya..
Sabah sabah sinirlerim bozuldu ya amannnn..
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...
Günaydın hamiş pıtırcıklar gününüz güzel geçsin <3
Bu umutlar da olmasa ölürdüm herhalde.. Çok zayıfım ben metanetim çok az elimde değil deliresim geliyor
Ben de normalde tatli seyleri cok severim simdi hiiic istemiyrm..tuzsuz yerdim simdi tuzu artirdim..ete duskunluk artti..sut urunlerini de tuketiyrm ve bana da erkek diyolar :) ruyamda da erkek oldunu gormustm dun gece babasi kiz oldunu gormus..bakalim Allah ne verecek :)Kızlar yediklerime baktımda et,peynir,ekşi sürekli..sizimde öylemi delicesine limon greyfurt yiyorum bide hamburger ama mayonez ketçap yemiorum zararlı die şaka gibi herkes erkek olacak bebeğim diohayırlısı sağlıklısı olsuda sizi merak ettim neler çekio canınız neler yiyosunuz
Canim doktorun ilac vermediyse ins onemli bisein yoktur..cok gerekli olmadikca kalkma yerinden bol bol dinlen seni guclu kuvvetli tutacak gidalarla beslen..en onemli sey moral..bugun de ins iyi haberler alirsin cnm..
Cnm bol bol dua et guclu olman lazim senin..ilk cocukta boyle bise yasamak eminim cok zordur ama genelde ilk cocukta yasanabiliyo bu durumlar..ins senin ki tutunabilenlerden olur..Allah hayirlisini versin cnm..
Ben de normalde tatli seyleri cok severim simdi hiiic istemiyrm..tuzsuz yerdim simdi tuzu artirdim..ete duskunluk artti..sut urunlerini de tuketiyrm ve bana da erkek diyolar :) ruyamda da erkek oldunu gormustm dun gece babasi kiz oldunu gormus..bakalim Allah ne verecek :)
Gelecek ayin sonunda belli olmaya baslar dimi :))
Ben beraber anne olmak istiyordum böyle sizinle hep beraber.. Nasip değilmişZaten bu kadar stresle kanser de olurumm
hahahha kiraz haabenden etten tıksındımmm ıyyy ama tatlı ve meyve cok yıyıorum hatta ıkı gundur kıraz aserıorum delı gıbı esım bulmaya calısıor
Canim doktor sana bebeginde ilgili kotu bisey mi soledide bukadar karamsar ve uzgunsun allahtan. Unit kesilmez bunu asla unutma kuzum
Kızlar yediklerime baktımda et,peynir,ekşi sürekli..sizimde öylemi delicesine limon greyfurt yiyorum bide hamburger ama mayonez ketçap yemiorum zararlı die şaka gibi herkes erkek olacak bebeğim diohayırlısı sağlıklısı olsuda sizi merak ettim neler çekio canınız neler yiyosunuz
Canım benim de canım bol bol et,peynir,tuzlu ve ekşi şeyler istiyor.Ayran,limon ve kırmızı ete bayılıyorum.Ben fazla kırmızı et yemezdim.Sütten ve çaydan tiksindim resmen.
benim canımda hiçbirşey istemiyor..ne tatlı ne tuzlu ne ekşi... karnım acıkmıyor...saate bakıyorum saat 10 olmuş bişiler yemem lazım diye yemek yiyorum.. zevk almıyorum ne yediğimden ne içtiğimden..geçici bir durumdur umarım.. çünkü çok canım sıkılıyor... istemeye istemeye yemek yiyorum... mecburiyetten... süte bayılırdım süt zorla içiyorum..napayım bebiş sağlıklı olsunda..razıyım..
kızlar hiç ultason fotonuz varmı :) bakın ben ekleyim..pek net değil ama :) ilk ikisi 10w+3d ikincisi 9w+3d
maşallah maşallah maşallahh :)
Eki Görüntüle 868032 Eki Görüntüle 868034 Eki Görüntüle 868035
Benimde var ama evde.8+0 iken pek bişeye benzemiyordu teyzesi benimki.Maşallah büyümüş seninki yesin teyzesi bu şirini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?