Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Kızlar perikanadı dün doktora gidecekti yanlış hatırlamıyorsam.Bir haber de yok merak ettim.İnş. hayırlı haberlerle döner.

Gunaydin kizlarr nasilsiniz bakalim bende az once uyandim kahfaltida ne yapsam diye dusunuyorum acayip borek canim istiyo ya burdada hazir bede fln satilmiyo peynirlerde sadece keci peyniri esime soledim diyer centrum da vardir belki Bulariz diyo cok canim cekiyorum kizlarr :-( ahh ahh guzel memleketime olsam Boyle mi olurdu :-(

Hadi gözün aydın canım.Hep böyle güzel hbrler al inş

Maşaallah maşaallah canım. İlacı neden verdi bi sıkıntı yokken? Benim dr. Folik asit bile vermiyor. Hersey dogal dengeye göre olacak zaten diyor.

Sorma canım ya ben de iki hafta oldu görmeyeli.Aklım sürekli onda, kalp atışları devam ediyor mu diye.Ama bi sıkıntı olsa bize rahatsızlıgını gösterirdi heralde di mi? Bir iki hafta sonra özele gitmeyi planlıyorum, ikili test ve ense kalınlıgının ölçülecegi zamanı bekliyorum.10. Hafta içindeyim.
Senin kaçıncı haftan canım?

Perşembe akşamı hafif kanamam başladı özel bir hastaneye acile gittik şansıma doktorlar acil bir sezeryandaymış danışmandaki kız da da bir rahatlık şu an bakacak kimse yok deyip resmen geri gönderdi sanki markate gittik sigara var mı dedik kalmadı hanımefendi der gibiydi.. eşimde biraz kızdı bağırdı çğırdı illa sedyeyle mi acile gelelim dedi.. devlet hastanesinin aciline gittik orda baktılar işte.. Kese 5 haftalık bebek 6+2 haftalık dediler neden doktorların haftayı tutturamadığını o zaman anladım.. kese küçük bebek büyük dedi bir sorun olur mu bilemem dedi.. Yatış vereceklerdi yatmak istemedim Progesteron verdi eve yolladı onu içiyorum damla damla azcık geliyor ama şimdilik bir sıkıntı yok dün de yine devlette randevum vardı gittim.. 5+1 haftalık kese dedi.. geç döllenme olabilir haftaya gel bakalım dedi dedim ki doktora o kadar çok hastane doktor dolaştım ki hiçbişi bişiye karar veremedi dedim.. doktor bana biraz kızdı dedi ki neden bu kadar panik yapmışsın bu kadar strese sokma kendini dedi.. Zaten düşeceği varsa ilk 3 ayda düşer hiçbir doktor bunu engelleyemez dedi.. Olacağı varsa olur dedi.. 1 hafta yatış verdi rapor..6 tüp kan verdim.. Artık cuma gününü beklicem bir sıkıntı olmazsa ama keseyi düzgün görmedi.. Büyük ihtimal artık kesin alınacak ama şimdilik bekliyoruz işte.. Ruh gibiyim..

Kizlar az once markete gittim geldim akintim yine gelmis ya moralim 0 yine,, birkac gun gelmemisti bugun yine geldi ne bu ya biktim artik sikildim iyice ;-(

perim doktor kötü birşey dememiş ben dahada ümitlendim ne yalan söyleyim...inşallah birdahaki gittiğinde kalp atışlarını duyarız.. cnaım deterjan ne güzel yazmış stres yapma bebişin bak tutunmaya çalışıyor hayata sende daha rahat ol ve yardım et ona..

Canım öyle güzel yazmışsın ki ben ümitlendikçe içim daha çok acıyor çünkü olumsuz yönler daha fazla daha çok yıkılmaktan korkuyorum.. Rabbimin verdiği sabırla eşimin ve de sizlerin desteğiyle bekliyorum.. Çok teşekkür ederim güzel yüreğin için..

İyi ki varsınız kızlar.. Gurbette böyle yalnızken böyle zor şeyler yaşamak da öyle zoruna gidiyor ki insanın.. Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin.. Yoruldum gerçekten..

Selam kizlar nasilsiniz,ya benim birkac gundur memleket yiyeceklerinden canim cekiyo AMA burda marketleri alt ust ettik mazemeleri yok daha memlekete donmemede 1,2 ay var. yurt disinda olmanin dezavantajida bu ya off cok korkuyorum hani derler ya caninin cektigi biseyi yiyemezsen cocukta ya lekelenme yada eksiklik olurmus diye :-(

kızlar cumartesi randevum var demiştim ya, aslında morelim bozuk şuan 8+6 haftalık çıkıyor bilgisayar hesabına göre cumartesi doktorda 7+5 haftalık çıktı onda bi problem yok geç döllenmedir kalp atışını ilk baktığında göremedi daha sonra gördü ama belli belirsiz dedi nedenini sorduğumda kalbinde bi problem olabilir, düşük tehliken olabilir daha çok küçük bişey diyyemeyiz dedi progestana başlattı 15 gün sonra kontrolüm var acaba o zamana kadar başka bi doktora dahamı gitsem çok kafam karışık kendimi üzmek istemiyorum ama elimde değil ne olur fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Slm cnm , avcunu yala 3 defa. Çaresizik anında koca karı lafları devreye girmek zorunda :) Allah verir bi kolaylığını takma kafaya..

Canım moralini bozma hemen doktor vajinal mi baktı yoksa karından mı?Direkt olarak progestana başlatmasını doğru bulmadım açıkçası çünkü benim ilk bebeğimin kalbi bradikardikti yani yavaş atıyordu.Doktor bu bebek seni bırakır dedi kromozom anomalisiymiş anlayacağın.Ben de dedimki progestan başlatsanız.Eğer bebekte kromozom anomalisi varsa doğanın seleksiyonu gereği bebek düşer progestanın bir faydası olmaz.progestanı versek bile bebek seni bırakacak demişti.

Kızlar uyuyormusunuz yoksa.Kimse yazmıyor topiğe bugün.

Ayazım,Zeynelim,Çileksurat hadi gelin kızlar...

Haftasonunuz nasıl geçti.Hamilelik belirtileriyle aranız nasıl?

Depresifmisiniz yoksa huzurlu musunuz?

Sizde abuk subuk bir sürü bebekli rüyalar görüyormusunuz?

canım biraz kilom da var karından göremedi vajinal baktı karın ağrılarım devam ediyor dedim kanamam falan yok ama progestanı vajinadan alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…