insanlar iyice cozuttu...yani bukadarda terbiyesizlik olmaz....ayıptır günahtır.. sıkma canını stres yapma güzelim...onların yüzünden kendinide bebişinide üzme...Allahlarından bulsunlar...ne kadar ayıp ya...gece eşin nöbet tutsun fotoğraf çeksin polise versin :) ama kendisi bulaşmasın hiç .. :)
canım dengesizmi yok allah askına sızde kendı onunuze cekın oraya cekmeyın baksana ınsanlar ne terbıyesız olmus sınırlendım valla
insanlar cok bencil..kendisine yapilmasini istemedigi seyi nasil da kolay baskalarina yapabiliyolar..ben olsam yerinde tek tek kapilarina basar boyle bise olmus sizin haberiniz var mi diye sorardim..yapan solemese bile en azindan anlardi..sinirlerini bozma cnm yine de sakin ol..germe bebisimizi..
Kızlar yediklerime baktımda et,peynir,ekşi sürekli..sizimde öylemi delicesine limon greyfurt yiyorum bide hamburger ama mayonez ketçap yemiorum zararlı die şaka gibi herkes erkek olacak bebeğim diohayırlısı sağlıklısı olsuda sizi merak ettim neler çekio canınız neler yiyosunuz
ayy canım bulantıların oluyo ondan mı yiyemiyosun..leblebi galeta falan bastırıyo diyolar..bi de bu haftadan sora azalıyomuş sanırım bulantılar..inş sağlıklı olur cnm bebişin zaten ilk 3 ay sen ne yersen ye bebek için yeterli oluyomuş senin vücut..benim canımda hiçbirşey istemiyor..ne tatlı ne tuzlu ne ekşi... karnım acıkmıyor...saate bakıyorum saat 10 olmuş bişiler yemem lazım diye yemek yiyorum.. zevk almıyorum ne yediğimden ne içtiğimden..geçici bir durumdur umarım.. çünkü çok canım sıkılıyor... istemeye istemeye yemek yiyorum... mecburiyetten... süte bayılırdım süt zorla içiyorum..napayım bebiş sağlıklı olsunda..razıyım..
oyy maşallahh.. Allah kısmetini bol versin sağsalim dünyaya gelsin inşallah..kızlar hiç ultason fotonuz varmı :) bakın ben ekleyim..pek net değil ama :) ilk ikisi 10w+3d ikincisi 9w+3d
maşallah maşallah maşallahh :)
Eki Görüntüle 868032 Eki Görüntüle 868034 Eki Görüntüle 868035
çok ilginç dimi...çok çabuk büyüyor melekler.. bir daha 29unda gidicem bakalım inşallah ozamanda büyümüş olur ikli testi ense kalınlığı falan iyi çıkar inşallah..herkesin bebişi güzel güzel büyüsün Allahım korusun herkesin bebişini..teyzesi öptü elnden :)
ben de öyle biliyodum cnm da tamtersiymiş..kızz ye ekşiyi çıkar ayşeyi değil miydi o :))))
banada kim gördüyse kızın olacak diyor bakalım hayırlısı artık , çin takviminde kız çıktı , bide arkadaşlar makas bıçak yaptı ondada kuz çıktı , 1 ay sonra öğreniriz artık :))
yok hakkaten naptı ki acaba yaa :26:Kızlar gelintacı rumuzlu bir arkadaş vardı.Bu hafta pek uğramadı buraya sanırım.Haberleşeniniz varmı?
ayy canım bulantıların oluyo ondan mı yiyemiyosun..leblebi galeta falan bastırıyo diyolar..bi de bu haftadan sora azalıyomuş sanırım bulantılar..inş sağlıklı olur cnm bebişin zaten ilk 3 ay sen ne yersen ye bebek için yeterli oluyomuş senin vücut..
:2::2::2::2::2::2::2::2:
canım nolur üzme kendini..1 hafta sabret hiç bişe olmayacak belki de sen kendini boşuna üzüyosun..hem geç döllenme olduğunu kendin söyledin 1 hafta geri çıkması çok normal..bu doktorlar da ne acımasızmış öldürmeden kefen giydiriyolar..biz yanındayız
yavrum benim yaa.. eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış kuzum..bu topikte de sorun yaşayanlar vardı ama tekrar hamile kalmışlar..ki seninki daha belli bile değil canım benim..Allah korktuğuna uğratmaz inş cnm..1 haftayı doldurmadan sakın gitme doktora çünkü zaten 6. haftada kalp atışı pek duyulmuyo..sen bol bol vitaminini al kendine bak ve lütfen üzme kendini canım yoruldunn..Hiç aklıma gelmeyen şeyler başıma geliyor(((((((((( Bu konuyu okuyamıyorum bile artık canım acıyor bebişlerden konuşuldukça
Kizlar biz geldikkaz once kontroldeydim hersey gayet normalmis ama akintim icin kimse dogru duzgun cevap veremedi ya simdiki gittigim 3 doktor ise can sikilicak bisey degil bu dedi bazi gebelik lerde oluyor dedi kan olmadikca korkulucak bisey degil dedi sen Bol Bol istirat et vitaminli yiyecekler ye meyve ye yiyemezsen eczaneden vitamin D al dedi kalp atislari var boyu buyumesi gayet normalmis kuzumun placentanin yaninda kanama gorulmuyo bebektete sorun yok sadece rahminde var oda korkulucak sey degil dedi kadin cok sakinlestirdi beni ya olumlu dusunki olumlu olsun dedi simdi eve gidincede yemeyini ye meyve ye uzan dinlen dedi ara ara gelsede korkma 10 haftaya kdr bazi gebelik lerde gorunen bisey dedi icim azda olsa rahatladi kizlar Kurban oldugumun Allah hersey in en iyisini bilirr insallah hersey guzel olucak
Kizlar biz geldikkaz once kontroldeydim hersey gayet normalmis ama akintim icin kimse dogru duzgun cevap veremedi ya simdiki gittigim 3 doktor ise can sikilicak bisey degil bu dedi bazi gebelik lerde oluyor dedi kan olmadikca korkulucak bisey degil dedi sen Bol Bol istirat et vitaminli yiyecekler ye meyve ye yiyemezsen eczaneden vitamin D al dedi kalp atislari var boyu buyumesi gayet normalmis kuzumun placentanin yaninda kanama gorulmuyo bebektete sorun yok sadece rahminde var oda korkulucak sey degil dedi kadin cok sakinlestirdi beni ya olumlu dusunki olumlu olsun dedi simdi eve gidincede yemeyini ye meyve ye uzan dinlen dedi ara ara gelsede korkma 10 haftaya kdr bazi gebelik lerde gorunen bisey dedi icim azda olsa rahatladi kizlar Kurban oldugumun Allah hersey in en iyisini bilirr insallah hersey guzel olucak
gördün mü..endişe edecek bir durum yok..gözünaydın canım... sevindim senin adına için rahatlamıştır artık.. darısı perinin başına..inşallah oda duyar kalp atışlarını..
Gözün aydın olsun canım.Bol bol dinlen,yemene içmene dikkat et ve sres yapma rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?