Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Ben beraber anne olmak istiyordum böyle sizinle hep beraber.. Nasip değilmiş Zaten bu kadar stresle kanser de olurumm

O kadar kötüyüm ki Göğüslerimdeki hassasiyet de azaldı.. Biliyorum bıraktı bebeğim beni.. Annesini sevmedi hiç o (((((((
cnm benim
Biliyrm cok zor ama kendine yuklenme..hic sevmez olur mu anacigini..lekelenmelerin de olmamisti senin cnm..belki gec buyuycek..lutfen kendini uzup hem kendine hem bebise daha cok zarar verme..

cnm benim
Biliyrm cok zor ama kendine yuklenme..hic sevmez olur mu anacigini..lekelenmelerin de olmamisti senin cnm..belki gec buyuycek..lutfen kendini uzup hem kendine hem bebise daha cok zarar verme..

Bu umutlar da olmasa ölürdüm herhalde.. Çok zayıfım ben metanetim çok az elimde değil deliresim geliyor

insanlar cok bencil..kendisine yapilmasini istemedigi seyi nasil da kolay baskalarina yapabiliyolar..ben olsam yerinde tek tek kapilarina basar boyle bise olmus sizin haberiniz var mi diye sorardim..yapan solemese bile en azindan anlardi..sinirlerini bozma cnm yine de sakin ol..germe bebisimizi..

Kızlar yediklerime baktımda et,peynir,ekşi sürekli..sizimde öylemi delicesine limon greyfurt yiyorum bide hamburger ama mayonez ketçap yemiorum zararlı die şaka gibi herkes erkek olacak bebeğim dio hayırlısı sağlıklısı olsuda sizi merak ettim neler çekio canınız neler yiyosunuz

Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri...

Günaydın hamiş pıtırcıklar gününüz güzel geçsin <3

Herkese gunaydinlar olsun sevgili hamisler..ben bugun ise gidemedim hastayim sefe de soledm hamis oldumu artik daha anlayisli olsun diye..hepinizden iyi haberler duymak istiyorum..insallah kotu haberler aldimiz hamisler de bi an evvel iyi haberler getirirler..

Bu umutlar da olmasa ölürdüm herhalde.. Çok zayıfım ben metanetim çok az elimde değil deliresim geliyor

Cnm bol bol dua et guclu olman lazim senin..ilk cocukta boyle bise yasamak eminim cok zordur ama genelde ilk cocukta yasanabiliyo bu durumlar..ins senin ki tutunabilenlerden olur..Allah hayirlisini versin cnm..

Ben de normalde tatli seyleri cok severim simdi hiiic istemiyrm..tuzsuz yerdim simdi tuzu artirdim..ete duskunluk artti..sut urunlerini de tuketiyrm ve bana da erkek diyolar :) ruyamda da erkek oldunu gormustm dun gece babasi kiz oldunu gormus..bakalim Allah ne verecek :)
Gelecek ayin sonunda belli olmaya baslar dimi :))

Canim doktorun ilac vermediyse ins onemli bisein yoktur..cok gerekli olmadikca kalkma yerinden bol bol dinlen seni guclu kuvvetli tutacak gidalarla beslen..en onemli sey moral..bugun de ins iyi haberler alirsin cnm..

Insallah dedi gin gibidir kuzum bende kendimi boyle avutuyorum onemli bisey olsa ilac verirlerdi diye . Butun Hun yatiyorum canim birtek yemek yemek ve wc gitmek icin kalkiyorum..sagolasin cnm insallah doktordan gelince yazarim mutlaka...

Cnm bol bol dua et guclu olman lazim senin..ilk cocukta boyle bise yasamak eminim cok zordur ama genelde ilk cocukta yasanabiliyo bu durumlar..ins senin ki tutunabilenlerden olur..Allah hayirlisini versin cnm..

Evet ilk olduğu için çok şaşkınım bi o kadar da üzgünüm.. Amin canım Rabbim hayırlısını versin..

benden etten tıksındımmm ıyyy ama tatlı ve meyve cok yıyıorum hatta ıkı gundur kıraz aserıorum delı gıbı esım bulmaya calısıor

benden etten tıksındımmm ıyyy ama tatlı ve meyve cok yıyıorum hatta ıkı gundur kıraz aserıorum delı gıbı esım bulmaya calısıor
hahahha kiraz haa
bulursan dudaklarına sür de bari kiraz dudaklı olsun
kızçen mi olcak yoksa senin kıız
hadi hayırlısı bakalım

Canim doktor sana bebeginde ilgili kotu bisey mi soledide bukadar karamsar ve uzgunsun allahtan. Unit kesilmez bunu asla unutma kuzum

Benim sat ım 26 eylül Ben 35 günde bir adet oluyordum.. Salı günü onların önceki demesine göre 7+1 olmam lazımdı 6+1 dedi.. Bebek gelişmiş embriyo 4 mm ama kalp atışını duymamız lazımdı dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi haftaya da duyamazsak alırız dedi

Canım benim de canım bol bol et,peynir,tuzlu ve ekşi şeyler istiyor.Ayran,limon ve kırmızı ete bayılıyorum.Ben fazla kırmızı et yemezdim.Sütten ve çaydan tiksindim resmen.

Canım benim de canım bol bol et,peynir,tuzlu ve ekşi şeyler istiyor.Ayran,limon ve kırmızı ete bayılıyorum.Ben fazla kırmızı et yemezdim.Sütten ve çaydan tiksindim resmen.

benim canımda hiçbirşey istemiyor..ne tatlı ne tuzlu ne ekşi... karnım acıkmıyor...saate bakıyorum saat 10 olmuş bişiler yemem lazım diye yemek yiyorum.. zevk almıyorum ne yediğimden ne içtiğimden.. geçici bir durumdur umarım.. çünkü çok canım sıkılıyor... istemeye istemeye yemek yiyorum... mecburiyetten... süte bayılırdım süt zorla içiyorum..napayım bebiş sağlıklı olsunda..razıyım..

Dönem dönem olabilir bu iştahsızlık .Benim arkadaşım da öyleydi.Ama mecburiyetten yerdi.Bebişi çok sağlıklı doğdu ve hemde hiç doğumdan sonra kilo problemi olmadı.

Benimde var ama evde.8+0 iken pek bişeye benzemiyordu teyzesi benimki.Maşallah büyümüş seninki yesin teyzesi bu şirini.

çok ilginç dimi...çok çabuk büyüyor melekler.. bir daha 29unda gidicem bakalım inşallah ozamanda büyümüş olur ikli testi ense kalınlığı falan iyi çıkar inşallah..herkesin bebişi güzel güzel büyüsün Allahım korusun herkesin bebişini..teyzesi öptü elnden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…