Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

günaydııınnn kızlar ne var ne yok bakalım hafta sonları neler yapıldı

Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri
günaydın kızlaar. Haftasonu bol bol dinlendik iyi bir hafta olsun diye. İnşaallah hepimizin iyi haberler aldığı, sağlıklı olduğu bi hafta olur.
Moralini bozma demek kolay ama canım, şu anda güçlü olmaktan başka çaren yok, bebeğinin sana ihtiyacı var. Aklonda kalmasın başka Dr.a gitme ihtimalin varsa git bakalım o ne diyecek. Güzel haberler bekliyoruz.

Biz gelmeyelim mi

Gel tabiki canım ben o an aklıma gelenleri söyledim.Gönlümden geçenler kendilerini bilir sende dahil.

canım doktorun dediğine uyacaksın mecburen ama olumsuz düşünmemeye çalış burda zeynelim in bebeği geriden geliyodu ve atağa geçti birden maşallah seninki de öyle olur inşallah..

ya ben çaydan tiksinmiştim şimdi rahat bi şekilde içebiliyorum..eski halsizliğim de kalmadı pek belki 4 gündür evde dinlendiğimdendir ama hafifledim sanki daha iyiyim bugünlerde
depresiftim sanki geçen haftalar şimdi daha mutluyum
bebek rüyası diil de dün rüyamda altın bilezik gördüm..
erkek bebek demekmiş..
bakalım ne çıkıcak bizim bebiş :)

Bende çaydan pek tat almıyorum hala.Süt de içemiyorum.kahvaltıda mecburen açık bir bardak çay içiyorum.
Halsizliğim hala var daha enerjik değilim henüz.
Dün sürekli yattım mesela başım dönüyordu yine.

oo baş dönmesi mi oluyo sende
valla ben de bayaa halsizdim bilmiyorum bu belki geçicidir ama geçsin yaa valla sıkıldım o hallerimden..
süt mecburen cnm içiyorum ben her sabah içmeye çalışıyrm hatta nesquikli içiyorum iyi ki de öyle içiyomuşum zeynelimin doktoru önermiş ya
e peki yoğurt peynir falan onlarla aran nası..
bi de folikplus mı kullanıyosun?

3 gündür progestan kullanıyorum ama yine de hergün birkaç damla akıntım geliyor pembe ya da kırmızı.. Çok gelmiyor diye doktora gitmiyoruz ama normal mi sizce.. Zaten herşey olumsuz cumaya kadar sabretse biraz artık yoruldum beklemekten...

Evet maalesef baş dönmesi var 10 gündür rahattım.dün yine oldu.
16 yıldır köy peyniri ve kaşar peynirinden başka peynir yiyemezdim,şimdi marketteki o ekşi peyniri yiyebiliyorum düşünebiliyormusun.Kırmızı et yemezdim şimdi et diye gözüm dönüyor.
Bunların haricinde iyiyim canım yoğurt,sebze,yeşillik,baklagil ne varsa yiyorum dikkat ediyorum beslenmeme.folic plusa hamile kalmadan başladım zaten.

slm kızlar

ayakta uyuyorum resmen
teyzemlere falan daha yeni söyledim dün akşam toplandık allahım 1 kilo almışımdır herhalde orda
hamileyim der demez herkes ağzıma bişeyler tıkıştırmaya çalıştı
sonra bütün gece uykusuz

hala iş yerinde söyleyemedim artık söylemezsem yakında görecekler ama çok çekiniyorum nasıl söyliycem ben yaa

canım tecrübem olmadığı için yorum yapamıycam inşallah üzüleceğin şeyler yaşamazsın..:26:

Boş ver söyleme eğer işyerine ağır iş falan yapmıyorsan karnın büyüyünce onlar sorar zaten evet dersin.Ama işin yorucu tarafları varsa ayakta kalmak vs. şimdiden söyle.Söyleki hamilesin diye sana ona göre iş verirler,korur kollarlar seni canım.

hahhahhahh ne güzel ne güzel ilgi alaka maşallahh
ben de iş yerinde bi kaç yakın arkim biliyo sıkıntılarım olup da izin almak zorunda kalınca mecburen şefe de söledim..o şekilde haberleri oldu yanii..

Canım internetimde sorun var 2 gündür ondan yazamadım şimdi kayınvalideme geldim ordan yazıyorum artık..
Cumartesi hava cook güzeldi , arkadaşımla biraz çarşı kordon dolaştık oturduk bi yerlerde falan , sonrada kocamla gezmeklerdeydik sabah 4te yattık. Tabi ben bütün gündüz uyuduğumdan gece oturması kolay oluyor
Pazargünüde komple evdeydim canım bol bol dinlendim..

Ben sanırım depresifim ama durup dururken ağlamak geliyo içimden , ben gurbet geliniyim eşim annen gelsin diyor onuda istemiyorum şimdilik , daha zor zamanlarımda gelir inşallah ..

hımm çok gsl kalsiyum ihtiyacını o zmn iyice karşılıyosan sorun yok..
ben de eti çok yiyorum tatlıdan nefret ediyrm..

aslında konuyla alakasız ama kızlar ben 7 haftalık hamileyim ve daha önceden genital koltukaltı lazere gidiyordum tam olarak bitmedi hamilelik süresince de gitmeyi düşünmüyorum bu sürede ne yapmalıyım çok kararsız kaldım ağda yapsam mı

Gel tabiki canım ben o an aklıma gelenleri söyledim.Gönlümden geçenler kendilerini bilir sende dahil.
Şaka yapıyorum canım:)
gözümü açsam kapasam 8. ayımda olsammm ne iyi olurdu

Hamileliğin ağır mı geçiyor? Bence hamilelik dönemi de çok güzel bir dönem, sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz, gerisi kolay

Kızlar bir şey soracağım sizlere. Dr bana kan hapı verdi, içinde 350 mg folikasit de var. Ama memleketimdeki dr folikasite başlatmıştı zaten. İkisi toplamda 1150 mg folikasit yapıyor. Sizce ayrıca aldığım folikasiti bırakmalı mıyım? Hamilelerin günlük ihtiyacı 400 mg mış. Bu durumda olanlar var mı ve ne yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…