Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Merhaba kizlar..ben yarin ozele gitmeyi dusunuyodum aradim taa 26 araliga gun verdiler maalesef
ben de zaten bugun dogumevinde annemin sevdigi doktor var ona gelcektim iyi ki de gelmisim..kalp atisi var cok sukur..dinlemek icin bizde cihaz yok cunku o cihaz bebek icin cok da iyi bise diil dedi doktor..bi de daha once ozele gitmistim dogumevine de gelmistim ama hicbiri benden rutin test istememisti bu doktor hepsini istedi 7 tup kan verdim idrar testi fln da istedi..ha bu arada bebisim 8+4olmasi gerekirken 9+5 teymis..bi sorun oluyo mu dedim hayir dedi doktor..2 hafta sora da ikili test icin gitcem..
Ama tek sorun doktor bakarken ben bebisi goremedim ekran yukarda kaliyo maalesef ama fotosunu verdi..normalde yakinin iceri girmesine izin vermiyolar ama anneme gelsin tmm dedi o da gordu torununu :)

Canim benim uzulme ins hersey yoluna girer..bol bol dua et esin icin hamilelerin duasi kbl olurmus..hem her bebek kismetiyle geliyo insallah esin icin daha iyi bi kapi acilacagi icindir..bebisin iyi olmasina sevindim..sen calisiyo msn peki cnm bi yerde ?

Masallah kerataya pipisini de gosterdi ha :))
Hemen farki da atmis..cnm benim cok sevindim insallah yasadigin yasayacagin sorunlarin gecen haftada kalmistr.. :))

Üzüldüm canım.Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar,bebeğinin nasibi gelir inşallah.Sen sıkma canını.Öpüyorum hem seni hemde bebişini iyi bakın birbirinize.

KIZLAR BENDE 8+3 GÜNLÜK HAMİLEYİM, ALLAHA ŞÜKÜR Bİ ŞİKAYETİM YOK SADECE KARIN AĞRILARIM AARA ARA DEVAM EDİYO... YARIN BENİMDE KONTROLÜM VAR BEBEĞİM NE KADAR OLDU ÇOK MERAK EDİYORUM....
hadi hayirlisi cnm insallah hersey tikirindadir..guzel haberlerini bekliyoruz o zmn cnm..sen rutin testlerini yaptrmis miydin ?

Gözün aydın canım.Maşallah seninkinin gelişimi ilerden gidiyor demekki.Allah daha çok sağlık versin inşallah.

rabbim bir kapıyı kapatır diğerini açar üzülme sakınnn olurmu
ayyy ck sevındım bende duymaammıstım ama ekranda gorudm bunuda sukur sneın kerata baya onden gıdıo masallah nasıl beslenıon kız sole bızde onları yıyelım
Masallah kerataya pipisini de gosterdi ha :))
Hemen farki da atmis..cnm benim cok sevindim insallah yasadigin yasayacagin sorunlarin gecen haftada kalmistr.. :))

hehhehe sorma babası pıpısını dahi gördü kız olursa kusucek babasına haberı yokkk

valla cnm sabahları mutlaka 1 yumurta ve domates yiyorum..öğlen işyerinde ne yenirse işte dışardan sölüoz çorba, lahmacun falan tarzı akşamları genelde hamurişi ya da et yemeği..et tüketimim arttı ondan mı acaba..da zaten sana bişe sölememe gerek yok maşallah seninki 5 günde bütün günü doldurmuş :))
benimki kerata mı bilmiyorum babası da ben de öyle gibi düşünüoz ama bakalım hayırlısı :))

Gözün aydın canım.Maşallah seninkinin gelişimi ilerden gidiyor demekki.Allah daha çok sağlık versin inşallah.
saol tatlım..sen ne zmn gitcen bundan soraki randevuna..beni 2 hafta sora ikili teste çağırdı valla şaşırdım..bundan sora test muhabbetleri dönecek topikte :)

cnm bn kız ıstıorum ama esım erkek ıstıor bakalım hayırlısı dıyorum ben yumurta sadece hafta sonalr yada aksam kahvaltılık fılan hazılrasam yıyorum sabahlaır peynır domates sandevıch yapıorum yaa bırde ben bu hafta sutlu nesguik basladım dr ıc dedı onda vıtamınler bebege faydalıymıs belkıde 5 gunde onda bole hızlı buyudu ınsalalh bole devam eder yavrularımız

hımm hadi bakalım inşallah iyi haberlerle gelirsin ama zaman nası geçecek insan çok sabırsızlanıyo dimii :)

Evet hiç sorma vakit geçmiyorbir türlü.Şöyle gözümü kapasam uyusam uyandığımda 11 Aralık sabahı olsa.Ne güzel olurdu. dimi

canım benim üzülme.. arkadaşımında dediği gibi her bebek kısmetiyle gelirmiş... inşallah en yakın zamanda iyi bir iş bulur eşin canım.. fazla üzülme oldu mu bebişte üzülmesin :)

evet benim doktorumda demişti.. kalp atışlarını dinleteyim ama kısa bir süre saniyelik hemen.. çünkü o alet ısı gönderiyormuş bebeğe bebişler hoşlanmıyormuş bu işten.. ben bir kere duydum yetti ..kuzucuk iyi olsunda razıyım..

kızlar doktordan geldim ilişkiden sonra kan geldi çok az korktuk hemen gittik düşük tehliken var yat dedi bikaç gün.progestan verdi.folbiolu yarım iç dedi.elevit yazdı vitamin.bi de krem verdi daha önceki ameliyattan kalma dikiş izlerim vardı karnın büyüdükçe ağrı yapar bu dikişler şimdiden kremini kullan dedi...pazartesi tekrar gidicez inşallah kanamam olmaz tekrar ,zaten 15 gün yasakladı ilişkiyi ondan olmuştur dedi.bebeğim inşallah düşmez benimle kalır
eşim çok korktu hastaneye gidene kadar gıkı çıkmadı.çıkınca da ne zor işmiş bu ya ben 3 çocuk istiyodum sanırım bu stresi en fazla 2.de de çekerim başka istemiyorum diyo gülmekten öldürdü beni ya o halimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…