- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
günaydın güzel annelerVe güzel bebişleri
Hayırlı cumalar
gunaydin guzel anneler..ben simdi hastanedeyim insallah bebisin kalp atislarini duycam..:))
Günaydın kızçelerrrrimmm.. Ve onların tatlı bebişleri...
Günaydın güzel annelerve güzel bebişleri
Hayırlı cumalar
Gunaydin guzel anneler..ben simdi hastanedeyim insallah bebisin kalp atislarini duycam..:))
Günaydın...
Dün akşam dr gittik kızlar az agrım oldu bebısımız arayı 1 gün farkla kapatmış 8+1 günlük olmuşuzzDr gayet iyi dedi ekrandan pıt pıtlarını eşimle gordukk Dr herseye karsı onlem olsun dıe progestron verdı bısey olcagından degıl ama dedı :44: Oyle iştee hee bırde yavrum 1,5 cm olmuşşşşş artık kendısı bellı olduooo
günaydınnn..
Pretty rose ınsallah sesını gumbur gumbur duyarsın ben sadece ekranla gormekle kaldım sesı dısarı vermıomus alet
bacılarım :) ben yine pimpiriklenmeye başladım .. ben iki gündür bişi hissetmiyorum.. korkuyorumda..hareketlerini kalp atışlarını hissedemediğimiz için bu dönemde nasıl yaşıyor mu napıyor bilememek çok garip...keşke hergün yada enazında 2 günde 1 ultrasonda görebilsem içim rahatlasa..
Canım gün içinde göğüslerinde hafif bir sızlama,hafif kasık ağrısı ve tiksindiğin şeylere karşı aynı hisleri yaşıyorsan bebeğin seninledir.İçini ferah tut.Rabbimin izniyle bizimleler inşallah.
psikolojik mi bilmiyorum ama sadece hafif bir bulantım var oda birşey yersem oluyor..çok kızıyorum kendime.. neden bende mutlu mesut bir gebelik yaşamıyorum hep bir endişe içerisindeyim..
Canım herkes senin gibi endişeleniyor.Ama mesela ben dua ediyorum kendimi rahatlatıyorum olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.Maşallah burdaki herkes her 15 günde,haftada yada ardarda günlerde doktora gidiyor.Ben geçen hafta çarşamba gitmiştim.11 Aralık tarihine randevu verdi.Düşn artık benim daha fazla evham yapmam lazım.Ama bebişim benimle Allah'ın izniyle.
EL ÖPMEYE GETİRİZ ARKADAŞ OLUR YAVRULARIMIZZZgünaydın günaydın günaydın. :) günümüz aydın olsun..hep güzel haberler alırız bugün umarım..hayırlı cumalar..
selam söyle teyzelerinden... pıtpıtlarını bizim içinde dinle..nazarlardan korusun Allahım..
oh maşallah büyüsün büyüsün sağlığı sıhhati yerinde olsun zekası yerinde olsun.. kocaman olsun teyzelerinin elini öpmeye gelsin :)
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına.Canım peki senin de son adet tarihine göre 28 haziran doğum tarihi ama benimki 9 haftalık oldu.Doktora sordunmu canım tahmini bebeğin doğum tarihini.
el öpmeye getiriz arkadaş olur yavrularımızzz
benim 21eylüldü cnmAma ben 30 günder bir adet olurdum 28 güne göre hesaplama yani
Günaydın kızçelerrrrimmm.. Ve onların tatlı bebişleri...
Gunaydin canLarim nasilsinizBen bel agrisini saymazsam cok sukur iyim kizlar burda daha Saat 10 ne yesem diye dusunuyorum simdi :-D
canım gözün aydın bebişin aradaki farkı kapatmış senin bi önceki randevunda ne kadarlık gözükmüştü bebeğin bide kaç gün önce gitmiştin canım
canım gectımız c.tesi 6+6 gunluktu dün aksam gıtımde 8+1 günlüktü normaldede 8+2 fılan olması lazımdı yanı 5 günde 8 gun buyumus mınnakım artık cm olmuşşş babası pıpısını gordu dusun artık ben kız desemdeeprogestan verdi onuda önlem olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?